kız kardeşimi seviyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cevap: Kardeşimi seviyorum
evet, Tanrı korusun bu katkı maddeleri durumu daha da kötüleştirir, dedikleri gibi şişmek daha kolaydır, sarhoş bir kız kardeş kedinin sahibi değildir
-
Bu bok onu becerme isteğimi bin kat artırdı, nasıl olacak bilmiyorum, yani beni kesinlikle sikilmeden bırakmayacak)
-
İşte bu kadar, hadi gidelim, bırakalım... O zaman paylaşırım, iletişimde kalın
-
Zaten bir şişe içtik, konuştuk, biraz daha almayı teklif ettik, aldırış etmedik, artık yoldan çekilip mağazaya uçacağımı söyledik, teklif etmeye zamanım olmadan, benim olup olmadığımı sordu dahası, yola çıktılar, yazmaya gittiler, ben mağazaya koşuyorum
-
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Orientation: heteroseksüel
-
-
Az önce en küçüğünü bir içki için aradım ve onu terk edilmiş bir binaya götürdüm, onu becerdikten sonra içkiyi içtik)
-
Şimdi sigara içecek ve geldiğinde ona emmesini söyleyeceğim ve nasıl sonuçlandığını kısaca paylaşacağım)
-
-
Onu düşünüyorum ve genç olanın sırada onun yanında beklediğini hayal ediyorum)
-
bu bok hem onu hem de beni, en kirli ve en kaba düşüncelerimizi ve fantezilerimizi uyandırdı
-
Onu nasıl becermek istediğimi ona söylememe gerek yoktu, ikinci şişeden sonra ona ikinci yola gitmeyi teklif ettim, kullandıktan sonra hemen bana sordu ya da beni ilk kez reddettiğinde alınmadım , diye sordu ya da fikrini değiştirmedi, sonra bütün gün bir saatten fazla ateşli sikiş yaptım, şimdi orada göğüslerini tutarak yatıyorum ve dalga geçiyorum, ayrıca değişmediğimi söyleme fırsatını da değerlendirdim Aklım, yani, tek seferlik ensest istemiyorum, sanki onu becerdim ve unuttum, eğer şimdi onu becermeme izin verirse, o zaman bunu düzenli olarak onu sikmek için yapacağımı söyledim, o da öyle olduğunu söyledi iki eliyle, sadece bir dahaki sefere onu ayık bir şekilde becerdiğimde, bir sonraki seferimizin ne zaman olacağını bilmiyorum, bunu kendim denemek için sabırsızlanıyordum, nasıl ayık ve koklanmadan davranacağını görmek ilginç olacak diye sordu
-
Sadece bu şakalara maruz kalıyorum, ayıkım, her seferinde sanki sonuncusuymuş gibi sikişiyorum, her ne kadar ayık olana kıçımı yalamasını söyleyebileceğimden şüpheli olsam da, bu yollar sayesinde kıçımı yalattım ilk defa berbat durumdayım, tanıştığımızda onu benim için nasıl yalayacak göreceğim ve kendim için bazı sonuçlar çıkaracağım
-
Başka bir kız kardeşimin yanında yatıyorum, ilk defa benden genç değil ama benden büyük, kız kardeşimle başka bir hayvan seviştikten sonra, sadece bir piliç siktiğimi fark ettim, asla o zaman aldığım zevki alamayacağım. Kendi kendimi sikiyorum, ikinci dereceden kuzenlerimi siktiğimde, özellikle de eğer işler yolunda gitmezse bir kızın boşanmasıyla vakit kaybetmek yerine kız kardeşimle tanışıp sevişme fırsatlarını aramak istediğimde; Sadece mastürbasyon yapacağım ve hepsi bu)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Üvey baba, tüm bu kahrolası hislerin akrabalarını siktiğin gerçeğinden geliyor! Bilinçaltınızda bunun yasak bir şey olduğu fikri var!
Yasak! Ve sen tüm yasakları çiğniyorsun! Bu nedenle özel heyecan!!!
Yasak! Ve sen tüm yasakları çiğniyorsun! Bu nedenle özel heyecan!!!
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Orientation: biseksüel
4 kız kardeş ve 9 kız hakkındaki hikayelerini anlatan bu piç kurusuna cevap vermeyin
- These users thanked the author Avare for the post:
- Kırk beşinci
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Peki ona neden böyle tepki veriyorsun? Yazık değil mi?... Adam herkesi memnun etmek istiyor! Peki, göster kendini... :akıllı:
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Roman.Klyushin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Buraya uyuşturucu getirdi ve bu endişe verici ve burada tamamen gereksiz.
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- Avare
-
Kaç yaşındasın aptal? Nasıl oldu da buraya uyuşturucu getirdim, açıkla, seni çürük ibne, yaptığım şey benim kişisel işim, zorlamıyorum ya da önermiyorum, 29 yaşındayım, en büyük ikinci kuzenim. 33 yaşında, peki o ne sordu ve ben de ona verdim, bu bizim kişisel meselemiz, dün onu becerdiğim gerçeği sadece bizim kişisel, küçük yavru horoz, yapmaman gereken yere karışmasan iyi olur, seni kahrolası kırgın, sen Seni kazıklayan babanla ensest ilişki yoluyla bu forumla bağlantılısın ve bu profesyonel hesaplama yeteneği, her babanın zavallı sikişine boşalmasıyla senin için açılıyor
-
Burada iş için yazıyorum, ikinci kuzenlerimi becerdiğimi, ne diyebilirim ki, yakışıklıyım ve her zaman istediğimi elde ederim, sadece sikişmek olsa bile ve onlara erişte asmıyorum kulaklar, dağlar kadar altın vaat etmiyorum, ben doğru konuşuyorum, sevgilimi sikmek istiyorum, ona söylüyorum, eğer sevgilimle işler yolunda gitmezse, o zaman sevgilimi arayacağım ikinci dereceden kuzenler, onlar da buna karşı değiller
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Pek çok insanın ergenlik veya ergenlik döneminde erkek ve kız kardeşleri arasında bir şeyler vardı. Özellikle yaş farkı minimumsa. Mutlaka tam seks değil. Ama pek çok insan en azından bir tür sevgiye, hatta ahlaki sevgiye sahipti.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 37 Replies