[quote=Troy post_id=15984 time=1621436126 user_id=1]Kızımı 11 yaşından beri okşuyorum[/quote] Üçünüz birini siktiniz, sonra kızınızı mı okşuyorsunuz? Ne olacak? bir sonraki yazıda? Tatile köye gidip orada teyzeni nasıl siktin? :-)
[quote=rmt post_id=16752 time=1622618940 user_id=1184] Yul, kişisel hesabın neden kapatıldı? [/quote] Çünkü aslında seninle iletişim kuran bu forumun moderatörüdür. :-)
[quote=Forvard post_id=20366 time=1626636915 user_id=1250] Anna, bize bundan sonra ne olduğunu, ne olduğunu ve nasıl olduğunu daha detaylı anlat [/quote] Tam olarak neyi anlatmalıyım?
[quote=Anna21 post_id=20376 time=1626661532 user_id=1] [quote=Forvard post_id=20366 time=1626636915 user_id= 1250] Anna, bize bundan sonra ne olduğunu, neyi ve nasıl olduğunu daha detaylı anlat [/quote] Tam olarak neyi anlatmalıyım? [/quote]
Bir metresim var. Moskova’da yaşıyor. korkutucu korkutucu ama kızı çok tatlı. Lisa. Sadece onun sayesinde bir ilişki sürdürüyorum. kızla oldukça yakın arkadaş oldu. O benim için sırrımız. Ona böyle derim ve onunla olan ilişkimiz bizim sırrımızdır. ama annesi öyle görünüyor. tahminler. ilgilenen herkes bu konuyu telgrafta tartışabilir
Bir metresim var. Moskova’da yaşıyor. korkutucu korkutucu ama kızı çok tatlı. Lisa. Sadece onun sayesinde bir ilişki sürdürüyorum. kızla oldukça yakın arkadaş oldu. O benim için sırrımız. Ona böyle derim ve onunla olan ilişkimiz bizim sırrımızdır. ama annesi öyle görünüyor. tahminler. ilgilenen herkes bu konuyu telgrafta tartışabilir
Ben de mutlu çocukluğumdan hatırladım . Birinci katta 5 katlı bir evde anne ve babasıyla birlikte yaşıyordu, ikinci katta ise bir aile, karı koca ve iki oğlu vardı. Karısı Rus’tu ve kendisi ya Çeçen ya da İnguş’tu, hiç de Rus değildi. :) . Annem ve babam onlarla arkadaş oldu, ben de onların benden 2-3 yaş küçük (o zamanlar 16 yaşındaydım) oğulları ile arkadaş oldum. Ve sık sık onları ziyaret etme alışkanlığı edindim. Onlarla ilginçti, farklı oyunlar oynadık ve sadece eğlendik .
16 yaşında hormonlar genellikle roket gibidir, hareket eden her şeyi istersiniz :wink : yani nedenini bilmiyorum ama oğullarının en büyüğü beni heyecanlandırmaya başladı. Heyecan verici olan kendisi değildi ama en azından başka biriyle seks yapmak için duyduğu çılgın arzuydu ve yaşına göre yakışıklı ve yapılıydı. Ne ondan önce ne de o zamandan beri erkeklere karşı eşcinsel çekim yaşamadım ama sonra her şey farklıydı. Ve bu, daha önce olduğu gibi, onların evinde (özellikle ebeveynleri evde olmadığında) dalga geçerek, birbirimizle şaka yollu cinsel ilişkiyi kıyafetlerle taklit etmeye başlamamızla başladı. İlk başta sadece şakaydı, şakaydı, yatakta birlikte güreştik ve bir noktada birbirimizi yakaladık, birbirimizi kendimize doğru bastırdık ve gülmeye ve sikişiyormuş gibi yapmaya başladık. Herkes bunun bir şaka olduğunu anladı, başka bir şey değildi ama bu beni çocuk seviyesinin ötesinde heyecanlandırmaya başladı ve ben de hâlâ şaka yapıyormuş gibi giyinik üyemi kıçına sürtmeye başladım . Evde her zaman ince eşofman giyiyordu ve bu ona, deyim yerindeyse, kıyafetlerinin üzerinden vücudunu “hissedebilmesini” sağlıyordu. Ve böylece en azından cinsel ilişkinin taklidini yapmak için ama mutlaka bitireceğimden emin olmak için fırsatlar aramaya başladım. Ve bir şekilde oldu, nasıl olduğunu hatırlamıyorum, hiç itiraz etmeden, gerçekten kıyafetlerini çıkarmadan "köpek stili" ayağa kalktı (gerçekten eşcinsel bir kıçından sikişmek istemedim) ve ben de sikimi çıkardım ve cinsel ilişki hareketini taklit ederek kıçı boyunca hareket ettirmeye başladı. Hızlı ve şiddetli bir şekilde geldim ve hatta sanırım hoşuna gitti . Küçük olanla bunu uygulamadım, o bu tür deneyler için çok küçüktü ama büyük olanla bundan sonra belki yine benzer bir şey yaptı ve artık yapmak istemedi. Ne kadar kesilmiş! Bunu şimdi hatırlamak biraz utanç verici ama böyle bir şey olursa ne yapabilirsiniz? Daha sonra ailesi başka bir şehre taşındı, eşcinsel olmamasını içtenlikle umuyordum. :ayyy:
