20 yaşındayım ve çocukluğumdan beri herkesten biraz farklıyım. Gençliğimde pek çok korku geliştirdim, aşırı derecede sinirlendim, zıt takıntılar yaşadım, ellerimde titreme vs. oldu.
Buna ek olarak neredeyse sürekli zorbalığa maruz kalıyordum. Bu bağlamda isimsiz olarak bir nöroloğa veya psikoloğa gitmek isterim. Ama bir çocukluk anısı aklımdan çıkmıyor - küçükken çok güzel ve nazik bir doktorla randevumdaydım. Ve bunu birleştirmek istiyorum. Peki iyi bir kadın nörolog/psikolog bu şekilde mi aranır? Bir yandan, bu açık - özel sitelerde, ama diğer yandan görünüşe de bakıyorum. Ve genel olarak doğru nörolog veya psikoloğun nasıl seçileceğine dair tavsiyelerle ilgileniyorum. Örneğin fotoğraf. https://i.postimg.cc/vTg2s2Hx/ite-Ap-Iydn5-Q.jpg
:shamp: 20 yaşındayım ve çocukluğumdan beri herkesten biraz farklıyım. Gençliğimde pek çok korku geliştirdim, aşırı derecede sinirlendim, zıt takıntılar yaşadım, ellerimde titreme vs. oldu. Buna ek olarak neredeyse sürekli zorbalığa maruz kalıyordum. Bu bağlamda isimsiz olarak bir nöroloğa veya psikoloğa gitmek isterim. Ama bir çocukluk anısı aklımdan çıkmıyor - küçükken çok güzel ve nazik bir doktorla randevumdaydım. Ve bunu birleştirmek istiyorum. Peki iyi bir kadın nörolog/psikolog bu şekilde mi aranır? Bir yandan, bu açık - özel sitelerde, ama diğer yandan görünüşe de bakıyorum. Ve genel olarak doğru nörolog veya psikoloğun nasıl seçileceğine dair tavsiyelerle ilgileniyorum. Örneğin fotoğraf. [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/vTg2s2Hx/ite-Ap-Iydn5-Q.jpg[/img][/url]
Lybitem: ↑04 Apr 2023, 20:27 20 yaşındayım ve çocukluğumdan beri herkesten biraz farklıyım. Gençliğimde pek çok korku geliştirdim, aşırı derecede sinirlendim, zıt takıntılar yaşadım, ellerimde titreme vs. oldu.
Buna ek olarak neredeyse sürekli zorbalığa maruz kalıyordum. Bu bağlamda isimsiz olarak bir nöroloğa veya psikoloğa gitmek isterim. Ama bir çocukluk anısı aklımdan çıkmıyor - küçükken çok güzel ve nazik bir doktorla randevumdaydım. Ve bunu birleştirmek istiyorum. Peki iyi bir kadın nörolog/psikolog bu şekilde mi aranır? Bir yandan, bu açık - özel sitelerde, ama diğer yandan görünüşe de bakıyorum. Ve genel olarak doğru nörolog veya psikoloğun nasıl seçileceğine dair tavsiyelerle ilgileniyorum. Örneğin fotoğraf. https://i.postimg.cc/vTg2s2Hx/ite-Ap-Iydn5-Q.jpg
У вас мама пукает, тетя хочет фистинг, а вам хочется к психологу? Интересная семья.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
[quote=Lybitem post_id=187642 time=1680629243 user_id=15092] :shamp: 20 yaşındayım ve çocukluğumdan beri herkesten biraz farklıyım. Gençliğimde pek çok korku geliştirdim, aşırı derecede sinirlendim, zıt takıntılar yaşadım, ellerimde titreme vs. oldu. Buna ek olarak neredeyse sürekli zorbalığa maruz kalıyordum. Bu bağlamda isimsiz olarak bir nöroloğa veya psikoloğa gitmek isterim. Ama bir çocukluk anısı aklımdan çıkmıyor - küçükken çok güzel ve nazik bir doktorla randevumdaydım. Ve bunu birleştirmek istiyorum. Peki iyi bir kadın nörolog/psikolog bu şekilde mi aranır? Bir yandan, bu açık - özel sitelerde, ama diğer yandan görünüşe de bakıyorum. Ve genel olarak doğru nörolog veya psikoloğun nasıl seçileceğine dair tavsiyelerle ilgileniyorum. Örneğin fotoğraf. [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/vTg2s2Hx/ite-Ap-Iydn5-Q.jpg[/img][/url] [/quote]
У вас мама пукает, тетя хочет фистинг, а вам хочется к психологу? Интересная семья.
Marinka: ↑04 Apr 2023, 22:13
Ve bir sonraki konuda TS’in bir sonraki akrabasının kim olacağını ve ailede hala ne gibi sorunları olduğunu çok merak ediyorum?))))
hayal etmek zor ama her şey mümkün ve anal bölgesine yama yapılması gerekecek, her şey olabilir... :evet:
[quote=Marinka post_id=187729 time=1680635634 user_id=12161] Ve bir sonraki konuda TS’in bir sonraki akrabasının kim olacağını ve ailede hala ne gibi sorunları olduğunu çok merak ediyorum?)))) [/quote] hayal etmek zor ama her şey mümkün ve anal bölgesine yama yapılması gerekecek, her şey olabilir... :evet:
[quote=Wolffr post_id=187731 time=1680635717 user_id=15660] [quote=Marinka post_id=187729 time=1680635634 user_id= 12161] Ve bir sonraki başlıkta aracın bir sonraki akrabasının kim olacağını ve ailede hala ne gibi sorunları olduğunu çok merak ediyorum?)))) [/ quote]hayal etmesi zor ama her şey mümkün, anal bölgesini onarması gerekse bile her şey olabilir... :yes: [/quote] n Tahmin etmeyelim. Sabırlı olalım.
Nörolog ile psikolog arasındaki bağlantı nedir??
Temiz havada mesleki terapi ve sopalama yardımcı olacaktır. Totaliter bir dini mezhebe katılın, yoksa bulaşırsınız, yoksa iyileşeceksiniz. :haha:
[quote=Lybitem post_id=187642 time=1680629243 user_id=15092] tavsiyeyle ilgileniyorum [/quote] Nörolog ile psikolog arasındaki bağlantı nedir?? Temiz havada mesleki terapi ve sopalama yardımcı olacaktır. Totaliter bir dini mezhebe katılın, yoksa bulaşırsınız, yoksa iyileşeceksiniz. :haha:
Bir süre önce, tabiri caizse konu olarak farklı filmler izlemek istedim, ancak arama yaparken bir sorunla karşılaştım:
- yalnızca konuya göre ararsanız - yalnızca uzun metrajlı filmleri gösterir...
Last post
Bu konuyla ilgili filmlerin olduğu bir site buldum
Ukraynalı psikolog Alla Pilipyuk, partnerin ihanetine karşı tutumun cinsiyetler arasında nasıl farklılık gösterdiğini açıklıyor. Bir erkeğin temel ihtiyaçları: tanınma,...
Last post
Ve erotik masaj sırasında penis de dahil olmak üzere tüm vücuda masaj yapıyorlar
Ben sadece vücudun bu kısmı üzerinde pratik yapıyorum n
Ve sen hayattan keyif alıyorsun)))
Yaşlı bayanların sevgililerine selamlar, seks yapmaktan çekinmeyen birkaç kadın var, onları biraz süslemek istiyorum, iç çamaşırı vermek istiyorum, nereden ve nasıl sipariş verilecek, resimde sadece...
Last post
aleksey.jivopistsev ,
Cidden: Bir kadın için iç çamaşırınızı kendiniz mi seçersiniz? Belki de bunu birlikte yapmalıyız? Bana öyle geliyor ki bir kadının kendisi için bir şeyler seçmesi daha kolay:...
Hepinize iyi insanlar, kendilerini düşündükten sonra bir gerçeğin farkına vardım, karımı elbette çok seviyorum ama ben bir ibneyim, beni bu duruma kendisi getirdi ama benim olmadan değil...