Karınız herkesin önünde seks yapmak için götürülüyor

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Karınız herkesin gözü önünde seks için götürülüyor

Unread post by Nikk »

Tapkin, ne? Yine sperm toksikozu mu yaşıyorsunuz?
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tapkin »

niqk: 12 May 2023, 19:32 Tapkin, ne? Yine sperm toksikozu mu geliştirdiniz?
Ne olursa olsun "Kostya Soprykin") için yöntemler bulacağız))) : çılgın:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Beluga
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tapkin, sonra devam et ve bu konuyu umursama Kostik! Seninle pek ilgilenmiyorum... Yürüyüşe çık Vasya...
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Tapkin »

niqk: 12 May 2023, 19:48 Tapkin, yani hazırsınız bu Kostya ve tekmele! Seninle pek ilgilenmiyorum... Yürüyüşe çık Vasya...
..nesin sen...sen Artık sonsuza kadar benimsin Tek Gözlü, artık "yürüyecek" ve etrafına bakacaksın!
These users thanked the author Tapkin for the post:
Beluga
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tapkin, rjunimagu!!! :ROFL: :ROFL: :ROFL:
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years

Unread post by jant11 »

Fika: 16 Sep 2022, 15:58 İlginç bir fantezi. Birinin gerçek deneyimini duymak güzel olurdu
Evet, oldu. Tek sorun şu ki bunu herkesle herkese açık olarak paylaşmaya hazır değilim.
Zülkarneyn
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Orientation: biseksüel

Unread post by Zülkarneyn »

Hangi sorunlar? Moskova ve Doğu Moskova bölgesindekiler, eşlerinizi bana tanıtın.
These users thanked the author Zülkarneyn for the post:
Endişeli
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yunanca10 »

Valentin-74: 23 Feb 2023, 23:04 Diyelim ki uzun zamandır karımın başkalarıyla seks yapmasını istiyordum. Eşimin arkadaşı bize bu konuda yardımcı oldu.
İlginçtir ki - ben istedim, arkadaşım bu konuda bize yardımcı oldu. Eşiniz mi istedi? )))) Psikolojik fantezi anları - karınızın seks için herkesin gözü önünde götürülmesi - 1. Herkesin onun karınız olduğunu bilmesi duygularınız açısından önemlidir, 2. Herkesin onun seks için götürüldüğünü bilmesi duygularınız açısından önemlidir 3. Aslında onun karınız olduğunu ve nereye götürüldüğünü kimse umursamıyor - bunlar sizin bu durumdaki kişisel duygularınızdır. 4. Eşiniz ayrılma arzunuzu birisiyle paylaşmalı.
. Bazı erkeklerin sevdiklerinin sikilmesini izlemeyi sevdiğini okudum ve duydum. Bu bir çeşit sapkınlıktır. Genel olarak erkekler berbat sahiplerdir
Sevmezler ama eşlerinin seks yapmasını izleme fantezileri vardır, sadece şuna bakın. onların güzelliği dışarıdan
Автор темы
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Endişeli »

grekko10: 18 May 2023, 13:13
Valentin-74: 23 Feb 2023, 23:04 Diyelim ki karımın başkalarıyla seks yapmasını uzun zamandır istiyordum. Eşimin arkadaşı bize bu konuda yardımcı oldu.
İlginçtir ki - ben istedim, arkadaşım bu konuda bize yardımcı oldu. Eşiniz mi istedi? )))) Psikolojik fantezi anları - karınızın seks için herkesin gözü önünde götürülmesi - 1. Herkesin onun karınız olduğunu bilmesi duygularınız açısından önemlidir, 2. Herkesin onun seks için götürüldüğünü bilmesi duygularınız açısından önemlidir 3. Aslında onun karınız olduğunu ve nereye götürüldüğünü kimse umursamıyor - bunlar sizin bu durumdaki kişisel duygularınızdır. 4. Eşiniz ayrılma arzunuzu birisiyle paylaşmalı.
. Bazı erkeklerin sevdiklerinin sikilmesini izlemeyi sevdiğini okudum ve duydum. Bu bir çeşit sapkınlıktır. Genel olarak erkekler berbat sahiplerdir
Sevmezler ama eşlerinin seks yapmasını izleme fantezileri vardır, sadece şuna bakın. yandan güzellikleri
Benim için 2. seçenek: Herkesin onun seks için götürüldüğünü bilmesini sağlayın. Böylece herkes onun benimle gelip başka biriyle, hem de bir yabancıyla gittiğini görebilsin.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514

