Teyze anal fisting yapmayı veya şaplak atmayı teklif ediyor. Hangisi daha iyi? Ne olabilir?
-
Автор темыMaximusex
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years
Teyze anal fisting veya şaplak yemeyi teklif ediyor. Hangisi daha iyi? Ne olabilir?
Şimdi teyzemle yaşıyorum, o 39 yaşında. Yakın zamana kadar özel bir şey olmadı - birkaç oral seks, birkaç kez taşaklarımı yaladım. Genel olarak her şey, gerisi aynı - birkaç kez deri pantolonumla ve göğsümle geldim. Zevk inanılmaz. Ve sonra bana ona yumruk atmayı ya da şaplak atmayı teklif ediyor. Uzun zamandır bunun hayalini kurduğunu söylüyor. Ve ona bir seçenek sunuyor; ya yumruğunu kıçına sokacak ya da onu bir kemerle iyice tokatlayacak. Deri pantolon veya (arkadan fermuarlı) etek giymeye hazır olduğunu söylüyor. Bu kesinlikle beni tahrik ediyor. Ama hangisi daha iyi? Yumruklamanın sonuçları ne olabilir? Şaplak atıyorsanız (sert ve çok) sonuçları nelerdir?

-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Teyzem anal fisting ya da şaplak yemeyi teklif ediyor. Hangisi daha iyi? Ne olabilir?
Şaplak atardım, yumruk atmak öyle bir şey sanırım
-
Автор темыMaximusex
- İlgi gösteriliyor
Re: Teyzem anal fisting ya da şaplak yemeyi teklif ediyor. Hangisi daha iyi? Ne olabilir?
Peki her ikisinin de ne gibi sonuçları olabilir?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Neden bu kadar umursuyorsun? Eğer isterse olası sonuçları anlar ve onlar için endişelenmez. Yumruklamanın farklı biçimleri vardır ve sonuçları da öyledir. Ancak, kural olarak, yeterli yumruklamanın sert sonuçları yoktur.
-
Автор темыMaximusex
- İlgi gösteriliyor
Bunu ilk kez yapıyor. Yumruklama durumunda - sadece kayganlaştırıcı. Şaplak atılması durumunda normal bir kemer kullanın.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Maximusex, yumruklamak istedi! Bırakın önce kıçından sikilsin! O zaman görülecek...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Polonya, üniversite
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 9 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
Nasıl yapılacağını biliyorsanız fisting’i seçin. Ve böylece ikisi de
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post