Leray’den sorular

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Leray’den sorular

Post by Erkekler2024 »

Lerunchik: 20 Apr 2023, 16:14 Sorular çok yıpratıcı değilse deneyelim) Eğer cevap vermek istemezsem sizi uyaracağım.
Ve yine de: benimle röportaj yapmak istiyorsanız (lanet olsun, hangi kelimeyi söyledim) hatırlayın) Belki ayrı bir konu seçebilir veya oluşturabilirsiniz? Bana öyle geliyor ki TS bu konuyu bunun için oluşturmadı)
Lerunchik, evli misin?
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Lera’dan Sorular

Post by Leon kralı »

Burada o kadar aptallar var ki, şok oldum, beyinleri sıfır((Burada sadece 2 kişi kendi oyununu oynuyor, herkesin kafasını karıştırıyor ki foruma ilgi var. Holmes’a bakın yozlaşmış arkadaşlar.)
These users thanked the author Leon kralı for the post:
içinde
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

Leon king: 25 Apr 2023, 19:26 Böyle aptallar var, şok oldum, beyinleri sıfır((Burada sadece 2 kişi kendi oyununu oynuyor, herkesin kafasını karıştırıyor bu yüzden foruma ilgi var. Holmes’a bakın, yozlaşmış dostlar.
Sen Holmes musun?
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 9 months

Post by Wolffr »

Arkadaşlar, bekleyin,
Foruma kayıt oldum,You need to register to see the link.
, uzun zaman önce 20’de bir yerlerde, ancak bu fotoğrafı 23’te aynı forumda almıştım. Ekte bir ekran görüntüsü bulunmaktadır
You need to register to see the link.
сейчас она там забанена, это я уже не знаю за что.
These users thanked the author Wolffr for the post:
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 10 months

Post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

niqk: 25 Apr 2023, 19:24 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve her şeyden %100 emin misin? Ve eğer yanılıyorsan?...
evet elbette %100, paylaştığı fotoğrafı burada gördüm, yosx.ru’daki profilini orada gördüm Yaklaşık 10 Lyubimka’nın dövmesinin, kolyesinin ve figürünün açıkça görülebildiği fotoğrafları vardı.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 25 Apr 2023, 19:31, edited 1 time in total.
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 4 years
Orientation: biseksüel

Post by içinde »

Leon king: 25 Apr 2023, 19:26 Böyle aptallar var, şok oldum, beyinleri sıfır((Burada sadece 2 kişi kendi oyununu oynuyor, herkesin kafasını karıştırıyor bu yüzden foruma ilgi var. Holmes’a bakın, yozlaşmış arkadaşlar.
yani yakın gelecekte burada başka bir kadın takma adı görünecek, memelerinin bazı kısımlarını aktif olarak yazıp yayınlamaya başlayacak ve herkes hayran kalacak bu örnekle iletişim kuruyorum!
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

rynda: 25 Apr 2023, 19:30
Böyle aptallar var ya, şok oldum, beyinleri sıfır((Burada 2 kişi kendi oyununu oynuyor herkesin kafasını karıştırıyor bu yüzden foruma ilgi var. Bakın) Holmes, yozlaşmış arkadaşlar.
Yani yakın gelecekte burada başka bir kadın takma adı görünecek ve bu kişi aktif olarak göğüslerinin ve herkesin bazı kısımlarını yazıp yayınlamaya başlayacak. bu örnekle iletişim kurmaya hayran kalacaksınız!
Bunu kendinize mi yazıyorsunuz?
These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 2):
içinde, Leon kralı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 10 months

Post by Nikk »

