Favori öğretmenler

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
İskender 7
Potansiyel seks nesnesi
 Favori öğretmenler

Unread post by İskender 7 »

Okulu çok sık hatırlıyorum, özellikle de öğretmenlerimi, bilerek kalemi düşürdüğümde eteklerinin altına bakmak ne kadar güzeldi. Hatta anaokulunda bile öğretmenin cübbesinin altına baktım ve elimle külotuna dokundum. , bunu başka kim yaptı?
Lancelot
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: En sevdiğim öğretmenler

Unread post by Lancelot »

Öğretmenlerin külotlarına dokunmadım. Ama okulda iki sınıf arkadaşımla birlikte görevdeydim ve sınıf öğretmenimiz çok yaramaz, yaşlı bir kadındı. Bütün sınıf ondan nefret ediyordu, o da bizi sınıfı temizlemeye zorladı ve o da gitti.
böylece biz de onun tencerelerinin her yerine idrar döktük ve sandalyesinin her yerine sektirdik

n
Şimdi bundan çok utanıyorum
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Harikaydı, gençti, güzeldi, 24 yaşındaydı ve kısa etek giyiyordu. 3. masada oturuyordum, masaya uzandığımda masanın altında ne külot giydiğini gördüm, sonra herkesle bir göz attım&#128522 ;
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by XiaH »

Lancelot: 22 Feb 2023, 19:21 böylece tüm tencerelerin üzerine idrar döktük ve sandalyeyi bitirdik
Resmi hayal ettim: öyleyse paylaşalım! Sen o lazımlığa işiyorsun, ben de pencerenin yanındaki buna işiyorum ve sen sandalyeye işiyorsun :D
Lancelot
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42

Unread post by Lancelot »

XyaH: 22 Feb 2023, 22:20 Bir resim hayal ettim: hadi paylaşalım! Sen o lazımlığa işersin, ben de pencerenin yanındaki buna işerim ve sen sandalyeye çekilirsin
Her şey tam da böyle oldu) biz 12-13 yaşlarındaydı. :D :D :D Saksıları bölüştük, bizden çok vardı
These users thanked the author Lancelot for the post (total 2):
Fargal94, XiaH
Muhatap_1996
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 162

Unread post by Muhatap_1996 »

Bir gün okulda tarih dersi sırasında kalemimi düşürdüm. Çıkarmak için eğildi ve öğretmenin mavi külotunu gördü. Bacaklarını ayırıp oturdu. Eğilmediğiniz sürece hâlâ öğretmen masasının arkasını göremezsiniz. Bu duygu hoştu. O zamanlar 15-16 yaşlarındaydım.
These users thanked the author Muhatap_1996 for the post:
Sibiryak89
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776

Unread post by HATA »

