34 dakika 19 saniye sonra gönderilir :
En seksi kayınvalide için bir yarışma düzenleyelim))
Meslektaşım, benimle dalga mı geçiyorsun?) Bazı forum katılımcıları kayınvalidenizle aynı yaşta!) Onların kaç yaşında olduğunu hayal edebiliyor musunuz? kayınvalidesi mi?!)
peki, az önce sordum, hayır, hayır n[/quote]
Sağlığınız için umurumda değil. Ben sadece bu gerçeğin gerçekleştiğine dair orada bulunanların dikkatini çektim.
[/quote] peki, kim isterse yayınlasın
[quote=Evgenii-SPb post_id=53940 time=1642743400 user_id= 1630] [quote=Kunikolai post_id=53938 time =1642742934 user_id=2362] [alıntı =Evgenii-SPb post_id=53937 time=1642742825 user_id=1630] [/quote] o 47 yaşında
[size=85][color=green]34 dakika 19 saniye sonra gönderilir : [/color][/size] En seksi kayınvalide için bir yarışma düzenleyelim)) [/ quote]
Meslektaşım, benimle dalga mı geçiyorsun?) Bazı forum katılımcıları kayınvalidenizle aynı yaşta!) Onların kaç yaşında olduğunu hayal edebiliyor musunuz? kayınvalidesi mi?!) *x) [/quote] peki, az önce sordum, hayır, hayır n[/quote]
Sağlığınız için umurumda değil. Ben sadece bu gerçeğin gerçekleştiğine dair orada bulunanların dikkatini çektim. [/quote] peki, kim isterse yayınlasın
Отправлено спустя 6 минут 27 секунд:
Ну чисто для скинуть давление любителям зятькам кадр №2. Как говорится, дрочить везде, дрочить всегда, вот лозунг мой и солнца...
[size=85][color=green]Отправлено спустя 6 минут 27 секунд:[/color][/size] Ну чисто для скинуть давление любителям зятькам кадр №2. Как говорится, дрочить везде, дрочить всегда, вот лозунг мой и солнца...
[quote=slavik.neskaju post_id=75239 time=1654705514 user_id= 7526] Neden seks forumunda? [/quote] Kayınvalidesi her zaman doğal sekstir! Eşinizle 20-25 yıl sonra tanışmak ister misiniz? kayınvalideyi deneyin :daypyat:
Kayınvalidemin de durumu iyi, üstünü değiştirirken ya da evde dolaşırken çok da çekingen davranmıyor. Ama öyle bir şey yoktu. Belki göğüslerini sık sık bana bastırdığı doğrudur, gerçi belki de bu sadece benim hayal gücümdür.
These users thanked the author VikontRaw for the post:
Kayınvalidemin de durumu iyi, üstünü değiştirirken ya da evde dolaşırken çok da çekingen davranmıyor. Ama öyle bir şey yoktu. Belki göğüslerini sık sık bana bastırdığı doğrudur, gerçi belki de bu sadece benim hayal gücümdür.