These users thanked the author Morpheus for the post:
Ben de mutlu çocukluğumdan hatırladım :). Birinci katta 5 katlı bir evde anne ve babasıyla birlikte yaşıyordu, ikinci katta ise bir aile, karı koca ve iki oğlu vardı. Karısı Rus’tu ve kendisi ya Çeçen ya da İnguş’tu, hiç de Rus değildi. :) . Annem ve babam onlarla arkadaş oldu, ben de onların benden 2-3 yaş küçük (o zamanlar 16 yaşındaydım) oğulları ile arkadaş oldum. Ve sık sık onları ziyaret etme alışkanlığı edindim. Onlarla ilginçti, farklı oyunlar oynadık ve sadece eğlendik :) . 16 yaşında hormonlar genellikle roket gibidir, hareket eden her şeyi istersiniz :wink : yani nedenini bilmiyorum ama oğullarının en büyüğü beni heyecanlandırmaya başladı. Heyecan verici olan kendisi değildi ama en azından başka biriyle seks yapmak için duyduğu çılgın arzuydu ve yaşına göre yakışıklı ve yapılıydı. Ne ondan önce ne de o zamandan beri erkeklere karşı eşcinsel çekim yaşamadım ama sonra her şey farklıydı. Ve bu, daha önce olduğu gibi, onların evinde (özellikle ebeveynleri evde olmadığında) dalga geçerek, birbirimizle şaka yollu cinsel ilişkiyi kıyafetlerle taklit etmeye başlamamızla başladı. İlk başta sadece şakaydı, şakaydı, yatakta birlikte güreştik ve bir noktada birbirimizi yakaladık, birbirimizi kendimize doğru bastırdık ve gülmeye ve sikişiyormuş gibi yapmaya başladık. Herkes bunun bir şaka olduğunu anladı, başka bir şey değildi ama bu beni çocuk seviyesinin ötesinde heyecanlandırmaya başladı ve ben de hâlâ şaka yapıyormuş gibi giyinik üyemi kıçına sürtmeye başladım *x). Evde her zaman ince eşofman giyiyordu ve bu ona, deyim yerindeyse, kıyafetlerinin üzerinden vücudunu “hissedebilmesini” sağlıyordu. Ve böylece en azından cinsel ilişkinin taklidini yapmak için ama mutlaka bitireceğimden emin olmak için fırsatlar aramaya başladım. Ve bir şekilde oldu, nasıl olduğunu hatırlamıyorum, hiç itiraz etmeden, gerçekten kıyafetlerini çıkarmadan "köpek stili" ayağa kalktı (gerçekten eşcinsel bir kıçından sikişmek istemedim) ve ben de sikimi çıkardım ve cinsel ilişki hareketini taklit ederek kıçı boyunca hareket ettirmeye başladı. Hızlı ve şiddetli bir şekilde geldim ve hatta sanırım hoşuna gitti :roll: . Küçük olanla bunu uygulamadım, o bu tür deneyler için çok küçüktü ama büyük olanla bundan sonra belki yine benzer bir şey yaptı ve artık yapmak istemedi. Ne kadar kesilmiş! Bunu şimdi hatırlamak biraz utanç verici ama böyle bir şey olursa ne yapabilirsiniz? Daha sonra ailesi başka bir şehre taşındı, eşcinsel olmamasını içtenlikle umuyordum. :ayyy: :)
Morpheus: ↑07 Jan 2022, 01:29
Ben de mutlu çocukluğumdan hatırladım . Birinci katta 5 katlı bir evde anne ve babasıyla birlikte yaşıyordu, ikinci katta ise bir aile, karı koca ve iki oğlu vardı. Karısı Rus’tu ve kendisi ya Çeçen ya da İnguş’tu, hiç de Rus değildi. :) . Annem ve babam onlarla arkadaş oldu, ben de onların benden 2-3 yaş küçük (o zamanlar 16 yaşındaydım) oğulları ile arkadaş oldum. Ve sık sık onları ziyaret etme alışkanlığı edindim. Onlarla ilginçti, farklı oyunlar oynadık ve sadece eğlendik .
16 yaşında hormonlar genellikle roket gibidir, hareket eden her şeyi istersiniz :wink : yani nedenini bilmiyorum ama oğullarının en büyüğü beni heyecanlandırmaya başladı. Heyecan verici olan kendisi değildi ama en azından başka biriyle seks yapmak için duyduğu çılgın arzuydu ve yaşına göre yakışıklı ve yapılıydı. Ne ondan önce ne de o zamandan beri erkeklere karşı eşcinsel çekim yaşamadım ama sonra her şey farklıydı. Ve bu, daha önce olduğu gibi, onların evinde (özellikle ebeveynleri evde olmadığında) dalga geçerek, birbirimizle şaka yollu cinsel ilişkiyi kıyafetlerle taklit etmeye başlamamızla başladı. İlk başta sadece şakaydı, şakaydı, yatakta birlikte güreştik ve bir noktada birbirimizi yakaladık, birbirimizi kendimize doğru bastırdık ve gülmeye ve sikişiyormuş gibi yapmaya başladık. Herkes bunun bir şaka olduğunu anladı, başka bir şey değildi ama bu beni çocuk seviyesinin ötesinde heyecanlandırmaya başladı ve ben de hâlâ şaka yapıyormuş gibi giyinik üyemi kıçına sürtmeye başladım . Evde her zaman ince eşofman giyiyordu ve bu ona, deyim yerindeyse, kıyafetlerinin üzerinden vücudunu “hissedebilmesini” sağlıyordu. Ve böylece en azından cinsel ilişkinin taklidini yapmak için ama mutlaka bitireceğimden emin olmak için fırsatlar aramaya başladım. Ve bir şekilde oldu, nasıl olduğunu hatırlamıyorum, hiç itiraz etmeden, gerçekten kıyafetlerini çıkarmadan "köpek stili" ayağa kalktı (gerçekten eşcinsel bir kıçından sikişmek istemedim) ve ben de sikimi çıkardım ve cinsel ilişki hareketini taklit ederek kıçı boyunca hareket ettirmeye başladı. Hızlı ve şiddetli bir şekilde geldim ve hatta sanırım hoşuna gitti . Küçük olanla bunu uygulamadım, o bu tür deneyler için çok küçüktü ama büyük olanla bundan sonra belki yine benzer bir şey yaptı ve artık yapmak istemedi. Ne kadar kesilmiş! Bunu şimdi hatırlamak biraz utanç verici ama böyle bir şey olursa ne yapabilirsiniz? Daha sonra ailesi başka bir şehre taşındı, eşcinsel olmamasını içtenlikle umuyordum.
Bazen yapılanlardan pişman olmak, yapılanlardan pişman olmaktan daha iyidir yapıldı, yapılmadı.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
[quote=Morpheus post_id=52115 time=1641508171 user_id=2334] Ben de mutlu çocukluğumdan hatırladım :) . Birinci katta 5 katlı bir evde anne ve babasıyla birlikte yaşıyordu, ikinci katta ise bir aile, karı koca ve iki oğlu vardı. Karısı Rus’tu ve kendisi ya Çeçen ya da İnguş’tu, hiç de Rus değildi. :) . Annem ve babam onlarla arkadaş oldu, ben de onların benden 2-3 yaş küçük (o zamanlar 16 yaşındaydım) oğulları ile arkadaş oldum. Ve sık sık onları ziyaret etme alışkanlığı edindim. Onlarla ilginçti, farklı oyunlar oynadık ve sadece eğlendik :) . 16 yaşında hormonlar genellikle roket gibidir, hareket eden her şeyi istersiniz :wink : yani nedenini bilmiyorum ama oğullarının en büyüğü beni heyecanlandırmaya başladı. Heyecan verici olan kendisi değildi ama en azından başka biriyle seks yapmak için duyduğu çılgın arzuydu ve yaşına göre yakışıklı ve yapılıydı. Ne ondan önce ne de o zamandan beri erkeklere karşı eşcinsel çekim yaşamadım ama sonra her şey farklıydı. Ve bu, daha önce olduğu gibi, onların evinde (özellikle ebeveynleri evde olmadığında) dalga geçerek, birbirimizle şaka yollu cinsel ilişkiyi kıyafetlerle taklit etmeye başlamamızla başladı. İlk başta sadece şakaydı, şakaydı, yatakta birlikte güreştik ve bir noktada birbirimizi yakaladık, birbirimizi kendimize doğru bastırdık ve gülmeye ve sikişiyormuş gibi yapmaya başladık. Herkes bunun bir şaka olduğunu anladı, başka bir şey değildi ama bu beni çocuk seviyesinin ötesinde heyecanlandırmaya başladı ve ben de hâlâ şaka yapıyormuş gibi giyinik üyemi kıçına sürtmeye başladım *x). Evde her zaman ince eşofman giyiyordu ve bu ona, deyim yerindeyse, kıyafetlerinin üzerinden vücudunu “hissedebilmesini” sağlıyordu. Ve böylece en azından cinsel ilişkinin taklidini yapmak için ama mutlaka bitireceğimden emin olmak için fırsatlar aramaya başladım. Ve bir şekilde oldu, nasıl olduğunu hatırlamıyorum, hiç itiraz etmeden, gerçekten kıyafetlerini çıkarmadan "köpek stili" ayağa kalktı (gerçekten eşcinsel bir kıçından sikişmek istemedim) ve ben de sikimi çıkardım ve cinsel ilişki hareketini taklit ederek kıçı boyunca hareket ettirmeye başladı. Hızlı ve şiddetli bir şekilde geldim ve hatta sanırım hoşuna gitti :roll: . Küçük olanla bunu uygulamadım, o bu tür deneyler için çok küçüktü ama büyük olanla bundan sonra belki yine benzer bir şey yaptı ve artık yapmak istemedi. Ne kadar kesilmiş! Bunu şimdi hatırlamak biraz utanç verici ama böyle bir şey olursa ne yapabilirsiniz? Daha sonra ailesi başka bir şehre taşındı, eşcinsel olmamasını içtenlikle umuyordum. :oops: :) [/quote] Bazen yapılanlardan pişman olmak, yapılanlardan pişman olmaktan daha iyidir yapıldı, yapılmadı. :daypyat:
Herkese merhaba, isimsiz olarak sorabilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı; küçük bir grupla bir eğlence merkezinde tatil yapıyorduk, tabii ki alkol falan vardı ve iki...
Last post
Herkese merhaba, isimsiz olarak söyleyebilir miyim, genel olarak, kısa bir süre önce böyle bir durum vardı; küçük bir grupla bir rekreasyon merkezinde tatil yapıyorduk, tabii ki alkol falan vardı ve...
Herkese merhaba!
Bu forumda yeniyim. Hikayelerimi sizlerle paylaşmak istedim. Aslında tek bir eşcinsel özelliğim var ama eğer ilgileniyorsanız size çoğunu anlatacağım 😂.
Deyim yerindeyse geri dönüşü...
Last post
Gudier , arkadaşım ve ben de am emdik. hoşuma gitti
Bir fahişeyi işe alma arzusu var, hangi siteyi seçmek daha iyi?
Last post
Bir fahişeyi işe alma isteği vardı, hangi siteyi seçmek daha iyidir
hangi şehirde yaşadığınıza bağlı olarak, bir siteyi almak daha güvenlidir, bir düzine kız seçin, ardından profillerinin diğer...
🔹 Hanımımla randevumdaydım. Harika seksten sonra yorgun bir şekilde yatıyorduk. Kocası onu aradı. Özel olarak kontrol eder. Cevap vermedi. Kendisini sık sık “neredesin”, “ne yapıyorsun” vb. sorularla...
İsimsiz olarak. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Tabii ki biraz şarap vardı. Gece onun evinde kaldı. Gece kocası odama gelip beni rahatsız etmeye başladı. Ona bunun yanlış olduğunu...
Last post
Dedikleri gibi gençlik yeşildir, hatırlanacak bir şey var, bir arkadaşımı bekliyordum ve ilk arabamı yeni aldım ve bankta üç kız arkadaşım vardı, temizlik yaparken biriyle tanıştım, beni davet etti...