Unread post by Yunanca10 »

Endişeli: 19 May 2023, 00:53 Benim için 2. seçenek: böylece herkes onun seks için götürüldüğünü bilsin. Böylece herkes onun benimle geldiğini, başka biriyle ve hatta bir yabancıyla gittiğini görebilsin.
Bu durumdan heyecan duymak için, her şey hariç üçüncüsü mevcut olmalı ve kafanızdaki fantezilerde mevcut. Hayal gücümüzün oyun dünyasını hayal edip çiziyoruz, her karakterin kendi rolü bizim tarafımızdan icat edildi, kendi arzuları bizim tarafımızdan icat edildi, karakterler bizim düşüncelerimizle düşünüyor, herkes ihtiyacımız olduğunda harekete geçiyor vb. hayatta her şey daha sıradan. herkes kendi hamamböcekleriyle baş başa ve hiç kimse sizi ve karınızı umursamıyor, hele onu nereye götürdüklerini.
Автор темы
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

grekko10: 19 May 2023, 01:00
Benim için 2. seçenek: Böylece herkes onun seks için götürüldüğünü bilsin. Böylece herkes onun benimle geldiğini, başka biriyle ve hatta bir yabancıyla gittiğini görebilsin.
Bu durumdan heyecan duymak için, her şey hariç üçüncüsü mevcut olmalı ve kafanızdaki fantezilerde mevcut. Hayal gücümüzün oyun dünyasını hayal edip çiziyoruz, her karakterin kendi rolü bizim tarafımızdan icat edildi, kendi arzuları bizim tarafımızdan icat edildi, karakterler bizim düşüncelerimizle düşünüyor, herkes ihtiyacımız olduğunda harekete geçiyor vb. hayatta her şey daha sıradan. herkes kendi hamamböcekleriyle baş başa ve hiç kimse sizi ve karınızı umursamıyor, hele onu nereye götürdüklerini.
Katılıyorum.
nBenimle gelmesi ve benim gözümde başka bir adamın onu alması her şeyden önce benim için heyecan verici. Belki etrafımdakiler bunu fark etmeyecektir, ancak neredeyse her zaman halka açık bir yerde bir bayanla birlikteyken tüm gözler sadece onun üzerindedir. Bunun nedeni onun güzel olması ve sürtük giyimli olmasıdır.
Kayıp
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 197

Unread post by Kayıp »

Eskiden çok düşünürdüm, sonra kendimi rahatsız etmeyi bıraktım. Yani çiftlerin, sözde aile içi cinsiyet çeşitliliği nedeniyle bir ilişkiye girdikleri ve aile ilişkilerine ve cinsel yaşamlarına çeşitlilik katmak istedikleri gerçeğiyle ilgili. Örneğin, bu iki veya üç ayda bir veya en uzun arayla gerçekleşirse, o zaman evet. Ve bu gerçekleştiğinde, diyelim ki, bu zaten psikolojik bir bağımlılıktır. Örneğin yılda bir kez çeşitlendirebilirsiniz, ancak her hafta veya haftada birkaç kez çeşitlendiremezsiniz. Bunu söylemek bir zevkti. Evet, bir adamın karısını nasıl başka bir odaya götürdüğünü de defalarca gördüm, başka bir şey değil. Evet, katılıyorum, heyecan verici, heyecan verici bir an. Ancak toplantıda yapılan anlaşmaya bağlı olarak istediğim zaman katılabileceğimi her zaman biliyorum. Eşimle kalıcı bir çiftimiz var. Onlarla yapılan bir toplantıda süreç, o çiftten M’nin benimkiyle birlikte başka bir odada emekli olmasıyla başlıyor. Toplantı bununla başlıyor. Bunu sakince karşılıyoruz ve bu konuya takılıp kalmıyoruz çünkü o zaman hepimiz aynı anda bir odaya veya bir yatağa geçiyoruz. Bu çiftin bir tuhaflığı var: "kapalı" bir salınımla başlıyorlar ve ardından "açık" bir salınımla başlıyorlar. Bu nedenle, bir erkeğin yalnızca psikolojik tatmin aldığı ve bunun sıklıkla gerçekleştiği sw formatında sürekli yaşamak, o zaman bu zaten bir bağımlılık ve sapmadır ve aile ve cinsel yaşam çeşitliliği değildir.
These users thanked the author Kayıp for the post (total 2):
Endişeli, Fargal94
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Truwor »

