Bu iki olguyu nasıl açıklayabiliriz?
-
AuthorPsikolojiyle ilgileniyorum
- Flört etmek

- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Been thanked: 3 times
Bu iki olguyu nasıl açıklayabiliriz?
Bu tür iki olguyu nasıl açıklayabiliriz? Kocasını umursamayan, onları neredeyse açıkça aldatan ve maaşlarını elinden alan bir kadın tanıyordum. Kendine çok güveniyordu ve bencildi. Aynı zamanda maceralarından bahsederken en sevdiği pozun köpek stili olduğunu söyledi. Ve eşlerine ve metreslerine hiç değer vermeyen, onlara mümkün olan her şekilde zulmeden çok sert bir adam, kovboy kız pozisyonunda seksi seviyordu. Sonuçta, yalnızca erkeği için her şeyi yapmaya hazır ezilmiş kadınlar köpek stili pozisyonunu sever. Ve yalnızca kılıbık insanlar bir biniciyi sever. Nasıl yani?
-
Geçit - Nirvana’dayım

- Registered for: 3 years 8 months
- Been thanked: 10195 times
Re: Bu iki olayı nasıl açıklayabiliriz?
Ve sizce en iyi poz memurun pozu ve buradaki diğer takma adınız Lingonberry mi?)))) )Bu tür iki olguyu nasıl açıklayabiliriz? Kocasını umursamayan, onları neredeyse açıkça aldatan ve maaşlarını elinden alan bir kadın tanıyordum. Kendine çok güveniyordu ve bencildi. Aynı zamanda maceralarından bahsederken en sevdiği pozun köpek stili olduğunu söyledi. Ve eşlerine ve metreslerine hiç değer vermeyen, onlara mümkün olan her şekilde zulmeden çok sert bir adam, kovboy kız pozisyonunda seksi seviyordu. Sonuçta, yalnızca erkeği için her şeyi yapmaya hazır ezilmiş kadınlar köpek stili pozisyonunu sever. Ve yalnızca kılıbık insanlar bir biniciyi sever. Bu nasıl olabilir?
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Registered for: 6 years 4 months
- Been thanked: 10436 times
Re: Bu iki olayı nasıl açıklayabiliriz?
Bu da canım, doğanın bir gizemi! Ve belki psikolojiyle ilgilenen biri olarak siz de çözümü üstleneceksiniz?Bu tür iki olguyu nasıl açıklayabiliriz? Kocasını umursamayan, onları neredeyse açıkça aldatan ve maaşlarını elinden alan bir kadın tanıyordum. Kendine çok güveniyordu ve bencildi. Aynı zamanda maceralarından bahsederken en sevdiği pozun köpek stili olduğunu söyledi. Ve eşlerine ve metreslerine hiç değer vermeyen, onlara mümkün olan her şekilde zulmeden çok sert bir adam, kovboy kız pozisyonunda seksi seviyordu. Sonuçta, yalnızca erkeği için her şeyi yapmaya hazır ezilmiş kadınlar köpek stili pozisyonunu sever. Ve yalnızca kılıbık insanlar bir biniciyi sever. Bu nasıl olabilir?
-
AuthorPsikolojiyle ilgileniyorum
- Flört etmek

- Registered for: 3 years 3 months
- Been thanked: 3 times
-
Geçit - Nirvana’dayım

- Registered for: 3 years 8 months
- Been thanked: 10195 times
-