[ref=#0000ff]Jekonay[/ref], [quote=Jekonay post_id=196051 time=1682476792 user_id=13105] Benimki 60’ın üzerinde ama bornoz içindeki görünüşü onu heyecanlandırıyor. [/quote] Özellikle banyodan sonra çıplak vücudu üzerine giyinmişse
[quote=Andrik post_id=53839 time=1642687814 user_id=3412] D9274B43-FCB2-40E8-BF39-0AEC74F70201.jpeg0AC60411-FD85-4497-A238-B3CE0D3C49E9.jpegF076282A-483D-4F6A-A84C-B419E3887B9F.jpeg43 886737-164F-410D-A194-3DB8E15B2635.jpegCC3E1C84-1091-472C- 96B7 -E20E94C693EE.jpeg550D9684-7720-4D42-AD80-F5C95011F594.jpeg [/quote] Çok fazla fotoğraf var ama nasıl görünmeli? Sadece elimde var metin, ancak fotoğraflar açılmıyor :unknown:
Kayınvalidemin birçok gence bile bir adım önde başlayacağından eminim. Keşke doğru numarayı çevirebilseydim de fotoğraflarını yayınlayabilseydim. Ve annesi. İnan bana, görülecek bir şey var)
Kayınvalidemin birçok gence bile bir adım önde başlayacağından eminim. Keşke doğru numarayı çevirebilseydim de fotoğraflarını yayınlayabilseydim. Ve annesi. İnan bana, görülecek bir şey var)
Dürüst olmak gerekirse kayınvalidem beni hiç heyecanlandırmıyor... gerçi kayınpederimin onu sikmediğini biliyorum. Ama kendi kız kardeşi... kaltağın olduğu yer burası... açıkça flört ediyor, hatta bir keresinde kıçıma tokat bile attı))) Onu geri çevirmekten çekinmem... yani, anladınız! Sadece şunu belirteceğim... ya kayınvalidemin kız kardeşi ve hatta karısının vaftiz annesi söylerse
Dürüst olmak gerekirse kayınvalidem beni hiç heyecanlandırmıyor... gerçi kayınpederimin onu sikmediğini biliyorum. Ama kendi kız kardeşi... kaltağın olduğu yer burası... açıkça flört ediyor, hatta bir keresinde kıçıma tokat bile attı))) Onu geri çevirmekten çekinmem... yani, anladınız! :oops: Sadece şunu belirteceğim... ya kayınvalidemin kız kardeşi ve hatta karısının vaftiz annesi söylerse
Duştan sonra kayınvalidem banyodan çıkıyor ve odanın içini siliyor, onu tamamen çıplak gördüm, benden utanmıyor bile, bu beni heyecanlandırıyor ve geceleri anneme mastürbasyon yapıyorum. kanun
Duştan sonra kayınvalidem banyodan çıkıyor ve odanın içini siliyor, onu tamamen çıplak gördüm, benden utanmıyor bile, bu beni heyecanlandırıyor ve geceleri anneme mastürbasyon yapıyorum. kanun
Vzrosliy: ↑29 Sep 2023, 19:54
Dürüst olmak gerekirse, kayınvalidesi onu hiç heyecanlandırmıyor... gerçi kayınpederinin onu sikmediğini biliyorum. Ama kendi kız kardeşi... kaltağın olduğu yer burası... açıkça flört ediyor, hatta bir keresinde kıçıma tokat bile attı))) Onu geri çevirmekten çekinmem... yani, anladınız! Sadece şunu belirteceğim... Ya kayınvalidemin kız kardeşi ve hatta karısının vaftiz annesi sana her şeyi anlatırsa
Eğer onun güzel ve seksi olduğunu düşünüyorsanız... merak etmeyin, söylemeyecek çünkü aynı zamanda suçlu taraf da kendisi olacak...
[quote=Vzrosliy post_id=264222 time=1696006450 user_id=20866] Dürüst olmak gerekirse, kayınvalidesi onu hiç heyecanlandırmıyor... gerçi kayınpederinin onu sikmediğini biliyorum. Ama kendi kız kardeşi... kaltağın olduğu yer burası... açıkça flört ediyor, hatta bir keresinde kıçıma tokat bile attı))) Onu geri çevirmekten çekinmem... yani, anladınız! :oops: Sadece şunu belirteceğim... Ya kayınvalidemin kız kardeşi ve hatta karısının vaftiz annesi sana her şeyi anlatırsa [/quote ] Eğer onun güzel ve seksi olduğunu düşünüyorsanız... merak etmeyin, söylemeyecek çünkü aynı zamanda suçlu taraf da kendisi olacak... :wink:
Mihail06: ↑01 Mar 2024, 23:01
Kayınvalide duştan sonra banyodan çıkıyor ve odanın içini siliyor, onu tamamen çıplak gördüm, benden utanmıyor bile, bu beni heyecanlandırıyor ve geceleri anneme mastürbasyon yapıyorum- kayınpeder
Muhtemelen seni daha önce baştan çıkardı... ama sen buna kanmadın. Seni çırılçıplak alıp bal tuzağına sürüklemeye karar verdim. İyi bir damadın gibi, sırtını silmeye yardım etmeye çalış... O zaman kayınvalidenin utanmazlığının gerçek nedenleri aklına gelecektir. :göz kırp: :göz kırp:
[quote=Mihail06 post_id=341500 time=1709323277 user_id=15464] Kayınvalide duştan sonra banyodan çıkıyor ve odanın içini siliyor, onu tamamen çıplak gördüm, benden utanmıyor bile, bu beni heyecanlandırıyor ve geceleri anneme mastürbasyon yapıyorum- kayınpeder [/quote] Muhtemelen seni daha önce baştan çıkardı... ama sen buna kanmadın. Seni çırılçıplak alıp bal tuzağına sürüklemeye karar verdim. İyi bir damadın gibi, sırtını silmeye yardım etmeye çalış... O zaman kayınvalidenin utanmazlığının gerçek nedenleri aklına gelecektir. :göz kırp: :göz kırp:
Kayınvalide duştan sonra banyodan çıkıyor ve odanın içini siliyor, onu tamamen çıplak gördüm, benden utanmıyor bile, bu beni heyecanlandırıyor ve geceleri mastürbasyon yapıyorum kayınvalideme
Muhtemelen seni daha önce baştan çıkardı... ama sen buna kanmadın. Seni çırılçıplak alıp bal tuzağına sürüklemeye karar verdim. İyi bir damadın gibi, sırtını silmeye yardım etmeye çalış... O zaman kayınvalidenin utanmazlığının gerçek nedenleri aklına gelecektir. :göz kırp: :göz kırp:
[/quote. Geceleri ona birden çok kez yaklaştım ama beni kovaladı, belki kızından korkuyordur.
6 saat 39 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Stik: ↑20 Jan 2022, 13:58
Benimki etkileyici değil.
Kayınvalidem beni gerçekten heyecanlandırıyor, her gün ona mastürbasyon yapıyorum.
[quote=Shalun70 post_id=342616 time=1709554159 user_id=12209] [quote=Mihail06 post_id=341500 time=1709323277 user_id= 15464] Kayınvalide duştan sonra banyodan çıkıyor ve odanın içini siliyor, onu tamamen çıplak gördüm, benden utanmıyor bile, bu beni heyecanlandırıyor ve geceleri mastürbasyon yapıyorum kayınvalideme [/quote] Muhtemelen seni daha önce baştan çıkardı... ama sen buna kanmadın. Seni çırılçıplak alıp bal tuzağına sürüklemeye karar verdim. İyi bir damadın gibi, sırtını silmeye yardım etmeye çalış... O zaman kayınvalidenin utanmazlığının gerçek nedenleri aklına gelecektir. :göz kırp: :göz kırp: [/quote. Geceleri ona birden çok kez yaklaştım ama beni kovaladı, belki kızından korkuyordur.
[size= 85] [color=green]6 saat 39 dakika 58 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] [quote= Stik post_id=53819 time=1642676315 user_id=3861] Benimki etkileyici değil. [/quote] Kayınvalidem beni gerçekten heyecanlandırıyor, her gün ona mastürbasyon yapıyorum.
Ve böylece her şey, hamilelik sırasında eşin seks yapmayı tamamen reddetmesiyle başladı, güya doktorun emrine göre imkansızdı, ancak kocasının yaylasını boşaltmanın diğer yollarını unuttu))) bu...
Last post
Dostum, ona yardım etmek daha iyi, bunu istediği açık, bu da sana sempati duyduğu anlamına geliyor
Kayınvalideme mastürbasyon yapıyorum. O uyurken boşalmak istemiyorum... Yapılacak doğru şey nedir?
Last post
Eğer bu bir sır değilse hangi patojeni kullandınız? Ama bana öyle geliyor ki bu patojenler tam bir saçmalık... Ama asla bilemezsiniz, uzun zamandır kayınvalideme nasıl gireceğimi düşünüyorum.
Kayınvalidemi hemen sevdim. Çok kalın, göbekli, beyaz, hassas bir cilt. Birlikte içki içtiğimizde yanımızda bornozla oturuyordu. Çok fazla alkol almıştım. Uyluğunun iç kısmını okşamaya başladı ama o...
Last post
Ben de kayınvalidemi yüzüme sürmek istiyorum ama maalesef izin vermiyor
Durumumu sizinle paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 10 yıldır kayınvalidemi çok istiyorum. Sürekli onu nasıl becereceğimi düşünüyorum. Ziyarete gittiğimde onu gözetliyorum. En azından bir kez külotsuz...