Wolffr, evet, bu fotoğrafı gördüm. İsteğime yanıt olarak bunu yayınladı...
Last edited by Nikk on 25 Apr 2023, 19:38, edited 1 time in total.
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Wolffr: 25 Apr 2023, 19:28 Arkadaşlar, bekleyin,
Foruma kaydoldum,You need to register to see the link.
, uzun zaman önce 20’de bir yerlerde, ancak bu fotoğrafı 23’te aynı forumda almıştım. Ekte bir ekran görüntüsü
You need to register to see the link.
сейчас она там забанена, это я уже не знаю за что.
всё те же фотки Любимки используются. Любимка живёт в Москве ей 37-38 лет и её зовут не Лера! она встречалась с Москвичами с форума, они фотки закидывали на форум со встречи.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Erkekler2024
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve nasıl Lyubimka’nın varlığını kanıtlayabilir misin?
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Wolffr, Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

niqk: 25 Apr 2023, 19:37 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , peki Lyubimka’nın varlığını nasıl kanıtlayabilirsiniz?
Karşı bir soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Ona yaz ve sor.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 25 Apr 2023, 19:56, edited 1 time in total.
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Post by içinde »

Dedim ya, kadınların kontrol edilmesi lazım, jestlerle resim yayınlasınlar! :ROFL:
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Post by Ksenofon »

Men2024: 25 Apr 2023, 19:25 Teslim olmak için aceleniz yok. Lera ilginç bir insan, ondan hoşlanıyorum ama hemen onun bir erkek olduğu hissine kapıldım. Ortaya çıktığında bize her şeyi açıklayacak. Tabii ortaya çıkarsa.
Onunla bir buçuk yıldan fazla bir süredir iletişim halindeyim. Ve yine sana ikinci dişimi vermek zorunda kalıyorum. O bir erkek değil. O çok akıllı!

2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Karşı bir soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
Evet, onunla şahsen ve çok uzun süredir iletişim kuruyorum. O benim kızım gibi. Ve bu sabah onunla bizzat konuştum.
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by Wolffr »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, bunu göster Favori!? Lera’ya onu nerede gördüğümü, stüdyodaki bir ekran görüntüsünü ve Lyubimka’nın nerede olduğunu gösterdim!?
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

Ksenofont: 25 Apr 2023, 19:48
Men2024: 25 Apr 2023, 19:25 Teslim olmak için aceleniz yok. Lera ilginç bir insan, ondan hoşlanıyorum ama hemen onun bir erkek olduğu hissine kapıldım. Ortaya çıktığında bize her şeyi açıklayacak. Tabii ortaya çıkarsa.
Onunla bir buçuk yıldan fazla bir süredir iletişim halindeyim. Ve yine sana ikinci dişimi vermek zorunda kalıyorum. O bir erkek değil. O çok akıllı!

2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Karşı bir soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
Evet, onunla şahsen ve çok uzun süredir iletişim kuruyorum. O benim kızım gibi. Ve bu sabah onunla bizzat konuştum.
Ona yazıyorsunuz ve neden başkalarının fotoğraflarını kendisininmiş gibi gösterdiğini soruyorsunuz. O halde hemen bize buraya bir yanıt yazın.

1 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Size söylemiştim, kadınların kontrol edilmesi gerekiyor, hareketlerle resim yayınlasınlar! :ROFL:
Hangi hareketin fotoğrafını çekmek istersiniz? Üç parmak figürü mü?))))
These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178
Registered for: 2 years 11 months

Post by Leon kralı »

Bunların hepsi Marinka, bir sürü takma adı var, kaç tane olduğunu hayal bile edemezsin, her şeyi bilmiyorum. Ve kadın takma adı altında birçok erkek var. Buradaki kızları parmaklarınızın ucunda sayabilirsiniz. Ve yönetim de ibnelerin enayileriyle ilgileniyor)
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Post by içinde »

Men2024: 25 Apr 2023, 19:52 Hangi hareketin fotoğrafını çekmelisiniz? Üç parmak figürü mü?))))
Hadi, testi geçtiğimi yazacağım - bir erkek (peki, eğer parmaklar dönerse) erkek olduğu ortaya çıktı)

