Muhtemelen bir aptalım

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Muhtemelen bir aptalım

Unread post by Anonim »

Muhtemelen bir aptalım ama bir sorunum var. Aslında bir erkeğe oral seks yapmaktan gerçekten keyif alıyorum. Ona zevk vermek hoşuma gidiyor. Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum ve bunu asla göstermiyorum. Tam tersine, adama bundan gerçekten hoşlanmadığımı açıkça anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Bu düşünce bilinçaltı düzeyde yer alır. Hikayenin özü şu ki, son zamanlarda elimi abarttım ve gerçekten hoşlandığım adam buna kızdı ve gitti. Artık beni aramıyor ya da yazmıyor ve ben de ilk kişi olmaya cesaret edemiyorum. Bu hiç tedavi edilebilir mi?
j.bond01
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Muhtemelen aptalım

Unread post by j.bond01 »

Eski sevgilin bir aptal. Harika bir kızdan ayrıldım, çünkü aşıklar arasındaki açık, karşılıklı olarak anlaşılabilir seks, ilişkilerin, ailenin ve geleceğin ana temeli ve temelidir.
Last edited by j.bond01 on 06 Jan 2020, 19:05, edited 1 time in total.
These users thanked the author j.bond01 for the post (total 2):
Anadolu, çok sayıda denizci
Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by Alexey »

Bu onun kendi hatası. Ya boşver ya da bu konuda hiç konuşma.
These users thanked the author Alexey for the post (total 2):
Cidden, Şeytan
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408

Unread post by Utangaç bebek »

Anonim: 11 Dec 2019, 03:02 Muhtemelen bir aptalım ama bir sorunum var. Aslında bir erkeğe oral seks yapmaktan gerçekten keyif alıyorum. Ona zevk vermek hoşuma gidiyor. Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum...
Merak etmeyin, eğer bir erkek oral seks yüzünden ayrıldıysa o zaman bu sizin erkeğiniz değil. Fiyatı bir kuruş.... Hayır, ona çok fazla fiyat verdim: bu adama bir kuruş teklif et ve parasını iste!!!!
...Benim için de aynı şey, ilk oral seks bu benim bir fahişe olduğumun itirafıdır. Sonuç olarak, hiç oral seks yapmadım ve HİÇBİR ŞEY kaybetmedim.
Bunu isteyen onlar, yani erkekler. Bırakın birbirlerini emsinler... :roll:
Özel Meclis Üyesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Özel Meclis Üyesi »

Utangaç Bebek: 25 Dec 2019, 20:24 Birbirlerini emsinler...
Gözlemlerime göre, kadınlar oral seks yaparken bundan keyif alıyorlar . Görünüşe göre dudaklarınızda bazı reseptörler var. Değil mi?
These users thanked the author Özel Meclis Üyesi for the post:
Yaoishica
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Özel Meclis Üyesi: 27 Dec 2019, 12:16 dudaklarda reseptörler var. Değil mi?
Elbette tilki kulakları gibi var...
https://i.postimg.cc/906G2Wws/cc.jpg
Ayka
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ayka »

Geri gel ve ona oral seks yap! Ve ona bu oral seksten günde üç kez vereceğinizi açıklayın. Bakalım uzun süre dayanacak mı?
Anton812
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by Anton812 »

Ama Kuni yapmayı seviyorum.
Karım onu ​​ya da genel olarak cinselliği umursamıyor.
Başkalarının kadınlarına, cinsel yolla bulaşan hastalıklara bir şeyler yapmaktan korkuyorum.
Hayat değil, acı.
These users thanked the author Anton812 for the post (total 2):
Cidden, Vik.ruba80
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408

Unread post by Utangaç bebek »

Özel Meclis Üyesi: 27 Dec 2019, 12:16
Utangaç Bebek: 25 Dec 2019, 20:24 Bırakın birbirlerini emsinler...
Gözlemlerime göre Kadınlar oral seks yaparken bizzat zevk alırlar. Görünüşe göre dudaklarınızda bazı reseptörler var. Değil mi?
Her şey kişiye özel.... Kime bağlı...
These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
Vik.ruba80
Link-Moskova
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Link-Moskova »

Hiç de aptal değilsin!!!) Bu onun sorunu!!!)) Eğer bir kız oral seks yapmayı biliyor ve seviyorsa... Bunu yapmasını yasaklamak gerçekten mümkün mü???)) Ama ne yaklaşık 69... Peki ya halka açık yerlerde oral seks... Sen gerçek misin??) P.S. ve eğer hala zevk alıyorsan, ağzına boşalırsa... Ehhh öyle bir haylazlık yaptım ki... Zaten titriyordum... Ama o yine de başını çevirmedi!!!)
These users thanked the author Link-Moskova for the post:
Yaoishica
Alina
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alina »

Özel Meclis Üyesi: 27 Dec 2019, 12:16 Gözlemlerime göre kadınlar oral seks yapmaktan keyif alıyor. Görünüşe göre dudaklarınızda bazı reseptörler var. Değil mi?
etam olarak, tam olarak)))))))))))))))))))) Doğa bunun sorumlusu bu, bu tuhaf reseptörlerin yerleştirilmesi!!!!!!!!!!!!
Eugene
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eugene »

Karım boşalmayı ve oral seks seviyor
Eugene
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Eugene »

Karım kıçımdan sikilmemi izlemek istiyor
virtsex3233
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by virtsex3233 »

Utangaç Bebek, merhaba, bir fotoğraf paylaşmaya ne dersin? :melek: :melek:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Oral seks harika! Tıpkı cunnilingus gibi! Pek çok kız, amlarına bile dokunmadan, sadece ağızlarına boşalmakla boşalıyor! :)
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanuşka
güzellik777
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by güzellik777 »

Ben de oral seks yapmayı seviyorum ve bunda yanlış bir şey görmüyorum!! Ve o senin aptalın!!
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Evgen: 25 Feb 2020, 11:29 Karım kıçımdan sikilmemi izlemek istiyor
Peki sorun ne eğer istiyorsa bunu yapmak zorunda.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

krasotulya777: 14 Jul 2020, 03:45 Ben de oral seks yapmayı seviyorum ve bunda yanlış bir şey görmüyorum!! Ve o senin aptalın!!
Bu doğru! Sadece bir aptal oral sekste kötü bir şey görebilir!
Tanuşka
Misafir_191
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_191 »

Yatakta oynamayın. Kendin ol. İstediğinizi ve kalbinizden yapın. Eğer erkek arkadaşın aptal değilse, o zaman senin gerçekte kim olduğunu anlayacaktır. Onunla seks hakkında konuşmaktan korkmayın. Sorunların çoğu birbirini yanlış anlamaktan kaynaklanır.
Misafir_191
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_191 »

Şikayetiniz varsa doğrudan iletin. Sadece çığlıklar ve skandallar olmadan. Normal bir insan eleştiriyi anlar.
her yerde
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by her yerde »

Oral sekse bayılırım... ve böylece adam çabuk boşalmaz :smile001:
These users thanked the author her yerde for the post:
Tolkala
VikaDomina
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by VikaDomina »

Bunun olabildiğince mantıksız olduğunu düşünüyorum. Aslında sana zevk veriyorsa neden sevmiyormuş gibi davranasın ki? İlişkilerin bu tür saçmalıklar yüzünden zarar görmesi çok hayal kırıklığı yaratıyor. Ama bir şansın var, ona itiraf edebilirsin ama aynı zamanda fahişe olarak görülmemek için tüm bunlar hakkında olumsuz konuştuğunu da açıklığa kavuşturabilirsin.
These users thanked the author VikaDomina for the post (total 2):
Denis881, Cidden
Kabare
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kabare »

konuşmadan hoşlanıyorsan berbat olmalısın :)
SergeyON
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413

Unread post by SergeyON »

beautiful777, merhaba seni yalamak istiyorum. buluştuğumuzda eğlenmek
These users thanked the author SergeyON for the post:
Yaoishica
Tommy100500
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Tommy100500 »

Anonim, Tedavi işe yaramaz, yeter ki yapma’ sikini emme ama yapay penisini al
Belki de senin gibi sapık değildir. Bu normaldir, eğer onu seviyorsanız onun iyiliği için değiştirin, sevmiyorsanız sizinle aynı ilgi alanlarına sahip birini arayın!
sptlh
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 287

Unread post by sptlh »

Bırak gitsin, ne istersen onu yap
These users thanked the author sptlh for the post:
Cidden
Vladimir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by Vladimir »

