Uyuyan ya da sarhoş bir kız kardeşe pençe atmak normal mi?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Hera
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 2 years 2 months
 Uyuyan ya da sarhoş bir kız kardeşe pençe atmak normal mi?

Unread post by Hera »

Merhaba, başıma gelen hikayeleri paylaşmak istiyorum. İlk çekim kız kardeşim sikişirken ortaya çıktı. Erkeklerle birlikte fotoğraflarını çektiler, o ve ben onu rahatsız etmeye başladık ve onu bir kız gibi istemeye başladık ve ben sadece korktum ve korktum, ama zamanla korku ortadan kalktı ve ben ona dokunup kıçını tuttum, kendinden emin bir şekilde o garson olarak çalışıyor, ayaklarında 28 çizik var ve çok yoruluyor ve çok derin uyuyor, siki uyandıracaksın, orası kesin, ayrıca alkol konusunda da zayıf, alkolden çok sarhoş oluyor ve yarım günü hatırlıyor ve yarım günü hatırlamıyor, bundan sonra hafıza kaybı yaşıyor ama şikayet etmiyor, her zaman çok rahat ve dinlenmiş olduğunu söylüyor.
Eh, işte o zaman pijama pantolonlarını çıkardılar, elastik bantlıydılar , onları hiç zorluk çekmeden kolayca çıkardı, külotunu indirdi ve ayrıca kolayca indirdi, yan yattı ve kütük gibi derin bir şekilde uyudu ve manzara güzeldi ve amına dokundu ve parmaklarını soktu ve yanına oturdu ve sikini amının içine soktu bu unutulmazdı kız kardeşimin güzel am duygularını mükemmel olarak takdir ettim, yani bir şekilde hala istedim, ama onu 3-4 saat siktim ve uyanmadım, bu yüzden onu her şey olduğu gibi giydirdim ve onu bir battaniyeyle örttüm ve ayrıldım
Ben de kulübede bütün gece aç kaldım ve yeni yıl için de çok güzel dar kırmızı bir elbise giymişti, çok içti ve hastalandı ve banyoda uyuyakaldım, odasını taşıdım ve yatağına yatırdım ve elbiseyi beline kadar kaldırdım ve elbiseyi yukarıdan bele kadar indirdim, neredeyse çıplak ve soyunmuş, güzel ve heyecanlı görünüyordu ve bacaklarını açtı, onu koydu gerektiği gibi farklı pozisyonlardaydım ve genel olarak doğru olanı yaptım.
Bir keresinde yan yatakta uyuyordum ve babamla kız kardeşim uyuyordu ama sırtım onlara dönük yatıyordum ve hafif sesler ya da baba oh bir battaniyenin altında, sikimi amıma soktum ya da mastürbasyon yaptım, ama bu uzun sürdü, çok ilginçti, ama dinlemeye devam ettim, çılgınca heyecan vericiydi, eh, ben de sadece bir anlık bakış gördüm babamın göğüslerine dokunması, kız kardeşim uyuyordu, arkadaşının doğum gününden sonra yorulmuştu, babası da bir şeyler daha yapmıştı ama mutlaka eteğini kaldırmıştı Kesinlikle gördüm, kız kardeşim yüzüstü yatıyordu ve kalçalarının üzerine oturuyordu ve onu becerdim, hayret ettim ama normal hareket etti, dürüst olmak gerekirse, onu gerçekten lezzetli bir şekilde becerdi ve kıçını sıktı, sonra ne olduğunu bilmiyorum çünkü uyuyakalmışım.

https://i.postimg.cc/43HcZD0Z/hb-Nt-MMxbb-AM.jpg

https://i.postimg.cc/wMgRX7jT/HY-CAJP1qr0.jpg

https://i.postimg.cc/rsj0QMDG/J4gz5-LFEpcg.jpg

https://i.postimg.cc/264BL4mK/MXPod-Vv-N-3s.jpg

https://i.postimg.cc/xCrzdsrm/YMG0-YHx-XRc.jpg
These users thanked the author Hera for the post (total 3):
Sibiryak89, Yang69, Vik.ruba80
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Uyuyan veya sarhoş bir kız kardeşi patilemek normal mi?

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Fotoğraflar güzel ama metin tamamen kurgu ve fanteziden oluşuyor
Автор темы
Hera
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Hera »

Aslında hayır, bu bir fantezi değil, bu gerçek hikaye ister inanın ister inanmayın, ancak karar vermek size kalmış
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by sapık »

Uyuyan kız kardeşime defalarca el salladım. Ama o zaman bile dikkatlice uyandı.
Автор темы
Hera
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Hera »

Eğer durum böyleyse, bir sabah onun yanına uzandım ve kendime dokunup ovmaya başladım, bunu uzun süre yaptım, ama sonra sallanmaya başlıyor ve anlıyorum ki herif hızla ayağa fırlayıp başka bir yere taşınıyor kanepeyi aldım, tableti aldım ve bir oyunculuk oyunu oynadım ve o da bana baktı, diğer tarafa döndü ve her şey ama ben o kadar korktum ki, o derin uykuda olmadığında artık yürüyemedim, ama bazen risk alıyorum, ama bundan keyif alıyorum, sadece doğru ana ve doğru duruma ihtiyacım var, memnun etmeye ihtiyacım var
These users thanked the author Hera for the post:
sapık
Yang69
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Yang69 »

güzel eşek birisi şanslı olacak
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”