Bir erkeğin kayganlaştırıcısından hamile kalma olasılığı nedir?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Re: Erkeğin kayganlaştırıcısından hamile kalma olasılığı nedir?
Marinka, hayır, zaten çocuklar var ama onlar yağlayıcılar için değildir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Benzer sorular tüm forumlarda defalarca sorulmaktadır. Kayganlaştırıcıdan hamile kalabileceğinize inanan insanlar var ve buna inanmaları iyi, onların başına gelme şansı daha az.
Aslında herhangi bir doktor size sperm içeri girmezse hamile kalma şansının olmadığını söyleyecektir. Bir kızın havuzda yüzdüğü ya da bir bankta oturup hamile kaldığı gerçeği, sadece kendini haklı çıkarmaya yönelik hikayelerdir ve korkunç gerçeği söylemez.
Kesintili cinsel ilişkiye gelince, bu güvenilir bir yöntemdir, ancak yalnızca kendini kontrol edebilenler için. Ancak erkek boşalmaya başlamışsa ve kaslarını sıkarak boşalmayı durdurmuşsa kayganlaştırıcıda sperm bulunabilir. Sadece pek çok erkek bunu hiç düşünmüyor, kızın hamile kalıp kalmamasını umursamıyor.
Bende olduğu gibi heyecan arttığında hissediyorum ve kızdan çok erken çıkıyorum o zaman ya elimle konuyu bitiririm ya da kıza ağız verip oraya boşalırım.
Aslında herhangi bir doktor size sperm içeri girmezse hamile kalma şansının olmadığını söyleyecektir. Bir kızın havuzda yüzdüğü ya da bir bankta oturup hamile kaldığı gerçeği, sadece kendini haklı çıkarmaya yönelik hikayelerdir ve korkunç gerçeği söylemez.
Kesintili cinsel ilişkiye gelince, bu güvenilir bir yöntemdir, ancak yalnızca kendini kontrol edebilenler için. Ancak erkek boşalmaya başlamışsa ve kaslarını sıkarak boşalmayı durdurmuşsa kayganlaştırıcıda sperm bulunabilir. Sadece pek çok erkek bunu hiç düşünmüyor, kızın hamile kalıp kalmamasını umursamıyor.
Bende olduğu gibi heyecan arttığında hissediyorum ve kızdan çok erken çıkıyorum o zaman ya elimle konuyu bitiririm ya da kıza ağız verip oraya boşalırım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Orientation: heteroseksüel
Siz de doktor musunuz?sevener: ↑11 May 2023, 19:07 Benzer sorular tüm forumlarda tekrar tekrar soruluyor. Kayganlaştırıcıdan hamile kalabileceğinize inanan insanlar var ve buna inanmaları iyi, onların başına gelme şansı daha az.
Bende olduğu gibi heyecan arttığında hissediyorum ve kızdan çok erken çıkıyorum , o zaman ya elimle konuyu bitiririm ya da kıza ağız verip oraya boşalırım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Bazı erkeklerin kendi anatomilerini bilmemesi şaşırtıcı..
5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
bir koltuk doktoru, görünüşe göre))Marinka: ↑11 May 2023, 19:12Sen de doktor musun? nBenzer sorular tüm forumlarda tekrar tekrar soruluyor. Kayganlaştırıcıdan hamile kalabileceğinize inanan insanlar var ve buna inanmaları iyi, onların başına gelme şansı daha az.
Bende olduğu gibi heyecan arttığında hissediyorum ve kızdan çok erken çıkıyorum , o zaman ya elimle meseleyi bitiririm ya da kıza ağzını açıp oraya boşalırım.
Bazı erkeklerin kendi anatomilerini bilmemesi şaşırtıcı..
5 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
genç dövüşçülere yönelik bir hayatta kalma kursunu ve eğitimini tamamladılar : haha:Bay .hamsterrr: ↑11 May 2023, 17:22 Uzun zaman önce bu damlacıkta spermlerin en aktif ve dayanıklı olduğunu okumuştum. Ve prezervatifi yanlış tarafa takmaya başladığınızda bile hamile kalabilirsiniz, sonra onu ters çevirip doğru şekilde taktığınızda, adamlar zaten en uçta oturuyor ve gemiden inmeye hazır hale geliyor![]()
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Geçit
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Orientation: biseksüel
Ve sikiştiler orgazmımız ağızda gerçekleşir, bu gerçekleşmeyecek, onlar işini biliyor)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 May 2023, 20:22 genç dövüşçüler için hayatta kalma kursu ve eğitim aldılar
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Onlar elde etmek için doğdular Kendi canı pahasına da olsa yumurtaya.. - Saf niyet..Bay.hamsterrr: ↑11 May 2023, 20:32Ve orgazmımızı ağzımızdan siktiler, olmayacak, bu işi biliyorlar)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑11 May 2023, 20:22 genç dövüşçülere yönelik bir hayatta kalma kursunu ve eğitimini tamamladılar
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Bay Hamsterrr, Yün
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
erkeğin temiz olması, seksten önce duş alması vb. durumlarda minimum olasılık çok düşüktür. gerçi bu şekilde ebeveyn olan arkadaşlar da var

-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Orientation: biseksüel
bu tür boşalmalar, örneğin uzun ön sevişme ve oral seks sırasında, görev nedeniyle uyandırıldığında ortaya çıkar. Bu durumda duş almayı önerir misiniz?
Temizlik ve duşun bununla ne alakası var?bir erkeğin temiz olması, seksten önce duş alması vb. durumlarda minimum olasılık çok düşüktür. gerçi bu şekilde ebeveyn olan arkadaşlar da var![]()

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 1656 Views
-
Last post by Boynuzlamak!!!
-
- 14 Replies