Bir baba kızının özel hayatını kontrol etmeli mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Amatör22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years 3 months
 Bir baba kızının özel hayatını kontrol etmeli mi?

Unread post by Amatör22 »

Bir babanın kızının özel hayatına katılması gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Örneğin bekaretini kontrol etmek, böylece zamanından önce kaybetmemek ve kızlık zarı yerinde olmak. Veya oral ve anal gibi uygulamalara dikkat etmenizi, kimseyle yapmamanızı tavsiye ederim. Veya bu konuda farklı bir tutuma sahip olun ve her şeyin nasıl doğru şekilde yapılacağını önerin.

Kızlar, babanızın kontrolüyle karşılaştınız mı? Artık kız olmadığınızı ne zaman öğrendi? Kaç yaşındaydı ve nasıl tepki verdi? Oral seks, anal gibi uygulamalarınızdan haberi var mı? Buna nasıl tepki veriyor? Kaç tane cinsel partnerin olduğunu biliyor mu?
These users thanked the author Amatör22 for the post:
Ded
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bir baba kızının özel hayatını kontrol etmeli mi?

Unread post by Geçit »

Ben kendim böyle bir kontrolle hiç karşılaşmadım ve çocuklarıma aşırı dikkatle eziyet etmemeye, bunun yerine bağımsızlığı teşvik etmeye çalışıyorum.
These users thanked the author Geçit for the post:
andrey.petrov
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by hadi »

Eh, bu tür konular için zaten oldukça yaşlı olduğunda, o zaman elbette en azından kendimizi korumamız gerektiğini ve öneren (mecazi anlamda konuşursak) herkesle iyi uyumamamız gerektiğini konuşmamız (yani konuşmamız) gerekir. Cinsiyetin sonuçlarını açıklayın prezervatif olmadan, bu sadece hamilelik değil aynı zamanda hastalık da olabilir. Ama bence kontrol edilemeyecek kadar fazla. Kişisel görüşüm.
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Kızınızla yalnız yaşıyorsanız muhtemelen yapmalısınız.
O halde bırakın bu konulara anne karar versin.
These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
Sergey.v
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

KIZIMLA CİNSEL KONULARDA GÜVENİLİR BİR İLİŞKİMİZ VAR.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Sergey.v
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Ailemizde küçük yaşlardan itibaren bir kız çocuğu tüm sırlarını eşime ve bana emanet eder. Biraz utangacım ama eşim ve ben çok iyi arkadaşlar gibiyiz. Eşim doğal olarak her şeyi benimle hemen paylaşıyor ve kızım da bundan haberdar oluyor. Okuldayken ve bir erkek çocukla arkadaşken bile eşim ve ben danıştık ve aralarında er ya da geç seks olacağını anladık, eşim bunu kızına anlattı ve bunun imkansız olduğunu söylemedi. Kızının o çocukla hiçbir şeyi yoktu, ancak daha sonra yetişkin olarak zaten arkadaş olduğu, kendisinden daha büyük başka biriyle arkadaş olmaya başladı. İlk seks gerçekleştiğinde karısı bir gün önce bile biliyordu. Eşim bana tüm bunların olduğu gün kızımızın artık kız olmadığını söyledi. Sonra kızım henüz 16 yaşına girmemişti. Ertesi gün sabah eşimle birlikte odasına gittik ve nedenini bile söylemeden onu öptük ve tebrik ettik.
Çok az ailenin bizimki gibi olduğu açık, ancak bizde her şey yolunda. Kızı zaten evli. İlk kez seks yaptığım kişiyle evlenmedim ama gerçekten her şey yolunda, aralarında bir buçuk yaş fark olan iki küçük çocukları var.
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 3):
hadi, Aslan 123540, Sergey.v
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by hadi »

