Düzenli samimi toplantılar için bir ortak bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve Moskovalıyım.
-
Автор темыRAHATLAMAK
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Düzenli samimi toplantılar için bir ortak bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve Moskovalıyım.
Merhaba! Düzenli samimi toplantılar için 18’den 40’a kadar bir kız bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve
Moskova’yı denemeye hazırım.

- These users thanked the author RAHATLAMAK for the post:
- seksforumu_
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Düzenli samimi toplantılar için bir ortak bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve Moskovalıyım.
Önce mülk yeterliliğini yazmanız gerekiyor . Yani arabanız var mı, kendi yaşam alanınız var mı, bir bayanı nereye davet edebilirsiniz?
Sonra sadece yaşınızı değil uyruğunuzu ve olup olmadığınızı da yazmanız gerekiyor. evli veya bekar. Bu da bayan için çok önemli.
O halde taktik ve teknik verileri yazmalısınız.
Boy, kilo ve mutlaka çalışır durumdaki penisin uzunluğu.
Yine Gelir kaynağından bir şekilde bahsetmeniz tavsiye edilir. Yani bir yerde çalışıyorsunuz ya da diyelim ki orada bireysel bir girişimcisiniz ya da başka bir şey.
Çünkü geceleri çöp kutularında şişe toplayan ötekileştirilmiş alkoliklere de kimsenin ihtiyacı yok.
Peki , muhtemelen olmayacak Invitro’ya gitmeye ve o ne derse desin test edilmeye hazır olduğumu söylemek gereksiz. Peki HIV, hepatit falan var.
Doğru anlayın. Şaka yapmıyorum. Yukarıdakilerin hepsi bir bayanı öncelikli olarak endişelendiren şeylerdir.
Genel olarak, sikişmek isteyen kadınların, aynısını yapmak isteyen erkeklerden daha az olmadığını düşünüyorum.
Ve eğer bir kadın tüm korkularını giderir ve yalnızca lezzetli ve keyifli seks ihtimalini bırakır, o zaman sizin için bir kuyruk sıraya girecektir.
Böyle bir duyuruya kimse cevap vermeyecektir.
Önce mülk yeterliliğini yazmanız gerekiyor . Yani arabanız var mı, kendi yaşam alanınız var mı, bir bayanı nereye davet edebilirsiniz?
Sonra sadece yaşınızı değil uyruğunuzu ve olup olmadığınızı da yazmanız gerekiyor. evli veya bekar. Bu da bayan için çok önemli.
O halde taktik ve teknik verileri yazmalısınız.
Boy, kilo ve mutlaka çalışır durumdaki penisin uzunluğu.
Yine Gelir kaynağından bir şekilde bahsetmeniz tavsiye edilir. Yani bir yerde çalışıyorsunuz ya da diyelim ki orada bireysel bir girişimcisiniz ya da başka bir şey.
Çünkü geceleri çöp kutularında şişe toplayan ötekileştirilmiş alkoliklere de kimsenin ihtiyacı yok.
Peki , muhtemelen olmayacak Invitro’ya gitmeye ve o ne derse desin test edilmeye hazır olduğumu söylemek gereksiz. Peki HIV, hepatit falan var.
Doğru anlayın. Şaka yapmıyorum. Yukarıdakilerin hepsi bir bayanı öncelikli olarak endişelendiren şeylerdir.
Genel olarak, sikişmek isteyen kadınların, aynısını yapmak isteyen erkeklerden daha az olmadığını düşünüyorum.
Ve eğer bir kadın tüm korkularını giderir ve yalnızca lezzetli ve keyifli seks ihtimalini bırakır, o zaman sizin için bir kuyruk sıraya girecektir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 4 years 4 months
Yanıt: Düzenli samimi toplantılar için bir ortak bulmak istiyorum. 33 yaşındayım ve Moskovalıyım.
Bunların hepsi çok daha basit.
Yazar, kişilerinizi reklama ekleyin. Telegram’ınız var mı?
Yazar, kişilerinizi reklama ekleyin. Telegram’ınız var mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 4 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Moskova’dan kızlar yazın! Buluşalım!!!sadece samimiyet ve ekstra bir şey yok!!!!Her türlü cinsel isteği yerine getireceğim!!!her zaman alakalı!!!
😃
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 3 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
tanışmak ister misiniz?))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 461 Views
-
Last post by Kullanıcı adı
-