Evet, okulumda sınıf öğretmeniyle ilgili vakalar vardı, adı Lida, 6. sınıfta bir yerlerde, her şey köyümüzde daha erken başladı, biz okulumuza davet edildiğimizde sınıfta ışıklar vardı, başka bir sınıf dans etti ve konuştum ve hatırladığım kadarıyla yavaş bir dans vardı, beni dansa davet ettim, o da kabul etti, sınıfta dans etmeye başladılar, ışıkları kapattılar, sonra işi bitti ve beni değiştirdi, onu yanından tuttum dans ederken kıçını nasıl öpmeye başladıklarını bile anlamadım, sonra yavaş olan bitti ve ayrıldık
zaman geçti 9. sınıfta büyüdük, ormanda yürüyüş yaptık. geceleme, her zamanki gibi, mangal, dans, şarap, çadır kurduk, gece saatin kaç olduğunu bilmiyorum, herkes uyumak için çadırlarına gitti, uyuyamadım, ateşin yanında oturuyordum ve sonra Lida geldi ve uyuyamadığımı söyledi, evet hadi yürüyüşe çıkalım, gidelim dedim, ormana gittik dedim, sonra ilk öpüşmemizden sonra seni uzun zamandır istediğimi söyledi ve o beni öpmeye başladı ve külotuma girdi ve penisimi okşamaya başladı, hızla kalktım, sonra külotumu çıkarmaya başladı, sonra külotunu çıkardı çimlere uzandı ve üstüme yat dedi, uzandım işte, içeri girmemi söyledi, hemen hareket etmeye başlamadım ama içine girdim, çok inlemedi bile, şimdi boşalacakmış gibi hissettim, çok güzeldi, yapamadım kendimi tuttum ve ona geldim ve topalladım bana bunun iyi olduğunu söyledi, sen benim için orada boşaldın, benimki uzun zamandır orada boşalmadı, senin dinlenmene değmez ve beni sarılmaya, öpmeye gönderdi. felç, tekrar kalkmaya başladım, yavaş yavaş arabayı sürmeye başladım, ama daha uzun süre sürdüm ve tekrar ona boşalmaya başladım, yine içine boşalmaya başladı, burada gevşek bir şekilde yatıyordu, hoşuna gittiğini söylüyor, yetişkin bir kadını beceriyor, evet dedim yine başka bir şey söyledik dedi kalktı giyindi yol boyunca kampa gitti o da bana bundan kimseye bahsetme dedi anladım hayır ne dedin o zaman ben neredeyim onunla okuduğum 10. sınıfta, kocası ölüyordu, adı Viktor İvanoviç’ti, okulumuzda teknik bilimler dersi veriyordu, yani traktör teknolojisi öğretiyordu, okulda bir süre geçti, dedi akşam gelmemi istedi, o zaman bile akşamın gelmesini sabırsızlıkla bekliyordum. Hava kararıyordu ve yanına gittim, benden birkaç ev uzakta yaşıyordu, kapıyı çalarak yanına geldim, dışarı çıktı ve şöyle dedi: Zaten seni bekliyordum, içeri gel, beni mutfağa çay içmeye davet etti, bir yere gitti, ben mutfakta oturuyordum, onun çıplak çıktığını gördüm, sonra onun cazibesini, büyük göğüslerini, amının olduğu her şeyi gördüm. saçsız yanıma geldi ve sarıldı ve göğüslerimi okşa dedi, kafam karışmadı ve meme uçlarını emmeye başladım, inledi, kalktım, ben de p oldum soyunduğumda dizlerinin üstüne oturdu ve sikimi ağzına aldı bundan dolayı ben bile şok oldum ve biraz emmeye başladım, beni emdi hadi yatağa gidelim dedi, geldi, uzandı yatağa yattı, bacaklarını ayırdı, sonra şaşkına döndüm, kedisi büyüktü dudakları temiz traşlıydı ve beğendiğini söyledi ama sen onu gerçekten öpmek istemiyorsun, istiyorum dedim, taşındım ve okşamaya başladım amını dilimle, onu okşamayı bırakma, boşalmak üzereyim, bağırdı, o kadar kendimi kaptırdım ki üzerindeki her şeyi yaladım, sonra sikim ayağa kalktı, sigara içti ve üstüne tırmandı ve ona girdi, onu kovaladı, çok geçmeden, onun içinde bitti, ondan indi, yanına uzandı, sonra ayağa kalktı, penisimi okşamaya başladı ve ağzına aldı, emmeye başladı, bir süre emdi uzun zaman oldu, ben onun ağzına girene kadar, o bundan bile korkmadı ve hepsini yuttu, sonra seviştikten sonra tekrar dinlendik, giyindim ve ayrıldım
sonra Lida ile neredeyse her gün seks yaptık ta ki ta ki Lida ile 11. sınıf, bu zaten 1998’di, 2000 yılında askere gittim, askerden döndüm, sonra onunla seks tekrar üç yıl daha devam etti, sonra emekli oldu ve cennet merkezine taşındı. Oraya zaten birkaç kez gittim, ama Bunu hiç unutmayacağım, onu görmeye gittim ve orada beni öyle bir sürpriz bekliyordu ki ben bile öyle bir şok yaşadım ki orada komşum Rita’yı gördüm okuldaydı muhasebeci olarak çalışıyordum, meğerse seks yapmış Dida ve Rita beni bekliyorlardı, dedikleri gibi, FFM olmasını dilediğimde yatak odasına gittiler ve bekleme süresi dediler, soyundular ve sonra içeri girdiler ve yatak odasına girdiğimde orada Lida’yı gördüm. Rita’nın amını yalıyordu ama onu aldım ve arkadan Lida’ya doğru konumlandım ve Lida’yı kıçından sikmeye karar verdim, hızlıca Lida’nın kıçına girdim ama tek bir kelime söylemedi, sonra Rita’yı değiştirdiler, o köpek stili kalktı. Onu içeri soktuğumda Rita’nın kıçına sokmaya başladım, kıvranıyordu ve büzüşüyordu, ama sonra o içeri girdiğinde işte bu oldu, hatta eğildi, ben de Rita’nın kıçına boşalmaya karar verdim, ama sonra her şey değişmeye başladı. olur, orada öylece yatıyordum ve üzerime atlıyorlardı, üstlerini değiştiriyorlardı, yüzüme oturuyorlardı, bu tür seks yaklaşık bir yıldır bizimle devam ediyordu, Lida Ryazan’da bir daire satın aldı ve o zamandan beri oraya taşındı sonra tüm toplantılar durdu ve sonra Rita ile birkaç toplantı daha yaptık, bana hayatımda ilk kez beni kıçımdan siktiğini söyledi, beğendin mi diye sordum, bir şekilde pek hoş olmadığını söyledi. ama amda katlanılabilirse daha hoştu
bu okulda yaşadığım bir hikayeydi ve sonra tekrar
These users thanked the author HATA for the post:
Sibiryak89
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373

Unread post by XiaH »

Oradaki bölgesel merkezden noktalama işaretleri dağıtıyorlar mı?
These users thanked the author XiaH for the post (total 5):
Sibiryak89, Fargal94, Lerunçik, Yağdaki hamsi!!!, Andrey Lukashov
sevmek
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by sevmek »

ah bu hikaye anlatıcıları...
These users thanked the author sevmek for the post (total 2):
Lerunçik, Wolffr
analaşk
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by analaşk »

Cahil hikaye anlatıcısı. Yarısına kadar okuyabildim. Büyük harf ve noktalama işareti eksikliğinden gözlerim ağrıdı.
These users thanked the author analaşk for the post (total 2):
Lerunçik, Wolffr
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 336

Unread post by Lerunçik »

anallove: 17 Apr 2023, 17:42 Cahil hikaye anlatıcısı. Yarısına kadar okuyabildim. Büyük harf ve noktalama işareti eksikliğinden gözlerim ağrıyor.
Demir dayanıklılığı. Eserin ilk üçte birinden vazgeçtim)
These users thanked the author Lerunçik for the post:
Wolffr
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178

Unread post by Leon kralı »

Okumayacağım bile, zaman kaybı)
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by Amatör123 »

Bu saçmalığa son vermek gerçekten mümkün mü? Sadece mahkemenin kararı kükrüyor!
Haha
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Haha »

Doğru genel olarak mı, yoksa ne?
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

Hikaye anlatıcıları, nerede okudunuz, hangi okulda ve öğretmenler neden “çıplak” olsun ki? Ben kendim bir Sovyet okulunda okudum ve öğretmenin eteğinin altında ne olduğunu görmek için bunu düşünmedik bile, tamamen delirdik ya da bir kafa kalktığında diğeri çalışmıyor!!!! :vorch: :vorch: :vorch:
Öğrenmeme yardımcı oldukları için öğretmenlerimi hala şükranla anıyorum . Ve ben zaten... genel olarak çok şey taraftarıyım.
Azarlayabilirsin, tekmeleyebilirsin, şikayet edebilirsin ama ben tamamen fikrimi ifade ettim.
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Amatör123, Lerunçik
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Wolffr: 17 Apr 2023, 18:30 Nerede okudunuz, hikaye anlatıcıları, hangi okulda, öğretmenler ortalıkta "çıplak" dolaşsın diye. Ben de bir Sovyet okulunda okudum ve öğretmenin eteğinin altında ne olduğunu görmek için bunu düşünmedik bile, tamamen kafa kafaya gittik ya da sadece bir kafa
Ben de Sovyet okulunda okudum, eteğin altına bakmadım ama bazen ayakkabılarını çıkardıklarında ayaklarıma bakardım.
Birinin bana dönüşmesine karşı değildim. ilk kadın. Ve bir şekilde 6-9 aylıkken yalnız geldi ve yazık benden değil, onu hamile, kıyafetsiz görmekten mutluluk duyarım.
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

alex503311: 17 Apr 2023, 18:52 Ben de Sovyetler Birliği’nde okudum
belki eğitim yıllarımız farklıydı ama 70’lerde durum böyle değildi, orası kesin.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Wolffr: 17 Apr 2023, 18:58
Ben Sovyetler Birliği’nde okudum
belki eğitim yıllarımız farklıydı ama 70’lerde durum böyle değildi. bu kesin. n
Bizim için geç oldu ama ben 15 yaşındayım, onlar da 30’un üstünde, 40’ın altındaydı, sonra kadınlardan hoşlandım
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Lerunchik: 17 Apr 2023, 18:21
Cahil hikaye anlatıcısı. Yarısına kadar okuyabildim. Büyük harf ve noktalama işareti eksikliğinden gözlerim ağrıyor.
Demir dayanıklılığı. Eserin ilk üçte birinden vazgeçtim)
Yaşlı Stanislavsky’nin dediği gibi - HİÇBİR ŞEYE İNANMIYORUM! Böyle birden fazla yapıt için dayanıklılık rezerviniz var! :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post:
Lerunçik
Alex_Tash
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Alex_Tash »

Wolffr: 17 Apr 2023, 18:58 fakat 70’lerde durum böyle değildi, orası kesin.
O yıllarda erkek çocukların farklı bir biyolojisi mi vardı yoksa ne? Hep böyleydi, hep hocalara baktık.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Ben okuldayken tüm öğretmenlerimiz katıydı, sıkıcıydı ve hiç de kadınsı değildi. Enstitüde okuldan sonra oldukça seksi öğretmenler vardı. Öğrencilere bakanlar da oldu.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”