Kadınlar cinsiyetlerine ait olduklarını doğruluyor!
-
Автор темыiçinde
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kadınlar cinsiyetlerine ait olduklarını doğruluyor!
Burada çok az kadın olduğu için bir konu oluşturdum ve hatta kadınlar bile erkeklerin kadın takma adları altında yazdıklarına dair şüphelerini dile getirdiler, o yüzden kadın yarısına ait olduğumuzu doğrulayalım
2 dakika sonra gönderilir 4 saniye:
Lerunchik, sizin için lütfen kadın elinizin, sol elinizin yumruk şeklinde katlanmış olduğu bir fotoğraf gönderin. küçük parmakta yüzük, parmaklar incir gibi katlanmış
teşekkür ederim
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
VictoriaS, lütfen sol ayakkabının giyildiği sağ ayağınızın parmak uçlarına kadar olan fotoğrafını gönderin
2 dakika sonra gönderilir 4 saniye:
Lerunchik, sizin için lütfen kadın elinizin, sol elinizin yumruk şeklinde katlanmış olduğu bir fotoğraf gönderin. küçük parmakta yüzük, parmaklar incir gibi katlanmış
teşekkür ederim
1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
VictoriaS, lütfen sol ayakkabının giyildiği sağ ayağınızın parmak uçlarına kadar olan fotoğrafını gönderin
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Kadınlar cinsiyetlerine ait olduklarını doğruluyor!
Konudan ayrılmayın İlgi olduğunda sorun yaşamadan onaylıyorlar.
Last edited by özenli1 on 21 Apr 2023, 08:06, edited 1 time in total.
- These users thanked the author özenli1 for the post (total 4):
- Hottoh, Üstü kendinize saklayın, Fargal94, Ogest
-
Автор темыiçinde
- Orgazm!
adreslerin gönderilmesini bekleyin PM’de, seyahat biletlerinin ibraz edilmesi üzerine, seyahat harçlarının banka kartına tahakkukuBay.hamsterrr: ↑21 Apr 2023, 07:59 Forumdaki her kızı kişisel olarak kontrol etmeye hazırımbir pil prezervatif ve bir şişe kayganlaştırıcı hazır, nereye gitmeli?
![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Genellikle bu fotoğrafın yayınlandığı kaynak bir kağıt parçası üzerine yazılır. Bir fotoğrafı bir hareketle indirebilirsiniz)
-
- Penetrasyon
İndirebilirsiniz ancak internetteki fotoğrafın exif dosyası yoktur. iş.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
Teyide gelince elbette kim isterse.
Bence kızsa neden söylemiyorsunuz, o zaman yine erkekler bunu kabul edebilir ve bunun bir anlamı yok.
Aslında, yani hem kız hem de kız, sadece kızları algılıyorum forumda, yani yaklaşık 20 yıldır onunla tanışıyorum, şimdi sadece dinamizmin olduğu bir SZ var.
Ve bu yüzden kız gibi görünmelerinden ve fanteziler kurmalarından hoşlanmıyorum. gerçekmiş gibi aktarılıyor, ben yazdım, hayal ettim, gerçek ve normal olduğunu düşündüm.
Bence kızsa neden söylemiyorsunuz, o zaman yine erkekler bunu kabul edebilir ve bunun bir anlamı yok.
Aslında, yani hem kız hem de kız, sadece kızları algılıyorum forumda, yani yaklaşık 20 yıldır onunla tanışıyorum, şimdi sadece dinamizmin olduğu bir SZ var.
Ve bu yüzden kız gibi görünmelerinden ve fanteziler kurmalarından hoşlanmıyorum. gerçekmiş gibi aktarılıyor, ben yazdım, hayal ettim, gerçek ve normal olduğunu düşündüm.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Seks forumuna gidin ve BT uzmanı olun
Bu nedir? Yine yeni bir şey öğreniyorum.
Seks forumuna gidin ve BT uzmanı olun

-
- Orgazm!
