Geçtiğimiz yılların zirvesinden ensest.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Geçtiğimiz yılların zirvesinden ensest.
Uzun yıllardır anonim olarak ensest forumlarında dolaşıyorum. Bana göre gerçek olan çok az şey var. Size hikayemi anlatacağım, inanıp inanmamak herkesin kişisel tercihidir. 64 yaşındayım, evliyim, çocuklarım ve torunlarım var; her şey bu yaş için olması gerektiği gibi. Ailemin beni mastürbasyon yaparken yakaladığı 12 yaşımdan beri ensest ilişki içerisindeyim, ancak herhangi bir "eğitim önlemi" almadılar. Basit ve "olağan bir şekilde" aynı akşam babam annemle babamın yatak odasından çıkıp beni annemin yanına gönderdi. Ve orada... çıplak anne beni yanına çağırdı, soyunmama yardım etti ve beni sessizce sözde "mesih pozisyonunda" onun üzerine yatırdı. Elbette “organım” için hiçbir “hazırlığa” gerek yoktu; çıplak bir kadın gördüğüm anda hemen dikleşti. Annem onu "doğru yere" yönlendirmek için elini kullandı ve hareketi elleri ve pelvisiyle ayarladı. Elbette çok hızlı bir şekilde "Vurdum". Annem de sessizce beni kuruladı, giyinmeme yardım etti ve kapıyı işaret etti. Durumum bayılmanın eşiğindeydi ama... o zamandan beri bu durum "teknik nedenler" dışında her akşam oluyor. Elbette zamanla “süreç” daha doğal, daha rahat, daha çeşitli, daha yumuşak hale geldi. Bu arada, tüm bunları benden saklamak için herhangi bir "yemin" veya söz vermediler, sadece şunu söylediler: "Kendin anlamalısın." Ve o zaman meyvenin yasak olduğunu gerçekten anladım; çok küçük yaşlardan itibaren “akıllı bir çocuk” olarak görülüyordum. İki erkek kardeşim daha vardı ama böyle bir onura layık görülen tek kişi bendim.
O zamandan beri ve yıllar geçtikçe kendimi dünyanın en mutlu çocuğu, daha sonra da genç bir adamı olarak görmeye başladım. tüm akranlarım arasında dünya. 22 yaşında evlendim ama bu annemle bağımı kesmedi. Artık hayatta değil (babası da), ama "bu konuda" benim için yaptıklarından dolayı onlara derinden minnettarım. Eşim ve ben ailemizde böyle bir şey yapmaya cesaret edemedik, daha doğrusu bu sırrı en yakınımdan, 45 yıldır birlikte yaşadığım eşimden bile saklıyorum.
O zamandan beri ve yıllar geçtikçe kendimi dünyanın en mutlu çocuğu, daha sonra da genç bir adamı olarak görmeye başladım. tüm akranlarım arasında dünya. 22 yaşında evlendim ama bu annemle bağımı kesmedi. Artık hayatta değil (babası da), ama "bu konuda" benim için yaptıklarından dolayı onlara derinden minnettarım. Eşim ve ben ailemizde böyle bir şey yapmaya cesaret edemedik, daha doğrusu bu sırrı en yakınımdan, 45 yıldır birlikte yaşadığım eşimden bile saklıyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Re: Geçtiğimiz yılların zirvesinden ensest.
