Lerunchik, evli misin?Lerunchik: ↑20 Apr 2023, 16:14 Sorular çok yıpratıcı değilse deneyelim) Eğer cevap vermek istemezsem sizi uyaracağım.
Ve yine de: benimle röportaj yapmak istiyorsanız (lanet olsun, hangi kelimeyi söyledim) hatırlayın) Belki ayrı bir konu seçebilir veya oluşturabilirsiniz? Bana öyle geliyor ki TS bu konuyu bunun için oluşturmadı)
Leray’den sorular
-
Автор темыErkekler2024
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Leray’den sorular
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 6 months
Yanıt: Lera’dan Sorular
5 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
yosx.ru’da mıydık?.. Lera’nın profilini orada gördüm.. 10 fotoğrafı var Lyubimka öyleydi. Orada kimseyle iletişim kurmadığım için ona hiçbir şey yazmadım.Serg_A: ↑25 Apr 2023, 13:40Aslında mesele erkeklerin duyguları değil, en azından benim için, bir kişi olarak benim için ilginçti. Çok akıllı ve etkileyiciydi, başka bir forumdaydık.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 13:28 elbette ilginç.. bu adam senin erkeksi duygularını manipüle etti ve kasıtlı olarak ilgini çeken konular hakkında konuştu)
5 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Erkeklerin samimi fotoğraflar yayınlayarak kızlarla iletişim kurmayı sevdiklerini biliyorum)Serg_A: ↑25 Apr 2023, 13:40Aslında mesele erkeklerin duyguları değil, en azından benim için o bir kişi olarak ilgimi çekti. Çok akıllı ve kendini ifade gücü yüksek, başka bir forumdaydık.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 13:28 elbette ilginç.. bu adam senin erkeksi duygularını manipüle etti ve ilginizi çeken konular hakkında kasıtlı olarak konuştu)
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Yün, Erkekler2024, Wolffr
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
6 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Evet, biz oradan geliyoruz. Aniden hiçbir açıklama yapmadan herkesi yasaklamaya başladılar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 13:56 yosx.ru’da mıydınız?.. Lera’nın profilini orada gördüm.. Lyubimka’nın 10 fotoğrafı vardı. Orada ona hiçbir şey yazmadım çünkü orada kimseyle iletişim kurmuyorum.
6 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Evet, paylaştığı fotoğrafları gerçekten beğendim. Ama onların bununla hiçbir ilgisi yok. Orada, çeşitli konulardaki ilginç tartışmaların yanı sıra, o ve ben pek çok özel yazışmamız da oldu. Ve inanın bana, bunun benim ona karşı olan duygularımla hiçbir ilgisi yok. Konuşacak çok şeyimiz vardı. Bir kez daha tekrar ediyorum, kiminle konuştuğum pek umurumda değil, belki 90 yaşında bir büyükanne olabilir, belki de yaşlı bir adam... Önemli olan bu kişinin canlı bir zihne sahip olmasıdır.Erkeklerin kızlarla samimi fotoğraflar yayınlayarak iletişim kurmayı sevdiklerini biliyorum)
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- fare zehiri
-
- Nirvana’dayım
"Ah, beni kandırmak hiç de zor değil!.. Kendim de aldatıldığıma sevindim "))
Bu zihnin neden herkesi aldatmaya karar verdiği hâlâ gizemini koruyor.Serg_A: ↑25 Apr 2023, 14:09Evet, biz oradan geliyoruz. Aniden hiçbir açıklama yapmadan herkesi yasaklamaya başladılar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 13:56 yosx.ru’da mıydınız?.. Lera’nın profilini orada gördüm.. Lyubimka’nın 10 fotoğrafı vardı. Orada ona hiçbir şey yazmadım çünkü orada kimseyle iletişim kurmuyorum.
