Günaydın!

Üye Fotoğrafı Paylaşımı
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 371
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Günaydın şakası!

Unread post by GİYMEK »

Marinka: 23 Mar 2023, 19:38
Marinka: 23 Mar 2023, 17:05 Bizi kandırmayın))) Burada onlarca hesabınız var. Düşük zeka seviyeniz sizi ele veriyor.
Yine hakaretler! Moderatörler nereye bakıyor? Peki kiminle "SEN"le dalga geçiyorum? En hızlı yol aldatmaktır!
Bu şekilde kendinizi ele verirsiniz. Tüm hesaplarınız uzun süredir kayıtlı ve içlerinde çok az mesaj var.
[Kendinizi uzun zaman önce ele verdiniz! Gönderilerinizi okuyun! Bu yazan bir adam!
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Leon kralı »

Soru elbette tartışmalı, ancak sapmalar çıplak gözle görülebiliyor, dikkat çekmek için tüm bunları göz ardı etmiyorum, burada ekstraseks değilim)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

DON: 23 Mar 2023, 19:44
Marinka: 23 Mar 2023, 19:38
DON: 23 Mar 2023, 17:13 Yine hakaret! Moderatörler nereye bakıyor? Peki kiminle "SEN"le dalga geçiyorum? En hızlı yol aldatmaktır!
Bu şekilde kendinizi ele verirsiniz. Tüm hesaplarınız uzun süredir kayıtlı ve içlerinde çok az mesaj var.
[Kendinizi uzun zaman önce ele verdiniz! Gönderilerinizi okuyun! Bu yazan bir adam!
Evet, evet ve cinsiyetle ilgili ipuçları, onsuz yaşayamazsınız. Birkaç mesaj sizi ele veriyor, aptalca gönderiler ve cinsiyete bağlı kalmayı seviyorsunuz. Zeka geriliği dışındaki tanınız nedir? Paranoya mı?
These users thanked the author Geçit for the post:
LadaR
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Şizoid paranoya ve megalomani))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Leon king: 23 Mar 2023, 19:50 Şizoid paranoya ve megalomani))
Bu nedir - bu DON, o da sen misin? Ah, hemen anlamadım. Neden bütün karakterleriniz tek hücreli? Seninle konuştuğumda hiç de aptal gibi görünmüyordun ama forumda beynin kapanıyor falan mı?
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by GİYMEK »

Marinka: 23 Mar 2023, 19:54
Bu nedir DON, o da sen misin? Ah, hemen anlamadım. Neden bütün karakterleriniz tek hücreli? Seninle konuştuğumda hiç de aptal gibi görünmüyordun ama forumda beynin kapalı falan mı?
Eh, herkes çok hücreli olamaz. Aynı anda hem erkek hem de kadın olamam! :roll:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

DON: 23 Mar 2023, 20:00
Bu nedir DON, o da sen misin? Ah, hemen anlamadım. Neden bütün karakterleriniz tek hücreli? Seninle konuştuğumda hiç de aptal gibi görünmüyordun ama forumda beynin kapalı falan mı?
Evet, karar verdik. Zekanız çok düşük olduğu için sürekli kendinizi ele veriyorsunuz. Kaç hesabınız var? 100 parça mı? Evet?
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Marina tarafından gerçekleştirilen, kendisinin bir milyon hesabı var, kızlarının yarısından fazlası var. Dürüst olmak gerekirse 3 hesabım var ve yenisini oluşturmayacağım, her şey bir ay sürecek. Şu anda 1-2 tanesi uzun süredir yasaklı durumda. Ya bu foruma çalışıyorsunuz ya da kafanızda sorun var, başka yolu yok.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

Marinka: 23 Mar 2023, 20:05

Evet, karar verdik. Zekanız çok düşük olduğu için sürekli kendinizi ele veriyorsunuz. Kaç hesabınız var? 100 parça mı? Evet?
..Marinka, onu rahat bırak..aksi takdirde burada kavga çıkar!(( :cat1 :
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Leon king: 23 Mar 2023, 20:06 Marina tarafından gerçekleştirilen, kendisinin bir milyon hesabı var, kızlarının yarısından fazlası var. Dürüst olmak gerekirse 3 hesabım var ve yenisini oluşturmayacağım, her şey bir ay sürecek. Şu anda 1-2 tanesi uzun süredir yasaklı durumda. Ya bu forumda çalışıyorsun, ya da kafanda sorun var, başka yolu yok.
Sen çevrimiçisin, o kapalı. O çevrimiçi, sen kapalısın. Bu bir tesadüf mü?

