Her türden aile var. Bazıları çocuklarıyla birlikte çıplak dolaşıyor, bazıları çocuklarıyla içki içiyor, bazıları da çocuklarıyla spor yapıyor. çocuklar, bazıları seks yapıyor.
Çocuklarınızla ensesti başlatmalı mısınız yoksa başlatmamalı mısınız?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Çocuklarınızla ensest ilişkiye başlamalı mısınız, başlamamalı mısınız?
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 3):
- Mart, sapık, DEF#1
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Bunu çocuklarla yapmak için, yaklaşık 4 yaşındaki çocukluktan başlamanız gerekir: erkekler emer, kızlar yalar. O zaman bunu birlikte yapmalılar, çekinmeyin. Biseks bir aile varsa, her iki ebeveyn de yapabilir
- These users thanked the author IDVS03082008 for the post (total 6):
- Rasaroam, Mart, Wot_ja, Ted_2023, 100 gönderir, Guguk kuşu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 4 years 11 months
Şahsen ben sadece 18 yaşıma girdiğimde ve sadece karşılıklı olarak düşünüyorum
- These users thanked the author Milla for the post (total 4):
- Garik, Firavun faresi, Takma ad, Mishanya090
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Peki ya bunu daha erken, 14-16 yaşlarında isterlerse?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 4 months
Buradaki soru şu ki, bu hemen değil, yavaş yavaş oluyor. Kadınlar ve kızlar için orada her şey esnektir ve yavaş yavaş çok büyük şeylere uyum sağlayabilirler. İnternetin her yerinde tanınan Kat, 5 yaşındayken babasıyla ve bariz bir arzuyla tam teşekküllü seks yaptı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 7 months
Çok şey anlatır. Özgürleşmeye ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Daha sonra konuya girmeseniz bile çocuğun deneyim kazanması iyi olacaktır.
- These users thanked the author sapık for the post:
- Aion2012Ölü
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 3 years 7 months
qwazar77, ilginç))) ama kardeşim orada Aile yok mu denemek istedin?
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years 1 month
Karşılıklı bir arzu varsa, o zaman evet. Şiddet kabul edilemez!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 10 months
Aile önemlidir!!!
Eğer ilişkinizi erken çocukluktan itibaren görürse, hiçbir soru ortaya çıkmayacaktır.
Ve hangi yaşta başlayacağınıza kendiniz karar verin.
Eğer ilişkinizi erken çocukluktan itibaren görürse, hiçbir soru ortaya çıkmayacaktır.
Ve hangi yaşta başlayacağınıza kendiniz karar verin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Registered for: 4 years
Karar senin, eğer başlamak istiyorsan, istemiyorsan başlama
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 4 months
h t t p s : / / w d fi l e s . r u / a 3 3 6 8 d 3 boşlukları kaldırın. ce st’de
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Gençler yazdıklarında ben şok oluyorum. Bir kadın ya da erkek tarafından yazılmış olması benim için önemli değil. Kendisi tıp uzmanı mı? En hafif tabirle o, insan olmayan biri. Burada küçük bir çocukla cinsel ilişki olasılığı, çocuğun vücudunun yetenekleri ışığında değil, yalnızca ensest konusu üzerinden tartışılıyor. pedofili. Yorumların neredeyse tamamını okudum, tartışmaya katılan bireylerin (insan diyemem) ahlaki çöküşlerinden değil, akıl sağlıklarından dehşete düşüyorum. Ama en iğrenç olanı çoğunun anne ve baba olması. Kimseyi herhangi bir şeye ikna etmenin, hatta daha fazlasını eğitime katılmaya ikna etmenin kesinlikle uygunsuz olduğunu düşünüyorum. Sadece hatırlatmak istiyorum. Burası seksle ilgili bir forum. Pedofili seks değil, suçtur!Tender: ↑24 Jul 2022, 06:45 Peki neden fantezi? Ergenlik öncesi dönemde (8-10 yaş), kızların vajinası hızla gelişir, çok sayıda elastik kas lifi sayesinde derinleşir ve genişler, vajina girişindeki bezlerin boyutu artar, salgı üretmeye başlar. girişi yağlamak için, anatomik açıdan cinsel ilişki oldukça mümkündür. Doğal olarak, bunun için kızı masumiyetinden mahrum etmek gerekiyor, ancak beş yaşındayken onun bekaretini bozan ve yedi yaşındayken kendi olmayan küçük penis neredeyse tamamen vajinanın içinde! Ya da babamın sekiz yaşından itibaren tüm açıklıklarında acımasızca "kullandığı" Tara kızı...
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Arianna, Üstü kendinize saklayın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Ksenofont,
Ama neden geldim bu konuya gidin ve her şeyi harfi harfine okuyun
Ama neden geldim bu konuya gidin ve her şeyi harfi harfine okuyun
-
- En güçlü orgazm!

Başka nerede bu kadar açık bir şekilde okuyup mastürbasyon yapabilirsin
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Oleg257
-
- Nirvana’dayım
Ve kim günahsız değildir! Pekala, yavaş yavaş mastürbasyon yapıyorum. Ama burada değil. Forumda çok fazla mastürbasyon konusu var. Buraya, bunun olmasını önlemek için testislerinin bir kurdele ile sıkıca bağlanması gereken pedofillerden çok daha fazla normal masturbatör olduğu umuduyla geldim. Ama hayır. Pedofili sadece yayılmakla kalmıyor, aynı zamanda savunucuları ve propagandacıları da var. Bu beni üzüyor. Mastürbasyon yapmak bile istemedim!slavik.neskaju: ↑16 Apr 2023, 18:14 Başka nerede bu kadar açık bir şekilde okuyup otuzbir çekebilirsiniz
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 5 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
Ailemin geçmişine dayanarak ensestin başlamaya değer olduğunu söyleyeceğim. Ancak herhangi bir zorlama olmadan, çok daha az şiddet. Oyun yoluyla çocukların ilgisini çekin. 9 yaşımdayken zaten her şeyi anladım, ailem bana ve kardeşime öğretti, bizim için hem ilginç hem de keyifliydi. Başlamaktan korkmayın! Şimdi oğlumla yaşıyorum, 11 yıldır seks yapıyoruz. Bu hayattaki en iyi şey.
- These users thanked the author ira_pz for the post (total 5):
- Oleg257, 100 gönderir, MağaralarJ, IDVS03082008, sadece82
-
- Sürtünmeler
ira_pz,
Siz ve oğlunuz yaşıyor musun?
Siz ve oğlunuz yaşıyor musun?
-
- ön sevişme
Evet, birlikte yaşıyoruz. O şimdi 21 yaşında.
-
- Sürtünmeler
ira_pz,
Kızları anlıyorum o sahip değil. Sadece seninle
Kızları anlıyorum o sahip değil. Sadece seninle
-
- ön sevişme
Seryozhka’nın bir kız arkadaşı var ama aynı anda bir anne ve bir kadınla olduğu gibi benimle yaşıyor. Çocuklukta birlikte başladığımız ağabeyin ailesinde de kızıyla ensest ilişki mevcut. Şu anda 15 yaşında.
- These users thanked the author ira_pz for the post (total 9):
- Oleg257, Aion2012Ölü, Ted_2023, Alex_Tash, Sibiryak89, IDVS03082008, sapık, Wassby, Alisa A
-
- Nirvana’dayım
Bu foruma gelmek istemedim. İğrenç. Ama beni şaşırtan şey, kendi çocuklarını baştan çıkaran insan olmayanların var olduğu gerçeği bile değil. Bu kesinlikle klinik bir durumdur ve ceza kanunu bile burada yardımcı olmayacaktır. Sadece en şiddetli rejime sahip bir psikiyatri hastanesi. Tüm bunları haklı çıkaran insan olmayanların olması beni şaşırtıyor. Utanmayan, çocuklara bunu nasıl öğretecekleri konusunda bu korkunç tavsiyeyi veren ve teşvik etmeyen insanlar var. Bunu bu forumdaki tüm katılımcılara bir kez daha açıklamak istiyorum. Ensest bir şeydir. Ve küçük çocuklarla seks yapmak pedofilidir. Ve bu, dünya çapında en ciddi suçlardan biridir. Pedofili propagandası ve küçüklerin baştan çıkarılması her yerde kesinlikle yasaktır. Ama görünüşe göre bu forum dışında.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 4 years 1 month
Ksenofont, madem bu kadar haklısın, nesin sen burada ne işin var? Hareketsiz Havuzda şeytanlar var
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Ya da onun dindar bir insanın farklı bir çeşidi olduğu, yetiştirilmiş ve yetiştirilmiş olduğu doğru mu? kesin ahlaki dogmalar çerçevesinde eğitilir.
Burada sadece doğruluğunun tadını çıkarıyor. Mesela, o bazılarına benzemiyor, bu yüzden onun ve diğer dindar insanların aklına bile bu tür konuları tartışmak gelmez!Frodo: ↑20 Apr 2023, 05:56 Ksenofont, çünkü o kadar doğru ki burada mı yapıyorsun? Hareketsiz Havuzda şeytanlar var
Ya da onun dindar bir insanın farklı bir çeşidi olduğu, yetiştirilmiş ve yetiştirilmiş olduğu doğru mu? kesin ahlaki dogmalar çerçevesinde eğitilir.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 4):
- 100 gönderir, Fan, Fargal94, sapık
-
- Nirvana’dayım
Gerçekten Pedofil Cemiyeti’nden keyif alabileceğinizi düşünüyorsunuz. Seni hayal kırıklığına uğratacağım. Ben hoşgörülü ve öfkeli olmayan bir insanım ve burada doğru yazdıkları gibi, ahlaki dogmalar çerçevesinde, sizin istediğiniz gibi değil, normlar çerçevesinde yetiştirildim. Bu nedenle pedofili hareketiniz hakkında gerçekten ne düşündüğümü yazmayacağım. Ama artık seni hiçbir dogma, norm çerçevesinde düşünmüyorum. Küçük çocukları yozlaştıran ve bunu teşvik eden herkes suçludur. Ve bu ahlaki bir dogma değil, bir ceza kanunudur. Ve kirli elleriniz çocuğunuza her uzandığında bunu hatırlayın!Aion2012Dead: ↑20 Apr 2023, 09:00 Burada sadece doğruluğunun tadını çıkarıyor. Mesela, o bazılarına benzemiyor, bu yüzden onun ve diğer dindar insanların aklına bile bu tür konuları tartışmak gelmez!
Ya da onun dindar bir insanın farklı bir çeşidi olduğu, yetiştirilmiş ve yetiştirilmiş olduğu doğru mu? Kesin ahlaki dogmalar çerçevesinde eğitilmişsiniz.
-
- En güçlü orgazm!
Ksenofont,
Örneğin, ben ailem ve ilişkilerim yok ve başkalarının çocuklarına karşı kayıtsızım. Bazen ebeveynlerin zalimce muamelesini görmek üzücü olsa da.
Ve bu tür şeylere karşı tavrınızın neye dayandığını çok iyi anlıyorum ve bunun %80-90’ı mümkün ve haklı. Ancak bu sizin fikriniz tek doğru ve doğru olanıdır.
Örneğin benimki, ebeveynleriyle olumlu ensest deneyimi olan yetişkinlerin hikayelerine dayanıyor (ki ben bunu daha çok doğru kabul etme eğilimindeyim). Çocuk oldukları için hiçbir şekilde travma yaşamazlar, kendi aileleri ve çocukları vardır.
Dolayısıyla aile içindeki bu tür ilişkilerin kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum.
Şiddet, korkutma, baskı ve diğer travmatik olumsuzluklar varsa, o zaman evet. Bu korkunç ve iğrenç. Ve bu noktada sana katılıyorum.
Ve eğer herkes mutluysa ve mutlu olmaya devam ediyorsa, o zaman herhangi bir sorun görmüyorum. İşini iyi yapanlar adına mutluyum.
Örneğin, ben ailem ve ilişkilerim yok ve başkalarının çocuklarına karşı kayıtsızım. Bazen ebeveynlerin zalimce muamelesini görmek üzücü olsa da.
Ve bu tür şeylere karşı tavrınızın neye dayandığını çok iyi anlıyorum ve bunun %80-90’ı mümkün ve haklı. Ancak bu sizin fikriniz tek doğru ve doğru olanıdır.
Örneğin benimki, ebeveynleriyle olumlu ensest deneyimi olan yetişkinlerin hikayelerine dayanıyor (ki ben bunu daha çok doğru kabul etme eğilimindeyim). Çocuk oldukları için hiçbir şekilde travma yaşamazlar, kendi aileleri ve çocukları vardır.
Dolayısıyla aile içindeki bu tür ilişkilerin kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum.
Şiddet, korkutma, baskı ve diğer travmatik olumsuzluklar varsa, o zaman evet. Bu korkunç ve iğrenç. Ve bu noktada sana katılıyorum.
Ve eğer herkes mutluysa ve mutlu olmaya devam ediyorsa, o zaman herhangi bir sorun görmüyorum. İşini iyi yapanlar adına mutluyum.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Fan
-
- En güçlü orgazm!
Şimdi elimde bir babanın yalan söylediği ve film çektiği, karısının emdiği ve 10 yaşındaki kızının izlediği bir video var. Annem bakın nasıl yapılacağına bakın ve korkmayın vs.

- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 5):
- Aion2012Ölü, nikolj202, [email protected], sapık, IDVS03082008
-
- Nirvana’dayım
En iğrenç şey, ahlaki çirkinliğin her türlü aptalca mesajla örtbas edilmesidir, öyle görünüyor ki belirsiz ya da neye sahip olduklarını biliyorum o zaman Her şey yolunda. Ve sonradan her şeyin kötüye gittiğini bilirsiniz. Ya da belki ilk bakışta bu durumda her şeyin yoluna gireceğini, ancak bu durumda olmayacağını anlarsınız. Bir ailenizin ya da ilişkinizin olmaması dikkat çekicidir. Aptalca tavsiyeler veriyorum. Bir aile kurun, çocuk sahibi olun, sonra bu soruna objektif ve önyargısız bir şekilde bakabilirsiniz. Bu arada kendinize bir iyilik yapın ve bu sapık ve suçluları desteklemeyin. Onları ikna edemezsin ama en azından susturabilirsin. Ve bu çocuklara fayda sağlayacak!Aion2012Dead: ↑20 Apr 2023, 13:00 Mesela benim ne bir ailem ne de bir ilişkim var ve başkalarının çocuklarına karşı kayıtsızım. Bazen ebeveynlerin zalimce muamelesini görmek üzücü olsa da.
Örneğin benimki, ebeveynleriyle olumlu ensest deneyimi olan yetişkinlerin hikayelerine dayanıyor (ki ben bunu daha çok doğru kabul etme eğilimindeyim). Çocuk olduklarından ve herhangi bir travma yaşamadıklarından dolayı kendi aileleri ve çocukları var.
Eğer olsaydı şiddet, gözdağı, baskı ve diğer travmatik olumsuzluklar - o zaman evet. Bu korkunç ve iğrenç. Ve bu noktada sana katılıyorum.
Ve eğer herkes mutluysa ve mutlu olmaya devam ediyorsa, o zaman herhangi bir sorun görmüyorum. Sadece iyi durumda olanlar adına mutluyum.
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- [email protected]
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 2 years 5 months
Yanlış olup olmadığına karar vermek herkesin elinde, kişisel bir mesele, sağlığa zarar vermediği sürece yargılamaya kesinlikle gerek yok, tartışmak istiyorsanız iskelet dolabınızı açın, ben’ Pedo-ensest konusunun ortaya çıkmanız için bardağı taşıran damla olacağına eminim, o yüzden yalan söyleme Öncelikle bunu kendime yazdım çünkü güya ahlak savaşçıları çoğu zaman günahlarını görmek istemezler ve eğer birileri varsa kendisinden önce saf olduğunu söylerse hemen sorulur: burada ne yapıyorsun?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years
.... ve asıl mesele, böyle bir gencin zaten sahip olmasıdır. vajinasına konulabilecek bir şey :)
-
- En güçlü orgazm!
Aksine her türlü fayda sağlayacaktır sonuçta ahlaki faji.
Ensest ve ailede kazanılan yakınlık deneyimini, eğer her şey şiddet içermiyorsa, olumlu buluyorum.
Ve örnek olarak verdiğiniz şey - başkalarının da öyle olduğunu söylüyorlar kötü olsun, bu genel olarak tüm yaşam ve yetiştirilme tarzı için geçerlidir.
Ve ensest olmadan insanlar çocuklarına vahşi şeyler yapmayı başarıyorlar!!!
Herkesin her şeyden hoşlandığı bir ortamda, aile içinde cinsel ilişki alanını şeytanlaştırmaya, şiddet ve diğer olumsuzluklarla eşitlemeye gerek yok.
Bu böyle yürümez.
KÖTÜ vardır - şiddet, gözdağı ve baskı.
İYİ vardır - sevgi, karşılıklı anlayış, şefkat ve destek.
Benim için her şey bu.
Sadece bu iki kriteri algılayabiliyorum.
Çocuklara faydası şüphelidir.Ksenofont: ↑20 Apr 2023, 19:26En iğrenç şey, ahlaki çirkinliğin her türlü aptalca mesajla örtbas edilmesidir, öyle görünüyor ki belirsiz ya da neye sahip olduklarını biliyorum o zaman Her şey yolunda. Ve sonradan her şeyin kötüye gittiğini bilirsiniz. Ya da belki ilk bakışta bu durumda her şeyin yoluna gireceğini, ancak bu durumda olmayacağını anlarsınız. Bir ailenizin ya da ilişkinizin olmaması dikkat çekicidir. Aptalca tavsiyeler veriyorum. Bir aile kurun, çocuk sahibi olun, sonra bu soruna objektif ve önyargısız bir şekilde bakabilirsiniz. Bu arada kendinize bir iyilik yapın ve bu sapık ve suçluları desteklemeyin. Onları ikna edemezsin ama en azından susturabilirsin. Ve bu zaten çocuklara fayda sağlayacaktır!Örneğin, bir ailem ya da ilişkim yok ve başkalarının çocuklarına karşı kayıtsızım. Bazen ebeveynlerin zalimce muamelesini görmek üzücü olsa da.
Örneğin benimki, ebeveynleriyle olumlu ensest deneyimi olan yetişkinlerin hikayelerine dayanıyor (ki ben bunu daha çok doğru kabul etme eğilimindeyim). Çocuk olduklarından ve herhangi bir travma yaşamadıklarından dolayı kendi aileleri ve çocukları var.
Eğer olsaydı şiddet, gözdağı, baskı ve diğer travmatik olumsuzluklar - o zaman evet. Bu korkunç ve iğrenç. Ve bu noktada sana katılıyorum.
Ve eğer herkes mutluysa ve mutlu olmaya devam ediyorsa, o zaman herhangi bir sorun görmüyorum. Sadece iyi durumda olanlar adına mutluyum.
Aksine her türlü fayda sağlayacaktır sonuçta ahlaki faji.
Ensest ve ailede kazanılan yakınlık deneyimini, eğer her şey şiddet içermiyorsa, olumlu buluyorum.
Ve örnek olarak verdiğiniz şey - başkalarının da öyle olduğunu söylüyorlar kötü olsun, bu genel olarak tüm yaşam ve yetiştirilme tarzı için geçerlidir.
Ve ensest olmadan insanlar çocuklarına vahşi şeyler yapmayı başarıyorlar!!!
Herkesin her şeyden hoşlandığı bir ortamda, aile içinde cinsel ilişki alanını şeytanlaştırmaya, şiddet ve diğer olumsuzluklarla eşitlemeye gerek yok.
Bu böyle yürümez.
KÖTÜ vardır - şiddet, gözdağı ve baskı.
İYİ vardır - sevgi, karşılıklı anlayış, şefkat ve destek.
Benim için her şey bu.
Sadece bu iki kriteri algılayabiliyorum.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
- Ted_2023, Fan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
filmlerde ve fantezilerde her şey çok basit ama hayatta farklı.
-
- En güçlü orgazm!
Eğer tüm bunlar güzelse ve şiddet içermiyorsa, o zaman bu tür annelere saygı duyuyorum ve bu tür ilişkileri yalnızca memnuniyetle karşılıyorum.
Yine de bu oluyor ve buna benzer pek çok durum var. Bu reklamı yapılmıyor, evet katılıyorum, aksi takdirde anne için bu sadece ebeveyn haklarından yoksun bırakılmaya değil, aynı zamanda özgürlükten de yoksun bırakılmaya yol açacaktır. Ancak çeşitli nedenlerle kocasız kalan ve oğlu kucağında kalan ne kadar bekar anne olduğunu bir düşünün. Bir annenin oğluna çocukluktan itibaren annesiyle olan ilişki duygularını aşıladığı ve onu en çok seven ve ona asla ihanet etmeyecek adamı gördüğünde, tüm bunlar tam da bu kadın kategorisinde gerçekleşir. Ve orada yakın ilişkilerden uzak değil.
Eğer tüm bunlar güzelse ve şiddet içermiyorsa, o zaman bu tür annelere saygı duyuyorum ve bu tür ilişkileri yalnızca memnuniyetle karşılıyorum.
-
- Sürtünmeler
Bazı şeylere katılıyorum ve bazı şeylere katılmıyorum diğerleri. Yalnız değilim, bir kocam vardı. Oğlumla ilişkimizi başlatan da oydu.Yine de oluyor, ve buna benzer pek çok vaka var. Bu reklamı yapılmıyor, evet katılıyorum, aksi takdirde anne için bu sadece ebeveyn haklarından yoksun bırakılmaya değil, aynı zamanda özgürlükten de yoksun bırakılmaya yol açacaktır. Ancak çeşitli nedenlerle kocasız kalan ve oğlu kucağında kalan ne kadar bekar anne olduğunu bir düşünün. Bir annenin oğluna çocukluktan itibaren annesiyle olan ilişki duygularını aşıladığı ve onu en çok seven ve ona asla ihanet etmeyecek adamı gördüğünde, tüm bunlar tam da bu kadın kategorisinde gerçekleşir. Ve orada yakın ilişkilerden uzak değil.
-
- En güçlü orgazm!
Bu da oluyor, ancak hakkında yazdığım vakadan daha az sıklıkla
-
- Sürtünmeler
Evet katılıyorum, çoğunlukla boşandıktan sonra kadınlar hayatlarını çocuk yetiştirmeye adarlar.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 3 months
pm lütfen, bir sorum varslavik.neskaju: ↑ Videoyu şimdi Tg’ye aldım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 2 months
Çok heyecan verici bir konu...
- These users thanked the author Pelmen2321 for the post (total 2):
- Fan, abartı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
Bence 4 yaşından itibaren onu yatağa götürüp öğretmelisiniz.
- These users thanked the author Kahretsin for the post:
- Lyudmila S
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post