Boşalıyor ve onu sevdiğini söylüyor - bu aşık olduğu anlamına mı geliyor?
-
Автор темыNormal Alina
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 7 months
Boşalıyor ve onu sevdiğini söylüyor - bu aşık olduğu anlamına mı geliyor?
Bir sevgilim var. Evli bir adam, karısı ve oğluyla birlikte. Bazen şehirden bize geliyor ve sevişiyoruz. Bugün beş kez seviştik ve her seferinde bana yapıştı, beni sevdiğini haykırdı ve içime boşaldı. Üstelik bana karşı bir aşk tutkusu olduğu da belliydi. Böyle anlarda onu sevdiğimi de hissediyorum. Daha önce benimle birlikte olmak istemiyordu ama bugün kasıtlıydı. Aşık mı oldun?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: Boşaldı ve onu sevdiğini söylüyor - bu aşık olduğu anlamına mı geliyor?
Evli bir adamın aşkına nasıl inanırsın? Dün karısını sevdi, bugün seni seviyor, yarın fırsat olursa başkasını sevecektir)
Sizde serinlik hisleri bıraktı ve yaşadı, muhtemelen sonuçlarını düşünmedi, siz onlarla kendin ilgileneceksin
Sizde serinlik hisleri bıraktı ve yaşadı, muhtemelen sonuçlarını düşünmedi, siz onlarla kendin ilgileneceksin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 1 month
Peki bir erkeğin iki kişiyi sevebileceğini neden kabul etmiyorsun?
- These users thanked the author Amatör123 for the post:
- Maliyet 69
-
- heyecanlanıyorum
Amatör123, erkek olduğun için daha iyisini bilirsin , ama bence seviyorsan başkasına gitmezsin)) forumun gerçeklerine göre bu elbette çok iyimser bir görüş.
Bir erkek sikişebilir birçok kadın sevdiğini söylüyor. Bana öyle geliyor ki bu samimi bir duygu değil, belki kişi kendini kandırıyor ya da sadece kendi çıkarı için yalan söylüyor))
Bir erkek sikişebilir birçok kadın sevdiğini söylüyor. Bana öyle geliyor ki bu samimi bir duygu değil, belki kişi kendini kandırıyor ya da sadece kendi çıkarı için yalan söylüyor))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Gloria777,
Evet, yalnızca Aşk kavramının kendisi bir şekilde somut değil, belirsiz, bu yüzden orada olup olmadığını anlamak zor
Evet, yalnızca Aşk kavramının kendisi bir şekilde somut değil, belirsiz, bu yüzden orada olup olmadığını anlamak zor
-
- heyecanlanıyorum
Lover123, katılıyorum) herkes sevgiyi kendine göre algılar yol))
- These users thanked the author Gloria777 for the post:
- petr.sergeev
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Peki neden olmasın? Bu dünyada her şey mümkün.NormalAlina: ↑09 May 2023, 01:21 Bir sevgilim var. Evli bir adam, karısı ve oğluyla birlikte. Bazen şehirden bize geliyor ve sevişiyoruz. Bugün beş kez seviştik ve her seferinde bana yapıştı, beni sevdiğini haykırdı ve içime boşaldı. Üstelik bana karşı bir aşk tutkusu olduğu da belliydi. Böyle anlarda onu sevdiğimi de hissediyorum. Daha önce benimle birlikte olmak istemiyordu ama bugün kasıtlıydı. Aşık oldun mu?
Belki de karısıyla her şey sona ermeye başlamıştır.Evli bir adamın aşkına nasıl inanırsın? Dün karısını seviyordu, bugünse seni seviyor
Bu da bir soru. Ama bazen olabiliyor. Her biri kendi yolunda. Neden? Tek eşli insanlar var ve çok eşli insanlar var. Hem erkekler arasında hem de kadınlar arasında. Ve eğer yalnızca bir kişiyi sevebilen bir kadın, diğer tüm insanların kendisi gibi olduğunu düşünüyorsa yanılıyor olabilir. Bütün insanlar farklıdır.Peki, neden olmasın Bir erkeğin iki kişiyi sevebilmesine izin vermiyor musun?
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
Sanırım önce seninle konuşmamız lazım. Sekste tek bir şey söyleyebilirsiniz ama gerçekte her şey tamamen farklı olacaktır...
-
- heyecanlanıyorum
Bu durumda aşk değerini kaybediyor ve ben de bugün doğru dedim birini seviyor, yarın diğerini. Bir ay içinde onu sevmeyi tamamen bırakacak.
-
Автор темыNormal Alina
nEh, bunu daha önce söylememişti.
Yalan söylemenin amacı nedir? Zaten onunla yatıyoruz)))
Ah, bunu ne kadar isterdim!!!
Eh, kendisi söyledi. Bu daha önce hiç yaşanmamıştı
Umarım gerçekten karısını sevmeyi bırakmıştır
-
- heyecanlanıyorum
Sormak her zaman ilginçti)) neden evlenmek istiyorsun? Karısını sizin için terk etse bile ömür boyu ona bağlıdır çünkü... bir çocuk var. Çok sayıda müsait erkek var))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Ben her zaman, yani, neredeyse her zaman, bir kadınla seviştiğimde onu o anda severim, sadece sevmem. yüksek sesle söyleme. Bana göre iyi seks yapmışsın. Ve genel olarak kendinizi koruyun ki böyle bir sevginin hiçbir sonucu olmasın.
-
Автор темыNormal Alina
Bundan önce de öyleydi ama bu sefer doğrudan şunu söyledi: benimle birlikte olmak istiyordu. Tabii ki doğum kontrolünü kullanıyorum.
Benim de bir çocuğum var. Eski kocama ömür boyu bağlı değilim.
-
- heyecanlanıyorum
Çocuk hastaneye kaldırılsa hemen babası gelir.
Bilmiyorum, sahip olduğum herkes boşanmış, sık sık eski kocalarıyla kesişiyorlar yani 1 Eylül’de birlikte gidin, çocuğun diğer çocuğunu kutlayın, çocuğun yarışmalarına ya da konserlerine birlikte gidin.
Çocuk hastaneye kaldırılsa hemen babası gelir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Ben her zaman kadınlara boşalırım... kıçına, orası kesin.. eğer kediye değilse... o zaman ağzına bitiririm.. Peçeteye değil.. ne heyecan. Ve aşktan bahset. karınla birlikte.
-
Автор темыNormal Alina
Evet çocuğum 13 yaşında, 1 Eylül itibariyle tek başına yürüyor . Ben babamla iletişime karışmıyorum o yüzden isterse yanına gider, isterse gitmez. Ama onunla yolum neredeyse hiç kesişmiyor. Ve Tanrıya şükür ki henüz hastaneye kaldırılmadı
Ne harika bir adam. Ve sevdiğini söylüyorBen her zaman kadınlara boşalırım... kıçına, orası kesin. Amcık değilse.. o zaman Ağzımda bitiriyorum.. Peçeteyle değil... Ne kadar heyecan verici. Ve aşk hakkında karınla konuşmak.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 8 months
Neşeli ve alaycı arkadaşlarımdan biri bu durumu şu şekilde açıkladı: Erkekler az önce siktikleri şeye aşık olma eğilimindedir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
Bir erkek olarak anlatacağım sen her zaman bir kadına boşalıyorsun Çok hoş)))NormalAlina: ↑09 May 2023, 11:31 Önceden de öyleydi ama bu sefer doğrudan içime boşalmak istediğini söyledi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 9 months
Orgazm sırasındaki aşk ilanına gelince... Yerinizde olsam buna gerçekten inanmazdım ve nedeni şu: Erkeklerin beyni kadınlarınkinden biraz farklı yapılanmıştır ve zevk anlarında (ister orgazm ister sadece bir eğlence olsun) bir kadına karşı güçlü bir cinsel çekim duyuyor), söylediklerine gerçekten inanıyor... Böyle anlarda, bir erkek bir nevi coşku içindedir. Bu nedenle zevkte bir azalma olduğunda ona inanmamalısınız; beş dakika önce söylediklerini hatırlaması pek mümkün değildir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 2 months
Yukarıdaki yazının yazarına %100 katılıyorum) bir adam coşkuyla dolduğunda ve özgürlükçülük, putlaştırma ve evlilik vaadi hakkında yanlış şeyler söylediğinde)) o zaman gürültü sona erer ve her şey yerli yerine oturur.
Aklından ne geçtiğini bilmek ister misiniz: soruyu açıkça sorun; ya karısı ya da ben! O zaman onun hayatında kim olduğunuzu anlayacaksınız)
Büyük olasılıkla, sperm deposu olan N2 kadını, kısacası sperm deposu rolünü gönüllü olarak üstlenmiş, rahat bir kadın olduğunuz ortaya çıkacak... Kusura bakmayın ama erkekler böyle yapar, size iyi şanslar)))
Aklından ne geçtiğini bilmek ister misiniz: soruyu açıkça sorun; ya karısı ya da ben! O zaman onun hayatında kim olduğunuzu anlayacaksınız)
Büyük olasılıkla, sperm deposu olan N2 kadını, kısacası sperm deposu rolünü gönüllü olarak üstlenmiş, rahat bir kadın olduğunuz ortaya çıkacak... Kusura bakmayın ama erkekler böyle yapar, size iyi şanslar)))
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Ya da belki gerçekten aşık oldum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 2946 Views
-
Last post by Endişeli13
-