6 dakika 34 saniye sonra gönderildi:Evet, paylaştığı fotoğrafları gerçekten beğendim. Ama onların bununla hiçbir ilgisi yok. Orada, çeşitli konulardaki ilginç tartışmaların yanı sıra, o ve ben pek çok özel yazışmamız da oldu. Ve inanın bana, bunun benim ona karşı olan duygularımla hiçbir ilgisi yok. Konuşacak çok şeyimiz vardı. Bir kez daha tekrar ediyorum, kiminle konuştuğum pek umurumda değil, belki 90 yaşında bir büyükanne olabilir, belki de yaşlı bir adam... Önemli olan bu kişinin canlı zihnidir.Erkeklerin kızlarla samimi fotoğraflar yayınlayarak iletişim kurmayı sevdiklerini biliyorum)
"Ah, beni kandırmak hiç de zor değil!.. Kendim de aldatıldığıma sevindim "))
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 25 Apr 2023, 14:27, edited 1 time in total.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Erkekler2024, annem adam yaptı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 374
- Registered for: 3 years 5 months
Katılıyorum. Orada olan alınamaz.
- These users thanked the author fare zehiri for the post:
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
2 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Büyük olasılıkla buraya farklı bir takma adla tekrar geleceğiz... Gözyaşlarınızı silin. Siz de bu olağanüstü zihin ve ifadeyle iletişim kuracaksınız.
3 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Arkada kimin olduğu önemli değilse neden bu forumdaki erkeklerle bu kadar yakın iletişim kurmuyorsunuz? bu fotoğraflar mı?
2 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Büyük olasılıkla buraya farklı bir takma adla tekrar geleceğiz... Gözyaşlarınızı silin. Siz de bu olağanüstü zihin ve ifadeyle iletişim kuracaksınız.
3 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Kendinizi kandırıyorsunuz.Serg_A: ↑25 Apr 2023, 14:09 Evet, paylaştığı fotoğrafları gerçekten beğendim. Ama onların bununla hiçbir ilgisi yok. Orada, çeşitli konulardaki ilginç tartışmaların yanı sıra, o ve ben pek çok özel yazışmamız da oldu. Ve inanın bana, bunun benim ona karşı olan duygularımla hiçbir ilgisi yok. Konuşacak çok şeyimiz vardı. Bir kez daha tekrar ediyorum, kiminle konuştuğum pek umurumda değil, belki 90 yaşında bir büyükanne olabilir, belki de yaşlı bir adam... Önemli olan bu kişinin canlı zihnidir.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Erkekler2024
-
- En güçlü orgazm!
Ve o forumda düşüncelerinin keskinliğiyle parlıyordu.
Bunların genç bir gazetecinin (gazetecinin) deneyleri olduğunu düşünüyorum. Burada oldukça uyuşuktu, artık onu tanıyamadım.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 14:23 bu aklın neden herkesi kandırmaya karar verdiği hala gizemini koruyor.
Ve o forumda düşüncelerinin keskinliğiyle parlıyordu.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊:25 Apr 2023, 14:23 "Ah, beni kandırmak zor değil! İmkansız, aptallıklarıyla seni çileden çıkarıyorlar! Onunla Baba Yaga’nın bir fotoğrafı altında iletişim kurardım...
-
- Nirvana’dayım
Serg_A: ↑25 Apr 2023, 14:44Bunun genç bir gazetecinin (gazeteci) denemeleri olduğunu düşünüyorum. Burada oldukça uyuşuktu, artık onu tanıyamadım.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 14:23 bu aklın neden herkesi kandırmaya karar verdiği hâlâ gizemini koruyor.
Ve o forumda düşüncelerinin keskinliğiyle parlıyordu.Herkesle, güzel olanlarla doğrudan iletişim kurdun mu?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊:25 Apr 2023, 14:23 "Ah, beni kandırmak zor değil! İmkansız, aptallıklarıyla seni çileden çıkarıyorlar! Onunla ve Baba Yaga’nın fotoğrafı altında iletişim kurardım...
nNasıl- genç bir gazetecinin başkalarının fotoğraflarını kendine mal etmesi tuhaf... yine hayal kuruyorsun... ne istediğini hayal ediyorsunLast edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 25 Apr 2023, 14:47, edited 1 time in total.
- Erkekler2024
-
- En güçlü orgazm!
7 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Böyle olursa çok sevinirim)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 14:37 Büyük olasılıkla buraya farklı bir takma adla tekrar gelecek.. gözyaşlarınızı silin. Bu olağanüstü zeka ve ifadeyle tekrar konuşur musun?
7 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Ben iletişim kurdum, değil Bu forumda (burada kiminle konuşacağımı henüz göremiyorum) çok neşeli bir arkadaşlığımız vardı ve bir sürü şaka vardı ve çok eğiticiydi ama şimdi herkes depresyonda, herkes biraz uyuşuk hale geldi. Seks forumlarında dolaşmaya başladım...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 14:37 nBu fotoğrafların arkasında kimin oturduğu önemli değilse neden erkeklerle bu forumdan bu kadar yakın iletişim kurmuyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
gerçekten mi? Hiç göremiyor musun? Bir kaç saattir konuşuyoruz. Elbette bu kadar parlak bir zihnim yok ama Tanrıya şükür mektup yazabiliyorum, bana okulda öğrettiler)))Serg_A: ↑25 Apr 2023, 14:54Böyle olursa çok sevinirim)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 14:37 Büyük olasılıkla buraya farklı bir takma adla tekrar gelecek.. gözyaşlarınızı silin. Bu olağanüstü zeka ve ifadeyle tekrar konuşur musun?
7 dakika 43 saniye sonra gönderildi:Ben iletişim kurdum, değil Bu forumda (burada kiminle konuşacağımı henüz göremiyorum) çok neşeli bir arkadaşlığımız vardı ve bir sürü şaka vardı ve çok eğiticiydi ama şimdi herkes depresyonda, herkes biraz uyuşuk hale geldi. Ben de seks forumlarında dolaşmaya başladım...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 14:37 nBu fotoğrafların arkasında kimin oturduğu önemli değilse neden erkeklerle bu forumdan bu kadar yakın iletişim kurmuyorsunuz?
- Erkekler2024
-
- En güçlü orgazm!
Özür dilerim, ama düşünceleriniz duygularla dolu, bunu sadece burada, bu başlıkta gördüm.)))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 14:58 seks forumlarında dolaşılacak...
gerçekten mi? Hiç göremiyor musun? Bir kaç saattir konuşuyoruz. Elbette bu kadar parlak bir zihnim yok ama Tanrıya şükür mektup yazabiliyorum, bana okulda öğrettiler)))
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 4 months
Çok açık sözlü olmak zorunda değil. Fotoğraflar kıyafetlerle de çekilebilir. Bir erkek muhatabını görmekten + onun kesinlikle kadın olduğunu bilmekten memnun olur)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 13:56 Erkeklerin kızlarla samimi fotoğraflar yayınlayarak iletişim kurmayı sevdiklerini biliyorum)
-
- Nirvana’dayım
Bize diyaloglarımızı hatırlatmana gerek var mı?))
evet, elbette.. Nasıl sormadığını biliyorum ve babana hangi fotoğrafları kopyalıyorsun :cat1:Bolbol: ↑25 Apr 2023, 15:08Çok açık sözlü değilim. Fotoğraflar kıyafetlerle de çekilebilir. Bir erkek muhatabını gördüğüne + onun kesinlikle bir kadın olduğunu öğrendiğine sevinir)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 13:56 Erkeklerin kızlarla samimi fotoğraflar yayınlayarak iletişim kurmayı sevdiklerini biliyorum)
Bize diyaloglarımızı hatırlatmana gerek var mı?))
- Serg_A, fare zehiri, Erkekler2024
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:

Burada tuhaf bir şey yok; gerçek hayatta her zaman açıkça röportaj yapmıyorlar; bir tür iş buluyorlar, birinin kisvesi altında bir takıma sızıyorlar. Onun adına yazan birden fazla kişinin olması mümkündür.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 14:45 Genç bir gazetecinin başkalarının fotoğraflarını kendine mal etmesi bir şekilde tuhaf.. yine hayal kuruyorsun.. ne istediğini hayal et
1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 15:17 elbette.. Nasıl sormadığını ve babana hangi fotoğrafları kopyaladığını biliyorum
Size diyaloglarımızı hatırlatıyor mu?)
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 178
- Registered for: 2 years 7 months
Bu Marinka her yerde, bir sürü takma adı var. Bu oyunun neden onun için açık olmadığı, her şeyin wanker’ları cezbetmek için yönetimle bağlantılı olduğu. Düşünün beyler ve hanımlar, eğer ikincisi hala buradaysa) Aptal olmayan herkes anlayacaktır.
-
- En güçlü orgazm!
Şimdi otobüsten inerken tatlı kıza yardım etmek, tabiri caizse yardım etmek istedim ve bu tatlı kız birdenbire erkek sesiyle şoföre teşekkür etmeye başladı. Kahretsin! 

- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
1 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
Yani.. bir çeşit transseksüel -bu??))) Yoksa adam sadece bir kıza mı benziyor?
1 dakika 16 saniye sonra gönderilir:
Sanmıyorum ki gazetecilerden oluşan bir ekip gerizekalı ve sapıklardan oluşan forumumuza ilgi duyar))Serg_A: ↑25 Apr 2023, 15:23Burada tuhaf bir şey yok; gerçek hayatta her zaman açıkça röportaj yapmıyorlar; bir işe girmek, birinin kisvesi altında bir gruba sızmak. Onun adına yazan birden fazla kişinin olması mümkündür.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 14:45 Genç bir gazetecinin başkalarının fotoğraflarını kendine mal etmesi bir şekilde tuhaf.. sen ’Yine hayal kuruyorsun.. ne istediğini hayal et
1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:n◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 15:17 elbette.. Nasıl sormadığını ve babana hangi fotoğrafları kopyaladığını biliyorum
Bize diyaloglarımızı hatırlatmana gerek var mı?)![]()
- Erkekler2024
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 3 years
Evet, herhangi bir girişim idamla cezalandırılır). Ben yapacağım, lütfen gelin ve check-in yapın, tamam mı?
Gazeteciler bundan sonra nerede? Artık onlardan yok. Dergi yok, gazete de yok. Geriye yalnızca blogcular, SEO uzmanları ve propagandacılar kalıyor.Serg_A: ↑25 Apr 2023, 13:05 Bunun genç bir gazetecinin (gazeteci) denemeleri olduğunu düşünüyorum.
Last edited by Kral Kuş on 25 Apr 2023, 15:59, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!

2 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
n5 dakika sonra gönderilir 7 saniye:
Hayır, trans değil, adam gerçekten kırılgan bir kıza benziyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 15:55 Yani.. bir tür transseksüel mi??))) Yoksa adam sadece kıza mı benziyor?
2 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 15:55 Gazetecilerden oluşan bir ekibin bunu yapacağını sanmıyorum gerizekalıların ve sapıkların olduğu forumumuzla ilgilenin))
Profesyonel olmak zorunda değil, öğrenciler, belki pratik yapıyorlar...King Zogu: ↑ Gazeteciler bundan sonra nerede? Artık onlardan yok. Dergi yok, gazete de yok. Geriye yalnızca blog yazarları, SEO uzmanları ve propagandacılar kaldı
n5 dakika sonra gönderilir 7 saniye:
Peki orada ne yapmalı:"Biz yerel halk değiliz, acı çektik depremden, kim yardım edebilirse yardım etsin! "?
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
peki, yanında sen varken, sana neden bu kadar kırılgan göründüğü açıkSerg_A: ↑25 Apr 2023, 16:07Hayır, trans değil, adam gerçekten kırılgan bir kıza benziyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 15:55 Demek istediğim... bir çeşit transseksüel mi??))) Yoksa adam kıza mı benziyor? n![]()
![]()

- Serg_A
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
Özellikle zeka konusunda yetenekli olanlar için tekrar ediyorum: Hiçbir çekici genç kız, gerizekalılarla boş, işe yaramaz iletişim kurarak zaman kaybetmez!!!
-
Автор темыErkekler2024
- Oral stimülasyon
-
- Nirvana’dayım
bunu bir yazıda yazdı: mutlaka not defterini unutmaattentive1: ↑25 Apr 2023, 16:39 Özellikle zeka konusunda yetenekli olanlar için tekrar ediyorum. Hiçbir çekici genç kız, gerizekalılarla boş, gereksiz iletişim kurarak zaman kaybetmez!!!

- Erkekler2024, Serg_A, Kral Kuş
-
Автор темыErkekler2024
- Oral stimülasyon
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Lerunchik, bana yaz kişisel bir mesaj. Lütfen.
n Lerunchik 90 yaşında bir büyükanne ya da yaşlı bir adam olamaz. İletişim kurarken, bunun kırk yaşından büyük olmayan genç bir adam olduğu hissi vardı. Bu arada çok ilginç.Serg_A: ↑25 Apr 2023, 14:09Evet, biz oradan geliyoruz. Aniden hiçbir açıklama yapmadan herkesi yasaklamaya başladılar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 13:56 yosx.ru’da mıydınız?.. Lera’nın profilini orada gördüm.. Lyubimka’nın 10 fotoğrafı vardı. Orada ona hiçbir şey yazmadım çünkü orada kimseyle iletişim kurmuyorum.
