Her şey nasıl başladı

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Nefes almak
Potansiyel seks nesnesi
 Her şey nasıl başladı

Unread post by Nefes almak »

Bu benim ilk gençliğimde oldu. Cumartesi sabahı güzel ve soğuk bir kıştı. Kar pencerenin dışında parıldıyordu. Hafta sonlarını genellikle büyükannem ve büyükbabamla geçirirdim. Annem evdeydi. Bu günlerde dedem şiddetli bir soğuk algınlığına yakalandı ve hastalandı. Bir kitap okuyordum. Ev sıcak ve rahattı.

Ön kapının arkasında annemin çizmelerinin sesi duyuldu ve kapı kolu tıklandı (birbirimizi çağırmadık ama tıkladık, koştum) Kapıya gidip açtı. Soğuktan kızarmış olan annem koridora girdi. Elinde bir kutu süt vardı.. Bir kışlık palto, bir kürk şapka, çizmeler ama ilk bakışta saniyenin yüzde biri kadar bir sürede, sanki bir şeyler eksikti, biraz aşağıya baktım ve bacaklarının çıplak olması beni şaşırttı. Hayır! Bu olamaz! Son ana kadar bunların ince başlıklar olduğunu umuyordum. .

Delirdin mi? Zayıfça kekeledim.

Bana bir kutu verdi, "Mutfağa dikkatlice taşı," dedi. .
n
seni çorapsız mı?-Ona sordum. br/>
Mutfaktan döndüğümde, çoktan paltosunu çıkarmış ve bana hafif bir kombin vermişti. Paltosunun altında çıplak kolları, omuzları ve sırtı vardı.. Ben paltoyu asarken o da boynundan atkısını ve şapkasını çıkardı, botlarının düğmelerini çözmeye başladı. Yuvarlak dizleri dondan dolayı parlak kırmızıya dönmüştü, bacakları sivilcelerle kaplıydı. Ayakkabılarını terlikle değiştirip mutfağa girdi. Büyükannenin de çenesi düştü ve gözleri kareleşti. Sanki hiçbir şey olmamış gibi annem masadaki yerine oturdu ve büyükannesinin ona kahvaltı vermesini bekledi.

-Dotsya, dedi büyükanne soğuk bir tavırla. Nasıl böyle gidebildin?

-Sorun değil, orada hafif don var, diye cevap verdi annem sakince, donmuş dizini okşayarak..-Hatta işe yarar, sertleşmek gibi, böyle bir sabah koş, canlandırıcı, hoş.

_-Bak, bacakların soğuktan kızarmış, şefkatli büyükanne bacaklarına dokunmayı bırakmadı.

Tanrım, ne kadar da soğuklar.

_Evet, hafifçe kızardılar, annem kayıtsızca cevap verdi: "Hiçbir şey, öylece geri döneceğim." o da cesaretini toplayıp dizine dokundu. Buz gibi soğuktu.

Kahvaltıdan sonra annem mutfaktan çıkıp büyükbabasının yatak odasına gitti.

_-Nasılsın baba? diye sordu sesiyle._-Sana biraz süt getirdim, sıcak bir içecek iç.

-Evet, zaten daha iyiyim, sen de böyle geldin, sen ’Üşüyorum,’ diye yanıtladı büyükbaba.

-Hiçbir şey, hızlı yürüdüm. Donmaya vaktim olmadı. İyileş, uyu, annem yatak odasından çıkıp benim odama gitti. Ancak bu davranışı yaşlıları kayıtsız bırakmadı ve dedem ile büyükannem onu ​​kınamak için birbirleriyle yarışmaya başladılar.
n
Ne kadar aptalsın, dedi büyükanne, bu nasıl mümkün olabilir? Sağlığıyla bunu yapamaz, yumurtalıklarında üşütecek. Bayrak gibi kırmızı, çıplak ayaklarla şehri dolaşın. İnsanlar dönüp bir aptalın yürüdüğünü sandılar, kışın kimsenin böyle yürümediğini anlamadı! Tamam, koşun, sıraya girin ve sonra geri dönün, kalın giyinin ve sakince süt alın. Ve dahası, satın aldığınızda neden kalın giyinip bize gelmiyorsunuz?

-Benim hakkımda ne diyorlar?- diye sordu anneme.
n
"Dizleri kırmızı olan bir aptal olduğumu söylüyorlar," dedim dürüstçe. Annem sadece gülümsedi, bana ne yazık ki öyle geldi.

-Peki neden böyle çıktın anne?- diye sordum.

n-Anlıyorsun oğlum, sevdiklerinin iyiliği için bazen bir başarı göstermen gerekir, diye yanıtladı.

-Doğru, bir başarı, tekrar sordum.