İşte ensest ilişkilerin tehlikeleri hakkındaki efsanenin çürütülmesi!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Yurik, annem adam yaptı, Travolta
-
36 yaşındayım, annem 55 yaşında, babam artık yok ama çocukluğumdan bahsediyorum. Annemiz güçlü bir kadın, despotik de diyebiliriz, babam onun bakışından korkardı, yapamazdı.’ ona karşı tek söz söylemem, bana da öyle davrandı, her şey böyle olmalıydı, diyecek ki 13 yaşımda annem beni mastürbasyon yaparken yakaladı, beni öldüreceğini sandım ama beni azarlamadı, yardım edeceğini söyledi ama söylemedi, akşam yatağıma gittiğimde annem odama gelip yanıma uzandı, amımı aldı ve mastürbasyon yapmaya başladı kapalı, ama muhtemelen korkudan sertleşmiyorum, diye soruyor annem, sık sık sertleşir misin, her zaman zorlaşır diyorum, senden korkuyorum, sakin olmamı söyledi, farklı deneyeceğiz. şimdi cübbesini açtı altında çıplak bir vücut vardı tabi ki annemi gözetlerdim ama yakından göremedim dokun bana diyor göğüslerime dokunmaya başladım annem amıma dokun diyor, elimi kasıklarına koydum ama hareket etmeye korkuyorum, elimi tuttu ve kasık boyunca hareket ettirmeye başladı, hemen ayağa kalktım, elimi kaldırmadı ve mastürbasyon yapmaya başladı izin verdim, hemen geldim, kurulandım, biraz uzandım, tekrar kalktım, tekrar silktim ve üç günde bir bunu yapacağız dedim, babam zaten çok hastaydı. , görünüşe göre gerçekten seks istiyordu, beni onunla siktirdi, babam benim odama taşındı ve ben de annemin yatak odasına taşındım, bir eş gibi yaşamaya başladım, babamın ölümünden sonra zaten hizmet etmiştim, o karar verdi bana bir baba gibi emir ver, ama benim muhtemelen öyle bir karakterim var, hemen onu onun yerine koydum, onu istediği gibi değil, benim istediğim gibi sikmeye başladım, ondan önce sadece bir klasik vardı, onu becerdim kıçına ve ağzına verdi., kendisi istifa etti, bir yıl sonra evlendi, üç çocuğu var ama ben haftada bir veya iki kez annemi ziyaret etmeye devam ediyorum, hoşuma gidiyor, annem ince, düzgün vücutlu bir kadın, eşim tüm doğumlardan sonra kilo aldı, o tamamen çocuklara bakmakla ilgileniyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531

Şahsen oğullarını siken birkaç kadın tanıyorum
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 3):
- Yurik, annem adam yaptı, Mart
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Orientation: biseksüel
Ensest dün ya da bir yıl önce ortaya çıkmamış bir olgudur. Bu eski uygarlıklara kadar uzanır. Ensest özellikle eski Mısır’da ve aynı zamanda Antik Roma ve Yunanistan’da da yaygınlaştı. Yani o zaman özellikle reklamı yapılmamıştı ve o zamanın zengin insanları bununla meşgul olabiliyordu, ancak kesinlikle yasak da değildi. Hayvanlarla cinsel ilişki de bununla birlikte gitti.
-
Ben zaten 69 yaşındayım, annem 21 yıl önce 71 yaşındayken öldü ama neredeyse ölümüne kadar onunla seks yapmaya devam ettik. Sevgi dolu ve rahat bir kadındı, yatakta her şeye izin verirdi. Zaten çok hastayken bile oral seks yapmasını istedi ve boşalana kadar emdi. Babam 67 yılında Sibirya’da görev başındayken öldü, ben henüz 16 yaşındaydım... Cenazeden birkaç ay sonra annem kimseye ihtiyacı olmadığını, yanında bir yabancının olmasını istemediğini söyledi. ev ve bundan sonra onun kocası olacağım! O zamanlar yetişkinler arasındaki ilişkiler hakkında çok az şey anlıyordum, ancak kabul ettim, hatta ailenin erkeği olma konusunda bana bu kadar güven verildiği için gurur duyuyordum... Kavalcım zaten makul bir boyuttaydı ve annem mutluydu! Prezervatif kullandığımız ilk yıllar, sonra rahim içi araç olasılığı ortaya çıktı ve sonra annem ve ben çok eğlendik! Hiçbir şeyden pişman değilim, anneme girişiminden dolayı çok minnettarım... Evliydim, eşim hala hiçbir şey bilmiyor, şimdi boşandım, bir kızım ve bir oğlum var, ilişki harika... ama yine de annemi özlüyorum!
-
İlk seferinde bu nasıl oldu? Sen ve annen ne sıklıkla seviştiniz? Sen "kafanınla gitmedin" mi? Aslında daha spesifik olabilir misin?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
-
Hayır, kafamda her şey yolunda, "gitmedim". Annemle ilk başta düzenli olarak yaşadık - neredeyse her akşam ve bazen sabahları, ardından 3-4 ay sonra haftada 2-3 kez bir ritim oluştu. Bazen "kırmızı bayrak" nedeniyle dört gün boyunca "kesintiler" oluyordu, ancak bu günlerden sonra seks acımasızdı! Son zamanlarda haftada bir (bazen daha sık) seks yapıyoruz. Genel olarak şunu söylemek isterim ki annem menopoza girdiğinde ve "kırmızı günler" durduğunda (bu 51 yaşında), daha sık vermeye başladı ve orgazmı daha parlak ve daha uzun hale geldi! Bu bir paradoks ama böyle oldu.
