Yalayıcılar ve aşağılama hakkında kötü görüş
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yalayıcılar ve aşağılama hakkında kötü görüş
Neden bazı kızlar, ona oral seks yaptıktan sonra bir erkeğe karşı tutumlarını daha da kötüye doğru değiştiriyor (bir kraliçe gibi, yetki o elinde ve sen am yalama konusunda söz vermedin)?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
Re: Yalayıcılar hakkında kötü görüş, aşağılama
Yanlış bir kız yakalandı

- These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 6):
- annem adam yaptı, Cidden, Eugene1eva, alfabe97, Bulkin, Alexsss
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
Kızlar hâlâ sekse güveniyor ve oral seks de hoş bir eklenti. Yani en azından ben öyle düşünüyorum...
- These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 4):
- Avare, annem adam yaptı, Sibiryak89, Alexsss
-
Kadınların sadece oral seks için buluşmasını nasıl değerlendiriyorsunuz, ikisi de bundan hoşlanıyor. Ama her ikisinin de diğer partnerlerle aktif bir cinsel yaşamı var (diğer yarısını mı arıyorlar)?
-
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu tamamen doğru değil. Birisinin forumda yanıtladığı gibi, bir kız sekse güveniyor. Evet, dilinle iyi çalışıyorsun ama onun başka bir şeye ihtiyacı var, bir erkek sikişmeli!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Orientation: heteroseksüel
Kulağa ne kadar tuhaf gelse de bütün kızlar yalanmayı sevmez.
- These users thanked the author Şövalye for the post:
- Eugene1eva
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
Hepsi değil, ama genellikle yalananlar genel olarak cinsellikle ilgili sorunlardan hoşlanmayan kişi. Bana göre bu tür hanımlar sonsuza kadar "günlükler" olarak kara listeye alınırEl Caballero: ↑09 May 2022, 11:29 Kulağa ne kadar tuhaf gelse de bütün kızlar yalanmaktan hoşlanmaz.

- These users thanked the author nz_alex for the post (total 2):
- Aslan 123540, Evgenia
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
Bilmiyorum, bu aktiviteyi sevmeme rağmen kimse bana isim takmadı. Hazinesini diliyle okşamak konusunda herkes çok hassastı. Belki de bu tutkumu arkamdan tartıştılar. cunnilingus[/url] Bende yoktu ama bu süreci ön sevişme olarak algılayan insanlarla karşılaştım. Ancak vajinal seks yerine manyurka’larını hem öncesinde hem de sonrasında değiştirmeye hazırdılar.
-
- Total posts: 19
Hemen yalayacak bir şeyim vardı ama bana bunu sormadı. Sadece onu daha uzun süre amın içine sokmak için sikini istedi. Ve yine de ona sahip olduğun ya da olmadığın şeyi ver.
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
Çok özel sebeplerden dolayı oral seksten hoşlanmayan kızlar var. Tamamen psikolojik olarak bir erkekten bunu almaktan hoşlanmazlar çünkü teslim olmaya eğilimlidirler. İkna etmenin burada hiçbir faydası olmayacak. Bu bir BDSM konusudur ve çoğu kişi bunun anlayışını ve inceliklerini derinlemesine incelemez. Öyleyse geçip gidin ve ilgi alanlarınıza göre bir ortak arayın. Bu konuyu bilenlere bırakın.
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
Oral seksten hoşlanmayan kadınlara hiç rastlamadım... Ve dürüst olmak gerekirse, buna gerek yok...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
-
- Total posts: 16
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
Bende de buna benzer bir tane vardı, onunla yattım, ona oral seks yaptım ve o da arkadaşıyla sohbet etti, sonra bana birkaç kez amcık yalayıcı dedi) Eğer deli gibi sarhoş olmasaydım ve içmeseydim şunu söylemek istedim. yıkılmasaydım ben de o kadar zevk alırdım.
- These users thanked the author Cidden for the post (total 2):
- Eugene1eva, Onizm
-
- ön sevişme
simon777, simon777,
Eh, bu bizim yapmadığımız anlamına geliyor’ böyle kadınlara ihtiyacım yok .. Yine de - tek bir kişinin bile reddettiğini görmedim
Eh, bu bizim yapmadığımız anlamına geliyor’ böyle kadınlara ihtiyacım yok .. Yine de - tek bir kişinin bile reddettiğini görmedim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Tıpkı oral seksten sonra bir kadına olan saygısını kaybeden erkekler olduğu gibi.
Özellikle oral seks sevenler arasında bunlardan çok var.
Yazışmalarda bir erkeğin yalamanın kötü bir şey olduğunu iddia ettiğini gördüm. norm, ama oral seks bu bir kadın için aşağılamadır
Özellikle oral seks sevenler arasında bunlardan çok var.
Yazışmalarda bir erkeğin yalamanın kötü bir şey olduğunu iddia ettiğini gördüm. norm, ama oral seks bu bir kadın için aşağılamadır
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- Onizm
-
- Total posts: 10
Her şey psikolojiye bağlı. Doğrudan oral seks yaptığımı ima ettiğim bir durum vardı, pes etmedi ama düzgün bir oral seks yaptı o_O
- These users thanked the author jotaxo1245 for the post:
- Cidden
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
jotaxo1245,
Genellikle kadınlar çok hassastır hazinelerinin saflığına ve cunnilingusta duş veya banyo yapmak mümkün değilse yine de ikna etmeniz gerekir. Belki burada da sebep budur. Her ne kadar kurumsal partilerden sonra yıkanmadan en çarpıcı oral seks yapmış olsam da. Alkol kadınları uyumlu hale getirir.jotaxo1245: ↑07 Jun 2022, 10:50Her şey psikolojiye bağlı. Doğrudan oral seks yaptığımı ima ettiğim bir durum vardı, pes etmedi ama düzgün bir oral seks yaptı o_OPeki demek ki böyle kadınlara ihtiyacımız yok.. Yine de reddeden birini bile görmedim
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
- jotaxo1245, Onizm, Yün
-
- Total posts: 10
Katılıyorum, sözlerinizde tartışılmaz bir gerçek var) O anda onun düşünmediği seçeneği bile düşünmedim’ duş almamayı düşündümAlex bi: ↑07 Jun 2022, 12:42 Genellikle kadınlar hazinelerinin temizliği konusunda çok hassastırlar ve cunnilingus’ta duş veya banyo yapmak mümkün değilse yine de onları ikna etmeniz gerekir. Belki burada da sebep budur. Her ne kadar kurumsal partilerden sonra yıkanmadan en çarpıcı oral seks yapmış olsam da. Alkol kadınları uzlaşmacı hale getiriyor.
-
- ön sevişme
alex bi,
Dürüst olmak gerekirse “duş almayan” kadınım olmadı. Yani muhtemelen haklısın
Dürüst olmak gerekirse “duş almayan” kadınım olmadı. Yani muhtemelen haklısın
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Aynı durum bizde de oluyor. Cunnilingus’u sevimli yapmayı seviyorum ama tabiri caizse hassas bir mikroflorası var ve cunnilingus’tan sonra her zaman iltihap, pamukçuk ya da kim bilir ne oluyor... yani belki de kız üzücü bir deneyim yaşadı ve bu yüzden yaşamadı artık oral seks istiyorum.
Katılıyorum.Alex bi: ↑07 Jun 2022, 12:42 jotaxo1245 ,Genellikle kadınlar çok hassastır hazinelerinin saflığına ve cunnilingusta duş veya banyo yapmak mümkün değilse yine de ikna etmeniz gerekir. Belki burada da sebep budur. Her ne kadar kurumsal partilerden sonra yıkanmadan en çarpıcı oral seks yapmış olsam da. Alkol kadınları uyumlu hale getiriyor.jotaxo1245: ↑07 Jun 2022, 10:50Her şey psikolojiye bağlıdır. Doğrudan oral seks yaptığımı ima ettiğim bir durum vardı, pes etmedi ama düzgün bir oral seks yaptı o_O
Aynı durum bizde de oluyor. Cunnilingus’u sevimli yapmayı seviyorum ama tabiri caizse hassas bir mikroflorası var ve cunnilingus’tan sonra her zaman iltihap, pamukçuk ya da kim bilir ne oluyor... yani belki de kız üzücü bir deneyim yaşadı ve bu yüzden yaşamadı artık oral seks istiyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
cunnilingus’tan sonra bazı bayanlar, kişisel olarak anladığım kadarıyla, onlara tamamen aşık olduğunuzu ve onların gücünde olduğunuzu düşünüyor ve bu konuda sizden gizlice arkadaşlarınıza gevezelik ettiğinizi düşünüyor, yani, bu genel olarak en alt kısım, böyle bir durumum vardı gençliğimde bir arkadaşımla kız arkadaşlarıma gevezelik etti, bana karşı tutumlarının nasıl değiştiğini hissettim, diyelim ki daha iyiye doğru değil, yaklaşık 17 yaşında olduğumuzu ve bir avlu şirketinde konuştuğumuzu not edeceğim. şu anda benzer bir olayı hatırlıyorum birkaç yıl sonra parlak bir seks yaşadım benden daha yaşlı bir kadınla ve ertesi gün arkadaşlarının bana nasıl tutkuyla baktığını, kelimelerle anlatılamaz, hemen fark ettim ki onlarla paylaştı ve onlar da baktılar ve sanki onları dün gece yalamışım gibi konuştum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Bu kızlar aptaldır, cunnilingus’tan sonra tam tersine o benim için değerli olacak, benden bir adım bile uzaklaşmasına izin vermeyeceğim.
