G.e.org.ii,
I uzun süredir ailemle yaşamıyorum, annemle de hiçbir bağlantım yok ve bu durum dışında da yoktu.
A Yani gençlerle yatmaktan çekinmeyen olgun teyzeler var ama onlar çok utangaçlar.
Kim bu konu hakkında kişisel olarak sohbet etmek isterse... mesaj, telgraf.
[ref=#804000]G.e.org.ii[/ref], I uzun süredir ailemle yaşamıyorum, annemle de hiçbir bağlantım yok ve bu durum dışında da yoktu. :shamp: A Yani gençlerle yatmaktan çekinmeyen olgun teyzeler var ama onlar çok utangaçlar. Kim bu konu hakkında kişisel olarak sohbet etmek isterse... mesaj, telgraf.
Bir crossy tanıyorum. O ve annesi çocukluğundan beri aynı yatağı paylaşıyorlar. Onlar çok iyi arkadaşlar.
Onunla hem iyi hem de kötü şeyler yaşadı.
Bir şekilde saldırgan bir erkek arkadaşını uzaklaştırdı. Ona ağladı ve onunla yatmasını istedi. Onu külotuna kadar soyduk. Seks hakkında konuşmaya başladılar. Bu sırada kendini okşuyordu. Penisini çıkarıp mastürbasyon yapmaya başladı. Annem onu elleriyle aldı ve ona yardım etti. Sonra bacaklarını açtı ve kendi içine girdi.
Crossy’yi becerdikten sonra annesini de becerdim. Bana söyledi. Hala eşimle yatakta Crossy, eşi ve annesiyle aynı anda bağlantı kuramıyoruz. Beş kişiyiz.
Bir crossy tanıyorum. O ve annesi çocukluğundan beri aynı yatağı paylaşıyorlar. Onlar çok iyi arkadaşlar. Onunla hem iyi hem de kötü şeyler yaşadı. Bir şekilde saldırgan bir erkek arkadaşını uzaklaştırdı. Ona ağladı ve onunla yatmasını istedi. Onu külotuna kadar soyduk. Seks hakkında konuşmaya başladılar. Bu sırada kendini okşuyordu. Penisini çıkarıp mastürbasyon yapmaya başladı. Annem onu elleriyle aldı ve ona yardım etti. Sonra bacaklarını açtı ve kendi içine girdi. Crossy’yi becerdikten sonra annesini de becerdim. Bana söyledi. Hala eşimle yatakta Crossy, eşi ve annesiyle aynı anda bağlantı kuramıyoruz. Beş kişiyiz.
[quote=Tapkin post_id=172067 time=1677078019 user_id=14438] [quote=Romul post_id=161521 time=1674211991 user_id= 14992] Annenize, babanıza, kızınıza, torunlarınıza veya komşunuzun boksörüne göz dikmeyin! Amin! [/quote]
otamam...bir boksöre sahip olabilirsin...İncil’de ondan bahsedilmiyor!))) :crazy: [/quote] Bu arada, boksörün sahibi ve komşusu hakkında da hiçbir şey yok :lol: :haha:
Okuldan eve geldiğimde annem kanepede aynı görünüyor. Tüylü saçlardan bir şey sızıyor. Sonra ne olduğunu bilmiyordum. Babam mutfaktaki masada uyuyor. Diğer odada bir adam var.
These users thanked the author Maksimum 21 for the post:
Okuldan eve geldiğimde annem kanepede aynı görünüyor. Tüylü saçlardan bir şey sızıyor. Sonra ne olduğunu bilmiyordum. Babam mutfaktaki masada uyuyor. Diğer odada bir adam var.
[quote=Chenn post_id=182979 time=1679688592 user_id=12124] Bir karavanda mı yaşıyorsunuz? [/quote] iki odaya bölünmüş, büyük bir salon ve mutfak olan özel bir evdi. Mutfağın zemininde ve duvardan ortada bir dolap vardı.
Bir şekilde öyleydi ama ben bundan faydalanamadım, bir şekilde sarhoş olduğumda hoşuma gitmedi.
Güneydeyken oturup içtiler, sanırım o da içecek , onu bekle, belki bir şeyler olur ve sonra uyuyakalmışım.
İşten eve döndüğümde onunla sarhoşken karşılaştığımda beni öpebilirdi ama bir şekilde bundan faydalanmadı .
Bir de içip amcığı öpmeyenler var Ev kadınları neşelidir ve kendi başlarına tırmanırlar ama öyle bir şey olsaydı muhtemelen sonları yatağa düşerdi , ama sakin olan geldi, keşke soyunmaya yardım etse, ama sonra bir şekilde bunu düşünmedim.
Bir şekilde öyleydi ama ben bundan faydalanamadım, bir şekilde sarhoş olduğumda hoşuma gitmedi. Güneydeyken oturup içtiler, sanırım o da içecek , onu bekle, belki bir şeyler olur ve sonra uyuyakalmışım.
İşten eve döndüğümde onunla sarhoşken karşılaştığımda beni öpebilirdi ama bir şekilde bundan faydalanmadı .
Bir de içip amcığı öpmeyenler var Ev kadınları neşelidir ve kendi başlarına tırmanırlar ama öyle bir şey olsaydı muhtemelen sonları yatağa düşerdi , ama sakin olan geldi, keşke soyunmaya yardım etse, ama sonra bir şekilde bunu düşünmedim.
Bunu nereden aldığımı, bir kadın çok sarhoş olduğunda tahrik olduğumu hatırladım. Hayatımda birkaç kez 12-14 yaşlarımdayken annemin açıkça sarhoş olduğunu gördüm. Duvar boyunca yürüyordum, düştüm,...
Last post
Kendi adıma cevap vereceğim, uyuyan sarhoş annemin göğüslerine dokunup amına bakmayı başardığımda bu sadece mutluluktu :cat2:
Ama benim için örneğin dokunmak ve mastürbasyon yapmak ilk başta çok...
İyi günler!) Çok sarhoşken kim sikildi? Benzer bir deneyimi olan var mı?) İçmeyi seven bayanlar var mı?)
Last post
Kahretsin, neden her (neredeyse) erkeğin bir tür denizaşırı içki fetişi olarak bildiği bir şeye sıradan diyelim: Sarhoş bir kadın bir amcığın metresi değildir. Burada Kinsey’e veya istatistiklere...
2001 yazında, ilk kez kendi annemi becerdim, babam ve annem akrabaları tarafından düğüne davet edilmişti. Anneannemi ziyaret ediyorduk, yaz tatillerinde, ocakta ve büyükanneme şehirde yardım...
Last post
2001 yazında ilk kez kendi annemi sikti - annem ve babam akrabaları tarafından düğüne davet edilmişlerdi.
Yaz aylarında büyükannemi ziyaret ediyorduk - tatil, ocak ve ile büyükanneye yardım etme...
Elbette annemin eve sarhoş geldiği durumlar vardır. Bu bakımdan soru şu: Onu elbise değiştirirken ya da uyurken mi izledin, ona dokundun mu, fotoğraf çektin mi, sarhoş annenle ilgili hikayelerini...
Last post
Annem eve sık sık sarhoş gelmezdi, çoğunlukla arkadaşlarıyla partilerden sonra ve kooperatiften sonra onu soydum, yıkadım ve yatağına yatırdım.