1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Tapkin: 23 Mar 2023, 20:08
DON: 23 Mar 2023, 20:00 Eh, herkes çok hücreli olamaz. Aynı anda hem erkek hem de kadın olamam! :roll:
Bana sürekli tek eşli olduğunu, sadece beni istediğini yazıyor ve beni sürekli kızdırıyor.
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by GİYMEK »

Marinka: 23 Mar 2023, 20:08
Marina tarafından gerçekleştirilen, kendisinin bir milyon hesabı var, kızlarının yarısından fazlası var. Dürüst olmak gerekirse 3 hesabım var ve yenisini oluşturmayacağım, her şey bir ay sürecek. Şu anda 1-2 tanesi uzun süredir yasaklı durumda. Ya bu forumda çalışıyorsun, ya da kafanda sorun var, başka yolu yok.
Allah ondan razı olsun, bu konuda kaç hesap var! Önemli olan bir kadını taklit etmemek. Buna neden ihtiyacın var? Daha mı heyecanlı? Yoksa başkaları sizin kadın olduğunuzu düşünerek daha fazla dikkat çektiği için mi?
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 23 Mar 2023, 20:09
Marina tarafından gerçekleştirilen, kendisinin bir milyon hesabı var, kızlarının yarısından fazlası var. Dürüst olmak gerekirse 3 hesabım var ve yenisini oluşturmayacağım, her şey bir ay sürecek. Şu anda 1-2 tanesi uzun süredir yasaklı durumda. Ya bu forumda çalışıyorsun, ya da kafanda sorun var, başka yolu yok.

1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Tapkin: 23 Mar 2023, 20:08

Bana sürekli tek eşli olduğunu, sadece beni istediğini yazıyor ve beni sürekli kızdırıyor.
...ne piç kurusu, ben de senin saç örgünü çekerdim!)))))
: kedi1:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

DON: 23 Mar 2023, 20:11
Marinka: 23 Mar 2023, 20:08
Allah ondan razı olsun, bu konuda kaç hesap var! Önemli olan bir kadını taklit etmemek. Buna neden ihtiyacın var? Daha mı heyecanlı? Yoksa başkaları senin kadın olduğunu düşünerek daha mı fazla ilgi çekiyor?
Evet, evet, her seferinde aynı şey))) Belki çeşitlilik için yeni bir şey mi buldun yoksa bu senin gücünün ötesinde mi?
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 23 Mar 2023, 20:15
Marinka: 23 Mar 2023, 20:08 Siz çevrimiçisiniz, o kapalı. O çevrimiçi, sen kapalısın. Bu bir tesadüf mü?
Allah ondan razı olsun, bu konuda kaç hesap var! Önemli olan bir kadını taklit etmemek. Buna neden ihtiyacın var? Daha mı heyecanlı? Yoksa başkaları senin kadın olduğunu düşünerek daha mı fazla ilgi çekiyor?
Evet, evet, her seferinde aynı şey))) Belki çeşitlilik için yeni bir şey mi buldun yoksa bu senin elinde değil mi?
Marinka ..seni neden boğmak istediğimi bilmiyor musun? )))) :-o
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tapkin: 23 Mar 2023, 20:20
Marinka: 23 Mar 2023, 20:15
DON: 23 Mar 2023, 20:11 Tanrı ondan razı olsun, bu konuda kaç hesap var! Önemli olan bir kadını taklit etmemek. Buna neden ihtiyacın var? Daha mı heyecanlı? Yoksa başkaları senin kadın olduğunu düşünerek daha mı fazla ilgi çekiyor?
Evet, evet, her seferinde aynı şey))) Belki çeşitlilik için yeni bir şey mi buldun yoksa bu senin elinde değil mi?
Marinka ..seni neden boğmak istediğimi bilmiyor musun? )))) :-o
Bunlar sizin hesaplarınız mı?
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 23 Mar 2023, 20:22
Marinka: 23 Mar 2023, 20:15 Evet, evet, her seferinde aynı şey))) Belki değişiklik olsun diye yeni bir şey bulabilirsin, yoksa bu senin elinde değil mi?
Marinka ..seni neden boğmak istediğimi bilmiyor musun?)))) :-o
Maaaarinka üzerimizde deney yapmayı bırakın, siz’ Çıldıracağım!
nÇok büyük olmayan bir şeye sarılamazsın! :göz kırp:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tapkin: 23 Mar 2023, 20:26
Tapkin: 23 Mar 2023, 20:20 Marinka ..seni neden boğmak istediğimi biliyor musun?)))) :-o
Maaaarinka üzerimizde deney yapmayı bırakın, çıldıracaksınız!
Devasa olmayan bir şeye sarılamazsınız! :wink:
Ah, zaten hepsinin sen olmasından korkmuştum)))) Zaten alıştım senin için, bir evcil hayvan gibi. Görünüşe göre senden hiçbir faydası yok, ama sensiz bir şekilde rahatsız oluyor)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Wolffr
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 23 Mar 2023, 20:28

Maaaarinka start deneyler Bunu bize yıkmak için delireceksiniz!
Muazzam olmayan bir şeyi kucaklayamazsınız! :wink:
Ah, zaten hepsinin sen olmasından korkmuştum)))) Zaten alıştım senin için, bir evcil hayvan gibi. Senden hiçbir fayda yok gibi görünüyor, ama sensiz olmak bir şekilde rahatsız oluyor)))
İşte "Göt herif")))
*nazik bir söz kediyi de memnun eder! :ROFL:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Wolffr
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by GİYMEK »

Tapkin: 23 Mar 2023, 20:30
Marinka: 23 Mar 2023, 20:28
Tapkin: 23 Mar 2023, 20:26 Maaaarinka üzerimizde deney yapmayı bırakın, çıldıracaksınız!
Devasa olmayan bir şeye sarılamazsınız! :wink:
Ah, zaten hepsinin sen olmasından korkmuştum)))) Zaten alıştım senin için, bir evcil hayvan gibi. Senden hiçbir fayda yok gibi görünüyor, ama sensiz olmak bir şekilde rahatsız oluyor)))
İşte "Göt herif")))
*nazik bir söz kediyi de memnun eder! :ROFL:
Üzgünüm ama pislik daha uygun
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Her şey çevrimiçi)) Çılgınlık zulmü bir akıl hastalığıdır, prensip olarak burada size ihtiyaç yoktur, sadece saçmalık yazıp konuşursunuz, herkes buna zaten alışmıştır.
Автор темы
Yağdaki hamsi!!!
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Yağdaki hamsi!!! »

Birbirimizle tanışmayı ve transit geçmeyi zaten kabul ediyorum
These users thanked the author Yağdaki hamsi!!! for the post:
Tapkin
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Leon king: 23 Mar 2023, 20:35 Her şey çevrimiçi)) Çılgınlık, zulüm, akıl hastalığı, prensip olarak burada size ihtiyaç yok, sadece saçmalık yazıp konuşuyorsunuz, zaten herkes buna alıştı.
İki dakika fark var. Artık bahane üretmene gerek yok, sana inanmayacağım.
Автор темы
Yağdaki hamsi!!!
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Yağdaki hamsi!!! »

O olsun ya da olmasın, neden ona doğru bu kadar tutarsız bir şekilde nefes alıyorsunuz? Genel olarak... birisi hangi hesaptan yazıyor?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Yağdaki çaça!!!: 23 Mar 2023, 20:52 Neden o olsun ya da olmasın ona doğru bu kadar tutarsız bir şekilde nefes alıyorsunuz. Aslında... birisi hangi hesaptan yazıyor
Şubat ayında beni o kadar kızdırdı ki bir süreliğine hesabımı değiştirmek zorunda kaldım. Benim forumu bırakıp geride kaldığımı sandı ama bugün yine daha aktif oldu. Önce fotoğraflarıma takıldı, sonra kocamla neden ayrıldığımıza ve sonunda cinsiyete karar verdi. Onun bir senaryosu var.
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Dostum, haklısın, baktım, Bon ve ben o zamanlar birlikte çevrimiçiydik)) Birisi 2 ile çevrimiçi olabileceğinizi söylese de maalesef 2 değil (Bu, yapacak hiçbir şeyi olmayan, hasta, yalnız bir kadın. Neden Böyle bir zamanda gerçek hayatta bir adam bulup onunla yaşayıp forumu unutamaz mısın?)
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Marinka: 23 Mar 2023, 20:56
Neden o olsun ya da olmasın ona doğru bu kadar tutarsız bir şekilde nefes alıyorsunuz. Aslında... birisi hangi hesaptan yazıyor
Şubat ayında beni o kadar kızdırdı ki bir süreliğine hesabımı değiştirmek zorunda kaldım. Benim forumu bırakıp geride kaldığımı sandı ama bugün yine daha aktif oldu. Önce fotoğraflarıma takıldı, sonra kocamla neden ayrıldığımıza ve sonunda cinsiyete karar verdi. Bir senaryosu var.
Sıkıcı!))) :smile59:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Leon king: 23 Mar 2023, 20:57 Dostum, haklısın, baktım, Bon ve ben o zamanlar birlikte çevrimiçiydik)) Birisi 2 ile çevrimiçi olabileceğini söylese de maalesef 2 yok (Bu hasta, yalnız bir kadın Gerçek hayatta neden böyle bir zamanda bir erkek bulup onunla yaşayıp forumu unutamıyorsun?)
Sana birkaç hesapla nasıl hemen çevrimiçi olabileceğinizi öğreteceğim. Birkaç tarayıcı açın. Ve Chrome’da bir hesap açarsınız, Opera’da başka bir hesap açarsınız, Yandex’de üçte birini vb. Ve aynı anda yazmalarını istiyorsanız, önce tüm karakterlerin altına yazın ve ardından sırayla herkes için gönder tuşuna basın ve hepsinin çevrimiçi olduğu, hepsinin yazdığı ortaya çıkıyor))) Sadece ben tanıyacağım herhangi bir hesap altındasınız)))
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by GİYMEK »