- Total posts: 942
İki tanesini hatırlıyorum kadınlardan biri çok güzeldi, şaşırdım, ikna ettim ama güzel yazmaktan korkmadım, bir yerlerde küstahlık vardı, diğerinin 3-4 güzel göğüsleri var, elbette keskin değil ama sanırım erkekler hoşuna gider elbette
belki bir kızınki gibi olmayabilir ama erkeklerin ateşli annelerle tanışması ve flört etmesi rahatsız etmez.
Genel olarak yalan söylemek istemiyorum ve ben ilkinin güzel olduğunu, ikincisinin göğüslerinin olduğunu, özellikle de üstteyken, ikisi de uydurdun ve inanmadığını söyledi, her zamanki gibi erkekleri dinlemiyorlar ve sonra silikonları ve şişirilmiş ördeğinki gibi dudakları var.
Ve fotoğraflar, evet, onları 10 kez metroda gördüm, baktım, benziyorlar, ama bence, kahretsin, o çirkin, sonra gidiyor ve sen Tanrıya şükür düşünüyorsun,
sonra gerçek geliyor ve sen düşünüyorsun, ama en azından aynısı değil.
Ve 2- vardı Fotoğrafta daha iyi olduğu yerde 3 kat.
Ve bir şekilde hatırlıyorum, bir fotoğraf, yani üç artı, gerçek hayatta tanışmıştık ve bence fotoğrafçının elleri kesilmeli, kabaca 4+
Ama Forum hakkında, ben bir şekilde erkeklerin görüşleriyle daha çok ilgileniyorum, ancak kızlar bunların gerçek olduğunu söylemek istiyor, sorun değil, değilse de hayır.
Evet, pek çok kişi görünüşünü beğenmiyor.Men2024: ↑20 Apr 2023, 20:34 Kadınlar fotoğraflara erkeklerden farklı davranır. Bir yerlerde kırışıklıklar var, bir yerlerde fazla kilolar var, kırık bir tırnak var, bir sivilce çıkmış ya da Allah korusun daha fazlası var. Bir fotoğrafı beğenmemelerinin milyonlarca nedeni var. Ah, sonra da adamlar güvensizlikleriyle sana hakaret ediyorlar. Sadece gücendiriyoruz.
Gerçi bugün burada bir tane gördüm; bir ayakkabıcı gibi küfrediyor. Kontrol etmenin bile anlamı yok. Orada bir kunduracı var, yüz pound.
İki tanesini hatırlıyorum kadınlardan biri çok güzeldi, şaşırdım, ikna ettim ama güzel yazmaktan korkmadım, bir yerlerde küstahlık vardı, diğerinin 3-4 güzel göğüsleri var, elbette keskin değil ama sanırım erkekler hoşuna gider elbette
belki bir kızınki gibi olmayabilir ama erkeklerin ateşli annelerle tanışması ve flört etmesi rahatsız etmez.
Genel olarak yalan söylemek istemiyorum ve ben ilkinin güzel olduğunu, ikincisinin göğüslerinin olduğunu, özellikle de üstteyken, ikisi de uydurdun ve inanmadığını söyledi, her zamanki gibi erkekleri dinlemiyorlar ve sonra silikonları ve şişirilmiş ördeğinki gibi dudakları var.
Ve fotoğraflar, evet, onları 10 kez metroda gördüm, baktım, benziyorlar, ama bence, kahretsin, o çirkin, sonra gidiyor ve sen Tanrıya şükür düşünüyorsun,
sonra gerçek geliyor ve sen düşünüyorsun, ama en azından aynısı değil.
Ve 2- vardı Fotoğrafta daha iyi olduğu yerde 3 kat.
Ve bir şekilde hatırlıyorum, bir fotoğraf, yani üç artı, gerçek hayatta tanışmıştık ve bence fotoğrafçının elleri kesilmeli, kabaca 4+
Ama Forum hakkında, ben bir şekilde erkeklerin görüşleriyle daha çok ilgileniyorum, ancak kızlar bunların gerçek olduğunu söylemek istiyor, sorun değil, değilse de hayır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
Markul, bu fotoğrafa iliştirilmiş bir şeydir, buna göre kim olduğunuzu ve nerede yaşadığınızı anlayabilirsiniz))
6 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
rynda, bu konu forumda kıskanılacak bir sıklıkta açılıyor, bu konunun uzun süredir yasaklandığını öne süren ilk kişi
Ve her seferinde aynı mantıkla, unut gitsin ...hiç kimse hiçbir şeyi onaylamayacak. Yüzlerce sebep bulacaklar, gücenecekler, sizi saygısızlıkla suçlayacaklar vs.
