Merhametten seks
Hayatımda bir kez seks yaptım merhametinden. İnsanların televizyondaki şeritler aracılığıyla buluştuğu dönemlerdi bunlar. O zaman bile görücü usulü randevulardan nefret ediyordum ama deneyleri seviyordum. Giyindim, makyaj yaptım ve toplantıya gittim. Şapkalı zayıf bir adam beni aldı, arabayı hatırlamıyorum. Sohbet ettik ve gezmeye çıktık. Ve aniden şöyle dedi:
- Seni istiyorum.
Kulağa çok basit geldi. Umut dolu yuvarlak gözlerle bana bakıyor. Direksiyonu annesinin memesi gibi tutuyor. Bacağını pedalların arasında sallıyor. Karışıklıktan sessizim. Özel bir çekim hissetmiyorum. Sıradan bir teklifi olan sıradan bir adam. Kesinlikle manyak değil, tecavüz etmeyecek. Ve yine:
– Seni istiyorum.
İçim acıdı. Tamam diyorum, gidelim. Telaşlanıp onu şehrin içindeki küçük bir ormana götürdü. İki dakika boyunca arka koltukta perişan halde kıvrandık, ardından gözyaşları içinde eve götürülmeyi istedim. Adam içini çekti ve görev bilinciyle onu geri teslim etti. Birbirimizi bir daha hiç görmedik. Sonra dünyada flört uygulamaları ortaya çıktı ve kafamda biraz beyin oluştu.
Acıdığımdan seks yaptım Hayatımda bir kez seks yaptım...
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Acıdığımdan seks yaptım
Hayatımda bir kez seks yaptım...
ilginç konu. Farklı varyasyonlarda birkaç kez benzer bir şey vardı. Ama acıdığımdan değil, sadece bunu isteyen bir kızdı, ama o benim tipim değildi, gerçekten bir arzum yoktu, diye düşündüm - NEDEN DÜNYAYI KURTARMIYORUM. Ve pişman olmadım. Bir insana iyilik yapmak da güzeldir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 402 Views
-
Last post by sapık
-
- 3 Replies