Ordu beni eşcinsel yaptı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ordu beni eşcinsel yaptı
Veronica,
Gerçekten yapabilirim ne söylemek istediğini anlamıyor musun?
Gerçekten yapabilirim ne söylemek istediğini anlamıyor musun?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Orientation: heteroseksüel
Elimde silahla bile açıklayacağım ama yapabilirim. Ben bir kadınım, her ibneyi vuracağım. Açıkça belirttim mi? Adamlarımız sizin kokuşmuş kıçlarınızı kabul etmeyecektir.
Halkımızı ne kadar ikna ederseniz edin, Rusya’daki ibneler her zaman piroradır. Bölge onlar için bir cennet...
5 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Erkekler bölümünde kendimi tanıtıyorum ---- bir günlüğüne bu bana yeter. Ya da daha da az, doğal olarak.
Ve işte bir tatil - erkekler için "Khokhlyat kızı" ve uzun bir süre için.... ’Mahkumlarımıza’ tatil için her şeyi vermenin zamanı geldi. hafta sonları. Güneş.
Halkımızı ne kadar ikna ederseniz edin, Rusya’daki ibneler her zaman piroradır. Bölge onlar için bir cennet...
Erkekler bölümünde kendimi tanıtıyorum ---- bir günlüğüne bu bana yeter. Ya da daha da az, doğal olarak.
Ve işte bir tatil - erkekler için "Khokhlyat kızı" ve uzun bir süre için.... ’Mahkumlarımıza’ tatil için her şeyi vermenin zamanı geldi. hafta sonları. Güneş.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Veronica,
Bilmiyorum Zorlarım... Herkes, başkalarının haklarını ihlal etmediği sürece, dilediğini yapma hakkına sahiptir! Bildiğiniz gibi eşcinsellik hala tedavisi olmayan bir hastalıktır. Hastalarla ilgilenilmeli ve cinayetle tehdit edilmemelidir!
Dünyanın her yerinde eşcinsel eğilimleri olan insanlar var... Rusya’da da var. Rusya’da eşcinsel yok diye yalan söyleme. Güneşin ABD’de parladığını, ancak Rusya’da olmadığını söylemek de aynı derecede aptalca.
Rus hükümetinin başkanı Volodin’e neyi daha çok sevdiğini sorun, kadınlar mı erkekler mi
...
Bilmiyorum Zorlarım... Herkes, başkalarının haklarını ihlal etmediği sürece, dilediğini yapma hakkına sahiptir! Bildiğiniz gibi eşcinsellik hala tedavisi olmayan bir hastalıktır. Hastalarla ilgilenilmeli ve cinayetle tehdit edilmemelidir!
Dünyanın her yerinde eşcinsel eğilimleri olan insanlar var... Rusya’da da var. Rusya’da eşcinsel yok diye yalan söyleme. Güneşin ABD’de parladığını, ancak Rusya’da olmadığını söylemek de aynı derecede aptalca.
Rus hükümetinin başkanı Volodin’e neyi daha çok sevdiğini sorun, kadınlar mı erkekler mi

-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
Bu tür insanlarla ilgilenmek de tartışmalı bir öneri. Homoestetikten daha iğrenç bir şey hayal etmek zor. Dünyayı kendi çıkarlarına göre yeniden şekillendirme niyetlerinden bahsetmiyorum bile. Yerleşik eşcinsel, oğlancı veya oğlancı yerine tüm kelime biçimleriyle kendi adlarını "gay" kullanarak bile onlara katkıda bulunuyorsunuz.
İlk açıklama tartışmalıdır, evet tamam. O halde söz konusu karakter onsuz zaten kusurluysa ordunun bununla ne alakası var?
Bu tür insanlarla ilgilenmek de tartışmalı bir öneri. Homoestetikten daha iğrenç bir şey hayal etmek zor. Dünyayı kendi çıkarlarına göre yeniden şekillendirme niyetlerinden bahsetmiyorum bile. Yerleşik eşcinsel, oğlancı veya oğlancı yerine tüm kelime biçimleriyle kendi adlarını "gay" kullanarak bile onlara katkıda bulunuyorsunuz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Orientation: biseksüel
Özel ekipmanlara hizmet veren bir birimde görev yaptı. Neredeyse her gün vardı. İki mm içinde bir asker sikişmeye başladı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
Bölgenin bununla ne alakası var Khokhlyat kızları? Yazdıklarınıza bakılırsa siz bir erkeksiniz ve aşırı sarhoşken foruma mesaj bırakıyorsunuz.
Ne söylemek istediğin belli değil, mesajların tutarsız.Veronika: ↑06 May 2023, 01:25 Elimde bir silahla bile açıklayacağım ama yapabilirim. Ben bir kadınım, her ibneyi vuracağım. Açıkça belirttim mi? Adamlarımız sizin kokuşmuş kıçlarınızı kabul etmeyecektir.
Ve işte bir tatil - erkekler için "Khokhlyat kızı" ve uzun bir süre için.... ’Mahkumlarımıza’ tatil için her şeyi vermenin zamanı geldi. hafta sonları. Paz.
Bölgenin bununla ne alakası var Khokhlyat kızları? Yazdıklarınıza bakılırsa siz bir erkeksiniz ve aşırı sarhoşken foruma mesaj bırakıyorsunuz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 138
Engels şehrinde 85-87 görev yaptım, inşaat taburunda bölük komutanı Dağıstanlıydı, bu yüzden hizmetimin üçüncü ayında bana yatağını yaptı ve iki yıl boyunca beni kullandı. Her zaman yakınlarda olabilmem için beni şirket ofisine katip olarak atadı. Her gün onu kıçından becerdim ve iki ya da üç kez emdim. 14 yaşımdayken beni kenara çekmeye başladılar, yani zaten deneyimim vardı ve o bunu bir şekilde hissetti, ancak ben hiçbir şekilde kendimi göstermedim. Bir şekilde bunu çözdüm ve altıma koydum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Ordu erkekleri eşcinsele değil erkeğe dönüştürüyor. Disiplin, karşılıklı yardım, sorumluluk!
Fakat bir domuz her yerde pislik bulacaktır ve ordunun bununla hiçbir ilgisi yoktur.
Fakat bir domuz her yerde pislik bulacaktır ve ordunun bununla hiçbir ilgisi yoktur.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Manfred, Tapkin
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Sıradan bir eşcinsel fantazisi, bazen ben de hayal ederdim, ayrıca bir keresinde bir tanıdığımla yatmıştım, o bir yerlerde 14 yaşlarındaydı, hoşuma gitti,
seks yoktu, sadece misafirler vardı ve bizi bir araya getirdiler, Ona sarılmak istedim ama anlayacağımı sanmıyorum.
Gerçi bir kızı ya da kadını yere koysalardı, bana dokunmaya başlasalar daha da memnun olurdum; Ben bunu destekliyordum.
Ve antrenmandayken erkeklere bakmadım ama evet, kadınlara baktım ama düşüncelerim çoğunlukla evle ilgiliydi ve bir şekilde duvara tırmanmadım.
Sonra bir kız alın ve onun bir arkadaş olduğunu hayal edin, öyle bir şey yoktu, ne zaman hayal edebileceğiniz bir arkadaş, sonra da kızı dışarı itin, ne için olduğunu merak ediyorsunuz.
Ve Ordu beni eşcinsel yaptı, sanki okul beni uzaylı yaptı, yani saçmalık.
seks yoktu, sadece misafirler vardı ve bizi bir araya getirdiler, Ona sarılmak istedim ama anlayacağımı sanmıyorum.
Gerçi bir kızı ya da kadını yere koysalardı, bana dokunmaya başlasalar daha da memnun olurdum; Ben bunu destekliyordum.
Ve antrenmandayken erkeklere bakmadım ama evet, kadınlara baktım ama düşüncelerim çoğunlukla evle ilgiliydi ve bir şekilde duvara tırmanmadım.
Sonra bir kız alın ve onun bir arkadaş olduğunu hayal edin, öyle bir şey yoktu, ne zaman hayal edebileceğiniz bir arkadaş, sonra da kızı dışarı itin, ne için olduğunu merak ediyorsunuz.
Ve Ordu beni eşcinsel yaptı, sanki okul beni uzaylı yaptı, yani saçmalık.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
- kurs, Ded Mazsi, hayalet
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 2317 Views
-
Last post by vrrrummm