Kadın lakaplarını savunmak için ağzından köpükler saçan “kadın erkekleri” özellikle dokunaklı, bu yüzden mi bu kadar mı endişelisin?
6 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
rynda, bu konu forumda kıskanılacak bir sıklıkta açılıyor, bu konunun uzun süredir yasaklandığını öne süren ilk kişi

Ve her seferinde aynı mantıkla, unut gitsin ...hiç kimse hiçbir şeyi onaylamayacak. Yüzlerce sebep bulacaklar, gücenecekler, sizi saygısızlıkla suçlayacaklar vs.
Kadın lakaplarını savunmak için ağzından köpükler saçan “kadın erkekleri” özellikle dokunaklı, bu yüzden mi bu kadar mı endişelisin?

- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, 6996
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Kardeşim, meta verileri değiştirmene izin veren programlar var .
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
Men2024 eğer çoğu kişi exif’in ne olduğunu bilmiyorsa , sizce bir tür program biliyorlar mı?))
-
- Oral stimülasyon
Yanılmıyorsam geçen yıl veya ondan önceki yıl Japonya’da bir blog yazarı ve gezginin ifşası ortaya çıkmıştı. Motosikletle seyahat ederken kadın kılığına girdi. Kaydedilen videolardaki görünümünü değiştirdi. Makyaj yapmamıştı ama bir program yardımıyla kopya çekmişti ve birisi bisikletin aynasındaki erkeksi yansımasına bakana kadar uzun süre eğlenmişti.
Eğer bir tane getirseydim kadın evde. Onunla yatsaydık ve onun bir erkek olduğu ortaya çıksaydı, o zaman muhtemelen üzülürdüm, ancak burada forumda şüphelendiğim kişilerle iletişim kurmayacağım. Ve eğer iletişim kurduğum kişilerin aniden f değil m olduğu ortaya çıkarsa, görünüşe göre adamlar yetenekli bir şekilde oynuyorlar. Geriye sadece onların kusursuz performansından duyduğunuz memnuniyeti dile getirmek ve ayakta alkışlamak kalıyor.
Aldatmak isteyen aldatır demek istedim. Artık görselleri değiştiren programlar var. Bir erkeği kolayca kadına dönüştürebilirler ve bunun tersi de geçerlidir. Ses değiştirilebilir ve hatta video dosyaları bile değiştirilebilir.
Yanılmıyorsam geçen yıl veya ondan önceki yıl Japonya’da bir blog yazarı ve gezginin ifşası ortaya çıkmıştı. Motosikletle seyahat ederken kadın kılığına girdi. Kaydedilen videolardaki görünümünü değiştirdi. Makyaj yapmamıştı ama bir program yardımıyla kopya çekmişti ve birisi bisikletin aynasındaki erkeksi yansımasına bakana kadar uzun süre eğlenmişti.
Eğer bir tane getirseydim kadın evde. Onunla yatsaydık ve onun bir erkek olduğu ortaya çıksaydı, o zaman muhtemelen üzülürdüm, ancak burada forumda şüphelendiğim kişilerle iletişim kurmayacağım. Ve eğer iletişim kurduğum kişilerin aniden f değil m olduğu ortaya çıkarsa, görünüşe göre adamlar yetenekli bir şekilde oynuyorlar. Geriye sadece onların kusursuz performansından duyduğunuz memnuniyeti dile getirmek ve ayakta alkışlamak kalıyor.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 2):
- Yün, Serg_A
-
- Penetrasyon
Basit bir soru sorun: Çekici, talep gören bir kız neden böyle bir kaynakta olsun? Bunun hiçbir rasyonel nedeni yoktur ve olamaz. Kim kendini kadın takma adlarıyla gizler?
