İnsanlar! Bir soru ortaya çıktı! Anal seks pasif erkekler için faydalı mı yoksa zararlı mı?
-
Автор темыEsinti
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İnsanlar! Bir soru ortaya çıktı! Anal seks pasif erkekler için faydalı mı yoksa zararlı mı?
Pasif bir erkek için anal seksin yararları veya zararları hakkında insanların görüşlerini duymak isterim!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: İnsanlar! Bir soru ortaya çıktı! Anal seks pasif erkekler için faydalı mı yoksa zararlı mı?
Prostat masajı herhangi bir tedavi edici etki sağlamaz. Potansiyeli etkilemez.
Anüsteki sfinkter er ya da geç kullanılamaz hale gelecektir, bundan ne gibi sorunlar çıkacağını Google’da aratabilirsiniz.
Bağırsak, vajinanın aksine çok elastik değildir ve mikro yırtıklara maruz kalır ve burası her türlü enfeksiyonun giriş kapısıdır.
Delirium.
Prostat masajı herhangi bir tedavi edici etki sağlamaz. Potansiyeli etkilemez.
Anüsteki sfinkter er ya da geç kullanılamaz hale gelecektir, bundan ne gibi sorunlar çıkacağını Google’da aratabilirsiniz.
Bağırsak, vajinanın aksine çok elastik değildir ve mikro yırtıklara maruz kalır ve burası her türlü enfeksiyonun giriş kapısıdır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 5 months
Yanıt: İnsanlar! Bir soru ortaya çıktı! Anal seks pasif erkekler için faydalı mı yoksa zararlı mı?
Evet, doğanın kafasında bir şeyleri ve hormonal geçmişlerini bozduğu insanların %0,01’i var. Peki ya diğer herkes?
Kadınlar sana bir şey vermiyor mu? Neden birbirlerini sikeyim ki, hem de sürekli olarak.
Evet, doğanın kafasında bir şeyleri ve hormonal geçmişlerini bozduğu insanların %0,01’i var. Peki ya diğer herkes?
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыEsinti
- Penetrasyon
Bu aptalca gelebilir! Ama emen duramaz! Tekrar tekrar istiyorum!
- These users thanked the author Esinti for the post (total 3):
- IDVS03082008, Alex yapardı, Firavun faresi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 4 months
Markul,
Geri kalanlar az önce Taklit etme tutkusu ile Avrupa’ya bakacaklar ve bunu kendileri isteyecekler.
Geri kalanlar az önce Taklit etme tutkusu ile Avrupa’ya bakacaklar ve bunu kendileri isteyecekler.
-
Автор темыEsinti
- Penetrasyon
Bir kadının tarafını tuttuğunuzda onu daha iyi anlamaya başlıyorsunuz!
- These users thanked the author Esinti for the post (total 2):
- IDVS03082008, Firavun faresi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
ayrıntılar için teşekkürler. Artık her şey kesinlikle yerine oturdu, kontrol altına alınamayan anlık bir osuruktu.Uni: ↑12 May 2023, 08:49 Kendi adıma konuşuyorum ama göt deliği sıkı basmıyor sonuçta 30 yıllık tecrübe, gergin olunca veya işerken osuruyorum, bağırsak rahatsızlığı olunca tıkaç takıyorum, midem burkulunca , normal bir pislikle bile bunu sürdürmek sorun oluyor ama benimkinde, ama Tanrıya şükür ishal nadir görülüyor.

-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 8 months
Andrewv, Veterok, katılıyorum, denedim, beğendim, ağzımdaki sik çok hoş
- These users thanked the author IDVS03082008 for the post (total 2):
- Alex yapardı, Esinti
-
- Potansiyel seks nesnesi
Lanet olsun, kalbimin derinliklerinden gülümsedim!!!>😁😁. Özellikle osuruk, bıyık vb. hakkında. ....
😀
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 6 months
Bu sizin için iyidir ve kabızlık çekmezsiniz! )
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 3 months
Anal seks birçok nedenden dolayı faydalı olamaz ve aşağıdaki sonuçlara neden olur:
Anüste çatlaklar.
Disbakteriyoz.
Vajina ile anüs arasındaki septumda hasar.
Sfinkterin iltihaplanması ve zayıflaması.
Rektal mukozanın iltihabı.
Hemoroid.
Kanser.
Rektum duvarlarının yırtılması.
Gaz ve dışkı tutamama.
Enfeksiyonların gelişimi.
Anüste çatlaklar.
Disbakteriyoz.
Vajina ile anüs arasındaki septumda hasar.
Sfinkterin iltihaplanması ve zayıflaması.
Rektal mukozanın iltihabı.
Hemoroid.
Kanser.
Rektum duvarlarının yırtılması.
Gaz ve dışkı tutamama.
Enfeksiyonların gelişimi.
- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- XiaH, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 2 months
Veterok, anal seks hakkında bilgim yok, ancak prostat masajı Kurs özellikle erkeğin yaşı büyükse yılda bir kez yapılmalıdır.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Esinti, Olamaz, olamaz.
Fizyoloji alanındaki hiçbir şeyi etkilemez.
Merak etmeyin, burada kimse yargılamıyor.
Hijyen önlemlerine uymanız yeterli.
Fizyoloji alanındaki hiçbir şeyi etkilemez.
Merak etmeyin, burada kimse yargılamıyor.
Hijyen önlemlerine uymanız yeterli.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
Bu
ile ilgili sorunun ne olduğunu gerçekten anlamıyorum, denemek istiyorsanız, deneyin, elde edeceksiniz kapalı
ve başka bir seviyeye geçtiğinizde
Kısacası, bunu Tama’nın kıçına neyin soktuğu fikrini unutun
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Hobinizi haklı çıkarmanın en iyi yolu ona faydalar atfetmektir))
7 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
7 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Hadi ama?)) Bu alanlar için gerçekten yararlı bir şeyler mi bulmak istiyorsunuz? Günde 200-400 kez çömelin.) Kan damarları için daha iyi bir şey hayal edemezsiniz: kan dolaşımını iyileştirir, kan basıncını normalleştirir, gücü geri kazandırır.)
- These users thanked the author vesaire for the post (total 4):
- Sibiryak89, zıt, Esinti, İskender
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 4 years 1 month
Ve çevir... pedal çevir! Lisapet bu bakımdan da son derece faydalıdır))vvm: ↑19 Jun 2023, 05:48 Hobinizi haklı çıkarmanın en iyi yolu, ona faydalar atfetmektir)))
7 dakika 1 saniye sonra gönderilir:Haydi?) ) Bu alan için gerçekten yararlı bulmak istiyor musunuz? Günde 200-400 kez çömelme yapın.) Kan damarları için daha iyi bir şey hayal edemezsiniz: kan dolaşımını iyileştirir, kan basıncını normalleştirir, gücü geri kazandırır.)
-
- En güçlü orgazm!
Hareket halindeyken bisikletçinin vücut ağırlığı tam olarak kasık bölgesine temas eden selenin üzerine aktarılır. Erkeklerde bu bölgede prostat bezi ve posterior üretra bulunur. Bu organlara yapılan fiziksel baskı, prostat ve üretranın yaralanmasına neden olur. Bu tür gezilerin tekrar tekrar tekrarlanmasıyla prostatın yapısında küçük hasarlar meydana gelir ve bu da en azından kronik prostatit gelişmesine yol açar.
Maalesef tam tersi.
Hareket halindeyken bisikletçinin vücut ağırlığı tam olarak kasık bölgesine temas eden selenin üzerine aktarılır. Erkeklerde bu bölgede prostat bezi ve posterior üretra bulunur. Bu organlara yapılan fiziksel baskı, prostat ve üretranın yaralanmasına neden olur. Bu tür gezilerin tekrar tekrar tekrarlanmasıyla prostatın yapısında küçük hasarlar meydana gelir ve bu da en azından kronik prostatit gelişmesine yol açar.
-
- Oral stimülasyon
Doğa, çevresel faktörlerin vücudun normal işleyişine zarar vermemesini sağlamıştır. İskelet iç organları olumsuz etkilerden korur. Bu nedenle erkeklerde bisiklet sürme ve potens dolaylı olarak ilişkilidir. Perineye uygulanan herhangi bir basınç doğrudan prostata yönelik değildir, çünkü kişi eyerde leğen kemiği kemikleriyle oturur. Ve kemikler pelvik organları eyerle temas hattının üzerinde tutuyor...
Neyse ki durum tam tersi.vvm: ↑19 Jun 2023, 10:33Maalesef tam tersi.Ve çevirin...pedalları çevirin! Lisapet de bu bakımdan son derece faydalı))
Doğa, çevresel faktörlerin vücudun normal işleyişine zarar vermemesini sağlamıştır. İskelet iç organları olumsuz etkilerden korur. Bu nedenle erkeklerde bisiklet sürme ve potens dolaylı olarak ilişkilidir. Perineye uygulanan herhangi bir basınç doğrudan prostata yönelik değildir, çünkü kişi eyerde leğen kemiği kemikleriyle oturur. Ve kemikler pelvik organları eyerle temas hattının üzerinde tutuyor...
-
- En güçlü orgazm!
Ve mesele kemiklerle değil, kan dolaşımıyla ilgili.
Aramaya şunu yazın: bisiklet ve prostat. Tamamen tıbbi olumsuzluk.
Ürolog, uzun süreli bisiklet sürmenin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtiyor. Doktor, "Bisikletin koltuğu öyle tasarlanmıştır ki, bir erkek oturduğunda pelvik organlara giden kan akışı bir dereceye kadar bozulur, özellikle prostat bezi zarar görür" diye uyarıyor.
Ama doğada bisiklet yoktu, böyle bir bisikletten haberi yoktu. gelecekteki insanların hobisi.))malon: ↑20 Jun 2023, 10:05 Neyse ki durum tam tersi.
Doğa, çevresel faktörlerin vücudun normal işleyişine zarar vermemesini sağlamıştır. İskelet iç organları olumsuz etkilerden korur. Bu nedenle erkeklerde bisiklet sürme ve potens dolaylı olarak ilişkilidir. Perineye uygulanan herhangi bir basınç doğrudan prostata yönelik değildir, çünkü kişi eyerde leğen kemiği kemikleriyle oturur. Kemikler de pelvik organları eyerle temas hattının üzerinde tutuyor..
Ürolog, uzun süreli bisiklet sürmenin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtiyor. Doktor, "Bisikletin koltuğu öyle tasarlanmıştır ki, bir erkek oturduğunda pelvik organlara giden kan akışı bir dereceye kadar bozulur, özellikle prostat bezi zarar görür" diye uyarıyor.
- These users thanked the author vesaire for the post:
- Firavun faresi
-
- Oral stimülasyon
Ve erkek sağlığının yararına yolculuk yapıyoruz.
Aklı başında insanların görüşlerini okuyoruz: https://medcentrls.ru/articles/urologiy ... ntsii.htmlvvm: ↑20 Jun 2023, 10:18Ama doğada bisiklet yoktu, böyle bir bisikletten haberi yoktu. gelecekteki insanların hobisi.))Neyse ki durum tam tersi.
Doğa, çevresel faktörlerin vücudun normal işleyişine zarar vermemesini sağladı. İskelet iç organları olumsuz etkilerden korur. Bu nedenle erkeklerde bisiklet sürme ve potens dolaylı olarak ilişkilidir. Perineye uygulanan herhangi bir basınç doğrudan prostata yönelik değildir, çünkü kişi eyerde leğen kemiği kemikleriyle oturur. Kemikler de pelvik organları eyerle temas hattının üzerinde tutuyor..
Ürolog, uzun süreli bisiklet sürmenin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtiyor. Doktor, "Bisikletin koltuğu öyle tasarlanmıştır ki, bir erkek oturduğunda pelvik organlara giden kan akışı bir dereceye kadar bozulur, özellikle prostat bezi zarar görür" diye uyarıyor. n
Ve erkek sağlığının yararına yolculuk yapıyoruz.
- These users thanked the author zıt for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
Bu makale, bisiklet sürmenin potansiyelin bozulmasına yol açıp açmayacağı sorusunu tartışıyor. Ve prostatitin önlenmesi konusunu düşündük. Androloglar bu konuda bisiklet sürmeye karşılar.
Bu arada, bisiklet sürmeyle ilgili prostat hastalığının kontrendikasyonlarından bahseden makalenizden bir ekran görüntüsü burada.
https://i.postimg.cc/PJnBDKhm/IMG-20230620-162544.jpg
У меня дома четыре велосипеда и два велотренажера. Я нормально отношусь к велосипедной езде.
Bu aklı başında insanların kim olduğunu görmek ilginç olurdu)) Önemli olan görüşlerin örtüşmesi mi?))malon: ↑20 Jun 2023, 11:31 Aklı başında insanların görüşlerini okuyoruz: https://medcentrls.ru/articles/urologiy ... ntsii. html
Ve erkek sağlığının yararına araba kullanıyoruz
Bu makale, bisiklet sürmenin potansiyelin bozulmasına yol açıp açmayacağı sorusunu tartışıyor. Ve prostatitin önlenmesi konusunu düşündük. Androloglar bu konuda bisiklet sürmeye karşılar.
Bu arada, bisiklet sürmeyle ilgili prostat hastalığının kontrendikasyonlarından bahseden makalenizden bir ekran görüntüsü burada.
https://i.postimg.cc/PJnBDKhm/IMG-20230620-162544.jpg
У меня дома четыре велосипеда и два велотренажера. Я нормально отношусь к велосипедной езде.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
12 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Evet, anüs kaslarını güçlendirmek için egzersizler
12 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Bir ürologla parmak kursu paraya mal olur ve üye olmak da bedava....böyle düşünerek anal seks yapmaya başladım.Alman1: ↑18 Jun 2023, 21:33 Veterok, anal seksi bilmiyorum ama prostat masajı Kursu özellikle erkek yaşlıysa yılda bir kez yapmanız gerekir.
-
- En güçlü orgazm!
Bana da önerdiler, işlem tatsızdı ve hiçbir şey vermedi.
Birde. Zamanında prostatit problemini yakından incelemek zorunda kaldım, birçok literatürü yeniden okudum, birçok androlog seminerini dinledim. Prostat masajına gelince, ertelenen şey bu; sadece burada yapıyorlar, yurtdışında yapmıyorlar. Prostat büyümesi ve prostat adenomum vardı, sık sık tuvalete koşuyordum. Aynı zamanda her gün olduğundan daha fazla seks yaptım ve mastürbasyon yaptım. Doktorlar standart tedaviler, antibiyotikler vb. reçete etti. Görmezden geldim, bir şey bulamadılar mı?.. Biraz daha kendimi muayene ettim, hormon testleri yaptırdım ve SHBG seviyesinin çok yüksek olduğu ortaya çıktı. Onu düşürdüm ve prostatit tamamen ortadan kalktı. Bütün bu masajların canı cehenneme!Alman1: ↑18 Jun 2023, 21:33 Anal seksi bilmiyorum ama prostat masajı Kurs yılda bir kez yapılmalıdır. Özellikle erkek yaşlıysa.
Bana da önerdiler, işlem tatsızdı ve hiçbir şey vermedi.
-
- heyecanlanıyorum
Uzun süre alevlenme yaşadım, hiçbir şey yardımcı olmadı, yalnızca bu masaj yardımcı oldu.
-
- Oral stimülasyon
Hayır. Pasif analın zararlı olup olmadığını değerlendiriyoruz...
-
- En güçlü orgazm!
https://i.postimg.cc/h49mTv1v/IMG-20230620-200936.jpg
https://i.postimg.cc/wjJYjKdC/IMG-20230620-201000.jpg
https://i.postimg.cc/GhW6NMsq/IMG-20230620-201026.jpg
Belki birisi burada analın zararlılığını düşünüyor ama başka bir mesaj için yazdım.
26 dakika 12 saniye sonra gönderilir :Alman1: ↑18 Jun 2023, 21:33 Anal seksi bilmiyorum ama prostat masajı Kurs yılda bir kez yapılmalıdır. Özellikle erkek yaşlıysa
Buna bir şey söylemek benim için zor. Değerlendirmeleri okudum - resim bu prosedürün lehine değil. Yurtdışında bundan uzun zaman önce vazgeçtiler, zarar verebileceğini iddia ediyorlar.
https://i.postimg.cc/h49mTv1v/IMG-20230620-200936.jpg
https://i.postimg.cc/wjJYjKdC/IMG-20230620-201000.jpg
https://i.postimg.cc/GhW6NMsq/IMG-20230620-201026.jpg
- These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
- Sibiryak89, Esinti
-
- heyecanlanıyorum
Bugünlerde yurtdışında veya başka bir yerde çok fazla yazıyorlar.... masaj hakkında prostat (ve genel olarak farklı şeyler hakkında..). Bazı bilim adamlarının (doktorların) nihayet zararlı olduğunun ortaya çıktığını belirlediklerini söyleyerek yüzyıllardır ortalıkta dolaşan şeyleri çürütmek uzun zamandır moda haline geldi. Prostat masajı yaptırdım, inanılmaz faydası oldu, arkadaşlarım da bir ara prostat iltihabından muzdaripti, onlar da aynısını yaptılar, herkese faydası oldu. O halde bırakın herkes kendisi için bir sonuç çıkarsın.
5 dakika 58 saniye sonra gönderilir:
Yani bu biraz konu dışı ama dolaylı olarak değindik..
5 dakika 58 saniye sonra gönderilir:
Yani bu biraz konu dışı ama dolaylı olarak değindik..
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Batının söyleyeceklerini ağzı açık izleyen bir kesim var. Size sağlıklı olduğunu söyledikleri şeyleri söyleyecekler ve onu itaatkar bir şekilde yiyecekler.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 9 months
İnsan bedeninin kendine has bir kişiliği vardır. Arkadaşım Sovyet zamanlarından beri prostat masajı hastanedeyken her zaman potenste bir artış hissedersiniz. Ve yurtdışında ona hiçbir şekilde davranmıyorlar. 30 yıldır gazsız maden suyunun faydalı olduğunu söylüyorlardı ama artık gazlı suyun çok faydalı olduğunu söyleyen birçok tıbbi makale var.
- These users thanked the author İskender for the post (total 2):
- Sibiryak89, Geniş
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 5 years 2 months
XyaH, gözlemimi seninle memnuniyetle paylaşacağım, ve herkesle birlikte. Bir kişi yarıkların üzerine oturursa, bu onun artık kontrolsüz bir şekilde içine düşeceği anlamına gelmez - kaslar, bağlar sağlamdır - her şey yolundadır, her şey her zamanki gibidir - yürürsünüz ve istenirse, Bölmelerin üzerine oturun, sadece deneyimlerime dayanarak bir benzetme buluyorum, anüs kasları gerildi, ancak hasar görmedi. Bu nedenle her şey kontrol altında Ama - çok önemli bir AMA nedense bunu kimse bilmiyor. gazlar bir ve ana nedenden dolayı ortaya çıkıyor - dışkıların fermantasyonu, dışkıların çürümesi .Eğer böyle bir fenomen hariç tutulursa, o zaman işte, tabiri caizse hiçbir şey patlamayacaktır. Sonra, bunun olmadığından nasıl emin olunur. ? Ama dışkıyı zamanında nasıl çıkaracağınız, kalın bağırsağın temizliğini nasıl sağlayacağınızı umuyorum, herkes kendi yöntemini bulacaktır ki, genel olarak pek fazla yoktur beyler. optimal beslenme üzerinde çalışıyoruz ve bu da ayrı bir hikaye.
35 saniye sonra gönderildi:
Gözlemlerimi herkesle memnuniyetle paylaşacağım. Bir kişi bu bölmeleri yaparsa, bu onun artık kontrolsüz bir şekilde içine düşeceği anlamına gelmez. sağlam - her şey yolunda, her şey her zamanki gibi - yürüyorsunuz ve istenirse bölünmeleri yapıyorum, yalnızca deneyimlerime dayanarak anüs kasları gerildi, ancak hasar görmedi. Her şey kontrol altında Ama - çok önemli bir AMA. Bazı nedenlerden dolayı, kimse gazların tek ve temel bir nedenden dolayı ortaya çıktığını bilmiyor - dışkıların fermantasyonu, dışkıların çürümesi, o zaman, işte, hiçbir şey yırtılmaz. tabiri caizse, bunun olmayacağından nasıl emin olunur? Ve bu, dışkıyı zamanında nasıl çıkaracağınız, kalın bağırsağın temizliğini nasıl sağlayacağınızı umuyorum, herkes kendi yöntemini bulacaktır. genel olarak pek değil beyler, tüm gastrointestinal sistemin temizliği üzerinde çalışın.
35 saniye sonra gönderildi:
Gözlemlerimi herkesle memnuniyetle paylaşacağım. Bir kişi bu bölmeleri yaparsa, bu onun artık kontrolsüz bir şekilde içine düşeceği anlamına gelmez. sağlam - her şey yolunda, her şey her zamanki gibi - yürüyorsunuz ve istenirse bölünmeleri yapıyorum, yalnızca deneyimlerime dayanarak anüs kasları gerildi, ancak hasar görmedi. Her şey kontrol altında Ama - çok önemli bir AMA. Bazı nedenlerden dolayı, kimse gazların tek ve temel bir nedenden dolayı ortaya çıktığını bilmiyor - dışkıların fermantasyonu, dışkıların çürümesi, o zaman, işte, hiçbir şey yırtılmaz. tabiri caizse, bunun olmayacağından nasıl emin olunur? Ve bu, dışkıyı zamanında nasıl çıkaracağınız, kalın bağırsağın temizliğini nasıl sağlayacağınızı umuyorum, herkes kendi yöntemini bulacaktır. genel olarak pek değil beyler, tüm gastrointestinal sistemin temizliği üzerinde çalışın.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Esinti, Olmaz, bir düşünün, faydası yok ve zararlı değildir. Aynen böyle, kişisel deneyimlerden. Merak etme!
-
Автор темыEsinti
- Penetrasyon
Endişelenmiyorum! Bunun da bir heyecan olduğunu yeni fark ettim!
-
- En güçlü orgazm!
1893’te Berlin’de Posner, kronik prostatitin prostat bezine tekrarlanan masajlarla tedavisi üzerine bir çalışma yayınladı ve 2 yıl sonra prostat masajı, Stockholm’deki Kraliyet Masaj Enstitüsü tarafından onaylandı. Sonraki yüzyıl boyunca bu yöntem prostatit tedavisinde ana yöntem olarak kabul edildi.
Maalesef bu alanda olağanüstü bir araştırmamız olmadığından tedavi yöntemlerini Batı’dan alıyoruz.
Alman1: ↑20 Jun 2023, 21:42 Günümüzde yurt dışında veya başka bir yerde...[url=viewtopic.php?t=8578]prostat masajı (ve genel olarak farklı şeyler hakkında..). Yüzyıllardır ortalıkta dolaşan şeyleri çürütmek uzun zamandır moda haline geldi, güya bazı bilim adamları (doktorlar) sonunda bunun zararlı olduğunu belirlediler.
Hangi yüzyılların başından beri? prostat masajının?Batı’nın söyleyeceklerini ağzı açık izleyen bir kesim var. Orada bokun sağlıklı olduğunu söyleyecekler ve onu itaatkar bir şekilde yiyecekler.
1893’te Berlin’de Posner, kronik prostatitin prostat bezine tekrarlanan masajlarla tedavisi üzerine bir çalışma yayınladı ve 2 yıl sonra prostat masajı, Stockholm’deki Kraliyet Masaj Enstitüsü tarafından onaylandı. Sonraki yüzyıl boyunca bu yöntem prostatit tedavisinde ana yöntem olarak kabul edildi.
Maalesef bu alanda olağanüstü bir araştırmamız olmadığından tedavi yöntemlerini Batı’dan alıyoruz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
Mag, bu bir çeşit benzetme gibi dürüst olmak gerekirse sicim)) İdeal beslenme sırasında da gazlar ortaya çıkar, bu doğal bir süreçtir. Bir kişi günde en az 10 kez osurur. Örneğin bazı insanlar hala seyahat etmeyi ve farklı yerlerde her türlü yemeği denemeyi seviyor. Ve muhtemelen herkesin anal seks tutkusunu tatmin etmek için özel bir diyet uygulama fırsatı olmayabilir

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
Her şey ölçülü olmalı.
Orta derecede bir ilişki içindeyseniz pasif rol oynarsanız ve çok kalın oyuncaklarla kıçınızı şımartmazsanız pek bir zararı olmaz.
Her şey ölçülü olmalı.
- These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 2):
- Vladi’ler, Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years 1 month
Kalıcı saygın bir ortak, size karşı bir sorumluluk olarak saygılı tutum. Ölçülü bir şekilde anal seks yapın. ....Ve dürüst olmak gerekirse herhangi bir sorun görmüyorum. (Meselenin psikolojik ve ahlaki yönünü şimdilik hesaba katmıyorum)
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- Esinti
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
Çok fazla insan, çok fazla fikir var ama gerçek ortada. :oku: :oku: :oku:
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 1 month
Yararlı, o zaman kemik iyidir
- These users thanked the author Aleksandr.com for the post (total 3):
- ilovebiboys, Esinti, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
ilginç değil ama anal geçiş sırasında. Bir erkeğin ereksiyona sahip olması mümkün mü?
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
mümkün ve ne türilovebiboys: ↑07 Jul 2023, 22:10 ilginç, ancak anal geçiş sırasında. Bir erkeğin prensipte sertleşmesi mümkün müdür?
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
nedir? Sadece biri dayanabileceğini söylüyor, biri dayanmaması gerektiğini söylüyor, kafam karıştı) yoksa bu herkes için farklı mı?
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Foxmall
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 40 Replies
- 14060 Views
-
Last post by Alexander Trofimoviç