Valentin-74: 25 Feb 2023, 12:50 Nadir ailelerde olduğu açık
İlk evliliğimde bir üvey kızım vardı. Daha doğrusu o hala var, evlilik artık yok. Onunla her zaman öyle bir ilişkimiz oldu ki benden hiçbir şey saklamadı. Bütün oğullarını biliyordum. Zaten 27 yaşında olmasına rağmen hala taliplerini benimle tartışıyor. Ama oldukça açık bir şekilde benimle paylaşıyor, tavsiyelerde bulunuyor, anlatıyor. Elbette sadece bu konuyu değil genel olarak her şeyi tartışıyoruz. O evlilik 13 yıldır bitmiş olmasına rağmen her gün yazışıyoruz.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Kızım tüm seks meselelerinde sadece bana danışıyor, hatta evde sikişirken onu annesinden bile koruyorum ki annesi onları bulamasın.
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Valentin-74: 25 Feb 2023, 12:50 Ailemizde küçük yaşlardan itibaren bir kız çocuğu tüm sırlarını bana ve eşime emanet eder. Biraz utangacım ama eşim ve ben çok iyi arkadaşlar gibiyiz. Eşim doğal olarak her şeyi benimle hemen paylaşıyor ve kızım da bundan haberdar oluyor. Okuldayken ve bir erkek çocukla arkadaşken bile eşim ve ben danıştık ve aralarında er ya da geç seks olacağını anladık, eşim bunu kızına anlattı ve bunun imkansız olduğunu söylemedi. Kızının o çocukla hiçbir şeyi yoktu, ancak daha sonra yetişkin olarak zaten arkadaş olduğu, kendisinden daha büyük başka biriyle arkadaş olmaya başladı. İlk seks gerçekleştiğinde karısı bir gün önce bile biliyordu. Eşim bana tüm bunların olduğu gün kızımızın artık kız olmadığını söyledi. Sonra kızım henüz 16 yaşına girmemişti. Ertesi gün sabah eşimle birlikte odasına gittik ve nedenini bile söylemeden onu öptük ve tebrik ettik.
Çok az ailenin bizimki gibi olduğu açık, ancak bizde her şey yolunda. Kızı zaten evli. İlk seks yaptığım kişiyle evlenmedim ama her şey çok iyi, aralarında bir buçuk yaş fark olan iki küçük çocukları var.
Her şeyi anlatan kızları gibi insanları anlamıyorum.
Kim, nasıl ve nerede bir erkek arkadaşıyla veya kocasıyla.
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Morpheus »

Kızımı 20 yaşına gelene kadar hemen hemen her konuda, özellikle de mahrem alanda kontrol etmeye çalıştım. En sevdiğim çiçeğin çılgın bir insan tarafından vaktinden önce koparılmasını istemedim. Bekaretini kiminle kaybettiğini tam olarak bilmiyorum; 14 yaşındayken eşimle ayrıldık ama ben onunla iyi, güvene dayalı bir ilişki sürdürmeye devam ettim ve onu erken cinsel yaşamdan korumaya ne kadar çabalarsam çabalayayım. , ilk seksinin 18-19 yaşlarında gerçekleşmiş olması mümkün, ancak daha sonra şu anda birlikte yaşadığı adamla da olabilir. Doğduğundan beri büyümesini ve onu seks yapmaya ikna etmesini bekliyordum. Sonunda bir yakınlık oluştu ama tam anlamıyla olmadı ve eşimden ayrıldıktan sonra bu tamamen onun inisiyatifiyle sona erdi (o benimle bu ilişkiyi hiçbir zaman gerçekten istemedi :unknown:). Ama onu hâlâ seviyorum ve onu deli gibi istiyorum... ama o istemiyor. Benim açımdan sürekli kontrol, onunla benim aramda sık sık çatışmalara yol açtı, ancak her halükarda bu sıkı kontrol, onun ilişkilerde erken hatalardan kaçınmasına ve bazıları gibi 15 yaşından itibaren yatağa gitmemesine yardımcı oldu. Bu nedenle kızınızla ilişkinin güvene dayalı olması gerektiğini düşünüyorum ama aynı zamanda kontrol de olmalı! Ve seks sırasında kendilerini koruma ve kimseyle boşuna yatmama ihtiyacı hakkındaki konuşmalar onun için bir aksiyom haline gelmeli.
These users thanked the author Morpheus for the post:
sapık
Rooss
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Rooss »

