Emme arzusu
-
Автор темыZhenya45
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Emme arzusu
Bir değer olarak biseksüel deneyimim oldu Ama zamanla, giderek daha fazla istiyorum pasif bir rol deneyin, özellikle nasıl sik yalanacağımı öğrenmek istiyorum.
Bu tür arzuları nereden aldığımı anlamıyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 3 years 1 month
Re: Emme isteği
Merhaba. Dürüst olmak gerekirse on üç yaşımdan beri erkekleri yalıyorum. Ve pek çok erkek bana, ibnelerin ne tür heyecanlar yaşadığını bilmekle ilgilendiklerini söyledi. Dolayısıyla böyle bir ilgiye sahip olan tek kişi siz değilsiniz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 4 months
Bunda yanlış bir şey yok) ne istersen dene, hayat kısa, birisinin dayattığı normlar yüzünden arzularından kendini mahrum etme) asıl mesele kanunları çiğnememek
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Esinti, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Benim de aklımda vardı tabi ki, eğer bir erkek 18 yaşındaysa ve kıza benziyorsa, örtülüp inlemesini duymak, ayrıca ona çorap giydirip kız gibi makyaj yapmak da arzu edilirdi.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
- Yoldan geçen2022, Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
alex503311, hatta daha iyisi normal bir kız bul ve siktir et
Yiyecek eksikliğinden aklında ne var?

Yiyecek eksikliğinden aklında ne var?
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 5):
- Leon kralı, Üstü kendinize saklayın, Fargal94, Maliyet 69, Wolffr
-
- Orgazm!
Eğer bunu 20 yıl içinde bulabilirsem, o zaman farklı bir hikaye olurdu. Ve kızların aslında erkeklere ihtiyacı yok, ben Abramovich ya da Chubax değilim.
Ve artık internette de bulmak imkansız, kadınlar bilgisayarın dışına çıkmıyor.
Öncelikle fantezi. Ve sonra tavsiye hatırlatıyor, "kraliçeyle evlen" gibi, yani tavsiye iyi ama pek gerçekçi değil.
Eğer bunu 20 yıl içinde bulabilirsem, o zaman farklı bir hikaye olurdu. Ve kızların aslında erkeklere ihtiyacı yok, ben Abramovich ya da Chubax değilim.
Ve artık internette de bulmak imkansız, kadınlar bilgisayarın dışına çıkmıyor.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Esinti
-
- En güçlü orgazm!
alex503311, senin için tüm kızlar ve kadınlar kraliçedir ?!
Evet, hayat senin için zor. Bir doktora görünmelisin, mesele para ya da çevrendeki insanlarla ilgili değil.
Evet, hayat senin için zor. Bir doktora görünmelisin, mesele para ya da çevrendeki insanlarla ilgili değil.
-
- Orgazm!
Bu hiç de öyle çalışmıyor. Kızlarla ve erkeklerle dönüşümlü seks yapıyorum, eskiden bir kızdan eve gelirdin ve zaten WhatsApp’ta "Ne yapıyorsun, yalnızım, gel" gibi bir mesaj olurdu. Her yerin kendine göre avantajları var)
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Esinti, Stas99rus
-
- Orgazm!
Kız bulmanın Snickers almak olmadığını söyledim, benim işimde insanların yarısı evli değil falan.
Tekrar ediyorum, sen çok iyimsersin, diyorum ki, çoğu kız çok seçici, o zaman artık SSCB değil, aile önemliyken, birçok kız-kadının erkeklere ihtiyacı yok, 100-200 ton alıyorlar ve neden onların sorunları
1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
5 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Üçüncüsü bedava, üçüncüsü de hastalık iznindeydi bir şekilde iki kadını çıkardım. İnternet iyiydi ama biri 14’te, diğeri 16’da olacak ve günlere yaymak imkansız, bu yüzden bir serseri vardı. Şimdi ilki olacaktı, hâlâ sessizlik var.
Ama dedikleri gibi, erkeklerin akşam için buna ihtiyacı var, pek çok kişi bir kereden memnun kaldı, kadınlar, ben şahsen ben kalıcı olandan memnundu.
Doktora gitmen gerekip gerekmediğini kim bilebilir.
Kız bulmanın Snickers almak olmadığını söyledim, benim işimde insanların yarısı evli değil falan.
Tekrar ediyorum, sen çok iyimsersin, diyorum ki, çoğu kız çok seçici, o zaman artık SSCB değil, aile önemliyken, birçok kız-kadının erkeklere ihtiyacı yok, 100-200 ton alıyorlar ve neden onların sorunları
1 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
Bir köy satın alıp oraya bir harem kurmak daha iyidirMr.hamsterrr: ↑Hiç de öyle yürümüyor. Kızlarla ve erkeklerle dönüşümlü seks yapıyorum, eskiden bir kızdan eve gelirdin ve zaten WhatsApp’ta "Ne yapıyorsun, yalnızım, gel" gibi bir mesaj olurdu. Her yerin kendine göre avantajları vardır)Kardeşim:21 Apr 2023, 09:57 alex503311, ya da daha iyisi, normal bir kız bul ve seks yap :wink:
Siktirsizlikten aklınıza ne giremez?

5 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Evet, bir kız arkadaşım ve iki kadınım vardı ama 25 yaşının üzerindeydim , tabii ki isterdim ama biri kaldı. İkincisi kritik,Mr. hamsterrr:21 Apr 2023, 13:37 Yalnızım, gel" . Her yerin kendine göre avantajları var)
Üçüncüsü bedava, üçüncüsü de hastalık iznindeydi bir şekilde iki kadını çıkardım. İnternet iyiydi ama biri 14’te, diğeri 16’da olacak ve günlere yaymak imkansız, bu yüzden bir serseri vardı. Şimdi ilki olacaktı, hâlâ sessizlik var.
Ama dedikleri gibi, erkeklerin akşam için buna ihtiyacı var, pek çok kişi bir kereden memnun kaldı, kadınlar, ben şahsen ben kalıcı olandan memnundu.
- Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Orientation: heteroseksüel
Normal bir fahişe bulun.alex503311: ↑21 Apr 2023, 13:40 birçok kız çok seçici, o zaman artık SSCB değil, aile önemliyken, birçok kadın kızın erkeklere ihtiyacı yok, 100-200 ton alıyorlar ve neden onların sorunları
-
- En güçlü orgazm!
alex503311, sen havasız bir insansın * x)
İşte bu yüzden tüm hayatın boyunca mastürbasyon yapıyorsun
54 saniye sonra gönderildi:
Serg_A, şimdi size parasının olmadığını ve bu durumun hiç de aynı şey olmadığını söyleyecektir
İşte bu yüzden tüm hayatın boyunca mastürbasyon yapıyorsun
54 saniye sonra gönderildi:
Serg_A, şimdi size parasının olmadığını ve bu durumun hiç de aynı şey olmadığını söyleyecektir
-
- Orgazm!
İşte buradasınız, kaç yaşındasınız, 30 mu?
Bir keşif yaptın, 80-90 Kız ve erkek çocukların yüzdesi mastürbasyon yapıyor ve birisiyle birlikte olsanız bile.
İşte buradasınız, kaç yaşındasınız, 30 mu?
-
- En güçlü orgazm!
Kardeşim, bir erkeği daha çok istiyor olabilir, olur ve bu 
6 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Elbette bir fahişe seçeceğim. Ancak bu herkesin kişisel meselesidir.
6 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Elbette bir fahişe seçeceğim. Ancak bu herkesin kişisel meselesidir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Çocukluğumdan beri göğüsleri emerdim))))))))))))))))Zhenya45: ↑20 Apr 2023, 05:10 Bir değer olarak biseksüel deneyimim oldu Ama zamanla, giderek daha fazla Pasif bir rol denemek istiyorum, özellikle de sik yalamayı öğrenmek istiyorum.
-
- Orgazm!
Serg_A: ↑21 Apr 2023, 14:55 Kardeşim, muhtemelen onun daha fazlasını istediğim bir erkek arkadaş, bazen bu oluyor
Beni gülümsetiyorsun, forumda biseks konusu hakkında yazıyorsunuz ve forumdaki diğer kişilerin de bu konuda yazmasına şaşırıyorsunuz, konuyu karıştırmış gibisiniz.
CSKA’yı Zenit taraftar forumunda da tartışmalıydınız.
Fahişelere gelince, herkesin bir fahişe için 10-20 ton’u yoktur ve herkes onları aramaz, bu da tavsiyenin herkese uygun olduğu anlamına gelmez.
Kardeşime gelince, ona Rusça olarak kaç yaşında olduğunu sordum, yaşımı biraz düşürdüm, Mayıs ayında 54 olacağım, yani 55 yaşında neredeyse 30 yaşında bir kız bulursa neredeyse emekli biriyle çıkacak olan başkentte, o ya bir oligark ya da hipnozcudur ve bunu bir tatil yerinde yapabilir, ancak başkentte değil, burada 60 yaşında ve bir banka dolusu para olsa bile, o zaman kızlar olacak ve onlar ilk altın karta aşık olacağım ama ben Dibrov, Antonov ve kendinden 30 yaş küçük kızlarla yaşayan diğerleri değilim.
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
alex503311, yani ben de aynı şeyden bahsediyorum . Madem istiyorsun, o zaman neden zaman harcıyorsun? Sonsuz değil. Tek bir hayat var.
-
- Orgazm!
2500-5000 aralığımız var. Tabii 20 binlik olanlar da var ama orada her şey aynı, fazla ödeme yapmanın manasını göremiyorum. Biri 2500’e, diğeri 4000’e kendini kanıtlamış iki kızım var. Her iki güzellik de ince, çalışkan ve seksi.
