Kadınlar forumu

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Kadınlar forumu

Unread post by Gloria777 »

Bugün kadın forumuna gittim. Orada oturan öyle hasta kadınlar var ki. Biri şunu sorar: "Ben oral seks yapmak istemiyorum ama partnerim bunu gerçekten istiyor, ne yapmalıyım?"

Ona yazıyorlar: Bu sadomiti bırak.
- oral seks, bu aşağılama, bunu yapmaya gerek yok.
- bu travmatik bir işlem.

Ve oral seksten hoşlananlar ister tedavi edilmesi gerekiyor.
Normal bir kadın tavsiye isteyecektir, her şey ters yöne döner.

Bu forum beni şok etti, orada gerçekten yeterince erkek yok. Eğer sıkıldıysanız oraya daha sık gelin))
These users thanked the author Gloria777 for the post (total 6):
Serg_A, Takma ad, Bölge, sendeledim, bu bir mesele., Slogancı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
 Cevap: Kadınlar forumu

Unread post by Nikk »

Gloria777, erkekler orada ne yapmalı? Hıçkırıncaya kadar gülmek mi? Şüpheli zevk...
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Serg_A, Gudgeon, Aion2012Ölü
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

Gloria777: 03 May 2023, 21:59 Bugün kadın forumuna gittim. Orada oturan öyle hasta kadınlar var ki. Biri şunu sorar: "Ben oral seks yapmak istemiyorum ama partnerim bunu gerçekten istiyor, ne yapmalıyım?"

Ona yazıyorlar: Bu sadomiti bırak.
- oral seks, bu aşağılama, bunu yapmaya gerek yok.
- bu travmatik bir işlem.

Ve oral seksten hoşlananlar ister tedavi edilmesi gerekiyor.
Normal bir kadın tavsiye arayacaktır, her şey ters yöne doğru gidiyor.

Bu forum beni şok etti, gerçekten yeterince erkek yok Orası. Canınız sıkılıyorsa oraya daha sık gelin)
Ve ben, kısa bir süre önce (kazara) bir Ortodoks kanalına götürüldüm ve orada bir sahne: cemaatçilerin önünde bir rahip duruyordu, ona sorular içeren notlar veriyorlar ve o da onlara cevap veriyor ve herkesin önünde şunu okuyor:
- kocam sürekli vajinamı öpüyor, ne var Bu?
Ve bizim Tanrı’nın suretinde ve benzerliğinde yaratıldığımızı, ama orman canlılarının da olduğunu, onlar gibi olamayız diye bir vaaz başlattı... Bunun gibi bir şey. Bu biraz çılgınca.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Polonya, Gloria777
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Polonya »

Gloria777: 03 May 2023, 21:59 bu travmatik bir işlem
bu cümle aslında beni öldürdü... Isırmaktan mı korkuyorsun? :haha:
These users thanked the author Polonya for the post:
Serg_A
Автор темы
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Polk, sordum, neden tehlikeli? Çenemin sıkışacağını ve o zaman bu sevimsiz hanımların tüm bilgeliğini anlayacağımı yazıyorlar. Bir diğeri, ağız mukozasının bu tür eylemlere adapte olmadığını, zararlı olduğunu yazdı. Ancak kimsenin erkeklerin mukoza zarlarından endişe duyduğunu fark etmedim. Hiç bu kadar çok kahrolası kadın görmemiştim.
These users thanked the author Gloria777 for the post (total 2):
Serg_A, Veronika
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Polonya »

Gloria777, oh-oh, nereye gittin? )) ) Bir çeşit püriten)))) Artık oraya gitmeyin)))
These users thanked the author Polonya for the post:
Serg_A
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Wolffr »

Gloria777 ve bu site nerede, bana bir mesaj gönder Başbakan bir göz atsın)))
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Serg_A, Üstü kendinize saklayın
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Orientation: biseksüel

Unread post by Bay Hamsterrr »

Bana öyle geliyor ki, tamamen kadın forumlarında çok sayıda feminist ve erkek düşmanı var. Erkeklerin bulunmadığı her türlü "tamamen kadın hareketine" duydukları sevgiyle karakterize edilirler. Dolayısıyla bu tür görüşler. Bu sadece benim bakış açım, herhangi bir doğruluk iddiası yok)
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Bay.hamsterrr: 03 May 2023, 22:35 Bana öyle geliyor ki tamamen kadınlara yönelik forumlarda çok sayıda feminist ve erkek düşmanı var. Erkeklerin bulunmadığı her türlü "tamamen kadın hareketine" duydukları sevgiyle karakterize edilirler. Dolayısıyla bu tür görüşler. Bu sadece benim bakış açım, herhangi bir doğruluk iddiası yok)
Ve kadın olmayan feministler, sizce istemezler mi? emmek mi? Sadece adamın önsel olarak hatalı olduğu yönünde bir tavırları var, hepsi bu.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Serg_A: 03 May 2023, 23:23
Bay.hamsterrr: 03 May 2023, 22:35 Bana öyle geliyor ki, tamamen kadınlara yönelik forumlarda çok sayıda feminist ve erkek düşmanı var. Erkeklerin bulunmadığı her türlü "tamamen kadın hareketine" duydukları sevgiyle karakterize edilirler. Dolayısıyla bu tür görüşler. Bu sadece benim bakış açım, herhangi bir doğruluk iddiası yok)
Ve kadın olmayan feministler, sizce istemezler mi? emmek mi? Sadece adamın önceden hatalı olduğu yönünde bir tavırları var, hepsi bu.
Peki adam haklı mı?))) Neden bu kadar heyecanlandın? ? Forumu okuyun. Zevkten kendini emiyorsun
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
aryamari, Vik.ruba80
Автор темы
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Kendini emmek hakkında, bu muhtemelen okuma zahmetine girmediğim tek konu, ruhumu aşıyor
These users thanked the author Gloria777 for the post (total 2):
Serg_A, Vik.ruba80
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 03 May 2023, 23:32 Ah, adam haklı mı?))) Neden bu kadar heyecanlısın? Forumu okuyun. Zevkten kendini sömürüyorsun
Hiç de gerekli değil, her yerde bir sürü aptal var, o yüzden bir Ortodoks kilisesine git, örneğin onlar öğretecekler Ordasın. 😁😁 😁
Ve feminizme gelince, bunun sadece çelişkileri ekmenin bir yolu olduğu hiç aklına geldi mi? toplum, bu durumda erkekleri ve kadınları ayırmak için mi?
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
Gudgeon, Veronika, Vik.ruba80
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 03 May 2023, 23:45
Marinka: 03 May 2023, 23:32 Ah, adam haklı mı?))) Neden bu kadar heyecanlısın? Forumu okuyun. Zevkten kendini sömürüyorsun
Hiç de gerekli değil, her yerde bir sürü aptal var, o yüzden bir Ortodoks kilisesine git, örneğin onlar öğretecekler Ordasın. 😁😁 😁
Ve feminizme gelince, bunun sadece çelişkileri ekmenin bir yolu olduğu hiç aklına geldi mi? toplum bu durumda erkekleri ve kadınları ayırmayı mı düşünüyor?
Evet, her şey yolundaysa hiç kimse bir erkekle bir kadını ayıramaz. Eğer bir erkek bir erkekse.
Erkeklerin daha az sızlanmaya ve kendilerine acımaya, zavallı ve mutsuz olmaya ihtiyaçları var. Onu göğsüme bastırabilirim, kafasını okşayabilirim ve burnunu sümkürmesi için ona bir mendil verebilirim. Sızlanan bir adam heyecanlanmaz ve cinsel arzulara yol açmaz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
aryamari, Wolffr, Marion
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 03 May 2023, 23:52 Erkeklerin daha az sızlanması ve kendilerine acıması, zavallı ve mutsuz olması gerekiyor
Burada sızlanan var mı? 😁😁 😁
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 03 May 2023, 23:54
Erkeklerin daha az sızlanmaları ve kendilerine, zavallı ve talihsizlere üzülmeleri gerekiyor
Burada sızlanan var mı? 😁😁 😁
Peki adı ne ?)))
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 03 May 2023, 23:52 Eğer her şey yolundaysa, bir erkekle bir kadını kimse ayıramaz. Eğer erkek erkekse.
Erkeklerin daha az sızlanmaları, kendilerine acımaları, zavallı ve mutsuz olmaları gerekir. Onu göğsüme bastırabilirim, kafasını okşayabilirim ve burnunu sümkürmesi için ona bir mendil verebilirim. Sızlanan bir adam heyecanlanmaz ve cinsel arzulara yol açmaz
Birinin bana sızlanması mümkündür, açıkçası umurumda değil, bu onların işi. Ama sen sözlerimden hiçbir şey anlamadın, çok dar düşünüyorsun.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 04 May 2023, 00:13
Eğer her şey yolundaysa, bir erkekle bir kadını hiç kimse ayıramaz. Eğer erkek erkekse.
Erkeklerin daha az sızlanmaları, kendilerine acımaları, zavallı ve mutsuz olmaları gerekir. Onu göğsüme bastırabilirim, kafasını okşayabilirim ve burnunu sümkürmesi için ona bir mendil verebilirim. Sızlanan bir adam heyecanlanmaz ve cinsel arzulara yol açmaz
Birinin bana sızlanması mümkündür, açıkçası umurumda değil, bu onların işi. Ama sen sözlerimden hiçbir şey anlamadın, çok dar düşünüyorsun.
Elbette dar anlamda ben bir kadınım, sen de genel anlamda, sen bir erkeksin)) ) Ayrılmaktan sızlandın. Sızlanıyorsun ve farkına bile varmıyorsun)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
Andrey 34 yaşında
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by Andrey 34 yaşında »

Gloria777: 03 May 2023, 21:59 Ve oral seksten hoşlananlar tarafından tedavi edilmek istiyorlar.
Normal bir kadın tavsiye isteyecek, her şey yanlış yöne dönecek.
normalde bir kadın bu saçmalığa asla düşmez, çünkü herkes oral seks gibi oral seks yapmanın hem evli çiftler hem de sadece çiftler için gerekli olduğunu çok iyi bilir.
Buna cinsel yaşamda çeşitlilik denir.
Bir kadının bir erkeğe oral seks yapması veya tam tersini yaptığında gördüğüm kötü bir şey yapmıyorum.
Ve 69. pozisyon genellikle ateştir)))
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by Amatör123 »

Bu forumda çok fazla erkek var ama bunlar ya mastürbasyon yapıyor ya da diğer alanlarla, özellikle de pedofili ile meşgul ya da kadın gibi davranan erkekler.
Автор темы
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Yazar bunu istemediğini yazdı ve forumda bu inancını daha da güçlendirdi.

Ayrıca oral seks olmadan seksin tamamlanmayacağına inanıyorum, beni ikna edemezsin, ama yazar gibi insanlar bu forumdan sonra partnerlerini asla elde edemeyecekler oral seks ve buna ihtiyacı olmayan ve belki de hiçbir zaman bulamayacak bir erkeği uzun süre aramak zorunda kalacak
These users thanked the author Gloria777 for the post:
Bölge
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 4 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Milla »

Yıllarca asla oral seks yapmayacağını söyleyen bir arkadaşım var ve bundan tiksiniyordu. Bir yıl önce evlendi ve geçenlerde sohbete başladık, o rezil okşamalarını sordum, sohbetten uzaklaştı ama yine de kocasına ne yaptığını söylüyordu.
These users thanked the author Milla for the post (total 4):
Gloria777, Wolffr, Serg_A, İskender
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Gloria777: 04 May 2023, 00:40 Yazar bunu istemediğini yazdı ancak forumda bu inancını daha da güçlendirdi.

Ayrıca oral seks olmadan seksin tamamlanmayacağına inanıyorum, beni ikna edemezsin, ama yazar gibi insanlar bu forumdan sonra partnerlerini asla elde edemeyecekler oral seks yapacak ve buna ihtiyacı olmayan ve belki de hiçbir zaman bulamayacak bir erkeği uzun süre aramak zorunda kalacak
Burada böyle insanlar var forumda. Kim oral seksten hoşlanmaz? Örneğin, Serg_A, konulardan birinde yazdı , oral seksten hoşlanmadığını.
Serg_A
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

Bana gelince, önce bir kadını sonuna kadar tatmin etmeliyim, sonra kendim gelmeliyim. Bir kadını orgazma ulaştırmak daha zordur ama erkek için daha kolaydır!!! Seni oral seks yapmaya zorlamayacağım, eğer isterse yapar ve cunnilingus her şeyin sırasıdır!!!
These users thanked the author Wolffr for the post (total 4):
Serg_A, Gloria777, Kral Kuş, Alex_Tash
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 04 May 2023, 00:17 Ayrılmaktan sızlandın. Sızlanırsın ve farkına bile varmazsın)))
Kahretsin! 😁 Hatırlamıyorum ama büyüklerden biri şunu söyledi: "Düşünüyorsam bu var olduğum anlamına gelir! "
Fakat Marinka, bu şunu görüyor: kendi tarzında: "Düşünüyorsam sızlanıyorum demektir!". 🤣🤣 🤣
Marinka, seni yoran bir işin olduğunu ve bunu otomatik olarak, beynini açmadan yaptığını anlıyorum. Ama en azından bazen senin için çalışmalı! Sen sadece bir kadın değilsin, bir insansın!
Not: Teorik olarak feministlerde her şey yolunda, bu 20. yüzyılın başında başlayan özgürleşmenin aynısı, oradaki her şey ilerici, tıpkı eşit haklar hareketinde olduğu gibi, farklı ırklardan insanlar eşit haklara sahip olmalı, bu aynı zamanda iyidir.
4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Örneğin Serg_A, bunun nedenlerinden birinin oral seksten hoşlanmaması olduğunu yazdı
Gerçek gerçek. Evet, bundan hoşlanmayan kadınlar var ama tam tersine gerçekten hoşlananlar da var ve bu onların inançlarına bağlı değil.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Gudgeon
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 04 May 2023, 10:17
Marinka: 04 May 2023, 00:17 Ayrılmaktan sızlandın. Sızlanırsın ve farkına bile varmazsın)))
Kahretsin! 😁 Hatırlamıyorum ama büyüklerden biri şunu söyledi: "Düşünüyorsam bu var olduğum anlamına gelir! "
Fakat Marinka, bu şunu görüyor: kendi tarzında: "Düşünüyorsam sızlanıyorum demektir!". 🤣🤣 🤣
Marinka, seni yoran bir işin olduğunu ve bunu otomatik olarak, beynini açmadan yaptığını anlıyorum. Ama en azından bazen senin için çalışmalı! Sen sadece bir kadın değilsin, bir insansın!
Not: Teorik olarak feministlerde her şey yolunda, bu 20. yüzyılın başında başlayan özgürleşmenin aynısı, oradaki her şey ilerici, tıpkı eşit haklar hareketinde olduğu gibi, farklı ırklardan insanlar eşit haklara sahip olmalı, bu aynı zamanda iyidir.
4 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Örneğin Serg_A, bunun nedenlerinden birinin oral seksten hoşlanmaması olduğunu yazdı
Gerçek gerçek. Evet, bundan hoşlanmayan kadınlar var ama tam tersine gerçekten hoşlanan kadınlar da var ve bu inançlara bağlı değil.
Irkın bununla ne alakası var? 100 yıl önce kadınların hiçbir hakkı yoktu ve bu hareketler olmasaydı kimsenin umrunda olmazdı. Müslüman ülkelerde hâlâ kadınlara yönelik pek çok yasak var. Erkekler bu şekilde daha rahat oluyor. Canlı. Bu doğru değil mi? Elbette açacak bir şeyiniz olmadığı sürece beyninizi açmanız gerekir)))
Kral Kuş
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 04 May 2023, 10:30 100 yıl önce kadınların hiçbir hakkı yoktu ve bu hareketler olmasaydı kimsenin umursamazdı
Sovyetler Birliği’nin umurunda olurdu. SSCB olsa yine aynı olurdu.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 04 May 2023, 10:40
100 yıl önce kadınların hiçbir hakkı yoktu ve bu hareketler olmasaydı kimsenin umursamazdı
Sovyetler Birliği önemsendi, eğer SSCB olmasaydı yine aynı olurdu.
Ne olacağını, neyin olmayacağını bilemezsiniz. olmaz. Yaklaşık olarak bile.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 04 May 2023, 10:30 Müslüman ülkelerde hâlâ kadınlara yönelik pek çok yasak var. Erkekler için daha uygun
Elbette erkekler için daha uygun ama bu her şeyden önce hasta bir toplum. Ortodoksluğumuzu ele alalım (kendiniz yılda en az birkaç kez kiliseye koşuyorsunuz) ve orada bir kadına hangi rol veriliyor?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 04 May 2023, 10:46
Müslüman ülkelerde hâlâ kadınlara yönelik pek çok yasak var. Erkekler için daha uygun
Elbette erkekler için daha uygun ama bu her şeyden önce hasta bir toplum. Bizim Ortodoksluğumuzu ele alalım (gerçekte yılda en az birkaç kez kiliseye gidiyorsunuz) ve orada bir kadının rolü nedir?
nNeden kiliseye mi koşayım? Orada ne yapmalıyım?
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 04 May 2023, 10:42 Ne olacağını, ne olmayacağını bilemezsiniz. Yaklaşık
Evet, elbette bu kurulumlarla zombi kutusundan herkesin kafasını bombalıyorlar, çoğunluktan sürekli şu saçmalığı duyuyorum:
- yani orada ne düşündüklerini bilemeyiz.
- yani orada neler olduğunu bilemeyiz.
- yani biliyoruz Bilmiyorum... Kısacası bu bizim aklımızın işi değil, Tanrıyı ve votkayı düşünmenize izin verildi, o yüzden bir düşünün! Akıllı insanlar bunu sen olmadan da çözecek...

4 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Marinka: 04 May 2023, 10:49
Serg_A: 04 May 2023, 10:46
Marinka: 04 May 2023, 10:30 Müslüman ülkelerde hâlâ kadınlara yönelik birçok yasak var. Erkekler için daha uygun
Elbette erkekler için daha uygun ama bu her şeyden önce hasta bir toplum. Bizim Ortodoksluğumuzu ele alalım (gerçekte yılda en az birkaç kez kiliseye gidiyorsunuz) ve orada bir kadının rolü nedir?
nNeden kiliseye mi koşayım? Orada ne yapmalıyım?
Eh, büyük çoğunluk koşuyor, eğer onlardan değilseniz, saygılarımla)))
These users thanked the author Serg_A for the post:
Gudgeon
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kral Kuş »

Gloria777, reklam için teşekkürler, gideceğim okuyun.
Gloria777: 03 May 2023, 22:21 Bir başkası, ağız mukozasının bu tür eylemlere uygun olmadığını yazdı
İnternette bir yerde "ağzı kullanma talimatlarını" gördüm ".
Tam anlamıyla hatırlamıyorum ama buna benzer bir şeydi.
"Ağızın yalnızca yemek, içmek ve ses çıkarmak için kullanılmasına izin verilir.
Ağızın müzik enstrümanı çalmak, polise düdük çalmak, tütün içmek ve başkalarının cinsel organlarını yalamak için kullanılması kesinlikle yasaktır, çünkü doğası gereği başlangıçta bu tür şeyler için tasarlanmamıştır."
Peki , ve benzeri. Bulamıyorum ama orada gerçekten bir kahkaha vardı.
Serg_A: 03 May 2023, 23:23 Peki kadın olmayan feministlerin emmek istemediklerini mi düşünüyorsunuz? Sadece bir erkeğin önceden hatalı olduğu yönünde bir tavırları var, hepsi bu.
Feministler feministlerden farklıdır. Liberallerin çoğunluğu oldukça makuldür ve önerileri de genellikle mantıklıdır. Ama radikal kadınlar ışıkları söndürüyor, öyle cehennem gibi bir aşırılık var ki, bu konuya hiç değinmemek daha iyi.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Gloria777, Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 04 May 2023, 10:42 Ne olacağını, ne olmayacağını bilemezsiniz. Yaklaşık olarak
Sovyetler Birliği herkese eşit haklar veren ilk ülke oldu. Ve diğer ülkelere göre çok daha erken. Ve 8 Mart tatili Sovyetler Birliği’nde resmileşti.

Ve bakın şimdi nasıl bayağılaştırılıyor. Zaman zaman kadınlar bana bir video gönderiyor (biraz komik), Shirvindt orada oturuyor ve bu tatilin hikayesini anlatan geek’i dinliyor. Resmi hikayeye göre, 1908’de bu gün ABD’de dokumacıların grevi vardı; başka bir versiyona göre, o gün aynı feministler olan süfrajetlerin bir gösterisi vardı. Shirvindt Jr.’a göre bu, denizciler için ücret talep eden fahişelerin gösterisiydi. Ahahahahahaha, ne kadar komik! Ama bunu ciddiye alırsak belki de denizcilere maaş vermeye gerek kalmaz?! Bunun nesi komik? Belki de toplumumuzdaki çoğunluğun fahişeleri insan olarak görmemesidir? Ama ruhen cesur denizcilerden daha güçlü olduklarını gösterdiler...

6 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Kral Zogu: 04 May 2023, 13:33 Feministler feministlerden farklıdır. Liberallerin çoğunluğu oldukça makuldür ve önerileri de genellikle mantıklıdır. Ama radikal fem’ler ışıkları söndürüyor, o kadar cehennemi bir aşırılık var ki, bu konuya hiç değinmemek daha iyi.
Görüyorsunuz, aslında onlar da ilerici bir ideolojiye sahip olsalar da, hepsinin üzerinde çalışacak ve ayrıntılara girecek beyinleri yok. Bu yüzden bu tür yanlış anlaşılmalar ortaya çıkıyor.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Manfred, Yeşil
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years

Unread post by Veronika »

Ve Serg’in yazdıklarını beğendim.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Serg_A, Yeşil
Yeşil
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 295

Unread post by Yeşil »

Bir şekilde bir kadın forumunda bazı konulara rastladım. Sadece erkeklerin çoğu zaman kadın takma adlarıyla orada oturup çeşitli çılgın konular bulduklarını söyleyebilirim). Genellikle sunum tarzından görülebilirler.
Milla: 04 May 2023, 09:33 Bir yıl önce evlendi ve geçenlerde sohbete başladık ve ona rezil okşamaları sordum, sohbetten uzaklaştı ama yine de ona ne yaptığını söyledi kocası.
Tabii ki. Sonuçta kocasını seviyor ve onu memnun etmek, onunla iyi hissetmesini sağlamak istiyor.
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Burası sadece kadınların forumu değil.
Öncü olmayacağım ama dünya sınırlı insanlarla dolu.
İki seçenek var.
- Veya uzlaşın
- Veya şuraya gidin: güç, bir şeyleri değiştirmeyi umarak.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Pek çok kadın ve hatta erkek tüm yaşamlarını bilincini geri kazanmadan yaşar. Oral seks karşıtı kadınların bu kadın forumu nerede? Bir bağlantı veya adres alabilir miyim lütfen?)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Serg_A
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks çardağı”