En doğru olan kontrol değil, eğitim ve kişisel örnektir. Eğer 13-16 yaşındaysa, pek çok açıdan onu büyütmek için çok geç. Ayrıca burada özellikle doğru kadın davranışlarının geliştirilmesi konusunda annenin rolü önceliklidir. Erkekler karışmasa iyi olur.
These users thanked the author Rooss for the post:
Sergey.v
Автор темы
Amatör22
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Amatör22 »

Yine de, onun harika bir enayi olduğunu ve büyük yaraklara can attığını ya da çok iyi bir oral seks veren olduğunu ve yüzüne ve ağzına üflemelerinden hoşlandığını bilmek baba için muhtemelen tuhaf olacaktır.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Henüz çocuğu olmayan gençler fikirlerini buraya yazıyor.
These users thanked the author Tolkala for the post:
Sergey.v
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Lyubitel22: 25 Feb 2023, 10:35 Örneğin bekaretini kontrol edin ki doğru zamandan ve kızlık zarı yerine yerleşmeden kaybetmesin.
saçmalık.

Özellikle fantezilerinizin altına gizlenmiş bir soru ve çocuğunuz olmadığı ya da onların yetiştirilmesinde hiç yer almadığınız hemen anlaşılıyor.
Çocuk sahibi olanlar genellikle başka sorular sorarlar ve kızınızla saban demirleri ve anal hakkında nasıl iletişim kuracağınızla ilgili değil
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Wolffr
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Unread post by Liyakat »

Beni kontrol etmesini, benimkini bizzat kontrol etmesini ve beni bir kadın yapmasını isterdim ama ne yazık ki çok geç kaldım.
These users thanked the author Liyakat for the post:
Ded
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alexb »

Merit: 01 Apr 2023, 22:27 Beni de kontrol etmesini, benimkini bizzat kontrol etmesini isterdim, beni kadın yapardı ama ne yazık ki çok geç kaldım.
Peki babanın kontrolünü nasıl görüyorsunuz? Ne sormalı, söylemeli veya yapmalı?
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Liyakat »

Babamın beni sikmesi için yazdım. Çocukken bunu hayal ederdim.
These users thanked the author Liyakat for the post (total 2):
Ded, sapık
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ded »

Merit, Böyle bir babaya sahip olmak muhtemelen her babanın hayalidir. kızım, hiçbir zorlama olmadan sevgili babasını istiyor! Ve eğer birisi bunu zaten yapmayı başardıysa! Onlar en mutlu insanlar!
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Alexb »

Merit: 01 Apr 2023, 23:18 Babamın beni sikmesi için yazdım. Çocukken bunu hayal ederdim.
Fikrinizi, tavsiyenizi, kendisini nasıl göstermesi gerektiğini, size ne sorması gerektiğini merak ediyorum.
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Liyakat »

Çıplak bacaklarımı onun önüne açsam bunu nasıl gösterebilirim ama kıçına atılan tokattan başka bir şey göremedim.
These users thanked the author Liyakat for the post (total 2):
Ded, sapık
Ricardomom
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123

Unread post by Ricardomom »

Eğer babam umursamıyorsa o nasıl bir baba? Her şeyi ölçülü olarak yapın, sürekli olarak dikte etmeyin
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 228
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Arianna »

Babamla bu konuyu asla konuşmayacağım. Eğer konu korumaysa maksimum, gerisi kesinlikle onu ilgilendirmez
Unicum228
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80

Unread post by Unicum228 »

Babanın kızını sikmesi gerekiyor
These users thanked the author Unicum228 for the post:
Liyakat
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”