Fiyat etiketlerinizi boş verin
-
- En güçlü orgazm!
Eh, 2500, bizim için bu da harika. 3500-4000 aralığımız var. 3000’e hala komşu bir şehirde bulabilirsiniz...
-
- Orgazm!
[quote=Mr.hamsterrr post_id=194285 time=1682152713 user_id=15742]
Saçma, fiyat etiketleriniz var
2500-5000 aralığımız var.
[/quote]
Örneğin Moskova yakınlarında, sabah 10’da, başkentten 30 km uzakta baktım. Yine de fiyatına göre bu bir şişe konyak değil.
Ayrıca şu anda borsadayım ve orada kızlara para ayırmıyorlar, ayda yaklaşık 1000 ton ve sadece dergi için de olsa "Playboy"
Anek şunu hatırlattı: Petka Fransa’ya gitti, bir kız bulmaya karar verdi, üç kapı var, 100$, 25$, 1$, 100 elit için istiyor, güzel ve biçimli, 25 için Sıradan bir kadın, evli, 45 dolar.
Eh, hesabı o yaptı, diyor, hadi 1 dolara yapalım o zaman, tamam, kapıyı onun için açtılar, orada bir komodin var ve üstünde ortasında delik olan bir tahtadır
7 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Ayda bir yeterli değil, ancak 5 zaten 50 bin ve 1000 ruble değişimindeki mevcut ödemeyle, sadece bir bakış için yeterli olduğunu düşünüyorum.
Saçma, fiyat etiketleriniz var
[/quote]
Örneğin Moskova yakınlarında, sabah 10’da, başkentten 30 km uzakta baktım. Yine de fiyatına göre bu bir şişe konyak değil.
Ayrıca şu anda borsadayım ve orada kızlara para ayırmıyorlar, ayda yaklaşık 1000 ton ve sadece dergi için de olsa "Playboy"
Anek şunu hatırlattı: Petka Fransa’ya gitti, bir kız bulmaya karar verdi, üç kapı var, 100$, 25$, 1$, 100 elit için istiyor, güzel ve biçimli, 25 için Sıradan bir kadın, evli, 45 dolar.
Eh, hesabı o yaptı, diyor, hadi 1 dolara yapalım o zaman, tamam, kapıyı onun için açtılar, orada bir komodin var ve üstünde ortasında delik olan bir tahtadır

7 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Birincisi, bütün hayatın boyunca birikim yapamazsın, sonra ben metres bulmayı tercih ettim, evlenebilirsin hatta ararsam
Ayda bir yeterli değil, ancak 5 zaten 50 bin ve 1000 ruble değişimindeki mevcut ödemeyle, sadece bir bakış için yeterli olduğunu düşünüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Ve sonra eğer Bi’ysen o adamla bir anlaşmaya varırsın. Pek çok genç bana kişisel mesajlarla yazdı, zaten benden bıktılar, eminim sen de bıkmışsındır. Uzun zaman önce kabul ederdim.
Gece oldu kahretsin, değil mi bir saat sana yeter mi?alex503311: ↑22 Apr 2023, 15:50 Örneğin Moskova yakınlarına baktım, gece saat 10, başkentten 30 km uzakta.
Ve sonra eğer Bi’ysen o adamla bir anlaşmaya varırsın. Pek çok genç bana kişisel mesajlarla yazdı, zaten benden bıktılar, eminim sen de bıkmışsındır. Uzun zaman önce kabul ederdim.
-
- Orgazm!
Serg_A: ↑22 Apr 2023, 16:04Gece oldu, kahretsin , bir saat sana yetmiyor mu?Örneğin Moskova yakınlarına baktım, gece saat 10, başkentten 30 km uzakta.
Ve sonra eğer Bi’ysen o adamla bir anlaşmaya varırsın. Pek çok genç bana kişisel mesajlarla yazdı, zaten benden bıktılar, eminim sen de bıkmışsındır. Uzun zaman önce aynı fikirde olurdum.
Yine ben maviden bahsediyorum, sen ise yumuşaktan bahsediyorsun.
Tekrar ediyorum , konu fahişe aramak değil, ancak tüm bi’leri veya eşcinselleri yeniden yapmak istiyorsanız başka konulara yazın ve onlara bir kız sipariş etmelerini tavsiye edin.
Forumdakiler için tekrar ediyorum, Hiç kız aramıyorum, tavsiye almadan nasıl kız bulacağımı biliyorum.
Ayrıca bir erkekle buluşmak istediğimi de yazmadım, erkekler bana şahsen yazmasın erkek aradığımı yazdıysan ya da aramayı kapatmamışsındır.
Belki ayda bir saat senin için yeterlidir, kişisel olarak benim için değil. Tekrar ediyorum, "Kadın ya da erkek arıyorum" konusuna yazmadım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 1 year 9 months
Berbat, bu harika, bunu her zaman istiyorum
- These users thanked the author arthur.isimsiz for the post:
- abartı
-
- Similar Topics