Acıdığımdan seks yaptım Hayatımda bir kez seks yaptım...

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Acıdığımdan seks yaptım Hayatımda bir kez seks yaptım...

Unread post by Anonim »

Merhametten seks

Hayatımda bir kez seks yaptım merhametinden. İnsanların televizyondaki şeritler aracılığıyla buluştuğu dönemlerdi bunlar. O zaman bile görücü usulü randevulardan nefret ediyordum ama deneyleri seviyordum. Giyindim, makyaj yaptım ve toplantıya gittim. Şapkalı zayıf bir adam beni aldı, arabayı hatırlamıyorum. Sohbet ettik ve gezmeye çıktık. Ve aniden şöyle dedi:

- Seni istiyorum.

Kulağa çok basit geldi. Umut dolu yuvarlak gözlerle bana bakıyor. Direksiyonu annesinin memesi gibi tutuyor. Bacağını pedalların arasında sallıyor. Karışıklıktan sessizim. Özel bir çekim hissetmiyorum. Sıradan bir teklifi olan sıradan bir adam. Kesinlikle manyak değil, tecavüz etmeyecek. Ve yine:

– Seni istiyorum.

İçim acıdı. Tamam diyorum, gidelim. Telaşlanıp onu şehrin içindeki küçük bir ormana götürdü. İki dakika boyunca arka koltukta perişan halde kıvrandık, ardından gözyaşları içinde eve götürülmeyi istedim. Adam içini çekti ve görev bilinciyle onu geri teslim etti. Birbirimizi bir daha hiç görmedik. Sonra dünyada flört uygulamaları ortaya çıktı ve kafamda biraz beyin oluştu.
içimizde
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Acıdığımdan seks yaptım Hayatımda bir kez seks yaptım...

Unread post by içimizde »

ilginç konu. Farklı varyasyonlarda birkaç kez benzer bir şey vardı. Ama acıdığımdan değil, sadece bunu isteyen bir kızdı, ama o benim tipim değildi, gerçekten bir arzum yoktu, diye düşündüm - NEDEN DÜNYAYI KURTARMIYORUM. Ve pişman olmadım. Bir insana iyilik yapmak da güzeldir.
These users thanked the author içimizde for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”