6 dakika 34 saniye sonra gönderildi:Evet, paylaştığı fotoğrafları gerçekten beğendim. Ama onların bununla hiçbir ilgisi yok. Orada, çeşitli konulardaki ilginç tartışmaların yanı sıra, o ve ben pek çok özel yazışmamız da oldu. Ve inanın bana, bunun benim ona karşı olan duygularımla hiçbir ilgisi yok. Konuşacak çok şeyimiz vardı. Bir kez daha tekrar ediyorum, kiminle konuştuğum pek umurumda değil, belki 90 yaşında bir büyükanne olabilir, belki de yaşlı bir adam... Önemli olan bu kişinin canlı zihnidir.Erkeklerin kızlarla samimi fotoğraflar yayınlayarak iletişim kurmayı sevdiklerini biliyorum)
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Lerunchik, bana yaz kişisel bir mesaj. Lütfen.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- Serg_A
-
- Nirvana’dayım
erogenovtsev’ler arasında yoklama yapmak istiyor) erogen’e gittiniz mi?
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!

8 dakika 29 saniye sonra gönderildi:

2 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
İşte bu, spor salonuna gittim. Çubukları biraz bükeceğim. Bir kötülük yüzünden seni uzaklaştıracağım.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 16:13 peki, o yanınızdayken size neden bu kadar kırılgan göründüğü açık
8 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Ben yetenekli değilim ve özellikle de değilim◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 16:44 unutmamak için not defterine yazdım n
2 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Tartışmayacağım. Her şey mümkün...Lerunchik 90 yaşında bir büyükanne ya da yaşlı bir adam olamaz. İletişim kurarken, bunun kırk yaşından büyük olmayan genç bir adam olduğu hissi vardı. Bu arada çok ilginç
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Erkekler2024
-
- Nirvana’dayım
çok fazla bükmeyin, aksi halde daha sonra açmak zorunda kalacaksınız)) ve eğer sürekli olarak büküp açarsanız halter, o zaman viraj molasında kalacaktır)Serg_A: ↑25 Apr 2023, 17:09İşte bu kadar, spor salonuna gidiyorum. Çubukları biraz bükeceğim. Bir kötülük yüzünden seni uzaklaştıracağım.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 16:13 peki, o yanınızdayken neden bu kadar kırılgan göründüğünüz açık
8 dakika 29 saniye sonra gönderildi:Ben yetenekli değilim ve özellikle de değilim◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑25 Apr 2023, 16:44 unutmamak için not defterine yazdım n
2 dakika 13 saniye sonra gönderildi:Tartışmayacağım. Her şey mümkün...Lerunchik 90 yaşında bir büyükanne ya da yaşlı bir adam olamaz. İletişim kurarken, bunun kırk yaşından büyük olmayan genç bir adam olduğu hissi vardı. Bu arada çok ilginç
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Wolffr, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 3 years
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Men2024, konu oluşturuldu - viewtopic.php?t=12031, isterseniz giriş yapın. Bu forumdan bir takma ad belirtebilirsiniz, ancak elbette yalnızca isterseniz. Beni müstehcen yazışmalardan hatırlayanlar, bana kişisel bir mesajla yazsınlar (tabii ki isteğe bağlı).
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
Arkadaşlar, daha doğrusu Lerunchik’in başka bir forumda farklı bir takma adı vardı. Dahası, tipik kadınsı bir şekilde iletişim kurduğu için Lerunchik açıkça bir erkek değildi. Evet, o forumda pek çok fotoğraf yayınladı; belli ki aynı kıza ait.
Bunlar Lyubimka’nın fotoğrafları mıydı, bilmiyorum çünkü onunla hiç etkileşime girmedim. Ve son olarak, bir kişiyi yargılamak, onun yokluğunda, pek de öyle değil... Acele etmeyelim. Onun ortaya çıkmasını bekleyelim...