Fika,
Gerçek deneyim.
Yaklaşık bir yıl boyunca adam dikkatli ve dikkatli bir şekilde karıma baktı. Yavaş yavaş, bir şekilde karısına hediyeler verdi, bizim için iyilikler yaptı, benimle arkadaş oldu, karıma deli gibi aşık olduğunu itiraf etti, küçük işimi kurmama yardım etti, hafta sonu bizi kulübesine davet etti. Barbekü, şarap, sauna ve yüzme havuzuyla, içimizden biri gibi oldu ve bu da oldukça hoş. Daha sonra eşimin yanında olmasına izin vermemi istedi. Eşim de tüm bunları varsayarak acı çekti ve kendisine minnettar olduğunu ancak bir kadının minnettarlığının bir erkeğe seks yapmasıyla kendini gösterdiğini ve bu nedenle benden onunla seks yapmasına izin vermemi istediğini söyledi. Sonunda bu da beni tahrik etti ve bir erkek olarak bana tamamen hoş geldi; eşimle birlikte üçümüz birlikte iletişim kurmak, içki içmek ve saunada çıplak olmak, zamanla onu nasıl algıladığıma katkıda bulundu. benim. Neredeyse. Bunca zaman eşim ve ben onun bize ayırdığı bir odada, o da başka bir odada uyuduk. Ancak bir dahaki sefere karımın onunla odasında yatacağını söylediğinde eşim ve ben bütün hafta gerginlik yaşadık. Ertesi gün izinli olduğumuzda bizi evine getirdiğinde ortalık sis gibiydi. Karımın onunla birlikte ayrılacağını ve seks yapacaklarını, penisiyle karımın amına girip orgazmını onun içinde gerçekleştireceğini, spermini sonsuza kadar onun vücudunda bırakacağını ve böylece onu sonsuza kadar kendine bağlayacağını fark ettim. bundan sonra karım sadece bana değil, aynı zamanda ona da ait olacak. Karımın zaten üç yıldır ona ait olduğu gerçeği beni rahatlattı. Şiş kebap ağzına sığmadı, şarap içmedi ve sauna seks hazırlığına dönüştü: karısının her yerine, her yerine gösterişli bir şekilde masaj yaptı ve onu her yerinden öptü ve avucumu külotunun içine koydu. , şaşkınlık içindeyken sert, kalın ve sıcak horozuna dokundum ve bu güzel horozun artık karımda olacağını hayal ettim. Saunadan sonra eşimi bekleyeceğimi, ona tüm sevgimi ve şefkatimi göstereceğimi fısıldadı ve eşime beni öpeceğini söyledi. Eşim çıplak vücudunun üzerine kısa bir elbise giyerek yanıma geldi, bana sarıldı, çok korktuğunu ama gerekli olduğunu söyledi, sonra parmaklarının ucunda ayağa kalktı ve nazikçe dudaklarından öptük. Sessizce şöyle dedi: "Beni bekle, sana geleceğim." Sonra benden uzaklaşıp bir arkadaşımın yanına gitti, o da kolunu onun omuzlarına doladı ve onu yatak odasına götürdü.
Karım gözlerimin önünde seks yapmak için götürüldü.
These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
Endişeli, Fargal94, çoban
Автор темы
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Truwor: 04 Aug 2023, 02:28 Fika,
nGerçek deneyim.
Yaklaşık bir yıl boyunca adam dikkatli ve dikkatli bir şekilde eşime baktı. Yavaş yavaş, bir şekilde karısına hediyeler verdi, bizim için iyilikler yaptı, benimle arkadaş oldu, karıma deli gibi aşık olduğunu itiraf etti, küçük işimi kurmama yardım etti, hafta sonu bizi kulübesine davet etti. Barbekü, şarap, sauna ve yüzme havuzuyla, içimizden biri gibi oldu ve bu da oldukça hoş. Daha sonra eşimin yanında olmasına izin vermemi istedi. Eşim de tüm bunları varsayarak acı çekti ve kendisine minnettar olduğunu ancak bir kadının minnettarlığının bir erkeğe seks yapmasıyla kendini gösterdiğini ve bu nedenle benden onunla seks yapmasına izin vermemi istediğini söyledi. Sonunda bu da beni tahrik etti ve bir erkek olarak bana tamamen hoş geldi; eşimle birlikte üçümüz birlikte iletişim kurmak, içki içmek ve saunada çıplak olmak, zamanla onu nasıl algıladığıma katkıda bulundu. benim. Neredeyse. Bunca zaman eşim ve ben onun bize ayırdığı bir odada, o da başka bir odada uyuduk. Ancak bir dahaki sefere karımın onunla odasında yatacağını söylediğinde eşim ve ben bütün hafta gerginlik yaşadık. Ertesi gün izinli olduğumuzda bizi evine getirdiğinde ortalık sis gibiydi. Karımın onunla birlikte ayrılacağını ve seks yapacaklarını, penisiyle karımın amına girip orgazmını onun içinde gerçekleştireceğini, spermini sonsuza kadar onun vücudunda bırakacağını ve böylece onu sonsuza kadar kendine bağlayacağını fark ettim. bundan sonra karım sadece bana değil, aynı zamanda ona da ait olacak. Karımın zaten üç yıldır ona ait olduğu gerçeği beni rahatlattı. Şiş kebap ağzına sığmadı, şarap içmedi ve sauna seks hazırlığına dönüştü: karısının her yerine, her yerine gösterişli bir şekilde masaj yaptı ve onu her yerinden öptü ve avucumu külotunun içine koydu. , şaşkınlık içindeyken sert, kalın ve sıcak horozuna dokundum ve bu güzel horozun artık karımda olacağını hayal ettim. Saunadan sonra eşimi bekleyeceğimi, ona tüm sevgimi ve şefkatimi göstereceğimi fısıldadı ve eşime beni öpeceğini söyledi. Eşim çıplak vücudunun üzerine kısa bir elbise giyerek yanıma geldi, bana sarıldı, çok korktuğunu ama gerekli olduğunu söyledi, sonra parmaklarının ucunda ayağa kalktı ve nazikçe dudaklarından öptük. Sessizce şöyle dedi: "Beni bekle, sana geleceğim." Sonra benden uzaklaşıp bir arkadaşımın yanına gitti, o da kolunu onun omuzlarına doladı ve onu yatak odasına götürdü.
Harika bir karın var.
I seni kıskanıyorum
These users thanked the author Endişeli for the post:
Slv3rF0x
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Truwor »