-
Evet, hayır, görünen o ki ortada bir paradoks yok. Her şey bireyseldir, kişinin yapısına bağlıdır. Annem de çok yaşlılığa kadar “bu işe” ilgi duymaya devam etti (küçük yaşlardan itibaren “ateşliydi”). Eşim, tüm çabalarıma, tüm okur-yazarlığıma rağmen, “evlilik görevini” vicdanla yerine getirmesine rağmen asla bir kadın olarak “uyanmadı”. Öğrenci aşkım vardı ama o zamanlar işler yolunda gitmedi bizim için. Ve bir şekilde, 57 yaşındayken ikimiz de zaten 57 yaşındaydık, tesadüfi bir toplantı sırasında aniden başımıza "oldu" (farklı şehirlerde yaşıyoruz, uzun zamandır birbirimiz hakkında hiçbir şey duymadık). ..ve gidiyoruz!!! 3 yıllık çılgın aşk ve seks, o zamanlar hala adet görüyordu, ancak bir keresinde elastik bantlardan hoşlanmadığımı söylediğim için koruma kullanmadı ve yaşlılığında nasıl "hamile kalamayacağı" konusunda endişelenmeye devam etti. O zaten birden fazla kez büyükanneydi ve ben iki kez büyükbaba oldum, o evliydi, ben evliydim, haydi! Hâlâ HERŞEYİ nostaljiyle yazışıyor ve hatırlıyoruz. Ama o karar verdi: hadi bağlayalım ve... kestiği gibi, hayatta çok saygın bir kadın ve karakteri gereği "demir" bir kadın. Yani her şey bireyseldir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
-
Herkese selam. "Geçmiş yılların zirvesinden ensest" konusunu açtım. Görünüşe göre ensest konusu yok oluyor; söyleyecek bir şeyi olan herkes muhtemelen konuştu. Şimdi siz genç kadınlar ve kızlara bir soru sorayım, sizden çok daha yaşlı (yaklaşık olarak babalarınızın yaşında) M ile seks hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir defasında benden 20 yaş küçük genç bir kadınla tanıştım (40 yaşındaydım). Bu yüzden toplantının en başından itibaren "paniğe kapıldı". "Ah, sen babamla aynı yaştasın, sana senin ne olduğunu "veremem", sanki babamla sevişiyormuşum gibi olacak!" Onu zar zor ikna ettim "sadece bir kez", ardından hızla kaçtı.
Fakat hayatımda tanıştığım kadınların neredeyse tamamı, 16-25 yaşlarında, oğulları yaşında olan M tarafından aktif olarak tacize uğradıklarını söyledi. Hatta bir bayan (58 yaşında) bana bir arkadaşlık sitesindeki yazışmalarını gösterdi; burada 17 yaşındaki bir adam (yaşına göre torun olarak sayılır) gözyaşları içinde onunla en az bir veya iki özel görüşme yapmak istediğini söyledi.
Peki sevgili genç kadınlar, hanginiz sizden büyük M ile seks hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuşma, elbette, genç kadınların ticari çıkarlar nedeniyle "babalarla" nasıl yaşadıklarıyla ilgili değil, sadece bedenin çağrısı üzerine, tabiri caizse, sadece kendi arzularına göre yaşıyorlar.
Bir defasında benden 20 yaş küçük genç bir kadınla tanıştım (40 yaşındaydım). Bu yüzden toplantının en başından itibaren "paniğe kapıldı". "Ah, sen babamla aynı yaştasın, sana senin ne olduğunu "veremem", sanki babamla sevişiyormuşum gibi olacak!" Onu zar zor ikna ettim "sadece bir kez", ardından hızla kaçtı.
Fakat hayatımda tanıştığım kadınların neredeyse tamamı, 16-25 yaşlarında, oğulları yaşında olan M tarafından aktif olarak tacize uğradıklarını söyledi. Hatta bir bayan (58 yaşında) bana bir arkadaşlık sitesindeki yazışmalarını gösterdi; burada 17 yaşındaki bir adam (yaşına göre torun olarak sayılır) gözyaşları içinde onunla en az bir veya iki özel görüşme yapmak istediğini söyledi.
