Lerunchik, evli misin?Lerunchik: 20 Apr 2023, 16:14 Sorular çok yıpratıcı değilse deneyelim) Eğer cevap vermek istemezsem sizi uyaracağım.
Ve yine de: benimle röportaj yapmak istiyorsanız (lanet olsun, hangi kelimeyi söyledim) hatırlayın) Belki ayrı bir konu seçebilir veya oluşturabilirsiniz? Bana öyle geliyor ki TS bu konuyu bunun için oluşturmadı)
Leray’den sorular
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

- Total posts: 152
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Leray’den sorular
-
Leon kralı
- Oral stimülasyon

- Total posts: 178
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Lera’dan Sorular
Burada o kadar aptallar var ki, şok oldum, beyinleri sıfır((Burada sadece 2 kişi kendi oyununu oynuyor, herkesin kafasını karıştırıyor ki foruma ilgi var. Holmes’a bakın yozlaşmış arkadaşlar.)
- These users thanked the author Leon kralı for the post:
- içinde
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

Sen Holmes musun?Leon king: 25 Apr 2023, 19:26 Böyle aptallar var, şok oldum, beyinleri sıfır((Burada sadece 2 kişi kendi oyununu oynuyor, herkesin kafasını karıştırıyor bu yüzden foruma ilgi var. Holmes’a bakın, yozlaşmış dostlar.
-
Wolffr
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 9 months
Arkadaşlar, bekleyin,
Foruma kayıt oldum,You need to register to see the link.
, uzun zaman önce 20’de bir yerlerde, ancak bu fotoğrafı 23’te aynı forumda almıştım. Ekte bir ekran görüntüsü bulunmaktadır
You need to register to see the link.
сейчас она там забанена, это я уже не знаю за что.
Foruma kayıt oldum,You need to register to see the link.
, uzun zaman önce 20’de bir yerlerde, ancak bu fotoğrafı 23’te aynı forumda almıştım. Ekte bir ekran görüntüsü bulunmaktadır
-
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 10 months
evet elbette %100, paylaştığı fotoğrafı burada gördüm, yosx.ru’daki profilini orada gördüm Yaklaşık 10 Lyubimka’nın dövmesinin, kolyesinin ve figürünün açıkça görülebildiği fotoğrafları vardı.niqk: 25 Apr 2023, 19:24 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve her şeyden %100 emin misin? Ve eğer yanılıyorsan?...
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 25 Apr 2023, 19:31, edited 1 time in total.
-
içinde
- Orgazm!

- Total posts: 878
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
yani yakın gelecekte burada başka bir kadın takma adı görünecek, memelerinin bazı kısımlarını aktif olarak yazıp yayınlamaya başlayacak ve herkes hayran kalacak bu örnekle iletişim kuruyorum!Leon king: 25 Apr 2023, 19:26 Böyle aptallar var, şok oldum, beyinleri sıfır((Burada sadece 2 kişi kendi oyununu oynuyor, herkesin kafasını karıştırıyor bu yüzden foruma ilgi var. Holmes’a bakın, yozlaşmış arkadaşlar.
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

Bunu kendinize mi yazıyorsunuz?rynda: 25 Apr 2023, 19:30Yani yakın gelecekte burada başka bir kadın takma adı görünecek ve bu kişi aktif olarak göğüslerinin ve herkesin bazı kısımlarını yazıp yayınlamaya başlayacak. bu örnekle iletişim kurmaya hayran kalacaksınız!Böyle aptallar var ya, şok oldum, beyinleri sıfır((Burada 2 kişi kendi oyununu oynuyor herkesin kafasını karıştırıyor bu yüzden foruma ilgi var. Bakın) Holmes, yozlaşmış arkadaşlar.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 2):
- içinde, Leon kralı
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 10 months
Wolffr, evet, bu fotoğrafı gördüm. İsteğime yanıt olarak bunu yayınladı...
Last edited by Nikk on 25 Apr 2023, 19:38, edited 1 time in total.
-
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
- Nirvana’dayım

всё те же фотки Любимки используются. Любимка живёт в Москве ей 37-38 лет и её зовут не Лера! она встречалась с Москвичами с форума, они фотки закидывали на форум со встречи.Wolffr: 25 Apr 2023, 19:28 Arkadaşlar, bekleyin,
Foruma kaydoldum,You need to register to see the link.
, uzun zaman önce 20’de bir yerlerde, ancak bu fotoğrafı 23’te aynı forumda almıştım. Ekte bir ekran görüntüsü
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Erkekler2024
-
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
- Nirvana’dayım

Karşı bir soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Ona yaz ve sor.niqk: 25 Apr 2023, 19:37 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , peki Lyubimka’nın varlığını nasıl kanıtlayabilirsiniz?
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 25 Apr 2023, 19:56, edited 1 time in total.
-
içinde
- Orgazm!