Anonim: 11 Dec 2019, 03:02 Muhtemelen bir aptalım ama bir sorunum var. Aslında bir erkeğe oral seks yapmaktan gerçekten keyif alıyorum. Ona zevk vermek hoşuma gidiyor. Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum ve bunu asla göstermiyorum. Tam tersine, adama bundan gerçekten hoşlanmadığımı açıkça anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Bu düşünce bilinçaltı düzeyde yer alır. Hikayenin özü şu ki, son zamanlarda elimi abarttım ve gerçekten hoşlandığım adam buna kızdı ve gitti. Artık beni aramıyor ya da yazmıyor ve ben de ilk kişi olmaya cesaret edemiyorum. Bu hiç tedavi edilebilir mi?
büyük olasılıkla bu artık konuyla alakalı değil, ama yine de söyleyeceğim. Aşırı davranmaya, sizi bir s**** olarak kabul edeceğine dair düşünceleri kendinize empoze etmeye değmez, düşünceleri empoze etmek iyi bir şeye yol açmaz (tabii ki sürekli kötüyü düşünürseniz)
galip
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13

Unread post by galip »

Son olarak unut gitsin. Prensinizin sizi olduğunuz gibi kabul etmesine izin verin. Aşırı hareket ettiğiniz için vazgeçerseniz, o zaman bu sizin değildir... Herkes yatakta bir fahişe ve mutfakta bir metres ister. O yüzden endişelenme. Bundan hoşlanmıyor, bu yüzden ormanın içinden geçmesine izin verin. Başkasına zevk vereceksin
Yaoishica
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by Yaoishica »

Anonim: 11 Dec 2019, 03:02 Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum ve bunu asla göstermiyorum. Tam tersine, adama bundan gerçekten hoşlanmadığımı açıkça anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Bu düşünce bilinçaltı düzeyde yer alır. Hikayenin özü şudur:
Emmeyi nasıl sevmezsin? :cat1: :daypyat: birçok kadın emmeyi sever. En azından seks hakkında bir şeyler anlayanlar için. Emmeyi seviyorum. Özellikle küçük olduğunda başlamak için)))) ve her şey uyuyor. Şeker gibi emiyorum. Sevgilimin kokusunu seviyorum. Penisin dövüşe hazır hale gelmesi için, önce presi, alt karnını, meme uçlarını öpüyorum, adem elmasını yalıyorum, elmacık kemiklerini yalıyorum, bütünüyle yalıyorum, kısacası emiyorum. Sonra penis dikleştiğinde vızıltı başlıyor, istediğimi yapıyorum. Kocam işyerinde yoruluyor. Bu yüzden bu sitede yaşayan yerel erkeklerin talimatları doğrultusunda yanına gidip sırt masajı yapmıyorum. Ama sabahları bazen dört sabah erken kalkmak zorunda kalıyor, çocuklarımız var, kimse beklenmedik bir şekilde gelmesin diye. Bugün o uyuyordu ve ben onun aletiyle istediğimi yaptım, o ayaktaydı ve uyuyordu, bu genellikle mümkün))))))). Bazen bana bunu yaptıklarında nasıl uyuyacağımı hayal ediyorum. Ah, konunun dışına çıktım. Bu yüzden ağzım uyuşana kadar emiyorum, gerçekten uyuşuyor, yanaklarım uyuşuyor ve uyuşmaya başlıyor. İşte böyle emmeyi seviyorum. O zaman sperm istersem onu ​​uyandırmam gerekir)))). Kocam ve benim özellikle onu ağzıma boşaltmaya çalışmamız gerekiyor :oops: . Oral seks sırasında hemen boşalmayı başaramıyor; adeta beni ağzıma sikiyor. Ve spermi ve yutmayı seviyorum. Bunun gibi bir şey ama bu benim kocam ve ben onu uzun yıllardır tanıyorum ve ilk randevumda çıplak vücudunu ve ejderhasını görünce onu emmeye başladım. Muhtemelen ilk başta penisine aşık oldum, çok güzel, beyaz, temiz ve o kadar çekiciydi ki, hemen ona dokunup denemek istedim. Ama neden abarttığınızı anlamıyorum. Adamlarına aslında öyle olmadığını gösteriyorsun. Ama onu ne kadar zamandır tanıyorsun, ne kadar zamandır birlikte sevişiyorsun. Birinden hoşlanıyorsan neden onun önünde utanıyorsun? Belki seni tatmin etmiyorlar. Biraz iletişim kuruyorsun, anlamıyorum. Açıkçası. Partnerinize hiç güvenmiyorsunuz. O halde neden ona tutunuyorsun? O, herkese göstermekten utanmadığın yakışıklı bir adam? Onunla konuş ve seni neyin rahatsız ettiğini ona anlat. Eğer o senin için değerliyse, bana hassas ruhunu neyin rahatsız ettiğini söyle. Bilirsiniz, eğer erkekler susmayı tercih etmiyorsa, herkesi bizim en sevdiğimiz forumun sakinleri gibi sanıyorsunuz, elbette öyle değil. Sen iyi bir kızsın. İstediğin kadar em :cat1: :cat1: Önemli olan tutkuyla ısırmamak.
Fikriniz bazı erkeklerinkine benziyor. Sanki yalayamıyorsun gibi. Birisi kesinlikle sana bunu yaptırdı, belki de bu senin katı yetiştirilme tarzındı ve çok iyi bir kız gibi görünmek istiyorsun. Ancak 21. yüzyılda hepimiz ne zaman canımız isterse seks yapıyoruz. Ve sevdiğinizle yalnız kaldığınızda beyninizi kapatın ve kendinizi iyi hissetmeniz için sizi nasıl koyacağını düşünmesine izin verin. Kimse seni görmüyor, dört duvar arasında yalnızsın, bu harika. Bilirsiniz, seks bir sorun olduğunda, üç çocuğunuz olduğunda ve biri gece boyunca içki içmek için dışarı çıktığında, biri tuvalete gelip sizi kontrol ettiğinde ve ikinci oğlum genellikle sabahın yedisinde böyle kalktığında. her gün, haftanın yedi günü, yani zamanımız varsa, yoksa zamanımız olur, bunun gibi bir şey. Ve üzülürsün ve önemsiz şeylere takılıp kalırsın. Güven ve her şey yoluna girecek.
These users thanked the author Yaoishica for the post (total 12):
Avare, Denis881, Nikk, George, annem adam yaptı, Temiç, Cidden, Tolyan, Anadolu, Fargal94, Mikha77, Turp
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890

Unread post by Avare »

yaoishica: 15 Aug 2021, 12:46
Ama ben kendim bu arzumdan utanıyorum ve bunu asla göstermiyorum. Tam tersine, adama bundan gerçekten hoşlanmadığımı açıkça anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Bu düşünce bilinçaltı düzeyde yer alır. Hikayenin özü şudur:
Emmeyi nasıl sevmezsin? :cat1: :daypyat: birçok kadın emmeyi sever. En azından seks hakkında bir şeyler anlayanlar için. Emmeyi seviyorum. Özellikle küçük olduğunda başlamak için)))) ve her şey uyuyor. Şeker gibi emiyorum. Sevgilimin kokusunu seviyorum. Penisin dövüşe hazır hale gelmesi için, önce presi, alt karnını, meme uçlarını öpüyorum, adem elmasını yalıyorum, elmacık kemiklerini yalıyorum, bütünüyle yalıyorum, kısacası emiyorum. Sonra penis dikleştiğinde vızıltı başlıyor, istediğimi yapıyorum. Kocam işyerinde yoruluyor. Bu yüzden bu sitede yaşayan yerel erkeklerin talimatları doğrultusunda yanına gidip sırt masajı yapmıyorum. Ama sabahları bazen dört sabah erken kalkmak zorunda kalıyor, çocuklarımız var, kimse beklenmedik bir şekilde gelmesin diye. Bugün o uyuyordu ve ben onun aletiyle istediğimi yaptım, o ayaktaydı ve uyuyordu, bu genellikle mümkün))))))). Bazen bana bunu yaptıklarında nasıl uyuyacağımı hayal ediyorum. Ah, konunun dışına çıktım. Bu yüzden ağzım uyuşana kadar emiyorum, gerçekten uyuşuyor, yanaklarım uyuşuyor ve uyuşmaya başlıyor. İşte böyle emmeyi seviyorum. O zaman sperm istersem onu ​​uyandırmam gerekir)))). Kocam ve benim özellikle onu ağzıma boşaltmaya çalışmamız gerekiyor :oops: . Oral seks sırasında hemen boşalmayı başaramıyor; adeta beni ağzıma sikiyor. Ve spermi ve yutmayı seviyorum. Bunun gibi bir şey ama bu benim kocam ve ben onu uzun yıllardır tanıyorum ve ilk randevumda çıplak vücudunu ve ejderhasını görünce onu emmeye başladım. Muhtemelen ilk başta penisine aşık oldum, çok güzel, beyaz, temiz ve o kadar çekiciydi ki, hemen ona dokunup denemek istedim. Ama neden abarttığınızı anlamıyorum. Adamlarına aslında öyle olmadığını gösteriyorsun. Ama onu ne kadar zamandır tanıyorsun, ne kadar zamandır birlikte sevişiyorsun. Birinden hoşlanıyorsan neden onun önünde utanıyorsun? Belki seni tatmin etmiyorlar. Biraz iletişim kuruyorsun, anlamıyorum. Açıkçası. Partnerinize hiç güvenmiyorsunuz. O halde neden ona tutunuyorsun? O, herkese göstermekten utanmadığın yakışıklı bir adam? Onunla konuş ve seni neyin rahatsız ettiğini ona anlat. Eğer o senin için değerliyse, bana hassas ruhunu neyin rahatsız ettiğini söyle. Bilirsiniz, eğer erkekler susmayı tercih etmiyorsa, herkesi bizim en sevdiğimiz forumun sakinleri gibi sanıyorsunuz, elbette öyle değil. Sen iyi bir kızsın. İstediğin kadar em :cat1: :cat1: Önemli olan tutkuyla ısırmamak.
Fikriniz bazı erkeklerinkine benziyor. Sanki yalayamıyorsun gibi. Birisi kesinlikle sana bunu yaptırdı, belki de bu senin katı yetiştirilme tarzındı ve çok iyi bir kız gibi görünmek istiyorsun. Ancak 21. yüzyılda hepimiz ne zaman canımız isterse seks yapıyoruz. Ve sevdiğinizle yalnız kaldığınızda beyninizi kapatın ve kendinizi iyi hissetmeniz için sizi nasıl koyacağını düşünmesine izin verin. Kimse seni görmüyor, dört duvar arasında yalnızsın, bu harika. Bilirsiniz, seks bir sorun olduğunda, üç çocuğunuz olduğunda ve biri gece boyunca içki içmek için dışarı çıktığında, biri tuvalete gelip sizi kontrol ettiğinde ve ikinci oğlum genellikle sabahın yedisinde böyle kalktığında. her gün, haftanın yedi günü, yani zamanımız varsa, yoksa zamanımız olur, bunun gibi bir şey. Ve üzülürsün ve önemsiz şeylere takılıp kalırsın. Güvenin ve her şey harika olacak.
Her şey doğru söylendi
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Anonim: 11 Dec 2019, 03:02 Erkeğe bundan pek hoşlanmadığımı anlatmaya çalışıyorum. Sanki bana hemen bir çeşit fahişe diyecekmiş gibi. Böyle bir düşünce bilinçaltı seviyesinde yer alır.
Ve bilinçaltı sizi aldatmaz. İşte böyle. Yani tam olarak bir fahişe değil, sadece seks için kolayca işe alınabilen erişilebilir bir kız. Mesela ağzınıza sorunsuz bir şekilde koyarsanız mutlaka size verecektir demektir. Biraz kırılabilir, belki ona içecek bir şeyler verebilir, hediye edebilir ya da öpebilir. Ama eğer berbatsa kesinlikle verir.

Ve onların, beyler, bu konuda sizden, kızlardan hiçbir farkı yok. Aynı şekilde dedikodu yapıp her şeyi birbirlerine sızdırıyorlar. Erkek arkadaşınızla olan tüm sırlarınız, sadece aranızda olduğunu düşündüğünüz her şey, ertesi gün hepsini arkadaşlarına sızdıracağından emin olabilirsiniz.
Bunu yapmak bile istemeyebilir ve belki de Bu onun aklına bile gelmez. Ama eğer seninle ya da şu anda siktiği kişiyle ilgili bir konuşma gündeme gelirse, o zaman sahip olduğu her şeyi arkadaşlarına sızdırır.

Ve bu konuda genç erkekler kadınlardan daha kötüdür . Ayrıca sürekli birbirleriyle dalga geçiyorlar ve sürekli birbirlerini utandırıyorlar. Ve bazen sanki kimin birbirine daha fazla pislik yapabileceğini görmek için bu konuda yarışıyorlarmış gibi görünüyor. Ve hepsi çok arkadaş canlısı. Gerçi gerçekte böyle şeyler için herif kırılırdı. Ama onlar için her şey dostça şakalar olarak sonuçlanıyor. Mesela neden, ne yapıyorsun, şaka yapıyordum...

Mesela birisi diyor ki, Lenka’yı beşinci evden tanıyor musun? Dün onu aldım. Dün alışveriş merkezinde buluştuk, onunla yürüdük, dondurma yedik. Yarın akşam buluşmak üzere sözleştik. Beni yanağımdan öpüp veda etti.
Ve arkadaşı ona şöyle diyor: Ah, Lenka’yı tanıyorum. Mayıs ayında Andryukha’nın banyosunda bana oral seks yaptı.

Ve bu bilgiyle ne istersen yap. Namluya dokunmak için hiçbir neden yok gibi görünüyor. Bunu kontrol etmeli miyim? Ama nasıl? Bu kıza sormalı mıyım? Aynı zamanda biraz aptalca. Ve birinin sikini emdiği ortaya çıktı, hatta kimin olduğunu bile biliyorsun. Ve sonra onu öpeceksin, hatta belki de sikini emdiği adamın önünde. Ve arkadaşlarınız sizinle dalga geçecek. Görünüşe göre arkadaşını neredeyse kazıklıyordun.

Genel olarak senaryolar bunlar. Ve burada gençler arasında ve genç erkekler arasında öyle bir durum var ki, eğer bir kız onu birine vermişse, bu kabul edilebilir görünüyor. Birisine verdim ama kimseye vermedim. Bu onun amcığı ve onun sahibi. Ve eğer birisine vermişseniz, bu onu herkese vermeniz gerektiği anlamına gelmez. Ve adamlar bunu tavuk beyinleriyle çok iyi anlıyorlar. Ve eğer birisi bir kez bir kızı becerdiyse, bu bir şekilde onun arkasından dedikodu yapmak ve herkese onun bir sürtük olduğunu söylemek için bir neden değildir. Ve seks için kolayca terfi ettirilebiliyor.

Genel olarak, genç erkeklerin çoğu durumda zaman zaman bu gibi ellerinden kolayca erişilebilen kızlarla sikişmeyi tercih ettikleri unutulmamalıdır. bakış açısı. Biriyle kalıcı bir ilişki kurmak yerine. Kalıcı bir ilişki bir tür sorumluluk getirir. Yine onu düzenli olarak bir yere götürmeniz gerekiyor. Ve para da kısıtlı.

Ulaşılabilir kızlar da tam olarak ihtiyacınız olan şey. Ziyarete gitti, sevişti ve işiyle ilgili konuşmaya devam etti.
Ve tabii ki adamlar kendi aralarında kimin verdiği, kimi ve en son nerede becerdiği hakkında bilgi alışverişinde bulunuyorlar. Ve erkekler, kural olarak, bu kızları tanır ve mümkün olduğunda onlara seks teklifleriyle yaklaşmaya çalışırlar.

Ve kural olarak, bu tür kızların göstergelerinden biri de şudur: o berbat adamlar. Yani mantık şu ki, eğer o berbatsa, yani herhangi bir sorun veya utanç olmadan birinin sikini ağzına alırsa, o zaman kesinlikle sırayla onun amına dokunabilirsiniz. Onu bir şekilde heyecanlandırmaya çalışın ve elbette onu içeri sokun. Ve erkeklerin çoğu, eğer berbatsa, bunun seninle seks yapmaktan çekinmeyeceği anlamına geldiğini düşünüyor. Eh, terbiye uğruna biraz kırılacak. Ve sanki daha ısrarcı olman gerekiyor ve sonunda onu ağzına koyarsan, sen de koyacaksın.

Anlayın, bu bir oral seks yetişkin erkekler ve kadınlar - bu, bir arkadaşa en yüksek derecede güven ve hassasiyettir. Bunlar karı koca olmasa da, sadece ülkedeki iş arkadaşları veya komşular olsa bile. Yetişkinler için her şey farklıdır. Genç erkekler gibi beyinleri değil, bedenleri seks istediğinde birbirlerinin yatağına düşüyorlar. Yetişkinler genellikle erkek işini bitirdikten sonra penisini kaldırmak için oral seks yaparlar.
Ve ziyafete devam etmek istediğinizde.

Ya da seks öncesi bir ön sevişmedir. her ikisi de ve çoğu zaman bu, kadınları erkeklerden daha fazla heyecanlandırıyor. Bu konuda ne düşündüklerini ve ne hayal ettiklerini bilmiyorum ama genellikle çocukça bir şekilde onları tahrik ediyor. Sanırım bu, bir erkeğin bir kadının amına çok yakından bakmasına benzer bir şey. Yani tahrik edilen kadın cinsel organlarının görüntüsü onu heyecanlandırır. Bir kadının, sağlam bir erkek penisini çok yakından gördüğünde benzer bir deneyim yaşadığını düşünüyorum. Onu aynı anda hem öpüp hem de emmesi bence bu ikinci planda.

Genel olarak meselemize dönecek olursak, genç bir kızken ve genç erkeklerle ilişkilerde sadece dünyayı keşfederken bu aşamadayken size tavsiyelerde bulunmak isterim. . Karşı cinsle iletişim kurmayı öğrendiğinizde. Farklı partnerlerle seks yapmayı öğrendiğinizde. Biriyle evlenmeyi veya yarın tanışacağınız şu veya bu adamın ruh eşiniz olduğunu aklınıza bile getirmediğinizde...

Anlayın.. .
Anlamıyorsunuz’ acele etmeye gerek yok. Önünüzde birkaç yıl var ve bunlar size öncelikle kendinizi anlamanız ve ikinci olarak insanları anlamayı öğrenmeniz için veriliyor. Karşı cinsten insanların neye benzediğini kendi deneyimlerinizden anlayın. Gittikçe daha yakın ilişkilerde neye benzedikleri. Bu insanlardan hangileri kesinlikle size uygun değil, hangileri ilginç ve eğlenceli olabilir ama bunlar tüm hayatınız boyunca birlikte yaşamaya hazır olduğunuz insanlar değil.

Belki de öyle hatta birkaç aylığına bir ev kiralayarak biraz birlikte yaşamaya değer biriyle. Bir erkeğin günlük yaşamda nasıl olduğunu anlamak. Ve erkeklerin bu günlük yaşamda ne kadar farklı davrandıklarını. Ve aslında hepsi farklı, tıpkı tüm kadınlar gibi. Ancak bir yandan herkes benzersizdir ancak buna rağmen erkekler ve kadınlar hala bazı kategorilere ayrılmıştır. Yani bu kategorileri anlamanız ve bu kategorilerin ne olduğunu ve tanıdıklarınız arasında hangi erkeklerin hangi kategorilere ait olduğunu anlamanız gerekiyor.

Sonra hangi kategorinin size en uygun olduğunu anlayın ve ardından zaten arayın. bu gençlerin bu kategorisinde ruh eşiniz. Ya da genç değil. :-)
Şansınıza bağlı. :-)

Ama öyle ya da böyle, özgür bir arama yaparken ve hâlâ hayatı öğrenirken, bunu yapmanıza gerek yok kimseden emmek. Bu gereksizdir ve yalnızca gençlerle ilişkilerinizde size engel olur. Yaşları küçük olduğundan sadece seksle ilgilenirler. Ruh eşlerini daha sonra, çok daha sonra arayacaklar. Bu arada, sadece onlara bağlı kalmanıza ve tabii ki özgüvenlerine ihtiyaçları var.

Ama aslında, onlardan çocuk yapmalarına değil, sadece bunun için onlara ihtiyacınız var. genel olarak farklı erkeklerle nasıl davranacağınızı kendi başınıza çözmek, iletişim, işbirliği ve seks konusunda deneyim kazanmak, son olarak.
Onları emmek zaten gereksiz çünkü sizi adres defterlerine yazacaklar C harfiyle - berbat! Bu da verdiği anlamına geliyor.
İhtiyacın var mı!?
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Peki, hâlâ hoşunuza gittiği için birini gerçekten emmek istiyorsanız, o zaman bunu çevrenizden olmayan biriyle yapın. Böylece sana tamamen yabancı gelebilir.
Bu arada, birinin Amerika’da yaşayan bir adamın blogunu okuyordum. Yani her Cuma akşamı oradaki barların tıklım tıklım olduğunu söylüyor. Kızlar ve erkekler gelip tanışırlar. Ve birbirlerini yalnızca daha sonra seks yapmak için tanıyorlar. Ve yakındaki motellerin hepsi bu gece için dolu. İnsanlar bu barlarda buluşur, içki içer ve sonra bir motele gidip orada sevişirler.

Büyük bir şehirde yaşıyorsanız bunu da deneyebilirsiniz. Şehirde konut binalarının birinci katlarında bile yerleşim bölgelerinde oteller gördüm. Hatta bu otellerden birinin adı - "Seni seviyorum ama..." :-)
Yani bunlar, insanların bir gecelik oda kiraladığı otellerdir seks yapmak için bir uzman tarafından.

Böylece başka bir bölgeye gidebilir, akşam bir bara gidebilir ve orada bir erkekle tanışabilir ve ardından şu şartla onunla seks yapabilirsin: öyle bir otel olacak. Risk almamak ve evine gitmemek için nereye gittiği belli değil ve sonuçları da bilinmiyor.
Pekala, bu otelde iyi eğlenceler. Yani, sikini istediğin kadar ve istediğin kadar em.

Peki, bunu çevrende yapmamak daha iyi. Birisiyle sadece seks yapmak daha iyi.
Bu arada erkekler de seviştikleri kızlara oral seks yapmaya pek istekli değiller. Çünkü onların mantığına göre, onlar artık tüm arkadaşlarının siktiği müsait kızlardır ve şimdi sen de sonunda onları siktin. Ve böyle bir kızın amını yalamak korkutucu.

Kimseye bundan bahsetmesen bile, bunu yapmaktan hoşlansan bile. Kız yarın sevişeceği kişiye bunu kendisi söyleyebilir. Ve yarın arkadaşınız size şunu soracak: Gerçekten Lenka’nın amını yaladınız mı? Normal misin? Kafanda hiçbir sorun yok!
Kahretsin, artık benim bardağımdan içme!
artm.razvratnik
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 159

Unread post by artm.razvratnik »

Anonim, Ayrılmak için ne kadar aptal olmalısın öyle bir kız ki Bir kız değil, bir rüya.

12 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
VikaDomina, VikaDomina, renk ve tat için söyledikleri gibi.... Şahsen ben sadece evde değil, birkaç arkadaşın olduğu gruplarda meydan okuyan davranışlara bayılıyorum. Eski eşim de böyleydi. Onunla yapmadıklarımız...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

yaoishica: 15 Aug 2021, 12:46 Emmeyi nasıl sevmezsin? Emmeyi seviyorum :cat1: :daypyat:

Tatlım! Sen sadece bir oral seks tanrıçasısın! Oral sekse ilahi söyledin! Sadece oral seks yapmanın her tutkulu kız için çok daha heyecan verici bir zevk olduğunu eklemeliyim!
Ve bırakın hayatlarını her zaman birlikte geçirsinler - oral seks ve oral seks! Size en iyi dileklerimle!!! :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Yaoishica, annem adam yaptı
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092

Unread post by Tanuşka »

krasotulya777: 14 Jul 2020, 03:45 Ben de oral seks yapmayı seviyorum ve bunda yanlış bir şey görmüyorum!! Ve o senin aptalın!!
Kesinlikle katılıyorum. Bunda yanlış bir şey yok. Tam tersine çılgınca açılıyor.
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
annem adam yaptı, Tolyan
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tanushka: 17 Aug 2021, 18:28
Ayrıca oral seks yapmayı da seviyorum ve bunda yanlış bir şey görmüyorum!! Ve o senin aptalın!!
Kesinlikle katılıyorum. Bunda yanlış bir şey yok. Tam tersine, sizi çılgınca heyecanlandırır.
Ve daha sık başlayın!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Tanuşka, annem adam yaptı
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092

Unread post by Tanuşka »

niqk: 17 Aug 2021, 23:32
Kesinlikle katılıyorum. Bunda yanlış bir şey yok. Tam tersine, sizi çılgınca heyecanlandırır.
Ve daha sık başlatın!
Ah, bu sefer sınırı aştım. :smile340:
These users thanked the author Tanuşka for the post:
annem adam yaptı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Senin için mutluyuz! Bravo! :roll:
annem adam yaptı
Sergey
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142

Unread post by Sergey »

Gelecekteki ve tek karım, onunla ilk seksimizde kulağıma fısıldadı: "Hiç denemedim! Onu öpebilir miyim?" Ve beni o kadar tutkuyla emdi ki! Ve minnettarlıkla, onun ıslak, sıcak amını nazikçe yaladım. Ruh ruha, amcık amcığa böyle yaşıyoruz.
These users thanked the author Sergey for the post (total 4):
annem adam yaptı, Yaoishica, Anadolu, Fargal94
CYBE
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315

Unread post by CYBE »

herkesin yürüyüşteki ilk seferleri tuhaf ve çok etkileyiciydi
These users thanked the author CYBE for the post (total 2):