Endişeli: 05 Aug 2023, 22:09
Gerçek deneyim.
Yaklaşık bir yıl boyunca adam dikkatli ve dikkatli bir şekilde eşime baktı. Yavaş yavaş, bir şekilde karısına hediyeler verdi, bizim için iyilikler yaptı, benimle arkadaş oldu, karıma deli gibi aşık olduğunu itiraf etti, küçük işimi kurmama yardım etti, hafta sonu bizi kulübesine davet etti. Barbekü, şarap, sauna ve yüzme havuzuyla, içimizden biri gibi oldu ve bu da oldukça hoş. Daha sonra eşimin yanında olmasına izin vermemi istedi. Eşim de tüm bunları varsayarak acı çekti ve kendisine minnettar olduğunu ancak bir kadının minnettarlığının bir erkeğe seks yapmasıyla kendini gösterdiğini ve bu nedenle benden onunla seks yapmasına izin vermemi istediğini söyledi. Sonunda bu da beni tahrik etti ve bir erkek olarak bana tamamen hoş geldi; eşimle birlikte üçümüz birlikte iletişim kurmak, içki içmek ve saunada çıplak olmak, zamanla onu nasıl algıladığıma katkıda bulundu. benim. Neredeyse. Bunca zaman eşim ve ben onun bize ayırdığı bir odada, o da başka bir odada uyuduk. Ancak bir dahaki sefere karımın onunla odasında yatacağını söylediğinde eşim ve ben bütün hafta gerginlik yaşadık. Ertesi gün izinli olduğumuzda bizi evine getirdiğinde ortalık sis gibiydi. Karımın onunla birlikte ayrılacağını ve seks yapacaklarını, penisiyle karımın amına girip orgazmını onun içinde gerçekleştireceğini, spermini sonsuza kadar onun vücudunda bırakacağını ve böylece onu sonsuza kadar kendine bağlayacağını fark ettim. bundan sonra karım sadece bana değil, aynı zamanda ona da ait olacak. Karımın zaten üç yıldır ona ait olduğu gerçeği beni rahatlattı. Şiş kebap ağzına sığmadı, şarap içmedi ve sauna seks hazırlığına dönüştü: karısının her yerine, her yerine gösterişli bir şekilde masaj yaptı ve onu her yerinden öptü ve avucumu külotunun içine koydu. , şaşkınlık içindeyken sert, kalın ve sıcak horozuna dokundum ve bu güzel horozun artık karımda olacağını hayal ettim. Saunadan sonra eşimi bekleyeceğimi, ona tüm sevgimi ve şefkatimi göstereceğimi fısıldadı ve eşime beni öpeceğini söyledi. Eşim çıplak vücudunun üzerine kısa bir elbise giyerek yanıma geldi, bana sarıldı, çok korktuğunu ama gerekli olduğunu söyledi, sonra parmaklarının ucunda ayağa kalktı ve nazikçe dudaklarından öptük. Sessizce şöyle dedi: "Beni bekle, sana geleceğim." Sonra benden uzaklaşıp bir arkadaşımın yanına gitti, o da kolunu onun omuzlarına doladı ve onu yatak odasına götürdü.
Harika bir karın var.
I kıskanıyorum
Her şey olabilir.

