niqk: ↑10 May 2023, 20:54Tapkin, burada ! Spermotoksikoz zaten çatıyı havaya uçurmaya başlıyor!!! Başka bir şey olacak....
Az önce hiçbir şeyle ilgili bir konu yayınladı ve şimdi kaç kişinin boş bir alana çekilebileceğini görüyor. sadece ah ve ah.
..İKİNCE oturun!
Popülizmden mustarip değilim, parti hücrelerine üye değilim, dolayısıyla dahil olma gereği duymuyorum ve katılmam için de bir neden yok !
[quote=Marinka post_id=201330 time=1683741735 user_id=12161] [quote=niqk post_id=201326 time=1683741273 user_id= 218] [ref=#bf0000]Tapkin[/ref], burada ! Spermotoksikoz zaten çatıyı havaya uçurmaya başlıyor!!! Başka bir şey olacak.... [/quote]
Az önce hiçbir şeyle ilgili bir konu yayınladı ve şimdi kaç kişinin boş bir alana çekilebileceğini görüyor. sadece ah ve ah. [/quote]
..İKİNCE oturun! :pardon: Popülizmden mustarip değilim, parti hücrelerine üye değilim, dolayısıyla dahil olma gereği duymuyorum ve katılmam için de bir neden yok !
niqk: ↑10 May 2023, 21:04Marinka, evet, anlıyorum. O anın heyecanıyla bir şeyi ağzından kaçırdı ama devamını bulamadı...
IMHO o gitmeyecekti herhangi bir şey icat etmek. Görünüşe göre sıkılmıştı, bu yüzden konuyu yayınlayarak entrika yarattı. Ve ayrıntıları icat etmenin gerekli olduğunu düşünmüyor ya da belki de kişinin hiç hayal gücü yok.
[quote=niqk post_id=201332 time=1683741898 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], evet, anlıyorum. O anın heyecanıyla bir şeyi ağzından kaçırdı ama devamını bulamadı... [/quote]
IMHO o gitmeyecekti herhangi bir şey icat etmek. Görünüşe göre sıkılmıştı, bu yüzden konuyu yayınlayarak entrika yarattı. Ve ayrıntıları icat etmenin gerekli olduğunu düşünmüyor ya da belki de kişinin hiç hayal gücü yok.
Herkese merhaba. Fazla uzatmayacağım, direkt konuya gireceğim. :oops:
Hiç bir kıza tecavüz etmek istediğini hissettin mi? Heyecanlanmanız o kadar zor ki. Uzun zamandır bunu yaşıyorum, düşüncelerimde...
Last post
Herkese selamlar. Fazla uzatmayacağım, direkt konuya gireceğim.
Hiç bir kıza tecavüz etmek istediğini hissettin mi? Heyecanlanmanız o kadar zor ki. Uzun zamandır bunu yaşıyorum, düşüncelerimde hayal...
Anlayanlar, hayatın gerçeklerinden kaynaklanan bir sorum var.
BDSM’nin unsurlarını seviyorum. Kocam yapmıyor. Soru bu. Kocam ve benim bir Dominant ile tanışabilmemiz için bir uygulama bulmak mümkün...
Bu eğilimi uzun zamandır fark ediyorum. Elbiseli veya etekli bir kadın, aşırı kilolu veya olgun kadınlar hariç, dizlerini kapalı tutar ve ardından bacaklarını bir araya getirmeye çalışır. Ancak dış...
Erkeklerin bir kadının yüksek sesle inlemesine neden bu kadar bayıldığını bilmiyorum, benim için bu durum çılgınca dikkati süreçten uzaklaştırıyor ve eğer kadının bunu rol yaparak yaptığı açıksa...
Last post
Kadınlar inliyor - tamam... Arkadaşım seks sırasında inlemediğim için çok sinirlendi. O kadar sinir bozucuydu ki süreç düzeltmemi kendim üstlendim.
Sadece parmaklarınızla oynamak ile bir oyuncakla kendinizi tamamen sikmek arasında ses açısından bir fark var mı?
ne zaman gibi? Sürtük mmm mmm mmm ve ne zaman bir oyuncak aa ooo aaaahhh ve ne zaman...