Göğüslerine boşalacağım,Lada R: 30 Mar 2023, 22:49 Senin için ellerimle boşalacağım
Bu arada henüz çok erken
Sana oral seks yapmak için
Anladın mı? Yoksa değil mi?
Her şeyi onların üzerine süreceksin,
Peki, yarın sen berbat olacak.

Göğüslerine boşalacağım,Lada R: 30 Mar 2023, 22:49 Senin için ellerimle boşalacağım
Bu arada henüz çok erken
Sana oral seks yapmak için
Anladın mı? Yoksa değil mi?

Wulf, küçük ihanetim için beni affettiğin için - sana en sevdiğin boğazı vereceğim oral seks

Dinle dostum, kalkma zamanı

nSize sevgiyle söylüyorum -Andr987: 30 Mar 2023, 22:52 Göğüslerine boşalacağım,
Sen her yerine süreceksin,
Eh, yarın emeceksin.

Tamam, tamam. Tek bir soru; hangisi Lada, siyah mı yoksa beyaz mı?Wolffr: 30 Mar 2023, 22:59 Lada ve ben burada kendimizi çok iyi hissediyoruz. O halde gözyaşlarınızı silin ve yavaşça kum havuzuna girin.

çok yakında

Wolffr: 30 Mar 2023, 23:54 Aşkın Köleleri mi? Peki diyelim!
Mum ışığında güzel bir akşam yemeği...
Aşk güzeldir! Bunu biliyoruz...
Her şey gözlere yansır,
Kelimeler olmadan çok iyi anlarız!
Ben senin eşeğinim, sen de hanımsın

Veronika ,Veronika: 30 Mar 2023, 18:01 Ve kaybetmek bir namus borcudur, koca affeder. Karşılaştığım ilk kişiye kendimi vereceğim.

Lada böyle değişti

Tebrikler sizi!

görüyorsunuz, işten izin almaya başladılar bu tür durumlarMerit: 31 Mar 2023, 07:00 Evet, bugün izin aldım ve vardiyalı çalışanımın çalışmasını istedim.
Sorun ne diye sordum. Bunun iyi bir nedeni olduğunu söylüyorum, ilk defa beni kıçımdan siktiler.

tabii ki yapabilirim! Wulf benden eksik etmiyor ve bana ucuz Çin taklitleri koymuyor!

Ve ben kıçına vuramam. Orada da demir bir plaka var

Umarım bir gün boyunca bekaret kemerimde olurum

öncelikle bir masaj yapmanız gerekiyor, bu yüzden konuşmak, ısıtmak ve sonra cömertçe yağlayıp yavaş ilerlemek için...Lada R: 31 Mar 2023, 10:22 Kendinizi gerçekten çiçeklerle ve Merit’in kıçını okşamakla sınırlamaya mı karar verdiniz

Anladığım kadarıyla artık WolfWolffr: 31 Mar 2023, 10:31 öncelikle masaj yapmanız, tabiri caizse ısıtmanız, ardından cömertçe yağlamanız ve yavaş yavaş ilerlemeniz gerekiyor...

Zaten başladım ama hayır)))Lada R: 31 Mar 2023, 10:46 O halde başlayın! İlk gönderi sizden! Sonra da Merit’in cevabını bekleyeceğiz

Eh, sen... Bu başlangıcınızda Merit’e tek bir itiraz yok - ne takma adla ne de alıntıylaWolffr: 31 Mar 2023, 10:31 öncelikle masaj yapmanız, tabiri caizse ısıtmanız, ardından cömertçe yağlamanız ve yavaş yavaş ilerlemeniz gerekiyor...

Harika gidiyorsun, şimdi bu konunun ihtiyacı var düzeltilmesi için şimdi kıçınıza masaj yapacağızMerit: 31 Mar 2023, 06:50 Her şey yolunda gitti ve hiç acımadı. Evet, resimdekinin aynısı güzel mantar kullandım. Bu, beni köpek stili becerdikten ve analımı sürekli kayganlaştırdıktan sonra oldu. Önce parmaklarımı, sonra da bu şeyi soktum. Buna alışın, diyor. Üzerine oturdum ve onunla yürüdüm.
Ve her zamanki gibi kıçıma girdi, sırtüstüydüm, kıçımın altına koydum. Filmlerde her zaman olduğu gibi kanser olacağını düşündüm. Ancak popo olması gerektiği gibi gelişene kadar köpek stiline izin verilmediğini söyledi. Acı verici olacak ve kıçına zarar verebilir, bu yüzden kaka bile yapamayacağım.

Rol yapmayla ilgili şiir serimden komik bir olay örgüsü denedim. oyunlar

Onan
Veronica,