Annemi seks yaparken yakaladım. Bunu neden yapıyor???
-
Popülatör
- ön sevişme

- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Annemi seks yaparken yakaladım. Bunu neden yapıyor???
Marinka,
Bilmiyorum tartışın, ancak Yeni bilgi için yaş sınırlamaları vardır.))
Bilmiyorum tartışın, ancak Yeni bilgi için yaş sınırlamaları vardır.))
-
Geçit
- Nirvana’dayım

- Total posts: 6415
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Evet, herhangi bir kısıtlama yoktur. Şiddet unsurları içeren video materyalleri için evet. Seks için hayır. Bu doğal bir süreçtir. Çocuk seks hakkında ne kadar erken ve o kadar çok şey öğrenir. İnternette veya sokakta her türlü saçmalığı yakalamama şansı o kadar az.Populator: 05 Apr 2023, 17:26 Marinka,
nTartışmıyorum ama yeni bilgiler için yaş sınırlamaları vardır.))
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 10 months
Marinka ve bunun için gerçek cinsel eğitim olmalı . Ve sadece bir veya iki kez değil. Ve bir veya iki yıl boyunca değil.
Ama hayatın farklı dönemlerinde birkaç kez: anaokulunda, okulda, okuldan sonra. Yetişkinliğe kadar... Böylece
yetişkinlik dönemine giren ve onlar için seksin girişte bir yerde sevişmek anlamına geldiğini düşünen aptal insanlar olmasın. İşte bu kadar!!!
Ama hayatın farklı dönemlerinde birkaç kez: anaokulunda, okulda, okuldan sonra. Yetişkinliğe kadar... Böylece
yetişkinlik dönemine giren ve onlar için seksin girişte bir yerde sevişmek anlamına geldiğini düşünen aptal insanlar olmasın. İşte bu kadar!!!
-
Geçit
- Nirvana’dayım

Elbette. Diğer konularla aynı şekilde çalışın. Genel olarak daha sonra hayatta faydalı olacak daha fazla bilgi vermemiz gerekir.niqk: 05 Apr 2023, 19:43 Marinka ve bunun için de gerçek seks eğitimi olsun. Ve sadece bir veya iki kez değil. Ve bir veya iki yıl boyunca değil.
yetişkinlik dönemine giren ve onlar için seksin girişte bir yerde sevişmek anlamına geldiğini düşünen aptal insanlar olmasın. İşte bu kadar!!!![]()
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 10 months
Marinka ve bu bilgi sadece işinize yaramayacak ! Gelecekteki uyumlu seks ilişkilerinin anahtarı budur! O zaman
o zaman ortaklar bir koca ile bir sevgili arasındaki farkı anlayacaklar...
o zaman ortaklar bir koca ile bir sevgili arasındaki farkı anlayacaklar...
-
Geçit
- Nirvana’dayım

Elbetteniqk: 05 Apr 2023, 19:53 Marinka ve bu bilgi değil işe yarayacak! Gelecekteki uyumlu seks ilişkilerinin anahtarı budur!
O zaman partnerler bir koca ile bir sevgili arasındaki farkı anlayacaklardır...
-
Wolffr
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
(başka bir şey eklemenize gerek yok)
39 saniye sonra gönderildi:
Marinka, bize gelin, orada kek, çay, kahve yaptım)
yaşa ve öğren!!! :evet:Marinka: 05 Apr 2023, 19:46 Diğer derslerle aynı şekilde çalışın. Genel olarak, daha sonra hayatta faydalı olacak daha fazla bilgi vermemiz gerekiyor
(başka bir şey eklemenize gerek yok)
39 saniye sonra gönderildi:
Marinka, bize gelin, orada kek, çay, kahve yaptım)
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

- Total posts: 110
- Registered for: 3 years 8 months
n n
O halde neden teklifleri reddediyor?Markul: 05 Apr 2023, 12:38 İşte mesele bu. Bu yüzden yetişkinler sikişmek, sevişmek ve bazen de sevişmek için buluşuyor.
n n
Eh, o 50 yaşının üzerinde, muhtemelen nedeni bu. Annem ise 39 yaşındaDemek annen evlenmek istemiyor ama erkekleri sikmek istiyor
Annemi ve komşumu gördüm geçen yıl ilk kez. Daha önce hiç erkeği olmamıştıYetişkin bir kadın sikişmek istiyor
-
Wolffr
- En güçlü orgazm!

ve 50 yaşın üzerinde artık erkek sayılmıyor!? peki bir kadın 50 yaşını geçmişse ve sevgilisi 35 yaşındaysa ne olur!?MobileIndefinet: 06 Apr 2023, 11:38 Eh, 50 yaşın üzerinde, muhtemelen nedeni bu. Ve annem 39 yaşında
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

Eh, o zaten gri saçlı. Annem bir kadın ve o bir dede. Atletik ve çok uzun boylu ama yine de büyükbabaWolffr: 06 Apr 2023, 11:41 neden 50 yaş üstü artık erkek sayılmıyor!? ve bir kadın 50 yaşın üzerindeyse ve sevgilisi 35 yaşındaysa ne olur!?
-
Wolffr
- En güçlü orgazm!

yıllarınla övünmene gerek yok, bazen genç bir adam bile o kadar çarpık olur ki dede gibi olacak Seni 50 yaşında görmekten ve nasıl olacağını görmekten mutluluk duyarım. Yıllar uçup gidecek ve siz farkına bile varmayacaksınız!!! Dede 75-80 yaş ve üzeri olunca dededir!!!MobileIndefinet: 06 Apr 2023, 11:47 O zaten gri saçlı. Annem bir kadın ve o bir dede. Atletik ve çok uzun ama yine de bir büyükbaba
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

Evet, o çok daha yaşlı. Bizim evden olan sevgilisi muhtemelen onun yaşında ve bu da zaten ağarmış. Sağlıklı olmasına rağmen (annesinden bir kafa uzun) saçları ağarmış!!!Wolffr: 06 Apr 2023, 11:49 Yıllarınla övünmeye gerek yok, bazen bir genç bile böyle çarpık olur ve dede gibi olur. Seni 50 yaşında görmekten ve nasıl olacağını görmekten mutluluk duyarım. Yıllar uçup gidecek ve siz farkına bile varmayacaksınız!!! Dede 75-80 yaş ve üzeriyse dededir!!!
-
Andrey Lukashov
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Onun daha yaşlı ve gri saçlı olması umurumda değil . Muhtemelen otuz santimetre uzunluğunda ve teneke kutu kalınlığında bir kardanı vardır. Kardeşin veya kız kardeşin olabilir :)MobileIndefinet: 14 Apr 2023, 20:19 O çok daha yaşlı. Bizim evden olan sevgilisi muhtemelen onun yaşında ve bu da zaten ağarmış. Sağlıklı olmasına rağmen (annesinden bir kafa daha uzun), gri saçlı!!!
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

Bunun bununla ne alakası var?Daha yaşlı ve gri saçlı olması umurumda değil. Muhtemelen otuz santimetre uzunluğunda ve teneke kutu kalınlığında bir kardanı vardır. Bir erkek veya kız kardeşiniz olabilir :)
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

- Total posts: 336
- Registered for: 2 years 9 months
Ne olmuş yani? 30 yaşında griye dönen insanlar var. Ve bu adam bir büyükbaba değil, deneyimli, olgun bir adam ve tam bir erkeksi güce sahip görünüyor. Annemin çöpçatanlığını oynamayı ve onun adamlarını karıştırmayı bırak. Derslerine ve kızlarına iyi bak. Annem bunu sümüklü olanlar olmadan çözecek))MobileIndefinet: 14 Apr 2023, 20:19 O çok daha yaşlı. Bizim evden olan sevgilisi muhtemelen onun yaşında ve bu da zaten ağarmış. Sağlıklı olmasına rağmen (annesinden bir kafa daha uzun) ama saçları gri!!!
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

Eh, atletik, evet, ama yine de ondan çok daha yaşlı görünüyor. Erkek gücünü bilmiyorum ama büyük kasları var. O bir masaj terapisti.Lerunchik: 19 Apr 2023, 09:27 Peki ne oldu? 30 yaşında griye dönen insanlar var. Ve bu adam bir büyükbaba değil, deneyimli, olgun bir adam ve tam bir erkeksi güce sahip gibi görünüyor
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

O halde annen adına mutlu ol. Ya da en azından onun özel hayatına karışmayın. Hayranlarının yaşı seni ne ilgilendiriyor? Bana cevap ver. Ve sanki aralarından kendinize birini seçiyormuşsunuz gibi))MobileIndefinet: 19 Apr 2023, 10:03 Evet, atletik ama yine de ondan çok daha yaşlı görünüyor. Erkek gücünü bilmiyorum ama büyük kasları var. O bir masaj terapisti.
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

Mutlu olacak ne var? Yaşlı bir adamla yatması hoşuma gitmiyor. Ve bu yaşlı adam hayatımıza müdahale ediyor. Ayrıca onu evlenmeye de çağırdı. Zaten beni sinir ediyor. Annemin ona neden defolup gitmesini söylemediğini anlamıyorum.Lerunchik: 19 Apr 2023, 10:08 O halde annen adına mutlu ol. Ya da en azından onun özel hayatına karışmayın. Hayranlarının yaşı seni ne ilgilendiriyor? Cevap ver bana.
-
Wolffr
- En güçlü orgazm!

ama annenin yalnız yaşamasına ihtiyacın var, nerede olduğunu bulacaksın’ “Masanızı” kuracaksınız ve eğleneceksiniz ama annenizi unutacaksınız!!! mastürbasyon!!!MobileIndefinet: 19 Apr 2023, 10:11 Neden mutlu olalım? Yaşlı bir adamla yatması hoşuma gitmiyor. Ve bu yaşlı adam hayatımıza müdahale ediyor. Ayrıca onu evlenmeye de çağırdı. Zaten beni sinir ediyor. Annemin ona neden defolup gitmesini söylemediğini anlamıyorum
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Ve bu kadar egoist ve tüketici olmayın. Sana daha önce de söyledim: Annen sevgilini seçmiyor! Ve sakın onun kişisel hayatına burnunu sokmaya cesaret etme! Tüm endişeleriniz, daha az dikkat çekeceğinize dair donuk bir korkudur!
Ya da belki sessizce onunla kendin dalga geçiyorsun, öyle mi?
Alınma ama çok sıkıcısın! Havasız - ne karışıklık! Neye sevineceğinizi bilmiyor musunuz? Bu yaşlı adamın seninle yatmamasına sevin!MobileIndefinet: 19 Apr 2023, 10:11 Neden mutlu olalım? Yaşlı bir adamla yatması hoşuma gitmiyor. Ve bu yaşlı adam hayatımıza müdahale ediyor. Ayrıca onu evlenmeye de çağırdı. Zaten beni sinir ediyor. Annemin ona neden defolup gitmesini söylemediğini anlamıyorum
Ya da belki sessizce onunla kendin dalga geçiyorsun, öyle mi?
-
Wolffr
- En güçlü orgazm!

Ben de öyle düşündüm, kendisi için bir anneye sahip olmak istiyor!! !
- These users thanked the author Wolffr for the post (total 3):
- Lerunçik, mega saniye, Serg_A
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

Onun onu becermesini istemiyorum. Bu beni çileden çıkarıyor.Wolffr: 19 Apr 2023, 10:22 Bu yaşlı adamın seninle yatmamasına sevin! Ve bu kadar bencil bir tüketici olmayın. Sana zaten söylemiştim: Annen sevgilini seçemez!
nHayır. Annemin büyükbabamla seks yapmasını istemiyorum.
-
Wolffr
- En güçlü orgazm!

MobileIndefinet, sen bir narsistsin, hepsi bu. Büyük ihtimalle bir aptalsın, anneni rahat bırak ve kişisel hayatına devam et.
-
Geçit
- Nirvana’dayım

O sadece benmerkezci.Wolffr: 19 Apr 2023, 11:58 MobileIndefinet, sen bir narsistsin , hepsi bu. Büyük olasılıkla bir aptaldır, anneni rahat bırak ve kişisel hayatına devam et.
-
Andrey Lukashov
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1011
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Annenin amına üzülüyorsan ona ağzını ver :)MobileIndefinet: 19 Apr 2023, 10:11 .....Neye sevinmeli? Yaşlı bir adamla yatması hoşuma gitmiyor....
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Wolffr
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Kaç yaşındasın Nehochukha? Peki o zaman ne istiyorsun?
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

Ah kahretsin
Onun bizi geride bırakmasını istiyorum. Annem onunla evlenmeyi reddetti. Bırakın cehenneme gitsinVe sana Kaç yaşındayım, istemiyorum? Peki o zaman ne istiyorsun?
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

1. 10 yaşından büyük değilsiniz. O halde burada neyi unutuyorsunuz?
2. Sen hâlâ annenin mastürbasyoncususun.
Haydi şimdi. Gerekli olanın altını çizin, gereksiz olanın üzerini çizin
Dinle, sızlanmanı onurlandırmaya çalıştın mı? Küçük bir kız gibi davranıyorsun. Bu davranış için yalnızca iki seçeneğim var:MobileIndefinet: 20 Apr 2023, 10:35Ah kahretsin
Onun bizi geride bırakmasını istiyorum. Annem onunla evlenmeyi reddetti. Bırak gitsin.
Haydi şimdi. Gerekli olanın altını çizin, gereksiz olanın üzerini çizin
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 5):
- Erkekler2024, Serg_A, Üstü kendinize saklayın, aryamari, Beluga
-
Erkekler2024
- Oral stimülasyon

- Total posts: 152
Adam bir yabancı için annesini kıskanıyor. Daha fazla dikkat gerektirir. Çocuğun kampanyasını mahvettiler.
Lerunchik: 20 Apr 2023, 10:40 Dinle, sızlanmanı okumayı denedin mi? Küçük bir kız gibi davranıyorsun. Bu davranış için yalnızca iki seçeneğim var:
Hadi ama. Gerekli olanın altını çizin, gereksiz olanın üzerini çizin
Adam bir yabancı için annesini kıskanıyor. Daha fazla dikkat gerektirir. Çocuğun kampanyasını mahvettiler.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- Serg_A
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Ben onun annesi değilim)) Özbek trenden sonra harbiyeli birliğine koştu)) Yeğenlerim onlar giderken çok sızlanıyorlar anaokuluna hazırlanın: " Berbat! Berbat!"Sadece onlar 3 ve 5 yaşında)) Yazıklar olsun, kahretsin)Men2024: 20 Apr 2023, 10:56Dinle, sızlanmanı onurlandırmaya çalıştın mı? Küçük bir kız gibi davranıyorsun. Bu davranış için yalnızca iki seçeneğim var:
Hadi ama. Gerekli olanın altını çizin, gereksiz olanın üzerini çizin
Adam bir yabancı için annesini kıskanıyor. Daha fazla dikkat gerektirir. Çocuğun gezisini mahvettiler.
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 4):
- Erkekler2024, Serg_A, aryamari, Beluga
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1970
. Bu yüzden onu kendi yaşında biri yerine seçti.
Bu arada, "neden" sorunuzun yanıtı burada. Bazı kadınlar kaslı erkeklerden hoşlanır, ayrıca iri erkeklerden de hoşlanır ve o da bir masaj terapistidir, bir masaj terapisti bir kadını nasıl heyecanlandıracağını ve ona zevk vereceğini bilirMobileIndefinet: 19 Apr 2023, 10:03 Evet, atletik ama yine de ondan çok daha yaşlı görünüyor. Erkek gücünü bilmiyorum ama büyük kasları var. Kendisi bir masaj terapisti.
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Erkekler2024
-
Erkekler2024
- Oral stimülasyon

- Total posts: 152
Sonraki nesil. Rafine. Tüketiciler. Emekli olana kadar annesinin eteğini elinde tutacak.Lerunchik: 20 Apr 2023, 11:08 Ben onun annesi değilim)) Zaten öğrenci birliği trenin peşinden koştu)
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post:
- Serg_A
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Yani bu yaşta bunu kabul etmeyecek! 30 yaşında olursa şaşırmam. Ama hayır... o bir okul çocuğu))Men2024: 20 Apr 2023, 11:17Sonraki nesil. Rafine. Tüketiciler. Emekli olana kadar annesinin eteğini tutacak.Ben onun annesi değilim)) Zaten öğrenci birliğinde trenin peşinden koştum))
Last edited by Lerunçik on 20 Apr 2023, 11:24, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 4):
- Erkekler2024, Serg_A, aryamari, Beluga
-
yarışçı
- Orgazm!

- Total posts: 580
- Registered for: 3 years 6 months
Aslında bu bir öğrencinin deneyimlerine hiç benzemiyor yetişkin adam)Lerunchik: 20 Apr 2023, 11:20Yani bu yaşta bunu kabul etmeyecek! 30 yaşında olursa şaşırmam. Ama hayır... o bir okul çocuğu))nYeni nesil. Rafine. Tüketiciler. Emekli olana kadar annesinin eteğini tutacak.Lerunchik: 20 Apr 2023, 11:08 Ben onun annesi değilim)) Zaten öğrenci birliğinde trenin peşinden koştum))
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

Eminim ki o da akranını da aynı derecede kıskanıyordu.Men2024: 20 Apr 2023, 10:56 Adam bir yabancı için annesini kıskanıyor. Daha fazla dikkat gerektirir. Çocuğun kampanyasını mahvettiler.
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Erkekler2024
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

Genel olarak annelerini geride bırakmalarını isterim. Özellikle annesi onunla evlenmeyi reddeden masaj terapisti
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

Tüm zamanını yalnızca oğluna adayan bir masaj terapisti mi? İstek. İstemenin zararı yok. Yaşına kadar onunla mısın, yaşayıp onu gagalayacak mısın?MobileIndefinet: 23 Apr 2023, 10:26Aslında annelerini geride bırakmalarını isterdim. Üstelik annesi evlenmeyi reddedenEminim o da akranlarını kıskanıyordur
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

Ah, böyle bir saçmalık için boynuna vurmalıyım, boş kafanaMobileIndefinet: 23 Apr 2023, 10:26 Genel olarak annelerini geride bırakmalarını isterim. Üstelik annesi evlenmeyi reddeden masaj terapisti
-
AuthorMobilIndefinet
- ön sevişme

Hayır, kendine bir erkek bulmasına aldırış etmiyorum. Ama o bunu reddetti. Reddedildi!!! Ama yine de tırmanıyor.Lerunchik: 23 Apr 2023, 12:33 Ve tüm zamanınızı sadece oğlunuza mı harcadınız? İstek. İstemenin zararı yok.
n Birisi bu yaşlı osuruğun boynuna bir tokat atıp bizi rahat bıraksa daha iyi olurdu
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

MobileIndefinet: 23 Apr 2023, 15:18Peki reddedmezse ne olacak? Duvara mı çarpacaksın?)))
Hayır, kendine bir erkek bulmasını umursamıyorum. Ama o bunu reddetti. Reddedildi!!! Ama yine de tırmanıyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version