3 dakika 8 saniye sonra gönderildi: belki de hepsini burada bitirebiliriz - 4allforum.ru
neden erojen hakkında bir konu oluşturdular
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

rynda: 25 Apr 2023, 19:55
Hadi, testi geçtiğimi yazacağım - bir erkek (peki, eğer parmaklar dönerse) erkeklere ait)
Bende erkek parmakları yok. Bu hesap geçicidir. Forumdan ayrılmak üzereyim ama hala işe yaramıyor. Bağımlılık)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 25 Apr 2023, 19:40
niqk: 25 Apr 2023, 19:37 ◊_NeBo [_Na_]LaDoNi_◊ ve Lyubimka’nın varlığını nasıl kanıtlayabilirsiniz?
I’ Karşı bir soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu neyle kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
Öncelikle suçlayan sensin, haklı olduğunu kanıtlamalısın: Lera’nın Lera olmadığını. İkinci olarak tüm forum üyeleriyle sadece forum üzerinden iletişim kuruyorum. Üçüncüsü, muhatabın cinsiyetiyle pek ilgilenmiyorum - konuşma ilginç olurdu...
Last edited by Nikk on 25 Apr 2023, 20:01, edited 1 time in total.
Serg_A
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

rynda: 25 Apr 2023, 19:58
Hadi, testi geçtiğimi yazacağım - bir erkek (peki, eğer parmaklar dönerse) erkek olduğu ortaya çıktı)

3 dakika 8 saniye sonra gönderildi: belki de hepsini burada bitirebiliriz - 4allforum.ru
neden erojen hakkında bir konu oluşturdular
Yani forumdan mısın? Pinokyo?

4 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
n
niqk: 25 Apr 2023, 19:37 ◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve Lyubimka’nın varlığını nasıl kanıtlayabilirsin?
I Karşı soru soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
e

Öncelikle savcı sensin, haklı olduğunu kanıtlamalısın: Lera -Lera değil. İkinci olarak tüm forum üyeleriyle sadece forum üzerinden iletişim kuruyorum. Üçüncüsü, muhatabın cinsiyetiyle pek ilgilenmiyorum; konuşma
ilginç...
ile iletişim kurdum Birkaç yıldır Lyubimka. Doğal olarak hayattan bahsettik. Onu iyi tanıyorum ve onu fotoğraflarda yüzüyle birlikte gördüm. Hepimiz birbirimizi iyi tanıyorduk. Avucumun içinde bir yüzle Cennetin resimlerini gördüm. Çok yakın iletişim kurduk. Biz arkadaştık. Buradaki gibi değil, her şey kapalı.
Bunlar Lyubimka’nın fotoğrafları ve Lyubimka Moskova’dan ve 25 yaşında değil.
Lera başkalarının fotoğraflarını kendisininmiş gibi gösteriyor ve bu bir gerçek.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Post by Serg_A »

niqk: 25 Apr 2023, 18:31 Arkadaşlar, daha doğrusu Lerunchik’in başka bir forumda farklı bir takma adı vardı. Dahası, tipik kadınsı bir şekilde iletişim kurduğu için Lerunchik açıkça bir erkek değildi. Evet, o forumda pek çok fotoğraf yayınladı; belli ki aynı kıza ait.
Bunlar Lyubimka’nın fotoğrafları mıydı, bilmiyorum çünkü onunla hiç etkileşime girmedim. Ve son olarak, bir kişiyi yargılamak, onun yokluğunda, pek de öyle değil... Acele etmeyelim. Onun görünmesini bekleyelim
niqk , buradaki aynı Lera ama hâlâ neler olduğunu anlayamıyorum. 3-4 gün beklememiz gerektiğini düşünüyorum, belki her şey daha da netleşir.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
Nikk, Wolffr, Erkekler2024
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Serg_A, katılıyorum. Acele etmeye gerek yok, zamanla çözeceğiz...
Serg_A, Wolffr
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Men2024, yazınızda dişil cinsiyetini yazıyorsunuz , ancak Hesap erkek. İlginç, değil mi?
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

niqk: 25 Apr 2023, 20:17 Men2024, yazdığınız yazıda kadınsı, ancak hesap erkeksi. İlginç değil mi?
Eğer seni rahatsız ediyorsa erkeksi cinsiyette yazabilirim. Benim için zor değil.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Men2024: 25 Apr 2023, 20:23
Men2024, içinde Gönderinizde dişil cinsiyetini yazıyorsunuz ama hesabınızda erkeksi yazıyor. İlginç değil mi?
Eğer seni rahatsız ediyorsa erkeksi cinsiyette yazabilirim. Benim için zor değil.
Bu konuda hiç şüphem yok... Ancak bu durumda Lyubimka hakkındaki sözlerinizle ilgili şüpheler ortaya çıkıyor.. . Bunu siz de söyleyebilirsiniz. Bunu sen de yapabilirsin. O halde gerçek nerede? Bu Favori mevcut mu?
Serg_A, Wolffr
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by Serg_A »

Neden onun bir gazeteci olduğunu varsaydım ve hâlâ da varsayıyorum, çünkü tüm forumu yöneten tek kişi oydu, forumun ona bir miktar para ödediğinden neredeyse emindim, o oradan ayrıldıktan sonra birkaç dakika içinde ölecekti. haftalarca bu büyükanneye gitmiyor.
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by Wolffr »

Serg_A: 25 Apr 2023, 20:37 Neden onun bir gazeteci olduğunu varsaydım ve hala varsayıyorum ve tüm forumu yöneten tek kişi o olduğundan, forumun ona bir miktar para ödediğinden neredeyse emindim, oradan ayrıldıktan sonra ölecekti birkaç gün içinde büyükannene gitme.
bu yüzden o forumda yasaklandı, onun sayfasına gitmek istedim ve orada yasaklandı.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Serg_A: 25 Apr 2023, 20:37 Neden onun bir gazeteci olduğunu varsaydım ve hala varsayıyorum ve tüm forumu yöneten tek kişi o olduğundan, forumun ona bir miktar para ödediğinden neredeyse emindim, oradan ayrıldıktan sonra ölecekti birkaç gün içinde büyükannelere gitmeyin.

Böyle durumlarda dedikleri gibi: bekleyip göreceğiz. ..
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

niqk: 25 Apr 2023, 20:28
Men2024: 25 Apr 2023, 20:23
niqk: 25 Apr 2023, 20:17 Men2024, paylaşımınızda dişil cinsiyetini yazıyorsunuz ama hesabınızda erkeksi. İlginç değil mi?
Bu konuda hiç şüphem yok... Ancak bu durumda Lyubimka hakkındaki sözlerinizle ilgili şüpheler ortaya çıkıyor.. . Bunu siz de söyleyebilirsiniz. Bunu sen de yapabilirsin. O halde gerçek nerede? Bu Lyubimka var mı?
Lyubimka ile birkaç yıldır iletişim halindeyim. Bütün bu günlerde Lera ile kişisel bir mesajla iletişim kuruyorum. Çok fazla.
Erogen’le ilgili de bir konuşma vardı ama Lera bana onun orada olmadığını yazdı. Bu sabaha kadar bunu düşünmedim ama Lera, Erogen’den iki forum üyesinin kolektif görüntüsü. Gözlerinin ne renk olduğunu sormam boşuna değildi. Erogen’den başka bir forum üyesinden çok şey aldı ve hatta onun da Erogen’den olduğunu düşündüm. Genel olarak Lera’nın neden başkalarının fotoğraflarını kendisininmiş gibi gösterdiğini ancak Lera’dan öğrenebiliriz.
Burada beş aydır kimseyle arkadaş olmadım ama Lera ile beş günde arkadaş oldum. Ben de ne olduğunu merak ediyorum ve onu özlüyorum.
fare zehiri
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Men2024 ve sana şunu söyleyeyim: yaşayacağız - göreceğiz...
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

niqk: 25 Apr 2023, 20:43 Men2024, ben de anlatacağım siz: bekleyeceğiz - göreceğiz...
IMHO hiçbir şey görmeyeceğiz. Belki kişisel bir mesajla yazacağını umuyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