- These users thanked the author Vika1 for the post (total 4):
- Yün, Cidden, Kral Kuş, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
evet, bana öyle geliyor ki bu oyunun, teslimiyetin bir unsuru. Eşim de ona oral seks yaptığımda bana am yalama diyor. Ama o çok nazik)
- These users thanked the author Bir aleyhtar olarak4 for the post:
- Bulkin
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Çünkü bu tür kızlar baskın erkeklerle ve böyle erkeklerle ilişki kurmak isterler erkekler bir vızıltı duyarlar ve sıraya doğru yürürler ve onun her arzusunu yerine getirirler... ve uymayanlar onun gözünde bir korkak ve paçavradır..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Eğer dominant istiyorlarsa o zaman neden cilalamak için amlarını açığa mı çıkarıyorlar?
Ya ben kadınları hiç anlamıyorum!
cunnilingus yapmayı teklif ederek şöyle kontrol ettiklerini söylüyorlar: eğer cunnilingus yapıyorsa bu onun bir paçavra olduğu anlamına gelir, ama istemiyorsa bu bir erkektir!
Eğer dominant istiyorlarsa o zaman neden cilalamak için amlarını açığa mı çıkarıyorlar?
Ya ben kadınları hiç anlamıyorum!
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
Doğru anlıyorsunuz ki, belli tipte bir adamdan tekme alıyorlar. onlara liderlik edin ve inşa edin... ve geri kalan her şey çöp ve boynuzlularonların gözünde.cinsel psikoloji
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Bence, bunlar bir tür hapishane "kavramları" ya da onların yankılarıdır. Belki de örneklerdeki karakterler, küçük yaşlardan itibaren “zapadlo”, “zashkvar” ve genel olarak suç çemen otu gibi kelimeleri duydukları bir ortamda büyümüşlerdir. Çok fazla kadınım vardı ama normal bir şehir ortamından neredeyse herkesi yaladım, hiç böyle saçmalıklar duymamıştım. Ve oral seks ile aşağılanmayı eşitlemek hiç aklıma gelmedi. Elbette, erkek bir şirkette ne yaladığınız hakkında sohbet etmek bir şekilde alışılmış bir şey değil. Öğrencilik yıllarımda bir kızla evlenmeyeceğimi söylediğimde benden intikam aldı. Herkese yaladığımı söyledi. Arkadaşlarım bir süre bana yan gözle baktılar, sonra unuttular. Ama neredeyse anında bir kız bana akın etmeye başladı ve görünüşe göre bu kız cunnilingus’a delicesine aşıktı. Yani bu olumlu bir öneri gibi görünüyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Benimkinde de böyleydi "sansarın içine dalın", "em onu". Aslında oraya kendi isteğimle gitmeme şaşırmıştı. Bunu arkadaşlarıyla tartışıp konuşmadığını bilmiyorum.Kral Zogu: ↑24 Sep 2022, 12:44 Bence bunlar bir tür hapishane "kavramları" veya onların yankıları. Belki de örneklerdeki karakterler, küçük yaşlardan itibaren “zapadlo”, “zashkvar” ve genel olarak suç çemen otu gibi kelimeleri duydukları bir ortamda büyümüşlerdir. Çok fazla kadınım vardı ama normal şehir ortamından neredeyse herkesi yaladım, hiç böyle saçmalık duymadım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Attis, Ne saçmalık! Şimdi hangi yıl? 80’ler değil... Uzun zamandır herkes bu konuda normaldi. Ve birçok kız cunnilingus’tan boşalır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies