İki kızla seks - seks nasıl olur?
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Bu videoyu izleyin ve yorum yapmaya çalışın...Böyle bir deneyim yaşadınız mı...neleri beğendiniz, neleri beğenmediniz...neler doğru, neler efsane...
======== =========================================== =========== ================
======== =========================================== =========== ================
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
- Orientation: biseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
Re: İki kızla seks - seks nasıl olur?
İsimsiz kişilerden birinin kız arkadaşı yoksa diğerinin iki tane kız arkadaşı var demektir :)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Önemli olan uzun ömürlü olmaktır, eğer 5 dakika içinde boşalırsanız, o zaman başlamamak daha iyidir, şanslıyım, uzun süre boşalmam, bu yüzden her iki kız da ben boşalana kadar birkaç orgazm yaşadı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Öğrencilik yıllarımda iki kızla birlikteydim ama deneyim eksikliğinden dolayı aynı yataktaydım ama onları sırayla okşayarak ve öperek siktim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Arzu edilir, ancak esas olan bu değildir. Sadece bayanlar birbirlerine karşı çok dikkatli değilse veya hiç iyi değilse. Grup sekste sırf gösteri olsun diye patolojik hızlı ateşe gerek yok. ))
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Fargal94
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 184
- Registered for: 2 years 7 months
Eşimle sürekli FFM seks yapıyoruz. Ve ZHMZHZH... da. Önemli olan, tüm katılımcıların istisnasız her birini tutkuyla istemesidir.
- These users thanked the author Aalleexx26 for the post:
- Slogancı
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
aalleexx26,
Ha-ha- ha... küçük seks için büyük bir seks devi olduğun ortaya çıktı... Kabarcıkları önlemek için el değiştirebilirsin...
Ha-ha- ha... küçük seks için büyük bir seks devi olduğun ortaya çıktı... Kabarcıkları önlemek için el değiştirebilirsin...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 184
- Registered for: 2 years 7 months
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
Doğru, salgılarını alıp git. Burası, bir erkek ve dört kadın hakkındaki ergenlik fantezilerine yer verilmeyen yetişkinlerin tartışmalarının gerçekleştiği yerdir.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 3 months
Selamlar. Konuştuğum kadınların neredeyse tamamı MZHM veya ZHMZH veya denemek istiyorum. Pek çok insan tüm hayatı boyunca rüya görür, ancak korkar veya tembeldir ve konu uygulamaya gelince birleşirler, ayrıca korku veya tembellik yüzünden. Bu arada: Kadınlardan biri 30 yıldır FFM’nin hayalini kuruyor ve hayal kurmaya devam ediyor. Kadınlardan birinin onu baştan çıkarmasını bekliyorlar. !:))))
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
nik2023,
Bence, neredeyse her şeyi doğru söyledin. Katılmadığım sadece birkaç küçük nüans var ama genel olarak gerçeğe en yakın olanlardan birisin.
Bir kadın, örneğin erkeklerinin kaba davranıp ona tecavüz etmeye başlamasından çok korkar. . Kadınlar ayrıca bu tür bir seksten sonra fahişe olarak kabul edilip edilmeyeceği konusunda da endişe duyuyorlar. Veya gruptaki diğer kadının onun hakkında ne düşüneceği.
Bence, neredeyse her şeyi doğru söyledin. Katılmadığım sadece birkaç küçük nüans var ama genel olarak gerçeğe en yakın olanlardan birisin.
Bir kadın, örneğin erkeklerinin kaba davranıp ona tecavüz etmeye başlamasından çok korkar. . Kadınlar ayrıca bu tür bir seksten sonra fahişe olarak kabul edilip edilmeyeceği konusunda da endişe duyuyorlar. Veya gruptaki diğer kadının onun hakkında ne düşüneceği.
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 6 months
Shalun70, aynı anda iki kişiyle birlikteydi karısı (daha sonra eş oldu) ve arkadaşı. Onun arkadaşını istiyordum, karım onu benimle seks yapmaya davet etti. Bacaklarının arasını okşamama izin vermesinin bir sakıncası yoktu. Ben onun arkasındayım, o benimkini okşadı. Beğendim ama o kadar da harika değildi. Bu sıklıkla yapılırdı, zhmzh, zhmzh. Benimki de kızlarla çalışmayı severdi. Ama beni izlemeyi daha çok seviyordu...
- These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post (total 2):
- Fargal94, Şalun70
-
- Penetrasyon
- Total posts: 217
- Registered for: 2 years 2 months
Bu tür bir seks nasıl olmadı? Yaklaşık 25 yıl önce eski bir kız arkadaşı, arkadaşını ona oral seks yapmaya ikna etti ve o da buna baktı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
Birkaç kez FFM oldu. Yekaterinburg’da ilk kez - her şey süperdi. Mariupol’da ikinci kez - öyle. Kızlar farklıydı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 1 month
Eşim ve bir görgü tanığımla birkaç kez oldu, ilginçti, çeşitliydi, en çok eşim beğendi, hiç durmadan aktı). Çeşitlilik için bazen yapabilirsiniz)
-
- En güçlü orgazm!
Femka sadece bir korkak, bu böyle olmaz. Ve klasiklerde farklı formatlar var, bu pislik norm olarak sapmasını gösteriyor))
2,5 dakika sürdü. Aptal, kendine güvenen amcık blog yazarı. Davet olmadan başka birinin kadını şahsen mi? Çıplak kadını kapıdan dışarı atın, pencereden havuza bir şeyler atın.
Femka sadece bir korkak, bu böyle olmaz. Ve klasiklerde farklı formatlar var, bu pislik norm olarak sapmasını gösteriyor))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
- Registered for: 1 year 11 months
Sık sık birinin penisinin üzerinde olduğunu ve ikincisinin yüzüne oturduğunu ve senin onun amını yaladığını hayal ediyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 3 years
1) Deneyleriniz nelerdi?
2) Aynı M miydi yoksa farklı mıydı?
3) Bu M’yi kim davet etti?
4) Zaten evli olduğunuzda hayatınızda aynı dönemler yaşadınız mı?
5) Siz ve eşiniz o "atılgan" zamanı hatırlıyor musunuz?
Anladığım kadarıyla giderek büyüyen ilginç bir ilişki 40 yıl birlikte olsak aşka. Söylesene Koca Oğlan, kıskançlık duygusu hiç ortaya çıkmadı, ancak daha sonra, evlendiğimizde. Sonuçta, eğer seni doğru anladıysam, o zaman başka bir M sana katıldığında, o da senin Valya’nı sikti. Ve bir şey daha:
1) Deneyleriniz nelerdi?
4) Zaten evli olduğunuzda hayatınızda aynı dönemler yaşadınız mı?
5) Siz ve eşiniz o "atılgan" zamanı hatırlıyor musunuz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Sağlığınızın iyi olması gerekir: güçlü "biber" ve tecrübeli bir "motor" ve elbette el becerisi ve el becerisi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Ortaklar arasında iyi dostane ilişkiler! Kıskançlık, açgözlülük, kavgacılık yok... Ortaklar tek takım halinde hareket etmeli! Aksi takdirde birileri sikişecek, birileri kenardan izleyecek ve şikayetleri biriktirecek...
n Sen Herhangi bir grup seksinin (hatta üçümüz, hatta dördümüz bile...) iyi bir sağlık gerektirdiğini kesinlikle fark ettim! Eklemek isterim
Ortaklar arasında iyi dostane ilişkiler! Kıskançlık, açgözlülük, kavgacılık yok... Ortaklar tek takım halinde hareket etmeli! Aksi takdirde birileri sikişecek, birileri kenardan izleyecek ve şikayetleri biriktirecek...
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
Tamamen destekliyorum)))niqk: ↑07 Aug 2023, 15:49Kesinlikle fark etmişsinizdir - herhangi bir grup seksinin (üçümüz, hatta dördümüz bile...) iyi bir sağlık gerektirdiğini! Eklemek isterimSağlığınızın iyi olması gerekir: güçlü "biber" ve deneyimli bir "motor" ve elbette el becerisi ve el becerisi
Ortaklar arasında iyi dostane ilişkiler! Kıskançlık, açgözlülük, kavgacılık yok... Ortaklar tek takım halinde hareket etmeli! Aksi takdirde birileri sikişecek ve birileri kenardan izleyip şikayetleri biriktirecek...
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
Haklısın, sadece şu ahlaki değerleri eklemek istiyorum ve kavramlar Hijyen ve davranış yeteneği tüm katılımcılar için daha az önemli değildir... Aksi takdirde zevk yerine hayal kırıklığı yaşanır...niqk: ↑07 Aug 2023, 15:49 Kesinlikle fark etmişsinizdir ki, herhangi bir grup seksinin (hatta üçümüz, hatta dördümüz, hatta...) iyi bir sağlık gerektirdiğini fark etmişsinizdir! Eklemek isterim
Ortaklar arasında iyi dostane ilişkiler! Kıskançlık, açgözlülük, kavgacılık yok... Ortaklar tek takım halinde hareket etmeli! Aksi takdirde birileri sikişecek ve birileri kenardan izleyip şikayetleri biriktirecek...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
Roman3325,
Her birinin konusu diğer arkadaş... FFM
2 dakika 55 saniye sonra gönderildi: n
8 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Ama sana bir soruyla cevap vereceğim. Erkeğinizi seviyor musunuz yoksa onu mülkünüz olarak mı görüyorsunuz? Eğer seversen, o zaman sana karşı her şey dürüst ve açık olursa kıskançlık olmaz. Kıskançlık arkanızdan ve sessizce ortaya çıkar. Ancak bu tamamen benim subjektif görüşüm.
Her birinin konusu diğer arkadaş... FFM
2 dakika 55 saniye sonra gönderildi: n
Herkes fantezi kurmaz; bunu gerçekleştirenler de vardır. Üstelik her zaman sizin tanımladığınız gibi değil.
8 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Fark ettiyseniz, belirtilen konu farklı. . FFM hakkında...İlginç bir ilişki, anladığım kadarıyla 40 yıldır birlikteysek aşka dönüşüyor. Söylesene Koca Oğlan, kıskançlık duygusu hiç ortaya çıkmadı, ancak daha sonra, evlendiğimizde. Sonuçta, eğer sizi doğru anladıysam, başka bir M aranıza katıldığında, o zaman sizin Valya’nızı da sikti.
Ama sana bir soruyla cevap vereceğim. Erkeğinizi seviyor musunuz yoksa onu mülkünüz olarak mı görüyorsunuz? Eğer seversen, o zaman sana karşı her şey dürüst ve açık olursa kıskançlık olmaz. Kıskançlık arkanızdan ve sessizce ortaya çıkar. Ancak bu tamamen benim subjektif görüşüm.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Shalun70, evet, az önce karıştırdığımı fark ettim harflerin değişimi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
Deneyleriniz nelerdi? O zamanlar Kama Sutra bizim için mevcut değildi. Oraya kendileri ulaştılar.
Aynı M miydi yoksa farklı olanlar mıydı? Hayır, adamlar farklıydı.
Bu M’yi kim davet etti? Larisa ve ben davet ettik. Valya bunu yapmadı.
Evliyken de hayatınızda aynı dönemler yaşadınız mı? Evet öyleydi. Yaklaşık 6 yıl sonra, evlendikten sonra ilk kez bu oldu. Murmansk’tan bir çiftle denizde. Daha fazlası da vardı. Her nasılsa, başlatıcıların biz olmadığımız ortaya çıktı. Ve bu, bir daha hiç görmediğimiz rastgele partnerlerde de oldu.
Siz ve karınız o "sıkıntılı" zamanı hatırlıyor musunuz? Ona "gösterişli" demeye değmez, orada ne olursa olsun bunlar hayatımızın en güzel yıllarıydı. Ayrıntıları hatırlıyor musun? Hayır, hatırlamadık, belki biraz.
Beni doğru anladınız, aramıza başka bir adam katıldığında o da benim gibi hem Valya’yı hem de Larisa’yı sikti. Daha sonra evlendiğimde kıskançlık duygularım ortaya çıktı mı? Elbette böyle bir şey vardı. Valya’mın sadece benim olmasını istedim. Ama bu sadece düşüncelerimdeydi. Ona bundan yüksek sesle bahsetmedim.Kız Alla: ↑07 Aug 2023, 14:15 İlginç bir ilişki, anladığım kadarıyla birlikte 40 yıl geçirdikten sonra aşka dönüştü. Söylesene Koca Oğlan, kıskançlık duygusu hiç ortaya çıkmadı, ancak daha sonra, evlendiğimizde. Sonuçta, eğer seni doğru anladıysam, o zaman başka bir M sana katıldığında, o da senin Valya’nı sikti. Ve bir şey daha:
1) Deneyleriniz nelerdi?
n4) Evliyken hayatınızda aynı dönemleri yaşadınız mı?
5) Siz ve eşiniz o "zor zamanları" hatırlıyor musunuz?
Deneyleriniz nelerdi? O zamanlar Kama Sutra bizim için mevcut değildi. Oraya kendileri ulaştılar.
Aynı M miydi yoksa farklı olanlar mıydı? Hayır, adamlar farklıydı.
Bu M’yi kim davet etti? Larisa ve ben davet ettik. Valya bunu yapmadı.
Evliyken de hayatınızda aynı dönemler yaşadınız mı? Evet öyleydi. Yaklaşık 6 yıl sonra, evlendikten sonra ilk kez bu oldu. Murmansk’tan bir çiftle denizde. Daha fazlası da vardı. Her nasılsa, başlatıcıların biz olmadığımız ortaya çıktı. Ve bu, bir daha hiç görmediğimiz rastgele partnerlerde de oldu.
Siz ve karınız o "sıkıntılı" zamanı hatırlıyor musunuz? Ona "gösterişli" demeye değmez, orada ne olursa olsun bunlar hayatımızın en güzel yıllarıydı. Ayrıntıları hatırlıyor musun? Hayır, hatırlamadık, belki biraz.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 3):
- Fargal94, Kız Alla, Anatolik
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 2 years
Aynı arkadaşla iki kez yaşadık! Arabaya ilk bindiğimde kızlar masanın altındaydı ve çok heyecanlandım, genel olarak her şey çok çabuk bitti! İkinci kez bizim eve geldiğimizde bir arkadaşımız yeni iç çamaşırını bize göstermeye karar verdi, benimki de boşa gitmedi, o da yeni külotunu gösteriş yapmak için çıkardı, sonra sohbet samimi oyuncaklara dönüştü) sonra koleksiyonumuzu çöpe attık o! Genelde akşam üçlü seksle sona erdi, herkes bunu yerde o kadar şiddetli yaptı ki komşular borulara vurmaya başladı)))
- These users thanked the author Sanat for the post (total 3):
- Fargal94, Korsan, Devam etmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 3 months
Erkekler elbette aynı anda iki kızdan hoşlanırlar, herhangi birini seçerler.
Bundan hoşlanmayacağım. Ben en iyisiyim! Sonra başka birini seçtiler.
Bundan hoşlanmayacağım. Ben en iyisiyim! Sonra başka birini seçtiler.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 1 year 9 months
Ayrıca erkeğin)))) görevle baş edebilmesi de gerekiyor)) her iki kıza da çok zevk vermesi gerekiyor, o kadar kolay değil))
-
- ön sevişme
- Total posts: 104
- Registered for: 1 year 6 months
Bu kesin... Hatta kız adına hakarete uğradığımı bile hissettim...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 1 year 3 months
İki kez yaşadık. İlk kez her şey yolunda gitmediğinde, hiç de iyi olmadığı söylenebilir. Ama ikinci kez herkes beğendi. İlginç olan hem birinci hem de ikinci seferin aynı kadınla olması
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 3 months
Video hakkında tamamen saçmalık! İki kişiyle oldu, bir kez, dürüst olmak gerekirse hoşuma gitti, ama artık böyle bir istek duymuyorum denemeler
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Öğrencilik yıllarımda şöyle bir deneyim yaşadım, pansiyona geç kaldım, özel sektörden tanıdığım bir adamın yanına gittim, yazlığı vardı, çoğu zaman orada içki içerlerdi, kızlarımızı da götürürlerdi ve olağanüstü durumlarda kalırlardı.
Zaten uyuyordum, iki kız geldi, sarhoş, 10. sınıf kız öğrencileri, kibirli, kendine güvenen ve görünüşe göre aynı zamanda Burada. Genel olarak, bir erkek olduğuna sevindiler, ben uykulu ve aptaldım, ama sonra seks yaptılar, ama sırayla biriyle sevişti, diğeri onun yanında yatıyordu, sonra ikincisini sürükledi , onunla işini bitirdi, 3-4 dakika sonra toparlandı ve ilkine tırmandı, onlarla seks uzun sürdü, bu arada ben onlarla bitirdim, umursamadılar
O sırada 21 yaşındaydım
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Venüs
-
- En güçlü orgazm!
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 4 months
Ah, bu da çok zor bir iş... Ayrıca partnerlerden birine diğerinden daha fazla ilgi göstermemeye de dikkat edin.
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
Benden öndesin. Garip olduğunu düşündüm... Beğendim ama tekrarlamak istemiyorum. Belki karısı bir tavayla "ödüllendirildi"?
Haklısın, kimsenin kendini 3 fazlalık veya fazlalık ile kandırmaması çok önemli...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 2142 Views
-
Last post by Alexey38991
-
- 3 Replies