13 saat 5 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Truwor: 05 Aug 2023, 22:39
Truwor: Fika,
Gerçek deneyim.
Harika bir karın var.
I Kıskanıyorum
Her şey olabilir.
Ne demek istiyorsun muhteşem bir eş tarafından ve tam olarak ne istiyorsun?
These users thanked the author Truwor for the post:
Endişeli
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Açıkça görülüyor ki - kesinlikle hayır. :t09045:
Автор темы
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Truwor: 06 Aug 2023, 11:44
Gerçek deneyim.
Harika bir karın var.
I kıskanıyorum
Her şey olabilir.

13 saat 5 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Truwor: 05 Aug 2023, 22:39

Harika bir eşiniz var.
Seni kıskanıyorum
Her şey olabilir.
Muhteşem bir eşten kastınız nedir ve neden kıskanıyorsunuz?
Şık güzel ve ahlaksız bir şeydir.
Ve ben de onu kıskanıyorum. o da bir fahişe.

1 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Beluga: 06 Aug 2023, 11:48 Görünüşe bakılırsa kesinlikle hayır. :t09045:
Herkesin önünde eğer - o zaman aşağılanmanın verdiği ek bir heyecan var demektir.
Rasaroam
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Sanat »

Beni gözümün önünde götürdüler ama bu asla herkesin gözü önünde olmadı!! Ama buna bakmak ilginç olurdu ve muhtemelen harika hisler olurdu!)
Kendimi bir kulübe götürüp onunla bir anlaşma yapmak istiyorum, böylece birisiyle tanışabilir ve sonra götürülebilir. bu düşünce beni çılgınca tahrik ediyor!
Şu anda bu fanteziyi gerçekleştirmek için onunla birlikte çalışıyorum..
These users thanked the author Sanat for the post (total 2):
Rasaroam, Endişeli
Автор темы
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ar.t: 10 Aug 2023, 15:30 Beni gözümün önünde götürdüler ama bu asla herkesin gözü önünde olmadı!! Ama buna bakmak ilginç olurdu ve muhtemelen harika hisler olurdu!)
Kendimi bir kulübe götürüp onunla bir anlaşma yapmak istiyorum, böylece birisiyle tanışabilir ve sonra götürülebilir. bu düşünce beni çılgınca tahrik ediyor!
Şu anda bu fanteziyi gerçekleştirmek için onunla birlikte çalışıyoruz..
Sana iyi şanslar.
Şu anda taşınıyorsun doğru yön. :)
Sanat
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 371
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by GİYMEK »

Sevgilisiyle kol kola tereddütle yürüyen kadının heyecanı ve kafa karışıklığı vardı. Evet, geri çekilen çifte baktığımda kelimenin tam anlamıyla titriyordum, onları durdurmak istedim ama taşlaşmış gibiydim ve evin oturma odasında oturmaya devam ettim ve ateş etmek istedim!
These users thanked the author GİYMEK for the post (total 2):
Endişeli, Fargal94
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

DON: 07 Sep 2023, 18:55 Sevgilisiyle kol kola tereddütle yürüyen kadının heyecanı ve şaşkınlığı vardı. Evet, geri çekilen çifte baktığımda kelimenin tam anlamıyla titriyordum, onları durdurmak istedim ama dehşete düşmüş gibi oldum ve evin oturma odasında oturmaya devam ettim ve havaya ateş etmek istedim!
a Oturma odasında hâlâ çok sayıda insan mı oturuyordu?
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 371
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by GİYMEK »

Belkha: 07 Sep 2023, 19:09
Sevgilisiyle kol kola tereddütle yürürken karısının heyecanı ve kafa karışıklığı vardı. Evet, geri çekilen çifte baktığımda kelimenin tam anlamıyla titriyordum, onları durdurmak istedim ama dehşete düşmüş gibi oldum ve evin oturma odasında oturmaya devam ettim ve havaya ateş etmek istedim!
a Oturma odasında hâlâ çok sayıda insan mı oturuyordu?
Evet....doğum günüydü . Ama orada kimseyi tanımıyorduk.
These users thanked the author GİYMEK for the post:
Endişeli
Автор темы
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

DON: 07 Sep 2023, 18:55 Sevgilisiyle kol kola tereddütle yürüyen kadının heyecanı ve şaşkınlığı vardı. Evet, geri çekilen çifte baktığımda kelimenin tam anlamıyla titriyordum, onları durdurmak istedim ama dehşete düşmüş gibi oldum ve evin oturma odasında oturmaya devam ettim ve havaya ateş etmek istedim!
n Şanslısın!
Karın gerçek bir mücevher!
PolinaÜni
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by PolinaÜni »

Yamoya şimdi iş arıyor. Bir röportajda nasıl becerildiğine dair çok fazla hayal kuruyorum...
These users thanked the author PolinaÜni for the post:
Endişeli
Автор темы
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

PolinaUni: 09 Sep 2023, 00:10 Yamaya şu anda iş arıyor. Bir röportajda nasıl sikildiğine dair çok fazla fantezi kuruyorum...
Bu iyi bir fantezi.
Karınızdan bunu yapmasını isteyin sadece bu.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

Ar.t: 10 Aug 2023, 15:30 Beni gözümün önünde götürdüler ama bu asla herkesin gözü önünde olmadı!! Ama buna bakmak ilginç olurdu ve muhtemelen harika hisler olurdu!)
Kendimi bir kulübe götürüp onunla bir anlaşma yapmak istiyorum, böylece birisiyle tanışıp sonra götürülür. bu düşünce beni çılgınca heyecanlandırıyor!
Şu anda bu fanteziyi gerçekleştirmek için onunla birlikte çalışıyorum..
Bütün bunlar saçmalık...
Bir keresinde metronun yanında bavullu erkek ve genç kadınlardan oluşan bir kalabalığın durduğunu görmüştüm. Şehirlerarası bir otobüs geldi ve hepsi ona bindi. Ve not defteri olan bir kız vardı. Ona ne olduğunu sordum. Şehir dışında bir tatil evinde kalacağınızı söylüyor.

