Az önce sana bunu nasıl yaptığını anlattım Milisler (polis), haydutlar vb. tarafından periyodik olarak ziyaret edilirler. Ve sonra ikisi de bu tür misafirleri emer.
Karınız herkesin önünde seks yapmak için götürülüyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Karınız herkesin gözü önünde seks için götürülüyor
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 2 years 11 months
Böylece fahişe olarak çalışmak amacıyla klinikten ayrıldı ve öğrencilik yıllarında işe başladı.
Zaten on yıllık bir deneyime sahip.
Ben de böyle bir aile tanıyorum. Kendisi çocuk doktoru, kendisi programcı ve bir çocuğu var.
Böylece fahişe olarak çalışmak amacıyla klinikten ayrıldı ve öğrencilik yıllarında işe başladı.
Zaten on yıllık bir deneyime sahip.
-
- En güçlü orgazm!
Eh, bu genel olarak harika. Gideceğim tek yer bunlar.)))Endişeli: ↑28 Apr 2023, 11:09 Ben de böyle bir aile tanıyorum. Kendisi çocuk doktoru, kendisi programcı ve bir çocuğu var.
Bu yüzden fahişe olarak çalışmak amacıyla klinikten ayrıldı ve öğrencilik yıllarında işe başladı.
Zaten fahişelik yapmak amacıyla klinikten ayrıldı.
O zaten on yıllık deneyimim var
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Web sitesinde ve sosyal medyada ağlarda zaten bulunmuş olan müşterileri arıyorlar - doğrudan arıyorlar.
Evlerinden çok uzakta olmayan tek odalı bir daireleri var ve burada erkekleri kabul ediyor. Günde iki, üç, bazen dört toplantısı oluyor. Bazen geceleri. Bazen birisiyle birkaç günlüğüne tatile gider. Zaman ilerlemiyor, yani. aslında ikinci saat ücretsizdir. Ancak yalnızca sempati ile tanışırlar. Özellikle iyi insanlara bütün gece ücretsiz kalmalarını teklif etti. Kız içki içmiyor, sigara içmiyor, spor salonuna gidiyor.
Kocam okuldaki veli-öğretmen toplantılarında kızımı görmeye gidiyor, bu yüzden Deanon’dan korkmuyor ve kliniği uzun zaman önce bıraktı.
Daha fazla kazandığı ortaya çıktı kocasından ve o daireyi kiralamaktan elde edeceğinden çok daha fazlası.
Bu aileye baktığımda fuhuşun evli bir kadın için ideal bir iş olduğunu fark ediyorum.
Kurulu bir işletmeleri var.Serg_A: ↑28 Apr 2023, 11:57Eh, bu genel olarak harika. Gideceğim tek kişiler bunlar.)))Ben de böyle bir aile tanıyorum. Kendisi çocuk doktoru, kendisi programcı ve bir çocuğu var.
Bu yüzden fahişe olarak çalışmak amacıyla klinikten ayrıldı ve öğrencilik yıllarında işe başladı.
Zaten fahişelik yapmak amacıyla klinikten ayrıldı.
O zaten on yıllık deneyimim var
Web sitesinde ve sosyal medyada ağlarda zaten bulunmuş olan müşterileri arıyorlar - doğrudan arıyorlar.
Evlerinden çok uzakta olmayan tek odalı bir daireleri var ve burada erkekleri kabul ediyor. Günde iki, üç, bazen dört toplantısı oluyor. Bazen geceleri. Bazen birisiyle birkaç günlüğüne tatile gider. Zaman ilerlemiyor, yani. aslında ikinci saat ücretsizdir. Ancak yalnızca sempati ile tanışırlar. Özellikle iyi insanlara bütün gece ücretsiz kalmalarını teklif etti. Kız içki içmiyor, sigara içmiyor, spor salonuna gidiyor.
Kocam okuldaki veli-öğretmen toplantılarında kızımı görmeye gidiyor, bu yüzden Deanon’dan korkmuyor ve kliniği uzun zaman önce bıraktı.
Daha fazla kazandığı ortaya çıktı kocasından ve o daireyi kiralamaktan elde edeceğinden çok daha fazlası.
Bu aileye baktığımda fuhuşun evli bir kadın için ideal bir iş olduğunu fark ediyorum.
-
- En güçlü orgazm!
böyle insanlara saygı duyuyorum)
Ayrıca her şey adil)Endişeli: ↑28 Apr 2023, 22:09 Kurulu bir işletmeleri var.
Web sitesinde ve sosyal ağlarda müşteri arıyorlar; daha önce gitmiş olanlar ise doğrudan arayın.
Evlerinden çok uzakta olmayan kendi müşterileri var. erkekleri kabul ettiği tek odalı daire. Günde iki, üç, bazen dört toplantısı oluyor. Bazen geceleri. Bazen birisiyle birkaç günlüğüne tatile gider. Zaman ilerlemiyor, yani. aslında ikinci saat ücretsizdir. Ancak yalnızca sempati ile tanışırlar. Özellikle iyi insanlara bütün gece ücretsiz kalmalarını teklif etti. Kız içki içmiyor, sigara içmiyor, spor salonuna gidiyor.
Kocam veli-öğretmen toplantıları için kızımın okuluna gidiyor, bu yüzden Deanon’dan korkmuyor ve kliniği uzun süre bıraktı önce.
Kocasından ve o daireyi kiralayarak kazanacağından çok daha fazlasını kazandığı ortaya çıktı.
Bu aileye baktığımda, fuhuşun bir çocuk için ideal bir iş olduğunu anlıyorum. evli kadın
böyle insanlara saygı duyuyorum)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Serg_A, bu ciddi bir konu mu? Evet? Burada minnettar bir dinleyici buldunuz ve o hemen ciddileşti ve buraya yazanlar ilkel değil mi?
Sabah bir forum üyesi bana konuların taşmasından şikayet etti. Şikayet etti ve aynı zamanda kendini sular altında bıraktı.
Yani ciddi konular hakkında yazıyorsun ama hangi konu üzerinde takılıyorsun?
Sabah bir forum üyesi bana konuların taşmasından şikayet etti. Şikayet etti ve aynı zamanda kendini sular altında bıraktı.
Yani ciddi konular hakkında yazıyorsun ama hangi konu üzerinde takılıyorsun?
-
- En güçlü orgazm!
Eh, konunun yazarı Açıkçası ilkel bir insan değil, bir hayalperest değil, ama o kendi fantezilerini gerçekleştirmeye çalışacak...
1 saat 4 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Marinka ve ayrıca bu Konu aile fuhuşu konusunu yansıtıyor, bu tür insanların sayısı daha fazla olsaydı çok güzel olurdu, aksi takdirde bu tür evli çiftler yalnızca nispeten büyük şehirlerde bulunur , çok yazık.)
Konu bence hayati. Burada bir adamın bana eşini tüm ciddiyetiyle getirdiğinden bahsetmiştim. Hiçbir şey uydurmadım. Ve bu tür kocalar zaman zaman bana yazıyor ama bana öyle geliyor ki çoğu eşlerinin görüşlerini dikkate almıyor, bu çok moral bozucu...Marinka: ↑28 Apr 2023, 23:15 Serg_A, bu ciddi bir konu mu? Evet? Burada minnettar bir dinleyici buldunuz ve o hemen ciddileşti ve buraya yazanlar ilkel değil mi?
Sabah bir forum üyesi bana konuların taşmasından şikayet etti. Şikayet etti ve aynı zamanda akın ediyordu.
Yani ciddi konular hakkında yazıyorsun ama hangi konuya takılıp kalıyorsun?
Eh, konunun yazarı Açıkçası ilkel bir insan değil, bir hayalperest değil, ama o kendi fantezilerini gerçekleştirmeye çalışacak...
1 saat 4 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Marinka ve ayrıca bu Konu aile fuhuşu konusunu yansıtıyor, bu tür insanların sayısı daha fazla olsaydı çok güzel olurdu, aksi takdirde bu tür evli çiftler yalnızca nispeten büyük şehirlerde bulunur , çok yazık.)
-
- Nirvana’dayım
Bana daha fazlasını anlat. Bir adam ve bir eş hakkında, aksi takdirde bu adamın kim olduğu, onu neden size getirdiği ve sonra ne olduğu belli değil.
-
- En güçlü orgazm!
Ben de sana söyledim yukarıda hatırladığım kadarıyla daha fazla soru sormuştun
-
- Nirvana’dayım
Tekrar ve ayrıntılı yaz ki hiçbir soru ortaya çıkmasın. Lütfen. Ah, şimdi bakacak vaktim yok, 10 dakikalığına buraya geldim. Ah, o zaman unutacağım.
-
- En güçlü orgazm!
13 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
. Genel olarak dediğim gibi kadınınıza saygı duymanız gerekiyor, onu buna hazırlamadı ve sadece saunada dinleneceklerini söyledi. Ve o her şeyi anladığında, ben de Sasha
ile birlikte neredeyse kafama sokuyordum. Onu zar zor sakinleştirdim, masaj yaptım ama onunla seks yapmadım. Sonra bu Sasha ona o kadar kızdı ki bana vermedi ve iki ay boyunca onunla konuşmadı. Benimki düzenli olarak bana boşanmaya doğru gittiklerini bildirdi, ancak Yeni Yıl’dan önce nihayet uzlaştılar)))
Yakın zamana kadar mesleği asker olan bir arkadaşım vardı (herhangi bir ayrıntı bilmiyorum), kendisini güçlü bir kadın (ve - benim için en sıradan kadın) olarak konumlandırdı ve en başından beri bana, onu yalamam ve biraz daha okşamam halinde benimle seks yapmayı kabul edeceğini söyledi. Bu bana çok iyi geldi. Toplantı sırasında benimle birkaç orgazm yaşadı. Ve sınıf arkadaşı olan yakın arkadaşına benden bahsetti ve arkadaşı benimle buluşmaya gittiğinde karısını bana getirme fikrinden ilham aldı (arkadaşımla saunada tanıştım, evliyim) ).
