Düzenli samimi toplantılar için bir ortak bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve Moskovalıyım.

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
RAHATLAMAK
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Düzenli samimi toplantılar için bir ortak bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve Moskovalıyım.

Unread post by RAHATLAMAK »

Merhaba! Düzenli samimi toplantılar için 18’den 40’a kadar bir kız bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve :oops: Moskova’yı denemeye hazırım.
These users thanked the author RAHATLAMAK for the post:
seksforumu_
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Düzenli samimi toplantılar için bir ortak bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve Moskovalıyım.

Unread post by Saç gömlek »

RELAX: 10 Jul 2021, 12:58 Merhaba! Düzenli samimi toplantılar için 18’den 40’a kadar bir kız bulmak istiyorum. 33 yaşındayım, Moskova’daki deneylere hazırım.
Böyle bir duyuruya kimse cevap vermeyecektir.
Önce mülk yeterliliğini yazmanız gerekiyor . Yani arabanız var mı, kendi yaşam alanınız var mı, bir bayanı nereye davet edebilirsiniz?

Sonra sadece yaşınızı değil uyruğunuzu ve olup olmadığınızı da yazmanız gerekiyor. evli veya bekar. Bu da bayan için çok önemli.
O halde taktik ve teknik verileri yazmalısınız.
Boy, kilo ve mutlaka çalışır durumdaki penisin uzunluğu.

Yine Gelir kaynağından bir şekilde bahsetmeniz tavsiye edilir. Yani bir yerde çalışıyorsunuz ya da diyelim ki orada bireysel bir girişimcisiniz ya da başka bir şey.
Çünkü geceleri çöp kutularında şişe toplayan ötekileştirilmiş alkoliklere de kimsenin ihtiyacı yok.
Peki , muhtemelen olmayacak Invitro’ya gitmeye ve o ne derse desin test edilmeye hazır olduğumu söylemek gereksiz. Peki HIV, hepatit falan var.

Doğru anlayın. Şaka yapmıyorum. Yukarıdakilerin hepsi bir bayanı öncelikli olarak endişelendiren şeylerdir.
Genel olarak, sikişmek isteyen kadınların, aynısını yapmak isteyen erkeklerden daha az olmadığını düşünüyorum.
Ve eğer bir kadın tüm korkularını giderir ve yalnızca lezzetli ve keyifli seks ihtimalini bırakır, o zaman sizin için bir kuyruk sıraya girecektir.
Ka-te
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65
Registered for: 4 years 4 months
 Yanıt: Düzenli samimi toplantılar için bir ortak bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve Moskovalıyım.

Unread post by Ka-te »

Bunların hepsi çok daha basit.
Yazar, kişilerinizi reklama ekleyin. Telegram’ınız var mı?
These users thanked the author Ka-te for the post:
Acı bakla
SergeyON
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 4 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by SergeyON »

Moskova’dan kızlar yazın! Buluşalım!!!sadece samimiyet ve ekstra bir şey yok!!!!Her türlü cinsel isteği yerine getireceğim!!!her zaman alakalı!!!😃
Acı bakla
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 3 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Acı bakla »

Ka-te: 15 Jul 2021, 09:11 Bütün bunlar çok daha basit.
Yazar, kişilerinizi reklama ekleyin. Telegram’ınız var mı?
tanışmak ister misiniz?))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”