Olabilir, olabilir... Bakalım hiçbir şey görmedik...
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

niqk: 25 Apr 2023, 19:59
niqk: 25 Apr 2023, 19:37 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve Lyubimka’nın varlığını nasıl kanıtlayabilirsin?
Karşı soruyu soracağım: Lera’nın başka biri değil de Lera olduğunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Onunla kişisel olarak iletişim kuruyor musun? Yaz, sor
Öncelikle suçlayan sensin, haklı olduğunu kanıtlamalısın: Lera’nın Lera olmadığını. İkinci olarak tüm forum üyeleriyle sadece forum üzerinden iletişim kuruyorum. Üçüncüsü, muhatabın cinsiyetiyle pek ilgilenmiyorum; konuşma
ilginç...
olabilir
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Erkekler2024, fare zehiri
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Post by özenli1 »

niqk: 25 Apr 2023, 20:43 bekleyin ve görün...
Ne görüyorsunuz, otistik sosyal foblar! Herhangi bir sahte sizinle dalga geçecektir ve sevinirsiniz... eğer burada gerçek bir kadın varsa, müdavimler hakkında ne düşündüğünüzü dürüstçe yazın.
These users thanked the author özenli1 for the post:
Kardeş
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

attentive1: 25 Apr 2023, 20:59
bekleyip görelim...
Ne görüyorsunuz, otistik sosyal foblar! Sahte olan herkes seninle dalga geçecektir ve sen de memnunsun... Eğer burada gerçek bir kadın varsa, müdavimler hakkında ne düşündüğünü dürüstçe yaz.
n Sanırım histerik kişilik bozukluğun var
Serg_A
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

attentive1: 25 Apr 2023, 20:59
bekleyip görelim...
Ne görüyorsunuz, otistik sosyal foblar! Herhangi bir sahte kişi seninle dalga geçecektir ve bu seni mutlu edecektir... Eğer burada gerçek bir kadın varsa, müdavimler hakkında ne düşündüğünü dürüstçe yaz.
n Forumda neler görebilirsiniz? Maalesef sizi görebiliyoruz... Neredeyse bir haftadır burada olan ve şimdiden herkesi yargılamaya başlayan, okuma yazma bilmeyen bir hödük...
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by Serg_A »

Birinin fotoğraflarının bahane olduğunu düşünüyorum, görünüşe göre forumdan kendisi ayrılıyor, görünüşe göre yönetimde bir şeyler yolunda gitmedi.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve hepsi bu Cevabınız? Seyrek... Ve inandırıcı değil...
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

niqk: 25 Apr 2023, 21:06 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve tüm cevabınız bu mu? Pek değil... Ve ikna edici de değil...
anlam mı? Başka ne gerekiyordu?

1 dakika 14 saniye sonra gönderildi: n
niqk: 25 Apr 2023, 21:06 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve tüm cevabınız bu mu? Pek değil... Ve inandırıcı da değil...
Moskova’da yaşadığını yazdığı forumu kopyalayıp göndermelisiniz. 34 yaşında zaman var mıydı?
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Erkekler2024, fare zehiri
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Nikk »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, en azından gerekçelendirin suçlamalarınız...
Serg_A
Author
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Post by Erkekler2024 »

Serg_A: 25 Apr 2023, 21:05 Birinin fotoğraflarının bahane olduğunu düşünüyorum, görünüşe göre kendisi forumu terk etmiş, görünüşe göre yönetimle bir şeyler yolunda gitmemiş.
Üzgünüm
These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 2):
Serg_A, fare zehiri
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”