- These users thanked the author özenli1 for the post (total 3):
- Leon kralı, 6996, Üstü kendinize saklayın
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
konuşuyorum "Altmış yaşındaki gençler" adına kategorik olarak böyle olmadığımızı beyan ediyorum. Forumu internet fotoğraflarıyla doldurmanın bir manasını görmüyorum. Burada bensiz de böyle aşıklar çok var. Ensestle elimden geldiğince mücadele ediyorum. Henüz cinsiyet değiştirmeyi de düşünmedim. Biz 60 yaş üstü yetişkin adamlarız - beyaz ve kabarık!
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Fakat ikincisinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Sonuçta, Biseksüel veya Gay gibi davranarak saf insanlarla alay edebilirsiniz.
Buna rağmen konuya dahil olan herkes hemen anlayacaktır. bir kişinin yalan söyleyip söylemediği.
Belki de her iki seçeneğin de olması gereken bir yeri vardır.Sabrina Schwaltz: ↑21 Apr 2023, 04:51 Tamerlan , ya da saf insanlarla alay etme arzusu ya da kendileri bir kız olarak doğmak istiyorlar ve bu nedenle en azından herhangi biri olabilecekleri isimsiz forumlarda teselli buluyorlar.
(Ve Tanrı korusun şimdi benimle alay etmeye başlayacaklar ya birinci ya da ikinci seçenek olduğumu işaretle (◔‿◔) )
Fakat ikincisinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Sonuçta, Biseksüel veya Gay gibi davranarak saf insanlarla alay edebilirsiniz.
Buna rağmen konuya dahil olan herkes hemen anlayacaktır. bir kişinin yalan söyleyip söylemediği.
-
- Oral stimülasyon
Erkek evli olsa, çok çocuk sahibi olsa ve kadın eve bağlı olsa bile daha fazla özgürlüğe sahiptir. Sekse erkeklerden daha az ilgi duymuyorlar. Sanal iletişim kurmak için evinizden çıkmanıza gerek yok. Böylece ağın üzerinde oturuyorlar.
Özel olarak iletişim kurdum, birbirimizi aradım, forum üyeleriyle tanıştım ve hatta biriyle birkaç yıl medeni bir evlilik içinde yaşadım. Aşk falan. Orada birkaç evli çift bile var. Forumda kim tanıştı.
Kızlar fotoğrafları kendileri gönderiyor. Onları bir şekilde bağladığınızda ve telefon numaralarını. Eğer seni göndermiyorlarsa, o zaman belki evlisindir ya da dolandırıcılardan korkuyorsundur ya da seninle ilgilenmiyorlardır ya da zaten yetersiz pisliklerle karşılaşmışlardır ki bunlardan burada çok daha fazlası var ve şimdi çok dikkatliler.
Dostum, kendini kadının yerine koy. Pisliklerin seni mahvettiğini ve bir fotoğraf göndermeni istediğini hayal et. Ne yapacaksın? Siktir git. Beğendiğiniz bir kızın sizden fotoğraf göndermenizi istemesi başka bir konu. Onun bir düzine fotoğrafını çekebilirsiniz. Sağ?
Yani bunu yapmıyorlar ve ayrıca seni cehenneme göndermemeleri de iyi.
Dostum, birkaç seks forumunda zaman öldürüyordum ve orada erkeklerden çok kadınlar vardı.attentive1: ↑21 Apr 2023, 10:57 Basit bir soru sorun: Çekici ve aranan bir kız neden böyle bir kaynakta yer alır? Bunun hiçbir mantıklı nedeni yoktur ve olamaz. Kimin kadın takma adı taktığı sorusuna cevap budur.
Erkek evli olsa, çok çocuk sahibi olsa ve kadın eve bağlı olsa bile daha fazla özgürlüğe sahiptir. Sekse erkeklerden daha az ilgi duymuyorlar. Sanal iletişim kurmak için evinizden çıkmanıza gerek yok. Böylece ağın üzerinde oturuyorlar.