Siz ve eşiniz bir haftalığına böyle bir tatil evine birlikte gitseniz iyi olur. Ama sanki ayrı ayrıymış gibi birbirinizden uzak durun. Sanki birbirinizi tanımıyorsunuz. Sanırım duyguların tam programını anlayacaksınız.

Bir keresinde bazı forumlarda evli bir çiftin bu şekilde bir tatil evine gittiğini okumuştum. Öğle yemeği sırasında koca, masadaki bir adama işten bir meslektaşıyla birlikte burada olduğunu söyledi. Muhasebeci olduğunu ve evli olduğunu söylüyor. Ve ondan açık havada parkta ikisi sırayla olacak şekilde. Bir tür orada durup kimse var mı diye otluyor, diğeri ise sikişiyor. Ve sonra değişiyorlar.

Ve bir adamın forumda yazdığı gibi, daha sonra bu şekilde oldu. Adam karısını becerdi ve kocası da birinin gelip gelmediğini görmek için durup izledi. Sonra değiştiler; koca sikişti ve adam gelip gelmediğine baktı.
Sonra da önce birkaç akşam odada karısını birlikte siktiler. Daha sonra üçüncüyü davet ettiler. Genel olarak, sekse aç olan evli bir muhasebeci hakkındaki bu versiyonun tamamı işe yaradı. Hem karı koca memnundu hem de her şeyden çok eğlendiler.
:-)
These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
Endişeli, Djon.Beyaz
Val85
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Val85 »

Ben deli miyim?
– Elbette! - Hepimiz gibi. Aksi takdirde buraya gelemezdiniz!

Normal, aksi takdirde hayat ilginç değildir))
These users thanked the author Val85 for the post:
Endişeli
Parapar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 1 year

Unread post by Parapar »

Beş arkadaşım için bir seks partisi düzenlemek istiyorum
https://i.postimg.cc/dtqppMHc/IMG-20220709-172348.jpg
These users thanked the author Parapar for the post:
Endişeli
v2024
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by v2024 »

Sergius: 16 Sep 2022, 15:09 Erkeklerden oluşan bir grup oluşturuldu, en fazla beş kişi, ne zaman balığa çıksak ve eşimi de uçmadığı günleri de göz önünde bulundurarak yanıma alıp dinlenelim, mangal yapalım, içelim ve bu süreçte eşimin kendisi de olsun önce kimi sikeceğini seçiyor, üyelerini kendisi aracılığıyla çok da uzak olmayan bir ormana sokuyor, içki içtiğinde aramızda seks yapmak için çekiliyor, hem yaşlı hem de genç, herkes karısından memnun , bir sürü iltifat, karım çok fazla ilgi gösteriyor, süreci kendim görmüyorum, karım varlığımdan utanıyor, ama her seferinde yalnızca bir tane veriyor, bir tür tevazu ilkesi, asıl şey böylece hoşuna gitti, onun için böyle bir mola verdiğim için bana çok minnettarım, bir kadın isterse herkes her şey yolundaymış gibi davranıyor, asıl mesele onu votkayla fazla içmemek, ayık, mütevazı ve kaba bir eş değil , seksi seviyor ama lastik bantlı birkaç erkeğin ardından boşalıyor ve dalgayı yakalamanın zor olduğunu ona kabul etmiyor.. iyi bir ruh hali ve havalarda dolabı olmadan, herkesin önünde çıplak dolaşabilir ve havuzda yüzebilir. adamların onu sarhoş olarak yakaladığı ve boğulmasına izin vermediği ve suyun altında biberlerini çekiştirdiği bir nehir, ama ben farkına varmamak için böyle anlarda eşimi utandırmamak için bir şeyler yapıyorum. 15 yaşından beri sikişiyor ve okulda ona bunu sonuna kadar ve sonuna kadar ağzına alması öğretildi.
Bize öyle bir şey...
Ağzımıza koydular ve her şeyi yutmayı öğrettiler...
On beş yaşındayken, neredeyse doğum günümüze denk gelen her şeyi yırttılar , ayrıca kıçımızı çöpe atıyorlar, bizi tam teşekküllü bir Sürtük haline getiriyorlar, onun arkadaşıyla ortalıkta dolaşmasına izin veriyorlar...
Doğru, birlikte sevişiyoruz mzhm, mzhmm, mmhmm vb. bir parti, düğün ya da başka bir büyük etkinlikte bizi alıp herkesin önünde, aynı şekilde geri dönüyorlar...
Aynı zamanda, geleneksel olarak ıslak bir kedi ya da yapışkan bir ağızla ve bazen her ikisi de, sonuçtan emin olmak için, ancak bundan sonra kendini düzene sokmaya gider...
Parapar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 1 year

Unread post by Parapar »

Tania: 16 Apr 2023, 05:43 Evet burada pek çok kişi eşlerini paylaştıklarını ya da en azından buna itiraz etmediklerini yazıyor. Ama bence hayatta bu çok sık olmuyor; bunun çok yaygın bir olgu olduğunu düşünmüyorum. Bu elbette var ama dar çevrelerde
Böyle bir şey var ve giderek daha popüler hale geliyor
These users thanked the author Parapar for the post:
Endişeli
Автор темы
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

v2024: 09 Jun 2024, 22:28
Sergius: 16 Sep 2022, 15:09 Ne zaman balığa çıkıp eşimi yanımıza alsak, onun uçmadığı günleri de hesaba katarak benimle dinlenip, mangal yapıp, içki içerek, bu süreçte en fazla beş kişiden oluşan bir erkek grubu oluşturuldu. karısı önce kimi sikeceğini kendisi seçiyor, çok da uzak olmayan bir ormanda içki içer içmez insanların geçmesine izin veriyor seks yapmak için çekiliyor aramızda hem yaşlı hem de genç var herkes mutlu karısına çok fazla iltifat ediyor karısı çok dikkat ediyor, süreci kendim görmüyorum karım benim varlığımdan utanıyor ama her seferinde yalnızca bir prensip veriyor - o zaman tevazu, asıl mesele onun bundan hoşlanmasıdır, ben Onun için böyle bir mola verdiğim için bana çok minnettarım, bir kadın isterse herkes her şey yolundaymış gibi davranıyor, asıl mesele ona aşırı dozda votka vermemek, ayık, mütevazı ve kaba bir eş değil, seksi seviyor ama yapmıyor lastik bantlı birkaç adam dalgayı yakalamanın kendisi için zaten zor olduğunu itiraf ettikten sonra boşalmak.. iyi bir ruh hali ve dolabın olmadığı havalarda herkesin önünde çıplak gidebilir ve erkeklerin onu sarhoş olarak yakaladığı nehirde yüzebilir boğulmasına izin vermeyin ve suyun altında biberlerini çekiştiriyor ama ben fark etmeyeyim böyle anlarda karımı varlığımla utandırmamak için bir şeyler yapıyorum, o zamandan beri sikişiyor 15 yaşındaydı ve okulda ona bunu ağzına alıp, sonuna kadar ve derinliğe kadar alması öğretildi.
Bizim de buna benzer bir şeyimiz var. ..
Ağzımıza koydular ve bize her şeyi yutmayı öğrettiler...
On beş yaşındayken her şey yırtıldı, neredeyse doğum günümde, popo da tükendi, onu bir kız yaptı tam teşekküllü Sürtük, arkadaşıyla birlikte dolaşmasına izin veriyor...
Gerçekten birlikte mzhm, mzhmm, mmhmm vb. sevişiyoruz ve bir partide, düğünde veya başka büyük bir etkinlikte bizi alıp götürüyorlar, hatta sadece ikimiz, herkesin önünde, geri dönüyoruz...
Aynı zamanda, geleneksel olarak ıslak am ya da yapışkan ağızla ve bazen her ikisiyle de, sonuçtan emin olsun diye , ancak bundan sonra kendini düzene sokmaya gider... n
Böyle bir karın olduğu için seni kıskanıyorum.
Bu iyi ki üç deliğe de giriyor, hatta aynı anda birden fazla adamla birlikte. İşte böyle olmalı.
v2024
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”