Peki sevgili genç kadınlar, hanginiz sizden büyük M ile seks hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuşma, elbette, genç kadınların ticari çıkarlar nedeniyle "babalarla" nasıl yaşadıklarıyla ilgili değil, sadece bedenin çağrısı üzerine, tabiri caizse, sadece kendi arzularına göre yaşıyorlar.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
49 yaşındayım, annem 82 yaşında. Çocukluğumdan beri annemi hayal ediyordum ama ona söylemeye korkuyordum sence ona seks teklif etmeye değer mi?
-
Önceleri ensest normdu, anneler oğullarına, babaları kızlarına öğretiyordu ve herkes her şeyden memnundu ama sonra her şey değişti... Şahsen seks aşığı biri olarak asla doyamıyorum (kocam onsuz 2 dakika sikişiyor) doping) Oğullarımı dosyadan sonra beni sikmeleri için seve seve eğitirdim, aksi takdirde ortalıkta yarı becerilmiş olarak dolaşmaktan ve kendimi oyuncaklarla becermekten yoruldum. Ve en büyüğünün bir erkek olarak iyi bir amcığı olduğunu görüyorum, kardeşimin sikini hatırladığımda her şey akıyor... Makaleye dönecek olursak, kardeşim 8 yaşından itibaren bana karşı seğiriyordu ve ayakta durmaya başladığında kıçı denedi, ama işe yaramadı, ama 16 yaşındayken, sik zaten etkileyici bir boyuta ulaştığında, becerdi ve telafi olarak sadece kıçımı yaladı... Ehhh öyleydi zaman
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Hoş anılara sahip olmak güzel. Önemli olan hiçbir şeyden pişman olmamaktır.
-
- Nirvana’dayım
Sana katılıyorum: Yetersiz beslenmekten daha kötü bir şey olamaz! Çıldırabilirsin!Eskiden ensest normdu, anneler oğullarına, babalar kızlarına öğretiyordu ve herkes her şeyden memnundu ama sonra her şey değişti... Şahsen seks aşığı biri olarak asla doyamıyorum ( kocam beni doping yapmadan 2 dakika boyunca sikiyor) Oğullarımı dosyalardan sonra beni sikmeleri için eğitmekten mutlu olurdum, aksi takdirde ortalıkta yarı becerilmiş olarak dolaşmaktan ve kendimi oyuncaklarla becermekten yoruldum. Ve en büyüğünün bir erkek olarak iyi bir amcığı olduğunu görüyorum, kardeşimin sikini hatırladığımda her şey akıyor... Makaleye dönecek olursak, kardeşim 8 yaşından itibaren bana karşı seğiriyordu ve ayakta durmaya başladığında kıçı denedi ama işe yaramadı, ama 16 yaşındayken, sik zaten etkileyici bir boyuta ulaştığında, sikti, sadece kıçımı yaladı ve telafi olarak beni yaladı... Ehhh bir zamanlar

- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
-
- Nirvana’dayım
Ne önemi var? Önemli olan ne kadar ilginç sunulduğu!
- annem adam yaptı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
-
Büyükbaba,
Tutarsızlıklar var. Bunlardan başlıcaları: 12 yaşında hala mastürbasyon yapmamaları ve annenin diğer erkek kardeşlerle ensest ilişkiye girmemiş olması. Bu nedenle kurgu kokuyor.
Tutarsızlıklar var. Bunlardan başlıcaları: 12 yaşında hala mastürbasyon yapmamaları ve annenin diğer erkek kardeşlerle ensest ilişkiye girmemiş olması. Bu nedenle kurgu kokuyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
-
-
su perisi,
Yapmazlar saat 12’de mastürbasyon yap, yoksa bu çok düşük bir ihtimal. 12 yaşında henüz sperm yok
Yapmazlar saat 12’de mastürbasyon yap, yoksa bu çok düşük bir ihtimal. 12 yaşında henüz sperm yok
-
- Penetrasyon
-
su perisi,
Henüz sperm yok, dick ayağa kalkabilir, ancak nadiren ve yalnızca çıplak bir kadın gördüğünüzde. 13 yaşındayken sık sık sertleşirsin ve sertleşmemek için boşalmak zorunda kalırsın.
Bu arada konunun yazarı da 12 yaşında sperm vurduğunu yazmış. Bu nedenle doğruluğundan şüphe edilebilir.