Özel olarak iletişim kurdum, birbirimizi aradım, forum üyeleriyle tanıştım ve hatta biriyle birkaç yıl medeni bir evlilik içinde yaşadım. Aşk falan. Orada birkaç evli çift bile var. Forumda kim tanıştı.
Kızlar fotoğrafları kendileri gönderiyor. Onları bir şekilde bağladığınızda ve telefon numaralarını. Eğer seni göndermiyorlarsa, o zaman belki evlisindir ya da dolandırıcılardan korkuyorsundur ya da seninle ilgilenmiyorlardır ya da zaten yetersiz pisliklerle karşılaşmışlardır ki bunlardan burada çok daha fazlası var ve şimdi çok dikkatliler.
Dostum, kendini kadının yerine koy. Pisliklerin seni mahvettiğini ve bir fotoğraf göndermeni istediğini hayal et. Ne yapacaksın? Siktir git. Beğendiğiniz bir kızın sizden fotoğraf göndermenizi istemesi başka bir konu. Onun bir düzine fotoğrafını çekebilirsiniz. Sağ?
Yani bunu yapmıyorlar ve ayrıca seni cehenneme göndermemeleri de iyi.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 3):
- Fargal94, Serg_A, Arianna
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
- Registered for: 2 years 7 months
Yoldaş Zil! Geç kaldığınızı drag binbaşına bildirin. Yerel yönetici uzun zamandır cinsiyeti kendi takdirine göre dağıtıyor.
Gönderilerin gri rengi M, kırmızı rengi ise F. Bilmiyor muydunuz? Bu hep böyle...
Gönderilerin gri rengi M, kırmızı rengi ise F. Bilmiyor muydunuz? Bu hep böyle...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Erkekler2024
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Burada %1’lik bir idealist var. en iyimser versiyonu.
-
- Oral stimülasyon
Dostum, şu anda Lera tek başına benim için ilginç ve keyifli bir deneyim yaşamam için yeterli konuşma.
- yarışçı, Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
Neden sadece kadınlar cinsiyetlerini kanıtlamaya zorlanıyor??? Ve hadi buraya yazan hikaye anlatıcıları da kanıt yayınlasın))))
-
- Oral stimülasyon
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- Lerunçik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Kadınlar bu tür forumlarda gerçekten azınlıktadır ve bu tür taleplere yanıt vermezler. Ve eğer fotoğraflarını yayınlıyorlarsa, bu tamamen kendi istekleri doğrultusundadır. Birisi sanal dünyada bir kadın yerine bir erkeğin onunla yazışacağından korkarsa (ve bu olur), o zaman bu tür palyaçolar hızla kovulur. Tuhaf çekinceler başlıyor ve genel olarak kadınların çoğunlukla bir şekilde daha yetkin yazdığını fark ettim. Sonunda, iyi bir ustalıkla, er ya da geç sıra fotoğraf alışverişine gelir ve sonra her şey netleşir.
-
- Orgazm!
Kral Zogu, tam da konuya! Kullanıcının mesajlarından her şey belli oluyor, burada hem yazının doğruluğundan hem de üsluptan sonuçlar çıkarabilirsiniz. Burada bir katılımcının mesajlarını okudum, şöyle bir şey yazıyor: "Tüm çatlakların arasında köşede sikildim" bir grup adam
. Bu tamamen erkeksi bir üsluptur, yani ya akademik performansı düşük olduğu için meslek okulundan atılan bir kadın cahil kendisi hakkında yazabilir ya da bir erkek diğer tarafta oturup bir kadının adını karalayabilir)))
Peki ya iş fotoğraf alışverişine gelirse - burada sadece bir veya iki kez ateş ediyorlar))

Peki ya iş fotoğraf alışverişine gelirse - burada sadece bir veya iki kez ateş ediyorlar))
-
- Oral stimülasyon
Dostum, bu şart, kızın figürü iyi ve her şeyden memnun. Eğer figüründen memnun değilse fotoğraf olmayacak.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- Lerunçik
-
- Orgazm!