-Evet, küçük bir başarı. Kendimi düşünmüyordum, üşüyeceğimi, üşütebileceğimi biliyordum, insanların ne düşüneceğini, ne söyleyeceğini düşünmüyordum, dedemin iyileşmesi için süt getirmem gerekiyordu. Bu nedenle bahçeye süt getirildiğinde sıcak giyinmedim ama yeterince alabilmek için hızla dışarı çıktım. Üstelik sıra uzundu.

Ama büyükannem geri dönüp giyinebileceğimi söyledi, pes etmedim.

-I kaybedebilirdi, "Bu bir sıra," diye yanıtladı annem.

"Eh, zaten süt satın aldığına göre, özellikle de kendine bir kutu getirdiğine göre, o zaman süt almak zaten mümkündü Bana ne kadar mantıksız gelse de bu başarısına karşı en önemli kozu oynadım.

-Bir an önce getirmek istedim. Cevabı bir dakika bile oyalanmamak oldu.

-Üşüyordun, diye sordum ona.

-Aynı Sanki "Şortla çıktın," diye yanıtladı annem. "Şimdi şortla dışarı çık, yürüyüşe çık, nasıl hissettiğini göreceğim." -

Evet, öyle. Palto sıcak değil mi diye sordum.

"Hayır, elbette" diye yanıtladı. Çok üşüdüm.

-Peki neden büyükanne ve büyükbabana üşümediğini, sertleştiğini söyledin?

- Böylece benim için endişelenmediler. Annem gizlilik içinde, "Ve bunu seninle gizli tutabilirim, sen benim arkadaşımsın" dedi. Aslında tehlikeli. Peki ya bacakların? Sadece ayaklarım üşüyor. Ama amında üşütebilirsin.

-Evet, büyükannemin yumurtalıklarında üşüteceğini söylediğini duydum, dedim.

-Yumurtalıklar - Annem komik bir yüz ifadesiyle taklit yaptı.

-Bir düşünün, yine de bu şekilde geri dönmem gerekiyor.
Bu kadarı da fazlaydı. ben.
_Ama neden “Büyükannenden çorap isteyemezsin,” dayanamadım.

“Gururumdan,” diye yanıtladı annem. "Gurur duyuyorum." Ve eylemimin karşılığında hiçbir şey istemek istemiyorum.

Bu son tartışmaydı. Bu her şeyden ağır basıyordu. Elbette büyükannem ve büyükbabam haklıydı; sağlıklarını riske atmaya gerek yoktu. Üstelik annem sıradan bir insandır, çok termofiliktir, hiç de mors değildir. Karda uyumuyor, buz çukurlarında yüzmüyor ve kışın şapkasız dışarı çıktığımda dehşete düşüyor. Çok üşümektense kalın giyinmek çok daha pratik.

Ama o bana ruhunu açtı. Başarıya her zaman yer olduğunu gösterdi. Ve hayatımızdaki en değerli, en kutsal şey fedakarlıktır. Onu kınayabilir miyim, bu davranışıyla bir şekilde alay edebilir miyim? Elbette hayır.

_-Sen gerçek bir kahramansın anne," dedim ona "Seninle gurur duyuyorum."

n O kış soğuğundan onu nasıl ısıtmak istedim. Onun başarısına olan hayranlığınızı ve hayranlığınızı gösterin. Onunla birleşmek ve orada sokakta, çıplak dizlerle karda yürürken, Aralık şehrinde hüküm süren küstah Noel Baba, savunmasız bacaklarını küstahça pençelediğinde ne hissettiğini hissetmek... Ve cesurca yürüdü. Ona en sıcak ve en şefkatli sözleri söylemek istedim ama heyecandan boğazım kurumuştu, kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim, inanılmaz derecede utanmıştım ve inanılmaz derecede memnun olmuştum. Her şeyi kelimeler olmadan anlayınca annem beni nazikçe ona bastırdı. . Dudaklarımız buluştu. Kalbim çılgınca atıyordu ve penisim kazık gibi duruyordu. Sanki bilinçsizce, onun güzel, elastik, donmuş çıplak bacaklarını okşadım. İşte o anda onu bir kadın olarak istediğimi fark ettim. Ama sizin de anladığınız gibi, bu durumda bundan başka hiçbir şey gelemezdi.
Zara’nın
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Her şey nasıl başladı

Unread post by Zara’nın »

:cat2: :cat1:
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Cazip-sssss...
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Cazip-sss...
Tugay komutanı
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Tugay komutanı »

Dem, Peki onu kandırdın mı kandırmadın mı?
Beğenmek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Beğenmek »

canın cehenneme Dostoyevski
Ampland
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ampland »

Çok güzel bir hikaye. Çoğu zaman yakın aile ilişkileri ve kendilerini feda etme isteği ensestle sonuçlanır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”