Henüz sperm yok, dick ayağa kalkabilir, ancak nadiren ve yalnızca çıplak bir kadın gördüğünüzde. 13 yaşındayken sık sık sertleşirsin ve sertleşmemek için boşalmak zorunda kalırsın.
Bu arada konunun yazarı da 12 yaşında sperm vurduğunu yazmış. Bu nedenle doğruluğundan şüphe edilebilir.
-
- Nirvana’dayım
Her şey tamamen bireyseldir. 5 ila 6 yaşları arasında gerçekten mastürbasyon yapmaya başladım. Ve 12 yaşımdayken zaten çok deneyimli bir mastürbasyoncuydum. Evet - sperm 12’den itibaren ortaya çıktı...Roman.: ↑14 Jul 2021, 16:18 su perisi,
Sperm olmadığı sürece penis dikleşebilir, ancak nadiren ve yalnızca çıplak bir kadın gördüğünüzde. 13 yaşındayken sık sık sertleşirsin ve sertleşmemek için boşalmak zorunda kalırsın.
Bu arada konunun yazarı da 12 yaşında sperm vurduğunu yazmış. Bu nedenle doğruluğundan şüphe duyulabilir.
- annem adam yaptı
-
niqk,
Yapmayacaksın bunu kendi başınıza nasıl yapacağınızı öğrenin. Bir yerde görmek lazım. 5-6 yaşında bunu nerede görebilirsin?
Yapmayacaksın bunu kendi başınıza nasıl yapacağınızı öğrenin. Bir yerde görmek lazım. 5-6 yaşında bunu nerede görebilirsin?
-
- Nirvana’dayım
Anaokulunda.
- Kırk beşinci
-
- Penetrasyon
Çocuklar beşikten itibaren kendilerine dokunmaya başlarlar. Ve buraya dokunmanın güzel olduğunu hemen anlıyorlar. Evet elbette bu genellikle cinsel istekle ilişkilendirilmez. Ancak çocuklar çok küçük yaşlardan itibaren mastürbasyon yaparlar.
-
- Nirvana’dayım
Ayrıca çoğunluk için bu mastürbasyon oldukça hızlı bir şekilde sona erer. Ama bazı insanlar mastürbasyon yapmayı bırakıp hayatları boyunca bunu yapıyorlar...
- annem adam yaptı
-
tam bir saçmalık! Torunum 9 yaşında ve her sabah ereksiyon oluyor. Zaten duyurduğundan şüpheleniyorum.
-
Yukarıda benim yazım ya da sizin dediğiniz gibi yazı ya da başka bir şey var. Kendimi tanıtmadan yazdığım için özür dilerim. 1 sorum var, bu ensest veya çocuk anonimliği ile ilgili bir sayfa veya site (doğru şekilde nasıl adlandıracağımı bilmiyorum). Ensestle başladık, çocukluk anonizmiyle devam ettik. Ensest konusuna devam edebilir miyiz?
-
- Nirvana’dayım
Sorun değil! Neye devam etmek istersiniz?Dede Paşa: ↑16 Jul 2021, 19:14 Yukarıdaki benim gönderim veya sizin dediğiniz gibi gönderi veya başka bir şey. Kendimi tanıtmadan yazdığım için özür dilerim. 1 sorum var, bu ensest veya çocuk anonimliği ile ilgili bir sayfa veya site (doğru şekilde nasıl adlandıracağımı bilmiyorum). Ensestle başladık, çocukluk anonizmiyle devam ettik. Ensest konusuna devam edebilir miyiz?
-
Aslında durumumuz hakkında yazmak istemiyordum ama sen çok güzel bir soru sordun: bir teklif. 61 yaşındayım, 14 yaşımda annemle başladı, sonbahar tatilinde 8. sınıfa gittim. Ama bu seksle başlamadı. Televizyon izliyorduk ve bana öyle geliyordu ki (o zaman bundan emindim) annem uyuyakalmıştı. Annem çok güzeldi ve çoğu kadın gibi naylon çorap giyiyordu. Ayaklarını öpmeye başlamak için cesaretimi topladım, onlar için deli oluyordum. Ama ortaya çıktı ki ertesi gün annem uyumadı. Bir konuşma geçti ve annem ayaklarını öpmeme izin verdi ve bu yaklaşık 3 yıl sürdü. Annemle ilk seksim 17 yaşımdayken gerçekleşti ve ilişkimiz ben 26 yaşıma kadar sürdü. Annemin trajik ölümü nedeniyle her şey durdu. Bizim gibi insanlar hakkında yazdıklarına, yani bizde akıl hastalığı falan mı var diye yazdıklarına şu cevabı vereceğim, size sempati duyuyorum, bir oğul ile bir anne arasındaki ilişkide yaşanan sevgiyi ve duyguları hiç yaşamadınız. Çünkü dünyada hiçbir kadın sana annen kadar sevgi veremez. Ve kırık ruh ve yaşam hakkında, bu TAMAMEN saçmalık. Bir eşim, iki ikiz kızım, iki torunum ve üç torunum var. Harika bir hayat yaşıyoruz ve herkes için bunu diliyorum.