Bunlar Lyubimka’nın fotoğrafları mıydı, bilmiyorum çünkü onunla hiç etkileşime girmedim. Ve son olarak, bir kişiyi yargılamak, onun yokluğunda, pek de öyle değil... Acele etmeyelim. Onun ortaya çıkmasını bekleyelim...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- aryamari, Serg_A, fare zehiri
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Sevgili bayanlar ve baylar! Lera’yı bir buçuk yıldan fazla bir süredir gayri resmi olarak tanıyorum. Yalnızca fotoğraflarını değil, GIF’lerini de görebilirsiniz. Tartışılan fotoğraf ona ait ve bu kesin bir gerçek. Bunun arkadaşının fotoğrafı olduğunu belirten ancak buna dair herhangi bir kanıt sunamayan "Avucunuzun içindeki gökyüzü"ne nedense hemen inandınız. Arkadaşının bu fotoğrafı nerede, neden yayınlamadı? 25 yaşındaki bir kızın vücudunu 39 yaşındaki bir bayandan ayırmak zor değil. Bu, tamamen anlaşılır hedefleri olan tek bir kişi tarafından kurulan çirkin bir şirket. Bu başlıkta Lera ile hayal bile edilemeyecek bir kolaylıkla iletişim kuran insanların, bir kişinin iğrenç yalanları yüzünden ona çamur atmaya başlamasına çok kırıldım. Kişisel konusuyla ilgili yüzden fazla görüş ve hit alan genç, güzel ve akıllı bir kızı kıskanmamanın zor olduğunu anlıyorum. Ama her şeyin bir sınırı var. Bunun daha başarılı bir rakibe yönelik, kıskançlıkla gerçekleştirilen ve en onursuz şekilde gerçekleştirilen bir saldırı olduğunu kesinlikle kategorik olarak beyan ederim!!!
4 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Lerunchik,
Boşver Lera’yı. Sizi kıskanıyorlar ve popülerliğinizi affedemiyorlar. Sakın burayı terk etme. Bütün bu şirketi kuran bu ucube amacına bu kadar kolay ulaşamaz!
Lerunchik,
Boşver Lera’yı. Sizi kıskanıyorlar ve popülerliğinizi affedemiyorlar. Sakın burayı terk etme. Bütün bu şirketi kuran bu ucube amacına bu kadar kolay ulaşamaz!
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
- aryamari, Nikk, fare zehiri
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
bunu nasıl kanıtlayabilirsin?
- These users thanked the author içinde for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Her zaman çoğu insanın akıl sağlığına güvendim. Peki neden sana bir şey kanıtlamak zorundayım? Her kinci eleştirmenin sözüne güveniyorsun. Ve sonra aniden kanıtlarla ilgilenmeye başladılar. Tamam o zaman! DİŞ VERİRİM!!!
-
- Orgazm!
Diş iyidir.. ama akıl sağlığı, burada annelerle seviştikleri, babaları ve erkek kardeşleri emdikleri yerde, bunu yapmam , bir düşünelim, Tanıdığınızı nasıl doğrulayabilirsiniz?
- These users thanked the author içinde for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
Neden arkamdan bana hakaret ediyorsun? Bu adam zaten her şeyi doğruladı, maruz kaldıktan sonra ortadan kaybolmasıyla, istediğiniz kadar nefes alıp verebilirsiniz ama sonuç aynı.Ksenofont: ↑25 Apr 2023, 19:00 Sevgili hanımlar ve beyler! Lera’yı bir buçuk yıldan fazla bir süredir gayri resmi olarak tanıyorum. Yalnızca fotoğraflarını değil, GIF’lerini de görebilirsiniz. Tartışılan fotoğraf ona ait ve bu kesin bir gerçek. Bunun arkadaşının fotoğrafı olduğunu belirten ancak buna dair herhangi bir kanıt sunamayan "Avucunuzun içindeki gökyüzü"ne nedense hemen inandınız. Arkadaşının bu fotoğrafı nerede, neden yayınlamadı? 25 yaşındaki bir kızın vücudunu 39 yaşındaki bir bayandan ayırmak zor değil. Bu, tamamen anlaşılır hedefleri olan tek bir kişi tarafından kurulan çirkin bir şirket. Bu başlıkta Lera ile hayal bile edilemeyecek bir kolaylıkla iletişim kuran insanların, bir kişinin iğrenç yalanları yüzünden ona çamur atmaya başlamasına çok kırıldım. Kişisel konusuyla ilgili yüzden fazla görüş ve hit alan genç, güzel ve akıllı bir kızı kıskanmamanın zor olduğunu anlıyorum. Ama her şeyin bir sınırı var. Bunun daha başarılı bir rakibe yönelik, kıskançlıkla gerçekleştirilen ve en onursuz şekilde gerçekleştirilen bir saldırı olduğunu kesinlikle kategorik olarak beyan ederim!!!
Lerunchik,
Boşver Lera’yı. Sizi kıskanıyorlar ve popülerliğinizi affedemiyorlar. Sakın burayı terk etme. Bütün bu şirketi kuran bu ucube amacına kolay kolay ulaşamaz!
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 25 Apr 2023, 19:18, edited 1 time in total.
-
Автор темыErkekler2024
- Oral stimülasyon
Lera mevcut durumu açıklasaydı iyi olurdu.
Bunlar Lyubimka’nın fotoğrafları. Lyubimka ayrıca gifler de yayınladı. Lyubimka’nın adı Lera değil ve Lyubimka Moskova’da yaşıyor. Bunların hepsi güvenilir gerçeklerdir.Ksenofont: ↑25 Apr 2023, 19:00 Sevgili hanımlar ve beyler! Lera’yı bir buçuk yıldan fazla bir süredir gayri resmi olarak tanıyorum. Yalnızca fotoğraflarını değil, GIF’lerini de görebilirsiniz. Tartışılan fotoğraf ona ait ve bu kesin bir gerçek. Bunun arkadaşının fotoğrafı olduğunu belirten ancak buna dair herhangi bir kanıt sunamayan "Avucunuzun içindeki gökyüzü"ne nedense hemen inandınız. Arkadaşının bu fotoğrafı nerede, neden yayınlamadı? 25 yaşındaki bir kızın vücudunu 39 yaşındaki bir bayandan ayırmak zor değil. Bu, tamamen anlaşılır hedefleri olan tek bir kişi tarafından kurulan çirkin bir şirket. Bu başlıkta Lera ile hayal bile edilemeyecek bir kolaylıkla iletişim kuran insanların, bir kişinin iğrenç yalanları yüzünden ona çamur atmaya başlamasına çok kırıldım. Kişisel konusuyla ilgili yüzden fazla görüş ve hit alan genç, güzel ve akıllı bir kızı kıskanmamanın zor olduğunu anlıyorum. Ama her şeyin bir sınırı var. Bunun daha başarılı bir rakibe yönelik, kıskançlıkla gerçekleştirilen ve en onursuz şekilde gerçekleştirilen bir saldırı olduğunu kesinlikle kategorik olarak beyan ederim!!!
Lerunchik,
Boşver Lera’yı. Sizi kıskanıyorlar ve popülerliğinizi affedemiyorlar. Sakın burayı terk etme. Bütün bu şirketi kuran bu ucube amacına kolay kolay ulaşamaz!
Lera mevcut durumu açıklasaydı iyi olurdu.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
Ksenofont, insanlar genel olarak kötülüğe inanma eğilimindedir iyiden de öte şeyler. Ve böylece... fotoğraflar
benzer olabilir, bayan yanılıyor olabilir vs., vs.... Bekleyelim ve görelim...
benzer olabilir, bayan yanılıyor olabilir vs., vs.... Bekleyelim ve görelim...

-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Bu Lyubimka’nın bir fotoğrafı, Lyubimka sadece kendine benziyor. Fotoğraflarını forumdan buraya yayınlamayacağım çünkü buna hakkım yok, birisinin onun fotoğraflarına zaten el koymuş olması yeterli.
- Erkekler2024
-
- Nirvana’dayım
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ve siz de Her şeyden %100 emin misin? Ya yanılıyorsan?...
-
Автор темыErkekler2024
- Oral stimülasyon
Diş çıkarmak için aceleniz yok. Lera ilginç bir insan, ondan hoşlanıyorum ama hemen onun bir erkek olduğu hissine kapıldım. Ortaya çıktığında bize her şeyi açıklayacak. Tabii eğer görünürse.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 58 Replies
- 1749 Views
-
Last post by Utangaç bebek
-
- 22 Replies