-
Ksenofon
- Nirvana’dayım

- Total posts: 3155
2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Onunla bir buçuk yıldan fazla bir süredir iletişim halindeyim. Ve yine sana ikinci dişimi vermek zorunda kalıyorum. O bir erkek değil. O çok akıllı!Men2024: 25 Apr 2023, 19:25 Teslim olmak için aceleniz yok. Lera ilginç bir insan, ondan hoşlanıyorum ama hemen onun bir erkek olduğu hissine kapıldım. Ortaya çıktığında bize her şeyi açıklayacak. Tabii ortaya çıkarsa.
2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Evet, onunla şahsen ve çok uzun süredir iletişim kuruyorum. O benim kızım gibi. Ve bu sabah onunla bizzat konuştum.Karşı bir soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
-
Wolffr
- En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, bunu göster Favori!? Lera’ya onu nerede gördüğümü, stüdyodaki bir ekran görüntüsünü ve Lyubimka’nın nerede olduğunu gösterdim!?
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

1 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Ona yazıyorsunuz ve neden başkalarının fotoğraflarını kendisininmiş gibi gösterdiğini soruyorsunuz. O halde hemen bize buraya bir yanıt yazın.Ksenofont: 25 Apr 2023, 19:48Onunla bir buçuk yıldan fazla bir süredir iletişim halindeyim. Ve yine sana ikinci dişimi vermek zorunda kalıyorum. O bir erkek değil. O çok akıllı!Men2024: 25 Apr 2023, 19:25 Teslim olmak için aceleniz yok. Lera ilginç bir insan, ondan hoşlanıyorum ama hemen onun bir erkek olduğu hissine kapıldım. Ortaya çıktığında bize her şeyi açıklayacak. Tabii ortaya çıkarsa.
2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:Evet, onunla şahsen ve çok uzun süredir iletişim kuruyorum. O benim kızım gibi. Ve bu sabah onunla bizzat konuştum.Karşı bir soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
1 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Hangi hareketin fotoğrafını çekmek istersiniz? Üç parmak figürü mü?))))Size söylemiştim, kadınların kontrol edilmesi gerekiyor, hareketlerle resim yayınlasınlar!![]()
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Leon kralı
- Oral stimülasyon

- Total posts: 178
- Registered for: 2 years 11 months
Bunların hepsi Marinka, bir sürü takma adı var, kaç tane olduğunu hayal bile edemezsin, her şeyi bilmiyorum. Ve kadın takma adı altında birçok erkek var. Buradaki kızları parmaklarınızın ucunda sayabilirsiniz. Ve yönetim de ibnelerin enayileriyle ilgileniyor)
-
içinde
- Orgazm!

3 dakika 8 saniye sonra gönderildi: belki de hepsini burada bitirebiliriz - 4allforum.ru
neden erojen hakkında bir konu oluşturdular
Hadi, testi geçtiğimi yazacağım - bir erkek (peki, eğer parmaklar dönerse) erkek olduğu ortaya çıktı)
3 dakika 8 saniye sonra gönderildi: belki de hepsini burada bitirebiliriz - 4allforum.ru
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

Bende erkek parmakları yok. Bu hesap geçicidir. Forumdan ayrılmak üzereyim ama hala işe yaramıyor. Bağımlılık)rynda: 25 Apr 2023, 19:55Hadi, testi geçtiğimi yazacağım - bir erkek (peki, eğer parmaklar dönerse) erkeklere ait)Hangi hareketin fotoğrafını çekmek istersiniz? Üç parmak figürü mü?))))
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Öncelikle suçlayan sensin, haklı olduğunu kanıtlamalısın: Lera’nın Lera olmadığını. İkinci olarak tüm forum üyeleriyle sadece forum üzerinden iletişim kuruyorum. Üçüncüsü, muhatabın cinsiyetiyle pek ilgilenmiyorum - konuşma ilginç olurdu...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 25 Apr 2023, 19:40I’ Karşı bir soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu neyle kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
Last edited by Nikk on 25 Apr 2023, 20:01, edited 1 time in total.
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Bunlar Lyubimka’nın fotoğrafları ve Lyubimka Moskova’dan ve 25 yaşında değil.
Lera başkalarının fotoğraflarını kendisininmiş gibi gösteriyor ve bu bir gerçek.
Yani forumdan mısın? Pinokyo?rynda: 25 Apr 2023, 19:58Hadi, testi geçtiğimi yazacağım - bir erkek (peki, eğer parmaklar dönerse) erkek olduğu ortaya çıktı)Hangi hareketin fotoğrafını çekmek istersiniz? Üç parmak figürü mü?))))
4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
ile iletişim kurdum Birkaç yıldır Lyubimka. Doğal olarak hayattan bahsettik. Onu iyi tanıyorum ve onu fotoğraflarda yüzüyle birlikte gördüm. Hepimiz birbirimizi iyi tanıyorduk. Avucumun içinde bir yüzle Cennetin resimlerini gördüm. Çok yakın iletişim kurduk. Biz arkadaştık. Buradaki gibi değil, her şey kapalı.ne◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 25 Apr 2023, 19:40I Karşı soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
Öncelikle savcı sensin, haklı olduğunu kanıtlamalısın: Lera -Lera değil. İkinci olarak tüm forum üyeleriyle sadece forum üzerinden iletişim kuruyorum. Üçüncüsü, muhatabın cinsiyetiyle pek ilgilenmiyorum; konuşma
ilginç...
Bunlar Lyubimka’nın fotoğrafları ve Lyubimka Moskova’dan ve 25 yaşında değil.
Lera başkalarının fotoğraflarını kendisininmiş gibi gösteriyor ve bu bir gerçek.
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1970
niqk , buradaki aynı Lera ama hâlâ neler olduğunu anlayamıyorum. 3-4 gün beklememiz gerektiğini düşünüyorum, belki her şey daha da netleşir.niqk: 25 Apr 2023, 18:31 Arkadaşlar, daha doğrusu Lerunchik’in başka bir forumda farklı bir takma adı vardı. Dahası, tipik kadınsı bir şekilde iletişim kurduğu için Lerunchik açıkça bir erkek değildi. Evet, o forumda pek çok fotoğraf yayınladı; belli ki aynı kıza ait.
Bunlar Lyubimka’nın fotoğrafları mıydı, bilmiyorum çünkü onunla hiç etkileşime girmedim. Ve son olarak, bir kişiyi yargılamak, onun yokluğunda, pek de öyle değil... Acele etmeyelim. Onun görünmesini bekleyelim
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
- Nikk, Wolffr, Erkekler2024
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Men2024, yazınızda dişil cinsiyetini yazıyorsunuz , ancak Hesap erkek. İlginç, değil mi?
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

Eğer seni rahatsız ediyorsa erkeksi cinsiyette yazabilirim. Benim için zor değil.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Bu konuda hiç şüphem yok... Ancak bu durumda Lyubimka hakkındaki sözlerinizle ilgili şüpheler ortaya çıkıyor.. . Bunu siz de söyleyebilirsiniz. Bunu sen de yapabilirsin. O halde gerçek nerede? Bu Favori mevcut mu?Men2024: 25 Apr 2023, 20:23Eğer seni rahatsız ediyorsa erkeksi cinsiyette yazabilirim. Benim için zor değil.Men2024, içinde Gönderinizde dişil cinsiyetini yazıyorsunuz ama hesabınızda erkeksi yazıyor. İlginç değil mi?
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

Neden onun bir gazeteci olduğunu varsaydım ve hâlâ da varsayıyorum, çünkü tüm forumu yöneten tek kişi oydu, forumun ona bir miktar para ödediğinden neredeyse emindim, o oradan ayrıldıktan sonra birkaç dakika içinde ölecekti. haftalarca bu büyükanneye gitmiyor.
-
Wolffr
- En güçlü orgazm!

bu yüzden o forumda yasaklandı, onun sayfasına gitmek istedim ve orada yasaklandı.Serg_A: 25 Apr 2023, 20:37 Neden onun bir gazeteci olduğunu varsaydım ve hala varsayıyorum ve tüm forumu yöneten tek kişi o olduğundan, forumun ona bir miktar para ödediğinden neredeyse emindim, oradan ayrıldıktan sonra ölecekti birkaç gün içinde büyükannene gitme.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Böyle durumlarda dedikleri gibi: bekleyip göreceğiz. ..
Serg_A: 25 Apr 2023, 20:37 Neden onun bir gazeteci olduğunu varsaydım ve hala varsayıyorum ve tüm forumu yöneten tek kişi o olduğundan, forumun ona bir miktar para ödediğinden neredeyse emindim, oradan ayrıldıktan sonra ölecekti birkaç gün içinde büyükannelere gitmeyin.
Böyle durumlarda dedikleri gibi: bekleyip göreceğiz. ..
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

Erogen’le ilgili de bir konuşma vardı ama Lera bana onun orada olmadığını yazdı. Bu sabaha kadar bunu düşünmedim ama Lera, Erogen’den iki forum üyesinin kolektif görüntüsü. Gözlerinin ne renk olduğunu sormam boşuna değildi. Erogen’den başka bir forum üyesinden çok şey aldı ve hatta onun da Erogen’den olduğunu düşündüm. Genel olarak Lera’nın neden başkalarının fotoğraflarını kendisininmiş gibi gösterdiğini ancak Lera’dan öğrenebiliriz.
Burada beş aydır kimseyle arkadaş olmadım ama Lera ile beş günde arkadaş oldum. Ben de ne olduğunu merak ediyorum ve onu özlüyorum.
Lyubimka ile birkaç yıldır iletişim halindeyim. Bütün bu günlerde Lera ile kişisel bir mesajla iletişim kuruyorum. Çok fazla.niqk: 25 Apr 2023, 20:28Bu konuda hiç şüphem yok... Ancak bu durumda Lyubimka hakkındaki sözlerinizle ilgili şüpheler ortaya çıkıyor.. . Bunu siz de söyleyebilirsiniz. Bunu sen de yapabilirsin. O halde gerçek nerede? Bu Lyubimka var mı?
Erogen’le ilgili de bir konuşma vardı ama Lera bana onun orada olmadığını yazdı. Bu sabaha kadar bunu düşünmedim ama Lera, Erogen’den iki forum üyesinin kolektif görüntüsü. Gözlerinin ne renk olduğunu sormam boşuna değildi. Erogen’den başka bir forum üyesinden çok şey aldı ve hatta onun da Erogen’den olduğunu düşündüm. Genel olarak Lera’nın neden başkalarının fotoğraflarını kendisininmiş gibi gösterdiğini ancak Lera’dan öğrenebiliriz.
Burada beş aydır kimseyle arkadaş olmadım ama Lera ile beş günde arkadaş oldum. Ben de ne olduğunu merak ediyorum ve onu özlüyorum.
- fare zehiri
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

IMHO hiçbir şey görmeyeceğiz. Belki kişisel bir mesajla yazacağını umuyorum.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
- Nirvana’dayım

olabilirniqk: 25 Apr 2023, 19:59Öncelikle suçlayan sensin, haklı olduğunu kanıtlamalısın: Lera’nın Lera olmadığını. İkinci olarak tüm forum üyeleriyle sadece forum üzerinden iletişim kuruyorum. Üçüncüsü, muhatabın cinsiyetiyle pek ilgilenmiyorum; konuşma◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 25 Apr 2023, 19:40Karşı soruyu soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
ilginç...
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Erkekler2024, fare zehiri
-
özenli1
- Penetrasyon

- Total posts: 271
Ne görüyorsunuz, otistik sosyal foblar! Herhangi bir sahte sizinle dalga geçecektir ve sevinirsiniz... eğer burada gerçek bir kadın varsa, müdavimler hakkında ne düşündüğünüzü dürüstçe yazın.
-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

n Sanırım histerik kişilik bozukluğun varattentive1: 25 Apr 2023, 20:59Ne görüyorsunuz, otistik sosyal foblar! Sahte olan herkes seninle dalga geçecektir ve sen de memnunsun... Eğer burada gerçek bir kadın varsa, müdavimler hakkında ne düşündüğünü dürüstçe yaz.bekleyip görelim...
- Serg_A
-
Nikk
- Nirvana’dayım

n Forumda neler görebilirsiniz? Maalesef sizi görebiliyoruz... Neredeyse bir haftadır burada olan ve şimdiden herkesi yargılamaya başlayan, okuma yazma bilmeyen bir hödük...attentive1: 25 Apr 2023, 20:59Ne görüyorsunuz, otistik sosyal foblar! Herhangi bir sahte kişi seninle dalga geçecektir ve bu seni mutlu edecektir... Eğer burada gerçek bir kadın varsa, müdavimler hakkında ne düşündüğünü dürüstçe yaz.bekleyip görelim...
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

Birinin fotoğraflarının bahane olduğunu düşünüyorum, görünüşe göre forumdan kendisi ayrılıyor, görünüşe göre yönetimde bir şeyler yolunda gitmedi.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve hepsi bu Cevabınız? Seyrek... Ve inandırıcı değil...
-
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
- Nirvana’dayım

1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: n
anlam mı? Başka ne gerekiyordu?niqk: 25 Apr 2023, 21:06 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve tüm cevabınız bu mu? Pek değil... Ve ikna edici de değil...
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: n
Moskova’da yaşadığını yazdığı forumu kopyalayıp göndermelisiniz. 34 yaşında zaman var mıydı?niqk: 25 Apr 2023, 21:06 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve tüm cevabınız bu mu? Pek değil... Ve inandırıcı da değil...
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Erkekler2024, fare zehiri
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
AuthorErkekler2024
- Oral stimülasyon

ÜzgünümSerg_A: 25 Apr 2023, 21:05 Birinin fotoğraflarının bahane olduğunu düşünüyorum, görünüşe göre kendisi forumu terk etmiş, görünüşe göre yönetimle bir şeyler yolunda gitmemiş.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 2):
- Serg_A, fare zehiri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 58 Replies
- 1770 Views
-
Last post by Utangaç bebek