Figür konusunda katılıyorum, bazı bayanlar kendilerinden memnun değil ve kompleksleri var, çirkin olanlar olmamasına rağmen)))) Yani takası kabul ediyorlar ve internetten fotoğraf gönderiyorlar))))
-
- Oral stimülasyon
Dostum - sen Çirkin insanların olmadığını, onun çok güzel figürünü eleştiren pek çok pislik olduğunu yazın, bu da bahsettiğiniz komplekslere yol açıyor.
- Serg_A, Kral Kuş
-
- En güçlü orgazm!
Ve eğer kız açıkça reddederse görsel alışverişi yapmak için bu tür sanallıklar kesinlikle çok çabuk sona erecektir
2 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Böyle bir kadın koketiyle karşılaştım, mesela ("evet, Fotoğrafta her zaman hayatta olduğundan daha dolgun görünüyorum"), ancak nazik ikna ve çeşitli argümanlar sayesinde sonunda fotoğraf elde edildi. Bayan aslında sıska değildi, ama onunla zaten çılgın erdemin tüm hızıyla devam ediyorduk, bu yüzden fotoğrafında durup olması gerektiği gibi geldim - kanıtlar ona :) gönderildi. O yüzden kızlar (eğer bu forumdaysanız ve şüpheleriniz varsa), denemeyin. Siz ve muhatabınız yazışmalar sırasında birkaç kez bir araya geldiyseniz, fotoğraf erdemi bozmaz, tam tersine teşvik eder.
Ve eğer kız açıkça reddederse görsel alışverişi yapmak için bu tür sanallıklar kesinlikle çok çabuk sona erecektir
2 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
İnternetteki fotoğrafların tanınması çok kolaydır. Ve eğer bir kadın aptal değilse o zaman bunu biliyor. Ayrıca internetteki kız fotoğraflarının kendilerini kadın gibi göstermeye çalışan erkekler tarafından çalınma olasılığı daha yüksek.Bu rakam hakkında katılıyorum, bazı hanımlar kendilerinden memnun değiller ve kompleksleri var ama çirkinleri yok)))) Yani bir takas yapmayı kabul ediyorlar ve internetten fotoğraf gönderiyorlar )))
-
- Oral stimülasyon
Fotoğraflı sanal gerçeklik bile, herkes zaten baktığında hızla sona erecektir. Gerçek hayata geçmemiz ya da arkadaş kalmamız gerekiyor. Her ne kadar böyle bir arkadaşlığa gerçekten inanmasam da.Kral Zogu: ↑22 Apr 2023, 15:27Böyle bir kadın koketiyle karşılaştım, mesela ("evet, Fotoğrafta her zaman hayatta olduğundan daha dolgun görünüyorum"), ancak nazik ikna ve çeşitli argümanlar sayesinde sonunda fotoğraf elde edildi. Bayan aslında sıska değildi, ama onunla zaten çılgın erdemin tüm hızıyla devam ediyorduk, bu yüzden fotoğrafında durup olması gerektiği gibi geldim - kanıtlar ona :) gönderildi. O yüzden kızlar (eğer bu forumdaysanız ve şüpheleriniz varsa), denemeyin. Siz ve muhatabınız yazışmalar sırasında birkaç kez bir araya geldiyseniz, fotoğraf erdemi bozmaz, tam tersine teşvik eder.
Ve eğer kız açıkça reddederse görsel alışverişi için, bu tür sanal gerçeklikler kesinlikle çok hızlı bir şekilde sona erecektir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 6 months
Bu forumu seviyorum!!! Ve fotoğraflara, resimlere baktıktan sonra rahatlayıp güleceksiniz!!!
:-D

-
- En güçlü orgazm!
Her şey olabilir. Bazen muhataplar birbirine bağlanırsa bağlantı çok uzun sürebilir. Bir forumda bir kız 5 yıldır erdemli olduğunu söyledi. Ve bazı nedenlerden dolayı gerçek hayata geçiş nadiren ilişkilerin devamına yol açar; burada tam tersine sanal ilişkiler bile sona erer.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Erkekler2024
-
Автор темыiçinde
- Orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies