İnsanlar! Bir soru ortaya çıktı! Anal seks pasif erkekler için faydalı mı yoksa zararlı mı?

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 250
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İnsanlar! Bir soru ortaya çıktı! Anal seks pasif erkekler için faydalı mı yoksa zararlı mı?

Unread post by Esinti »

Pasif bir erkek için anal seksin yararları veya zararları hakkında insanların görüşlerini duymak isterim!
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: İnsanlar! Bir soru ortaya çıktı! Anal seks pasif erkekler için faydalı mı yoksa zararlı mı?

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Veterok: 07 Feb 2023, 20:16 Anal seksten sonra gücün arttığını söylüyorlar! Ben de uygulayanlara sormak istedim! Doğru yoksa deliryum mu?
Delirium.
Prostat masajı herhangi bir tedavi edici etki sağlamaz. Potansiyeli etkilemez.
Anüsteki sfinkter er ya da geç kullanılamaz hale gelecektir, bundan ne gibi sorunlar çıkacağını Google’da aratabilirsiniz.
Bağırsak, vajinanın aksine çok elastik değildir ve mikro yırtıklara maruz kalır ve burası her türlü enfeksiyonun giriş kapısıdır.
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 5 months
 Yanıt: İnsanlar! Bir soru ortaya çıktı! Anal seks pasif erkekler için faydalı mı yoksa zararlı mı?

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Veterok: 15 Apr 2023, 10:56 Sadece sıradan seksten daha fazlasını isteyen erkekleri bir araya getirmek istiyorum! Ama aynı zamanda başkalarına saygı ve karşılıklı anlayış da ne olurdu!
Kadınlar sana bir şey vermiyor mu? Neden birbirlerini sikeyim ki, hem de sürekli olarak.
Evet, doğanın kafasında bir şeyleri ve hormonal geçmişlerini bozduğu insanların %0,01’i var. Peki ya diğer herkes?
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Esinti »

Bu aptalca gelebilir! Ama emen duramaz! Tekrar tekrar istiyorum!
These users thanked the author Esinti for the post (total 3):
IDVS03082008, Alex yapardı, Firavun faresi
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Amatör123 »

Markul,
Geri kalanlar az önce Taklit etme tutkusu ile Avrupa’ya bakacaklar ve bunu kendileri isteyecekler.
Автор темы
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Esinti »

Bir kadının tarafını tuttuğunuzda onu daha iyi anlamaya başlıyorsunuz!
These users thanked the author Esinti for the post (total 2):
IDVS03082008, Firavun faresi
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

Uni: 12 May 2023, 08:49 Kendi adıma konuşuyorum ama göt deliği sıkı basmıyor sonuçta 30 yıllık tecrübe, gergin olunca veya işerken osuruyorum, bağırsak rahatsızlığı olunca tıkaç takıyorum, midem burkulunca , normal bir pislikle bile bunu sürdürmek sorun oluyor ama benimkinde, ama Tanrıya şükür ishal nadir görülüyor.
ayrıntılar için teşekkürler. Artık her şey kesinlikle yerine oturdu, kontrol altına alınamayan anlık bir osuruktu.

:shamp:
IDVS03082008
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by IDVS03082008 »

Andrewv, Veterok, katılıyorum, denedim, beğendim, ağzımdaki sik çok hoş 👍
These users thanked the author IDVS03082008 for the post (total 2):
Alex yapardı, Esinti
1234567
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by 1234567 »

Lanet olsun, kalbimin derinliklerinden gülümsedim!!!>😁😁. Özellikle osuruk, bıyık vb. hakkında. .... 😀
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by AlexTDV »

Bu sizin için iyidir ve kabızlık çekmezsiniz! )
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Beluga »

Anal seks birçok nedenden dolayı faydalı olamaz ve aşağıdaki sonuçlara neden olur:
Anüste çatlaklar.
Disbakteriyoz.
Vajina ile anüs arasındaki septumda hasar.
Sfinkterin iltihaplanması ve zayıflaması.
Rektal mukozanın iltihabı.
Hemoroid.
Kanser.
Rektum duvarlarının yırtılması.
Gaz ve dışkı tutamama.
Enfeksiyonların gelişimi.
These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
XiaH, Sibiryak89
Almanca1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Almanca1 »

Veterok, anal seks hakkında bilgim yok, ancak prostat masajı Kurs özellikle erkeğin yaşı büyükse yılda bir kez yapılmalıdır.
These users thanked the author Almanca1 for the post:
Esinti
TannaT
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154

Unread post by TannaT »

Esinti, Olamaz, olamaz.
Fizyoloji alanındaki hiçbir şeyi etkilemez.
Merak etmeyin, burada kimse yargılamıyor.
Hijyen önlemlerine uymanız yeterli.
These users thanked the author TannaT for the post:
Esinti
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Cujoi »

Bu 🤔 ile ilgili sorunun ne olduğunu gerçekten anlamıyorum, denemek istiyorsanız, deneyin, elde edeceksiniz kapalı 😁 ve başka bir seviyeye geçtiğinizde  🤔 Kısacası, bunu Tama’nın kıçına neyin soktuğu fikrini unutun 😁
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Hobinizi haklı çıkarmanın en iyi yolu ona faydalar atfetmektir))

7 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Alman1: 18 Jun 2023, 21:33 prostat masajı yılda bir kez bir kursta yapılmalıdır
Hadi ama?)) Bu alanlar için gerçekten yararlı bir şeyler mi bulmak istiyorsunuz? Günde 200-400 kez çömelin.) Kan damarları için daha iyi bir şey hayal edemezsiniz: kan dolaşımını iyileştirir, kan basıncını normalleştirir, gücü geri kazandırır.)
These users thanked the author vesaire for the post (total 4):
Sibiryak89, zıt, Esinti, İskender
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by zıt »

vvm: 19 Jun 2023, 05:48 Hobinizi haklı çıkarmanın en iyi yolu, ona faydalar atfetmektir)))

7 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Alman1: 18 Jun 2023, 21:33 prostat masajı kursta yılda bir kez yapılmalıdır
Haydi?) ) Bu alan için gerçekten yararlı bulmak istiyor musunuz? Günde 200-400 kez çömelme yapın.) Kan damarları için daha iyi bir şey hayal edemezsiniz: kan dolaşımını iyileştirir, kan basıncını normalleştirir, gücü geri kazandırır.)
Ve çevir... pedal çevir! Lisapet bu bakımdan da son derece faydalıdır))
These users thanked the author zıt for the post:
Esinti
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

malon: 19 Jun 2023, 09:13 Ve çevirin...pedalları çevirin! Lisapet de bu bakımdan son derece faydalı))
Maalesef tam tersi.

Hareket halindeyken bisikletçinin vücut ağırlığı tam olarak kasık bölgesine temas eden selenin üzerine aktarılır. Erkeklerde bu bölgede prostat bezi ve posterior üretra bulunur. Bu organlara yapılan fiziksel baskı, prostat ve üretranın yaralanmasına neden olur. Bu tür gezilerin tekrar tekrar tekrarlanmasıyla prostatın yapısında küçük hasarlar meydana gelir ve bu da en azından kronik prostatit gelişmesine yol açar.
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by zıt »

vvm: 19 Jun 2023, 10:33
Ve çevirin...pedalları çevirin! Lisapet de bu bakımdan son derece faydalı))
Maalesef tam tersi.

Hareket halindeyken bisikletçinin vücut ağırlığı tam olarak kasık bölgesine temas eden selenin üzerine aktarılır. Erkeklerde bu bölgede prostat bezi ve posterior üretra bulunur. Bu organlara yapılan fiziksel baskı, prostat ve üretranın yaralanmasına neden olur. Bu tür gezilerin tekrar tekrar tekrarlanmasıyla prostatın yapısında küçük hasarlar meydana gelir ve bu da en azından kronik prostatit gelişmesine yol açar.
Neyse ki durum tam tersi.
Doğa, çevresel faktörlerin vücudun normal işleyişine zarar vermemesini sağlamıştır. İskelet iç organları olumsuz etkilerden korur. Bu nedenle erkeklerde bisiklet sürme ve potens dolaylı olarak ilişkilidir. Perineye uygulanan herhangi bir basınç doğrudan prostata yönelik değildir, çünkü kişi eyerde leğen kemiği kemikleriyle oturur. Ve kemikler pelvik organları eyerle temas hattının üzerinde tutuyor...
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

malon: 20 Jun 2023, 10:05 Neyse ki durum tam tersi.
Doğa, çevresel faktörlerin vücudun normal işleyişine zarar vermemesini sağlamıştır. İskelet iç organları olumsuz etkilerden korur. Bu nedenle erkeklerde bisiklet sürme ve potens dolaylı olarak ilişkilidir. Perineye uygulanan herhangi bir basınç doğrudan prostata yönelik değildir, çünkü kişi eyerde leğen kemiği kemikleriyle oturur. Kemikler de pelvik organları eyerle temas hattının üzerinde tutuyor..
Ama doğada bisiklet yoktu, böyle bir bisikletten haberi yoktu. gelecekteki insanların hobisi.))
Ve mesele kemiklerle değil, kan dolaşımıyla ilgili.
Aramaya şunu yazın: bisiklet ve prostat. Tamamen tıbbi olumsuzluk.
Ürolog, uzun süreli bisiklet sürmenin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtiyor. Doktor, "Bisikletin koltuğu öyle tasarlanmıştır ki, bir erkek oturduğunda pelvik organlara giden kan akışı bir dereceye kadar bozulur, özellikle prostat bezi zarar görür" diye uyarıyor.
These users thanked the author vesaire for the post:
Firavun faresi
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by zıt »

vvm: 20 Jun 2023, 10:18
Neyse ki durum tam tersi.
Doğa, çevresel faktörlerin vücudun normal işleyişine zarar vermemesini sağladı. İskelet iç organları olumsuz etkilerden korur. Bu nedenle erkeklerde bisiklet sürme ve potens dolaylı olarak ilişkilidir. Perineye uygulanan herhangi bir basınç doğrudan prostata yönelik değildir, çünkü kişi eyerde leğen kemiği kemikleriyle oturur. Kemikler de pelvik organları eyerle temas hattının üzerinde tutuyor..
Ama doğada bisiklet yoktu, böyle bir bisikletten haberi yoktu. gelecekteki insanların hobisi.))
Ve mesele kemiklerle değil, kan dolaşımıyla ilgili.
Aramaya şunu yazın: bisiklet ve prostat. Tamamen tıbbi olumsuzluk.
Ürolog, uzun süreli bisiklet sürmenin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtiyor. Doktor, "Bisikletin koltuğu öyle tasarlanmıştır ki, bir erkek oturduğunda pelvik organlara giden kan akışı bir dereceye kadar bozulur, özellikle prostat bezi zarar görür" diye uyarıyor. n
Aklı başında insanların görüşlerini okuyoruz: https://medcentrls.ru/articles/urologiy ... ntsii.html
Ve erkek sağlığının yararına yolculuk yapıyoruz.
These users thanked the author zıt for the post:
Sibiryak89
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

malon: 20 Jun 2023, 11:31 Aklı başında insanların görüşlerini okuyoruz: https://medcentrls.ru/articles/urologiy ... ntsii. html
Ve erkek sağlığının yararına araba kullanıyoruz
Bu aklı başında insanların kim olduğunu görmek ilginç olurdu)) Önemli olan görüşlerin örtüşmesi mi?))
Bu makale, bisiklet sürmenin potansiyelin bozulmasına yol açıp açmayacağı sorusunu tartışıyor. Ve prostatitin önlenmesi konusunu düşündük. Androloglar bu konuda bisiklet sürmeye karşılar.
Bu arada, bisiklet sürmeyle ilgili prostat hastalığının kontrendikasyonlarından bahseden makalenizden bir ekran görüntüsü burada.

https://i.postimg.cc/PJnBDKhm/IMG-20230620-162544.jpg

У меня дома четыре велосипеда и два велотренажера. Я нормально отношусь к велосипедной езде.
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372

Unread post by Gurme »

BUGOR: 13 Feb 2023, 07:23 Erkek veya kadınların sık sık anal yapması ve oraya sık sık boşalması, zamanla rektumdaki anüs kaslarının zayıflamasına ve bunun da tutamamaya yol açacağını biliyorum
Evet, anüs kaslarını güçlendirmek için egzersizler

12 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Alman1: 18 Jun 2023, 21:33 Veterok, anal seksi bilmiyorum ama prostat masajı Kursu özellikle erkek yaşlıysa yılda bir kez yapmanız gerekir.
Bir ürologla parmak kursu paraya mal olur ve üye olmak da bedava....böyle düşünerek anal seks yapmaya başladım.
These users thanked the author Gurme for the post:
Esinti
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Alman1: 18 Jun 2023, 21:33 Anal seksi bilmiyorum ama prostat masajı Kurs yılda bir kez yapılmalıdır. Özellikle erkek yaşlıysa.
Birde. Zamanında prostatit problemini yakından incelemek zorunda kaldım, birçok literatürü yeniden okudum, birçok androlog seminerini dinledim. Prostat masajına gelince, ertelenen şey bu; sadece burada yapıyorlar, yurtdışında yapmıyorlar. Prostat büyümesi ve prostat adenomum vardı, sık sık tuvalete koşuyordum. Aynı zamanda her gün olduğundan daha fazla seks yaptım ve mastürbasyon yaptım. Doktorlar standart tedaviler, antibiyotikler vb. reçete etti. Görmezden geldim, bir şey bulamadılar mı?.. Biraz daha kendimi muayene ettim, hormon testleri yaptırdım ve SHBG seviyesinin çok yüksek olduğu ortaya çıktı. Onu düşürdüm ve prostatit tamamen ortadan kalktı. Bütün bu masajların canı cehenneme!
Bana da önerdiler, işlem tatsızdı ve hiçbir şey vermedi.
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
Juravl, Esinti
Almanca1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

vvm: 20 Jun 2023, 13:23 işlem tatsızdı ve hiçbir şey vermedi.
Uzun süre alevlenme yaşadım, hiçbir şey yardımcı olmadı, yalnızca bu masaj yardımcı oldu.
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by zıt »

vvm: 20 Jun 2023, 12:44 ...Ve prostatitin önlenmesi konusunu da düşündük...
Hayır. Pasif analın zararlı olup olmadığını değerlendiriyoruz...
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

malon: 20 Jun 2023, 15:27 Hayır. Pasif analın zararlı olup olmadığını düşünüyoruz...
Belki birisi burada analın zararlılığını düşünüyor ama başka bir mesaj için yazdım.
Alman1: 18 Jun 2023, 21:33 Anal seksi bilmiyorum ama prostat masajı Kurs yılda bir kez yapılmalıdır. Özellikle erkek yaşlıysa
26 dakika 12 saniye sonra gönderilir :
Alman1: Uzun süredir bir alevlenme yaşadım, hiçbir şeyin faydası olmadı, sadece bu masaj yardımcı oldu
Buna bir şey söylemek benim için zor. Değerlendirmeleri okudum - resim bu prosedürün lehine değil. Yurtdışında bundan uzun zaman önce vazgeçtiler, zarar verebileceğini iddia ediyorlar.
https://i.postimg.cc/h49mTv1v/IMG-20230620-200936.jpg

https://i.postimg.cc/wjJYjKdC/IMG-20230620-201000.jpg

https://i.postimg.cc/GhW6NMsq/IMG-20230620-201026.jpg
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
Sibiryak89, Esinti
Almanca1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Bugünlerde yurtdışında veya başka bir yerde çok fazla yazıyorlar.... masaj hakkında prostat (ve genel olarak farklı şeyler hakkında..). Bazı bilim adamlarının (doktorların) nihayet zararlı olduğunun ortaya çıktığını belirlediklerini söyleyerek yüzyıllardır ortalıkta dolaşan şeyleri çürütmek uzun zamandır moda haline geldi. Prostat masajı yaptırdım, inanılmaz faydası oldu, arkadaşlarım da bir ara prostat iltihabından muzdaripti, onlar da aynısını yaptılar, herkese faydası oldu. O halde bırakın herkes kendisi için bir sonuç çıkarsın.

5 dakika 58 saniye sonra gönderilir:
Yani bu biraz konu dışı ama dolaylı olarak değindik..
These users thanked the author Almanca1 for the post (total 2):
Esinti, Geniş
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111

Unread post by havlamak »

Batının söyleyeceklerini ağzı açık izleyen bir kesim var. Size sağlıklı olduğunu söyledikleri şeyleri söyleyecekler ve onu itaatkar bir şekilde yiyecekler.
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by İskender »

İnsan bedeninin kendine has bir kişiliği vardır. Arkadaşım Sovyet zamanlarından beri prostat masajı hastanedeyken her zaman potenste bir artış hissedersiniz. Ve yurtdışında ona hiçbir şekilde davranmıyorlar. 30 yıldır gazsız maden suyunun faydalı olduğunu söylüyorlardı ama artık gazlı suyun çok faydalı olduğunu söyleyen birçok tıbbi makale var.
These users thanked the author İskender for the post (total 2):
Sibiryak89, Geniş
Büyücü
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Büyücü »

XyaH, gözlemimi seninle memnuniyetle paylaşacağım, ve herkesle birlikte. Bir kişi yarıkların üzerine oturursa, bu onun artık kontrolsüz bir şekilde içine düşeceği anlamına gelmez - kaslar, bağlar sağlamdır - her şey yolundadır, her şey her zamanki gibidir - yürürsünüz ve istenirse, Bölmelerin üzerine oturun, sadece deneyimlerime dayanarak bir benzetme buluyorum, anüs kasları gerildi, ancak hasar görmedi. Bu nedenle her şey kontrol altında Ama - çok önemli bir AMA nedense bunu kimse bilmiyor. gazlar bir ve ana nedenden dolayı ortaya çıkıyor - dışkıların fermantasyonu, dışkıların çürümesi .Eğer böyle bir fenomen hariç tutulursa, o zaman işte, tabiri caizse hiçbir şey patlamayacaktır. Sonra, bunun olmadığından nasıl emin olunur. ? Ama dışkıyı zamanında nasıl çıkaracağınız, kalın bağırsağın temizliğini nasıl sağlayacağınızı umuyorum, herkes kendi yöntemini bulacaktır ki, genel olarak pek fazla yoktur beyler. optimal beslenme üzerinde çalışıyoruz ve bu da ayrı bir hikaye.

35 saniye sonra gönderildi:
Gözlemlerimi herkesle memnuniyetle paylaşacağım. Bir kişi bu bölmeleri yaparsa, bu onun artık kontrolsüz bir şekilde içine düşeceği anlamına gelmez. sağlam - her şey yolunda, her şey her zamanki gibi - yürüyorsunuz ve istenirse bölünmeleri yapıyorum, yalnızca deneyimlerime dayanarak anüs kasları gerildi, ancak hasar görmedi. Her şey kontrol altında Ama - çok önemli bir AMA. Bazı nedenlerden dolayı, kimse gazların tek ve temel bir nedenden dolayı ortaya çıktığını bilmiyor - dışkıların fermantasyonu, dışkıların çürümesi, o zaman, işte, hiçbir şey yırtılmaz. tabiri caizse, bunun olmayacağından nasıl emin olunur? Ve bu, dışkıyı zamanında nasıl çıkaracağınız, kalın bağırsağın temizliğini nasıl sağlayacağınızı umuyorum, herkes kendi yöntemini bulacaktır. genel olarak pek değil beyler, tüm gastrointestinal sistemin temizliği üzerinde çalışın.
These users thanked the author Büyücü for the post (total 3):
Esinti, vlasm, İskender
TannaT
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154

Unread post by TannaT »

Esinti, Olmaz, bir düşünün, faydası yok ve zararlı değildir. Aynen böyle, kişisel deneyimlerden. Merak etme!
These users thanked the author TannaT for the post:
Esinti
Автор темы
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Esinti »

TannaT: 22 Jun 2023, 03:33 Esinti, Olamaz, bil bakalım ne oldu , yararlı ve zararlı değildir. Aynen böyle, kişisel deneyimlerden. Endişelenmeyin!
Endişelenmiyorum! Bunun da bir heyecan olduğunu yeni fark ettim!
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Alman1: 20 Jun 2023, 21:42 Günümüzde yurt dışında veya başka bir yerde...[url=viewtopic.php?t=8578]prostat masajı (ve genel olarak farklı şeyler hakkında..). Yüzyıllardır ortalıkta dolaşan şeyleri çürütmek uzun zamandır moda haline geldi, güya bazı bilim adamları (doktorlar) sonunda bunun zararlı olduğunu belirlediler.
Batı’nın söyleyeceklerini ağzı açık izleyen bir kesim var. Orada bokun sağlıklı olduğunu söyleyecekler ve onu itaatkar bir şekilde yiyecekler.
Hangi yüzyılların başından beri? prostat masajının?

1893’te Berlin’de Posner, kronik prostatitin prostat bezine tekrarlanan masajlarla tedavisi üzerine bir çalışma yayınladı ve 2 yıl sonra prostat masajı, Stockholm’deki Kraliyet Masaj Enstitüsü tarafından onaylandı. Sonraki yüzyıl boyunca bu yöntem prostatit tedavisinde ana yöntem olarak kabul edildi.

Maalesef bu alanda olağanüstü bir araştırmamız olmadığından tedavi yöntemlerini Batı’dan alıyoruz.
These users thanked the author vesaire for the post:
İskender
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

Mag, bu bir çeşit benzetme gibi dürüst olmak gerekirse sicim)) İdeal beslenme sırasında da gazlar ortaya çıkar, bu doğal bir süreçtir. Bir kişi günde en az 10 kez osurur. Örneğin bazı insanlar hala seyahat etmeyi ve farklı yerlerde her türlü yemeği denemeyi seviyor. Ve muhtemelen herkesin anal seks tutkusunu tatmin etmek için özel bir diyet uygulama fırsatı olmayabilir :D
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Veterok: 07 Feb 2023, 15:45 Pasif roldeki bir erkek için anal seksin yararları veya zararları hakkında insanların görüşlerini duymak isterim!
Orta derecede bir ilişki içindeyseniz pasif rol oynarsanız ve çok kalın oyuncaklarla kıçınızı şımartmazsanız pek bir zararı olmaz.
Her şey ölçülü olmalı.
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 2):
Vladi’ler, Esinti
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Firavun faresi »

Kalıcı saygın bir ortak, size karşı bir sorumluluk olarak saygılı tutum. Ölçülü bir şekilde anal seks yapın. ....Ve dürüst olmak gerekirse herhangi bir sorun görmüyorum. (Meselenin psikolojik ve ahlaki yönünü şimdilik hesaba katmıyorum)
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Esinti
Vladi’ler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123

Unread post by Vladi’ler »

Çok fazla insan, çok fazla fikir var ama gerçek ortada. :oku: :oku: :oku:
Aleksandr.com
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Aleksandr.com »

Yararlı, o zaman kemik iyidir
These users thanked the author Aleksandr.com for the post (total 3):
ilovebiboys, Esinti, seksforumu_
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676

Unread post by ilovebiboys »

ilginç değil ama anal geçiş sırasında. Bir erkeğin ereksiyona sahip olması mümkün mü?
Vladi’ler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123

Unread post by Vladi’ler »

ilovebiboys: 07 Jul 2023, 22:10 ilginç, ancak anal geçiş sırasında. Bir erkeğin prensipte sertleşmesi mümkün müdür?
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
mümkün ve ne tür
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676

Unread post by ilovebiboys »

vladis: 07 Jul 2023, 22:25 mümkün ve bu gerçek deneyime
nedir? Sadece biri dayanabileceğini söylüyor, biri dayanmaması gerektiğini söylüyor, kafam karıştı) yoksa bu herkes için farklı mı?
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Foxmall
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”