-
- Nirvana’dayım
İşte ensest kurbanına mükemmel bir örnek! Bir insan yaşar ve hayattan zevk alır! Annen sayesinde!
- annem adam yaptı
-
15 yaşındayken annesinden göğüslerini göstermesini istedi... Birçok istekten sonra bana gösterdi ve meme uçlarını emmeme izin verdi. Birkaç ay sonra onunla ormandaydık, "mırıldanmak" için oturdu, amını göstermemi istedim. İlk başta açıkça reddetti, sonra isteksizce kabul etti, ama sadece evde! Bu kıymetli anın gerçekleşmesini bir hafta, hatta on gün bekledim ama babam sürekli müdahale ediyordu. Bir gün, anı iyileştirerek babam bir yere çıktığında ona ne zaman göstereceğini sordu? Babamın sürekli evde olduğunu söyledi. Onu bunun fazla zaman gerektirmediğine, birkaç dakikanın yeterli olduğuna ikna etmeye başladım! Ve diyor ki - evet, birkaç dakika... Nasıl biteceğini biliyorum! Bana bakıyorsun, sana dokunmamı istiyorsun, heyecanlanıyorsun ve üzerime tırmanıyorsun... Bir anda sıcaktan bunalıyordum! Ne cevap vereceğimi bile bulamadım, heykel gibi durdum orada! Babam geri döndü, sessizce fısıldadı - bekle! Ondan sonra bütün gece deli gibi mastürbasyon yaptım... Nihayet dört gün sonra arkadaşlarım babamı balığa davet etti ve o da gitti. Akşamı zar zor bekleyebildim, annem mutfağı idare etmek için uzun zaman harcadı, ben televizyon izliyordum ve heyecandan titriyordum... sonunda odaya sadece külotuyla geldi ve kayıtsız bir şekilde - kenara çekil! Duvara doğru ilerledim, külotunu çıkardı ve tamamen çıplak olarak yanıma uzandı. - Bakmak mı istedin? Bakmak! Ve bacaklarını aç! Başını televizyona çevirdi. Öyle bir ereksiyon yaşadım ki, külotum neredeyse dikiş yerinden patlayacaktı. Sessizce annemin amını aldım, yoğurdum, dudaklarını ayırdım ve sonra bana külotumu çıkarıp üstüne yatmamı söyledi! Bunu büyük bir heyecan ve hızla yaptım. Annem amımı kendisi aldı ve kendi amına yönlendirdi... Tabii ki birkaç saniye içinde geldim... Biraz hayal kırıklığına uğradı ve ona da zevk vermek için yalamamı istedi. Söylemeye gerek yok, yakışıklı adamım tekrar dövüş duruşuna geçene kadar çılgınca yaladım. Annem oral seks sırasında tahrik oldu ve ona tekrar girdiğimde neredeyse anında geldi... Gecenin yarısına kadar birbirimizi memnun ettik ve bitkin bir halde çıplak uykuya daldık. Sabah annem beni kahvaltıya çağırdı, masaya oturduk ve bana amını beğenip beğenmediğimi sordu. Cevap verdim - çok! Sonra ana cümleyi söyledi: Bu ilk ve son seferdi! Bakmak zorundaydın, sana öyle bir fırsat verdim ki, üstelik gevşemek istedin - Ben de sana öyle bir fırsat verdim! Bu bizim sırrımız olarak kalmalı! Şimdi bir kız arkadaş bul ya da mastürbasyon yap ama artık beni rahatsız etme! 10 yıldan fazla zaman geçti ama annem ve ben sırrımızı kutsal bir şekilde saklıyoruz! İlişkiler hakkında çok şey anlamaya başladım, evlendim, 2018’de bir oğlum oldu, mükemmel bir uyum içinde yaşıyoruz...!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post