13 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Buna neden ihtiyaç duyduğunu tam olarak açıklayamadı ama kesinlikle tek bir şey söyledi: nasıl olduğumu görmek istiyor karısına oral seks yapacak, belki başka bir şey öğrenecek. Kamera yoksa kabul ettim ve o da arkamda oturmaya karar vermediSorunlu sorular olmaması için tekrar ve ayrıntılı olarak yazın. Lütfen. Ah, şimdi bakacak vaktim yok, 10 dakikalığına buraya geldim. Ah, o zaman unutacağım
-
- Nirvana’dayım
Hikaye için teşekkürler. Başarısız cunnilingus hikayenizin TS’in yazdığı hikayeyle tamamen aynı olmadığını düşünmüyor musunuz? Tamamen farklı şeyler.Serg_A: ↑29 Apr 2023, 10:40Yakın zamana kadar mesleği asker olan bir arkadaşım vardı (herhangi bir ayrıntı bilmiyorum), kendisini güçlü bir kadın (ve - benim için en sıradan kadın) olarak konumlandırdı ve en başından beri bana, onu yalamam ve biraz daha okşamam halinde benimle seks yapmayı kabul edeceğini söyledi. Bu bana çok iyi geldi. Toplantı sırasında benimle birkaç orgazm yaşadı. Ve sınıf arkadaşı olan yakın arkadaşına benden bahsetti ve arkadaşı benimle buluşmaya gittiğinde karısını bana getirme fikrinden ilham aldı (arkadaşımla saunada tanıştım, evliyim) ).
13 dakika 1 saniye sonra gönderildi:Buna neden ihtiyaç duyduğunu tam olarak açıklayamadı ama kesinlikle tek bir şey söyledi: nasıl olduğumu görmek istiyor karısına oral seks yapacak, belki başka bir şey öğrenecek. Kamera yoksa kabul ettim ve o da arkamda oturmaya karar vermediSorunlu sorular olmaması için tekrar ve ayrıntılı olarak yazın. Lütfen. Ah, şimdi bakacak vaktim yok, 10 dakikalığına buraya geldim. Ah, o zaman unutacağım. Genel olarak dediğim gibi kadınınıza saygı duymanız gerekiyor, onu buna hazırlamadı ve sadece saunada dinleneceklerini söyledi. Ve o her şeyi anladığında, ben de Sasha
ile birlikte neredeyse kafama sokuyordum. Onu zar zor sakinleştirdim, masaj yaptım ama onunla seks yapmadım. Sonra bu Sasha ona o kadar kızdı ki bana vermedi ve iki ay boyunca onunla konuşmadı. Benimki düzenli olarak bana boşanmaya doğru gittiklerini bildirdi ama Yeni Yıl’dan önce nihayet barıştılar)))
-
- En güçlü orgazm!
Sadece planlanan farklı seks türleri nedeniyle farklıdırlar)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
Yine de seks karısı ya da ateşli kadın ilişkilerini desteklemiyorum.
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Ve eğer bir soruysa, o zaman kime hitap ediyor?
Bu bir soru mu?
Ve eğer bir soruysa, o zaman kime hitap ediyor?
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Bazen tek neden bu değildir, örneğin bir tür ilgi ( sadece ticari değil). Ve bildiğim gibi, bu, kocasının isteğinin aksine, gönüllü olarak bunu yapmayı kabul ettiğinde bile oluyor... Hayat karmaşık bir şeydir.
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Ama fark ettim ki senden başka kimsenin istemediği kadın , kendisi için ilgi çekici hale gelmez. Bizim psikolojimiz bu; kadın için başkalarıyla rekabet istiyoruz.
Ah, anlıyorum.
Ama fark ettim ki senden başka kimsenin istemediği kadın , kendisi için ilgi çekici hale gelmez. Bizim psikolojimiz bu; kadın için başkalarıyla rekabet istiyoruz.
-
- En güçlü orgazm!
Gerçi ben Yukarıda yazdım, ziyaret ederdim keşke ticari de olsa böyle çiftler olsaydı ama kocalarım bana her zaman yazdığı gibi sert sekse ihtiyaçları var. Sanırım "onlar", karısına nasıl "sert" davranıldığını görmek isteyen kocadır, o ve karısı bu konuyu tartışmamış olabilirler.
-
- Penetrasyon
Bir zamanlar bana bu teklif edilmişti. Ama adam başka bir şehirdeydi. Ve ben de bu tür şeylerle ilgilenmiyorum

-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Sevgili eşimin başka bir adam tarafından gözlerimin önünde yatağına alınması çok zor bir durum. Her ne kadar her şey, hem eşinden hem de benden herkesin rızasıyla, o gece karısının yanında olacağı konusunda önceden görüşülmüş olsa da, yine de kulübesinde sauna ve şampanya içtikten sonra zaman geldiğinde ve o bize haber verdi. "öp" ve karım çıplak vücudunun üzerine kısa bir ipek elbise giymiş olarak yanıma geldi, parmaklarının ucunda yükseldi ve beni şefkatle öptü ve sonra kolunu onun omuzlarına dolayarak karımı yatak odasına götürmeye başladı. ve kapının önünde onu kollarına aldı ve taşıdı ve onu nasıl yatağına koyduğunu gördüm, sonra kapıyı kapattı ve büyük ışığı söndürdü, sonra nefes alma kasılmalarım oldu ve vücudum ele geçirildi felç yoluyla. Erkeksi, kaslı, kıllı vücudunun karımın narin, pürüzsüz, ipeksi, ince vücudunun üzerinde nasıl asılı kalacağını, saunada avucumla dokunduğum etkileyici penisinin şimdi nasıl karımın küçük bedenine gireceğini dehşetle hayal ettim. ve temiz kedi. Onun inlemelerini ve hayvani homurtusunu duyduğumda bilincimi kaybettim. Ancak arkadaşımızın talimatlarına harfiyen uydum: Karınızı bekleyin ve karınız size dönene kadar mastürbasyon yapmaya cesaret etmeyin.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 10 months
Yerel bir Rus çift tarafından "romantik bir akşama" davet edildiler. Henüz kimseyle yatmadı. Bu yüzden ilk başta neyin ne olduğunu anlamadım.
Her şey dansla başladı. Kokteyl içtik. Coşku doruğa ulaştı. Ve böylece başladı. Striptizciler ve erkek striptizciler çıktı. Soyundular ve sormadan beni buraya davet ettiler. Erkekleri ve kızları öptüğünü hatırlıyor. Onu nasıl götürdüklerini, soyduklarını ve lanet bir yatağa yatırdıklarını fark etmedim. Sonra birisinin diliyle onu nazikçe okşadığını hissetti. Yakınlarda onun tüm vücudunu öpen oğlanlar ve kızlar vardı. İçgüdüsel olarak dikleşmiş üyeleri ellerine aldı, öptü ve emdi. Hayatımda ilk defa. Daha sonra onun bakire olduğunu gördüler. Onu daha da okşayalım, o mutlulukla yedinci cennetteydi. Oraya nasıl girdiklerini hatırlamıyordu. Ama uyandı, erkek spermi ve kadın sıvılarıyla kaplıydı.
Kalktı ve erkek arkadaşının erkekleri ve kızları öptüğünü gördü. Biraz bile kıskanmadım ama katıldım. Canımın istediği kadar sikildim. Ama bu akşamdan sonra oral seks bağımlısı oldu. Sonra onunla tanıştım. Sekse her zaman 69 pozisyonunda başladık.
Endişeli: ↑12 Jul 2022, 21:07 Beni herkesin önünde seks için götürmediler ama bunun olmasını gerçekten istedim.
Bu benim en sevdiğim fantezilerimden biri. Gerçek şu ki, karısı her zaman başkalarının ona baktığını fark ediyordu ve aynı zamanda her zaman onunla göz göze geliyordu ve hatta küstahça onların gözlerine bakmayı seviyordu. Aynı zamanda, karısının iyi bir kurumla "konuşmak için dışarı çıkması" için işaretler yapıyorlar, böylece oradaki herkes bütün akşam ona baksın ve orada bulunan erkeklerden biri sessizce gelsin. bize gelin, herkesin gözü önünde elinden tutup götürün, bir arabaya bindirip götürün. Böylece eşimin “hoşçakal” demek yerine, ayrılmadan önce sadece çantasını alıp bana bakmasına zaman kaldı. Bu durumdaki özel heyecan, herkesin onun benimle geldiğini, başka birinin onu götürdüğünü ve bu diğer kişinin ona dileklerini bile sormadığını görebilmesidir. Hanımımın benimle halka açık bir yere geldiğini herkesin görmesini istiyorum, ancak yeterince küstah olduğu ortaya çıkarsa, kimseyle daha fazla uğraşmadan ayrılmaya hazırım.
Ya da bu fantezinin başka bir versiyonu. Böylece karısı tuvalete çıksın ve uzun süre ortadan kaybolsun. Ben de beklemeye dayanamadım ve onu aramaya gittim. Kadınlar tuvaletine bakıyorum - onu görmüyorum, erkekler tuvaletine bakıyorum - ve onun çömelmiş ve aynı anda iki kişiyi tekmelediğini görüyorum. Bunlar barda otururken ona ilgi gösteren adamlar. Aynı zamanda beni görüyorlar ve durmuyorlar. Adamlardan biri bana bunun benim kızım olup olmadığını sordu. Benim olduğunu söylüyorum. Onun iyi olduğunu ve artık onlarla gideceğini söylüyor. Ben de istediğimi söylüyorum. Beni alacaklarını ama sadece izleyeceğimi söylüyor. Kabul ediyorum. İnleyerek eşlerinin ağzına boşalırlar, o her şeyi yutar. Dördümüz tuvaletten çıkıyoruz, taksiye biniyoruz, onlar arka koltuğa onunla oturuyorlar, ben de öne oturuyorum. Göğüslerini pençeliyorlar, parmaklarını külotunun içine sokuyorlar ve onu derinden öpüyorlar. Hoşuna gidiyor, gülüyor. Taksi şoförünü de görüyorum. Onun benim karım olduğunu bilmiyor.
Adamlardan birinin kulübesine varıyoruz ve yolda iki kişiyi daha telefonla arıyor. Varışta çocuklar muhteşem açıklığı koruyorlar, iki kişi daha geliyor, altımız da soyunup yatak odasına taşınıyoruz. Karımı yalıyorum, o ise dördünü de emiyor. Sonra onu tüm deliklerine sertçe sikiyorlar ve içine boşaltıyorlar. Periyodik olarak onu spermlerden temizliyorum ve zaman zaman erkekler dinlenirken de ona giriyorum. Ona şaplak atıyorlar, sıkıyorlar, saçını çekiyorlar, ağzına tükürüyorlar ve ona pis davranıyorlar. Ve bundan keyif alıyor. Sonunda onu duşa götürürler, dizlerinin üstüne oturturlar ve ona bir altın duş ağzına ve üzerine.
Sonra eve gidiyoruz. Ve gelecekte erkekler onu sürekli olarak farklı konfigürasyonlarda zevk için çağırıyor: hem yalnızken hem de birçoğu varken, diğer kızlar ona yardım ettiğinde ve onlar kural olarak profesyoneller ve bunun farkında bile değiller. bunu ücretsiz yapıyor.
Eski kız arkadaşımdan bir hikaye hatırlıyorum. Enstitüdeki ilk yılındaydı. Bir adamla tanıştım. Konu sekse gelmedi. Bakire olarak dolaştım. Güneydoğu Asya turuna tatile gittik. Sanatoryumlardan birinde mahsur kaldık. Ve erotik içerikli tüm resimler var. Üye şeklindeki sütunlar.Endişeli: ↑12 Jul 2022, 21:07 Beni herkesin önünde seks için götürmediler ama bunun olmasını gerçekten istedim.
Bu benim en sevdiğim fantezilerimden biri. Gerçek şu ki, karısı her zaman başkalarının ona baktığını fark ediyordu ve aynı zamanda her zaman onunla göz göze geliyordu ve hatta küstahça onların gözlerine bakmayı seviyordu. Aynı zamanda, karısının iyi bir kurumla "konuşmak için dışarı çıkması" için işaretler yapıyorlar, böylece oradaki herkes bütün akşam ona baksın ve orada bulunan erkeklerden biri sessizce gelsin. bize gelin, herkesin gözü önünde elinden tutup götürün, bir arabaya bindirip götürün. Böylece eşimin “hoşçakal” demek yerine, ayrılmadan önce sadece çantasını alıp bana bakmasına zaman kaldı. Bu durumdaki özel heyecan, herkesin onun benimle geldiğini, başka birinin onu götürdüğünü ve bu diğer kişinin ona dileklerini bile sormadığını görebilmesidir. Hanımımın benimle halka açık bir yere geldiğini herkesin görmesini istiyorum, ancak yeterince küstah olduğu ortaya çıkarsa, kimseyle daha fazla uğraşmadan ayrılmaya hazırım.
Ya da bu fantezinin başka bir versiyonu. Böylece karısı tuvalete çıksın ve uzun süre ortadan kaybolsun. Ben de beklemeye dayanamadım ve onu aramaya gittim. Kadınlar tuvaletine bakıyorum - onu görmüyorum, erkekler tuvaletine bakıyorum - ve onun çömelmiş ve aynı anda iki kişiyi tekmelediğini görüyorum. Bunlar barda otururken ona ilgi gösteren adamlar. Aynı zamanda beni görüyorlar ve durmuyorlar. Adamlardan biri bana bunun benim kızım olup olmadığını sordu. Benim olduğunu söylüyorum. Onun iyi olduğunu ve artık onlarla gideceğini söylüyor. Ben de istediğimi söylüyorum. Beni alacaklarını ama sadece izleyeceğimi söylüyor. Kabul ediyorum. İnleyerek eşlerinin ağzına boşalırlar, o her şeyi yutar. Dördümüz tuvaletten çıkıyoruz, taksiye biniyoruz, onlar arka koltuğa onunla oturuyorlar, ben de öne oturuyorum. Göğüslerini pençeliyorlar, parmaklarını külotunun içine sokuyorlar ve onu derinden öpüyorlar. Hoşuna gidiyor, gülüyor. Taksi şoförünü de görüyorum. Onun benim karım olduğunu bilmiyor.
Adamlardan birinin kulübesine varıyoruz ve yolda iki kişiyi daha telefonla arıyor. Varışta çocuklar muhteşem açıklığı koruyorlar, iki kişi daha geliyor, altımız da soyunup yatak odasına taşınıyoruz. Karımı yalıyorum, o ise dördünü de emiyor. Sonra onu tüm deliklerine sertçe sikiyorlar ve içine boşaltıyorlar. Periyodik olarak onu spermlerden temizliyorum ve zaman zaman erkekler dinlenirken de ona giriyorum. Ona şaplak atıyorlar, sıkıyorlar, saçını çekiyorlar, ağzına tükürüyorlar ve ona pis davranıyorlar. Ve bundan keyif alıyor. Sonunda onu duşa götürürler, dizlerinin üstüne oturturlar ve ona bir altın duş ağzına ve üzerine.
Sonra eve gidiyoruz. Ve gelecekte erkekler onu sürekli olarak farklı konfigürasyonlarda zevk için çağırıyor: hem yalnızken hem de birçoğu varken, diğer kızlar ona yardım ettiğinde ve onlar kural olarak profesyoneller ve bunun farkında bile değiller. bunu bedavaya yapıyor.
Yerel bir Rus çift tarafından "romantik bir akşama" davet edildiler. Henüz kimseyle yatmadı. Bu yüzden ilk başta neyin ne olduğunu anlamadım.
Her şey dansla başladı. Kokteyl içtik. Coşku doruğa ulaştı. Ve böylece başladı. Striptizciler ve erkek striptizciler çıktı. Soyundular ve sormadan beni buraya davet ettiler. Erkekleri ve kızları öptüğünü hatırlıyor. Onu nasıl götürdüklerini, soyduklarını ve lanet bir yatağa yatırdıklarını fark etmedim. Sonra birisinin diliyle onu nazikçe okşadığını hissetti. Yakınlarda onun tüm vücudunu öpen oğlanlar ve kızlar vardı. İçgüdüsel olarak dikleşmiş üyeleri ellerine aldı, öptü ve emdi. Hayatımda ilk defa. Daha sonra onun bakire olduğunu gördüler. Onu daha da okşayalım, o mutlulukla yedinci cennetteydi. Oraya nasıl girdiklerini hatırlamıyordu. Ama uyandı, erkek spermi ve kadın sıvılarıyla kaplıydı.
Kalktı ve erkek arkadaşının erkekleri ve kızları öptüğünü gördü. Biraz bile kıskanmadım ama katıldım. Canımın istediği kadar sikildim. Ama bu akşamdan sonra oral seks bağımlısı oldu. Sonra onunla tanıştım. Sekse her zaman 69 pozisyonunda başladık.
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Küçük güzel karınızı bir sabahlık içinde hayal ettim.
Neredeyse istediğimi yapmayı başardın, tek önemli farkla, karımın herkesin önünde ve birlikte olacakları bir yabancı tarafından götürülmesini istiyorum. göründüğü sürece her şey üzerinde anlaştık.
3 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Evet, sen bir şairsin! Öyle boyadılar, şimdi taş gibi duruyor!Truwor: ↑02 May 2023, 02:30 Sevgili eşimin gözümün önünde başka bir adam tarafından yatağına alınması çok zor bir durum. Her ne kadar her şey, hem eşinden hem de benden herkesin rızasıyla, o gece karısının yanında olacağı konusunda önceden görüşülmüş olsa da, yine de kulübesinde sauna ve şampanya içtikten sonra zaman geldiğinde ve o bize haber verdi. "öp" ve karım çıplak vücudunun üzerine kısa bir ipek elbise giymiş olarak yanıma geldi, parmaklarının ucunda yükseldi ve beni şefkatle öptü ve sonra kolunu onun omuzlarına dolayarak karımı yatak odasına götürmeye başladı. ve kapının önünde onu kollarına aldı ve taşıdı ve onu nasıl yatağına koyduğunu gördüm, sonra kapıyı kapattı ve büyük ışığı söndürdü, sonra nefes alma kasılmalarım oldu ve vücudum ele geçirildi felç yoluyla. Erkeksi, kaslı, kıllı vücudunun karımın narin, pürüzsüz, ipeksi, ince vücudunun üzerinde nasıl asılı kalacağını, saunada avucumla dokunduğum etkileyici penisinin şimdi nasıl karımın küçük bedenine gireceğini dehşetle hayal ettim. ve temiz kedi. Onun inlemelerini ve hayvani homurtusunu duyduğumda bilincimi kaybettim. Ancak arkadaşımızın talimatlarına harfiyen uydum: Karınızı bekleyin ve karınız size dönene kadar mastürbasyon yapmaya cesaret etmeyin.

Neredeyse istediğimi yapmayı başardın, tek önemli farkla, karımın herkesin önünde ve birlikte olacakları bir yabancı tarafından götürülmesini istiyorum. göründüğü sürece her şey üzerinde anlaştık.
3 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşınızın erkek arkadaşı, kızlığını böyle bozduğu için harikaydı. Çoğu zaman olduğu gibi sadece ahlaki travma yaşamamakla kalmadı, aynı zamanda duygusallığını da uyandırdı.Endişeli: ↑12 Jul 2022, 21:07 Beni herkesin önünde seks yapmaya götürmediler ama bunun olmasını gerçekten istedim.
Ya da bu fantezinin başka bir versiyonu. Böylece karısı tuvalete çıksın ve uzun süre ortadan kaybolsun. Ben de beklemeye dayanamadım ve onu aramaya gittim. kadınlar tuvaletine bakıyorum - Onu göremiyorum, erkekler tuvaletine bakıyorum - ve onun çömeldiğini ve aynı anda iki kişiyi emdiğini görüyorum. Bunlar barda otururken ona ilgi gösteren adamlar. Aynı zamanda beni görüyorlar ve durmuyorlar. Adamlardan biri bana bunun benim kızım olup olmadığını sordu. Benim olduğunu söylüyorum. Onun iyi olduğunu ve artık onlarla gideceğini söylüyor. Ben de istediğimi söylüyorum. Beni alacaklarını ama sadece izleyeceğimi söylüyor. Kabul ediyorum. İnleyerek eşlerinin ağzına boşalırlar, o her şeyi yutar. Dördümüz tuvaletten çıkıyoruz, taksiye biniyoruz, onlar arka koltuğa onunla oturuyorlar, ben de öne oturuyorum. Göğüslerini pençeliyorlar, parmaklarını külotunun içine sokuyorlar ve onu derinden öpüyorlar. Hoşuna gidiyor, gülüyor. Taksi şoförünü de görüyorum. Onun benim karım olduğunu bilmiyor.
Sonra eve gidiyoruz. Ve gelecekte erkekler onu sürekli olarak farklı konfigürasyonlarda zevk için çağırıyor: hem yalnızken hem de birçoğu varken, diğer kızlar ona yardım ettiğinde ve onlar kural olarak profesyoneller ve bunun farkında bile değiller. bunu ücretsiz yapıyor.Eski kız arkadaşımdan bir hikaye hatırlıyorum. Enstitüdeki ilk yılındaydı. Bir adamla tanıştım. Konu sekse gelmedi. Bakire olarak dolaştım. Güneydoğu Asya turuna tatile gittik. Sanatoryumlardan birinde mahsur kaldık. Ve erotik içerikli tüm resimler var. Üye şeklindeki sütunlar.Endişeli: ↑12 Jul 2022, 21:07 Beni herkesin önünde seks için götürmediler ama bunun olmasını gerçekten istedim.
Ya da bu fantezinin başka bir versiyonu. Böylece karısı tuvalete çıksın ve uzun süre ortadan kaybolsun. Ben de beklemeye dayanamadım ve onu aramaya gittim. kadınlar tuvaletine bakıyorum - Onu göremiyorum, erkekler tuvaletine bakıyorum - ve onun çömeldiğini ve aynı anda iki kişiyi emdiğini görüyorum. Bunlar barda otururken ona ilgi gösteren adamlar. Aynı zamanda beni görüyorlar ve durmuyorlar. Adamlardan biri bana bunun benim kızım olup olmadığını sordu. Benim olduğunu söylüyorum. Onun iyi olduğunu ve artık onlarla gideceğini söylüyor. Ben de istediğimi söylüyorum. Beni alacaklarını ama sadece izleyeceğimi söylüyor. Kabul ediyorum. İnleyerek eşlerinin ağzına boşalırlar, o her şeyi yutar. Dördümüz tuvaletten çıkıyoruz, taksiye biniyoruz, onlar arka koltuğa onunla oturuyorlar, ben de öne oturuyorum. Göğüslerini pençeliyorlar, parmaklarını külotunun içine sokuyorlar ve onu derinden öpüyorlar. Hoşuna gidiyor, gülüyor. Taksi şoförünü de görüyorum. Onun benim karım olduğunu bilmiyor.
Sonra eve gidiyoruz. Ve gelecekte erkekler onu sürekli olarak farklı konfigürasyonlarda zevk için çağırıyor: hem yalnızken hem de birçoğu varken, diğer kızlar ona yardım ettiğinde ve onlar kural olarak profesyoneller ve bunun farkında bile değiller. bunu bedavaya yapıyor.
Kalktı ve erkek arkadaşının erkekleri ve kızları öptüğünü gördü. Biraz bile kıskanmadım ama katıldım. Canımın istediği kadar sikildim. Ama bu akşamdan sonra oral seks bağımlısı oldu. Sonra onunla tanıştım. Sekse her zaman 69. pozisyonla başlardık.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Bu da oldu, ancak daha sonra kalede, kralın kendi maskesini seçtiği maskeler festivalinde grup seks deneyimi yaşadık. Kraliçeyi yanına aldı ve Neptün’ün Deniz Kızını seçtiği Neptün’ün festivalinde onu da yatta götürdü. Elbette her şey önceden tartışıldı. İşin ilginç yanı, her şeyin belirli bir kadının kaç erkekle birlikte olacağına ve kocasının kaderinin ne olacağına bağlı olmasıydı. Partilerde eşimin ya da arkadaşımızın, hem karıma hem de bana hoş gelen bir adamla yalnız kalması için benden izin istemesi kendiliğinden birkaç kez oldu. Hatta eşim başka bir adamla birlikte çamaşır makinesinin üzerinde ya da balkonda dururken kimse içeri girmesin diye banyoyu bile korudum.Endişeli: ↑02 May 2023, 11:50 Evet, sen bir şairsin! O kadar güzel boyamışlar ki artık taş gibi duruyorum!
Neredeyse istediğimi yapmayı başardın, aradaki tek önemli farkla, karımın toplum içinde ve bakışları dışında her konuda anlaşacakları bir yabancı tarafından götürülmesini istiyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
’’Çapa Hala Çapadır’’ filmi, bazen bir kadının, kocasının rütbesini yükseltmek uğruna gönüllü olarak kocasının patronuyla yatağa gittiğini çok iyi gösterdi.Tania: ↑01 May 2023, 10:47Bazen tek neden bu değildir, örneğin bazıları ilgi türü (sadece ticari değil). Ve bildiğim kadarıyla, kocasının isteklerinin aksine, gönüllü olarak bu yola başvursa bile bu oluyor... Hayat karmaşık bir şeydir.Hâlâ seks karısı veya ateşli kadın ilişkilerini desteklemiyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 311
- Registered for: 2 years 2 months
Kadınlar kocaları için her şeyi yapmaya hazır
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Kıskanılabilir ve örnek alınabilirsiniz.
Zengin, ilginç bir aile hayatınız var, özellikle de cinsel açıdan.Truwor: ↑03 May 2023, 00:29Bu da oldu, ancak daha sonra kalede, kralın kendi maskesini seçtiği maskeler festivalinde grup seks deneyimi yaşadık. Kraliçeyi yanına aldı ve Neptün’ün Deniz Kızını seçtiği Neptün’ün festivalinde onu da yatta götürdü. Elbette her şey önceden tartışıldı. İşin ilginç yanı, her şeyin belirli bir kadının kaç erkekle birlikte olacağına ve kocasının kaderinin ne olacağına bağlı olmasıydı. Partilerde eşimin ya da arkadaşımızın, hem karıma hem de bana hoş gelen bir adamla yalnız kalması için benden izin istemesi kendiliğinden birkaç kez oldu. Hatta eşim başka bir adamla birlikte çamaşır makinesinin üzerinde ya da balkonda ayakta dururken kimse oraya koşmasın diye banyoyu bile korudum.Evet, sen bir şairsin! O kadar güzel boyamışlar ki artık taş gibi duruyorum!
Neredeyse istediğimi yapmayı başardın, aradaki tek önemli farkla, karımın toplum içinde ve bakışları dışında her konuda anlaşacakları bir yabancı tarafından götürülmesini istiyorum.
Kıskanılabilir ve örnek alınabilirsiniz.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 2 months
Belki biraz konu dışı olacak ama bir düğünde gelinin götürülüşüne şahit olmak zorunda kaldım. Damat da etrafta koşup onu arıyor ve bir yerlerde sikildiğini bağırıp duruyor. Ama sonra başka düşünceler ortaya çıktı, o hamileydi ama kız kardeşi değildi, bu seks için iyi bir seçenekti. Evet, farklı düğünlerde birkaç kez oldu. Gerçek bir kafa seksi vakası. Pamuktan geldim adamlarla, fıçıda bira yüzünden tartıştım, tuvalete sızdırmak için bir meyhaneye girdim. Bir gelin ve beş cesur adam vardı. Yeteneklerinden biri kanserle büyümüş, diğerleri ise elbisesini kaldırmıştı. Eski bir tanıdık oradaydı, onu gördü, çok sevindi, bak dedi ve fırçayı ona verdi. Daha yeni aldım. Ve oldukça hızlı bir şekilde ağzında bitirdi. Beni ve gelini alıp salona, damadın yanına götürüyor. Bakın onu kendisinin getirdiğini söylüyor, bu da eski bir tanıdık. Hemen tüm işi acı bir şekilde yapalım, ama genel olarak şokta bana para ödüyor ve hızla ayrılıyor. Beni kalmam için davet etmesine rağmen. Bu böyle oluyor, sonradan farkına varamadım.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Endişeli
-
Автор темыEndişeli
- Sürtünmeler
Düğünlerinde gelini olan damatların pek çok erkekle sikişmesine imreniyorum.
Kaotik bir şekilde yazılmış ama anlamı açık.Vik.ruba80: ↑12 May 2023, 08:12 Belki biraz konu dışı olacak ama gelinin bir düğünde götürülüşüne şahit olmak zorunda kaldım. Damat da etrafta koşup onu arıyor ve bir yerlerde sikildiğini bağırıp duruyor. Ama sonra başka düşünceler ortaya çıktı, o hamileydi ama kız kardeşi değildi, bu seks için iyi bir seçenekti. Evet, farklı düğünlerde birkaç kez oldu. Gerçek bir kafa seksi vakası. Pamuktan geldim adamlarla, fıçıda bira yüzünden tartıştım, tuvalete sızdırmak için bir meyhaneye girdim. Bir gelin ve beş cesur adam vardı. Yeteneklerinden biri kanserle büyümüş, diğerleri ise elbisesini kaldırmıştı. Eski bir tanıdık oradaydı, onu gördü, çok sevindi, bak dedi ve fırçayı ona verdi. Daha yeni aldım. Ve oldukça hızlı bir şekilde ağzında bitirdi. Beni ve gelini alıp salona, damadın yanına götürüyor. Bakın onu kendisinin getirdiğini söylüyor, bu da eski bir tanıdık. Hemen tüm işi acı bir şekilde yapalım, ama genel olarak şokta bana para ödüyor ve hızla ayrılıyor. Beni kalmam için davet etmesine rağmen. Böyle oluyor, hemen fark etmedim.
Düğünlerinde gelini olan damatların pek çok erkekle sikişmesine imreniyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
İçeride gıdıklayan bir şey var mı? Denemek istemiyor musun?
-
- Orgazm!
Böyle sözde bir adamı bir daha görmemek üzere terk mi edeceksin? Evet, kaçmak bile isterim
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Bana öyle geliyor ki bu konunun konusu bu değil

-
- Nirvana’dayım
AryaMari ve sen çok basit bir tek kanalsın Sadece düz bir çizgide hareket eden bayan mı?
Yoksa delinmekten mi korkuyorsunuz? Bu konu sizi neden bu kadar sınırlıyor?
Yoksa delinmekten mi korkuyorsunuz? Bu konu sizi neden bu kadar sınırlıyor?
-
- Orgazm!
Konu içinde konu içinde iletişim kurmaya çalışıyorum, bu yüzden bana bozuklar gibi geliyor yukarı ve her şey hakkında arka arkaya yazılmamış. :bilinmiyor:
- These users thanked the author aryamari for the post:
- Ötesinden Gelen Şehvet
-
- Nirvana’dayım
Çok beceriksiz bir bahane... Özenle saklamaya çalıştığınız bir şey var.. :soru:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
Tek gözlü, kıskaçlı bir kişiden bilgi almak gibi nasıl bir alışkanlığın var? , insanın en içteki şeylerini paylaşma arzusu yoktur .. canavarı çöz!

-
- Orgazm!
Çok teşekkür ederim

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post