Neden o olsun ya da olmasın ona doğru bu kadar tutarsız bir şekilde nefes alıyorsunuz. Aslında... birisi hangi hesaptan yazıyor
Şubat ayında beni o kadar kızdırdı ki bir süreliğine hesabımı değiştirmek zorunda kaldım. Benim forumu bırakıp geride kaldığımı sandı ama bugün yine daha aktif oldu. Önce fotoğraflarıma takıldı, sonra kocamla neden ayrıldığımıza ve sonunda cinsiyete karar verdi. Onun bir senaryosu var.
Oğlum, seni daha önce hiç rahatsız etmedim. Zaten anladın. Hemofradit olsan bile umurumda değil!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

DON: 23 Mar 2023, 21:07
Oğlum, seni daha önce hiç rahatsız etmedim. Zaten anladın. Hemofradit olsanız bile umurumda değil!
Bir sonraki hesabınızı gösterdiğiniz için kızgın mısınız?))) farklı hesap ve benden uzak dur, mutlu olursun)))
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by GİYMEK »

Marinka: 23 Mar 2023, 21:10
Marinka: 23 Mar 2023, 20:56 Şubat ayında beni o kadar sinirlendirdi ki bir süreliğine hesabımı değiştirmek zorunda kaldım. Benim forumu bırakıp geride kaldığımı sandı ama bugün yine daha aktif oldu. Önce fotoğraflarıma takıldı, sonra kocamla neden ayrıldığımıza ve sonunda cinsiyete karar verdi. Onun bir senaryosu var.
Oğlum, seni daha önce hiç rahatsız etmedim. Zaten anladın. Hemofradit olsanız bile umurumda değil!
Bir sonraki hesabınızı gösterdiğiniz için kızgın mısınız?))) farklı bir hesap açarsan benden uzak durursan mutlu olursun)))
Ne olmuş yani! Bütün eşcinsel çetesini bana saldırmaya mı göndereceksin? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :haha:
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Bunu kendisi yapıyor ve o kadar beyinsiz ki farkı anlayamıyor. Bon’u tanımıyoruz bile. Soru sormayı ve aynı şekilde cevaplamayı sever. Damgalanmasına kadar onun sadece 6-7’sini tanıyorum))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

DON: 23 Mar 2023, 21:13
Marinka: 23 Mar 2023, 21:10
DON: 23 Mar 2023, 21:07 Oğlum, seni daha önce hiç rahatsız etmedim. Zaten anladın. Hemofradit olsanız bile umurumda değil!
Bir sonraki hesabınızı gösterdiğiniz için kızgın mısınız?))) farklı bir hesap açarsan benden uzak durursan mutlu olursun)))
Ne olmuş yani! Bütün eşcinsel çetesini bana saldırmaya mı göndereceksin? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sana kimin ihtiyacı var?))) Artık sana cevap vermeyi bırakacağım ve sen burada kalacaksın, hayır birinin sana ihtiyacı var ve yalnız
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by GİYMEK »

Marinka: 23 Mar 2023, 21:18
Marinka: 23 Mar 2023, 21:10 Evet

Bir sonraki hesabınızı gösterdiğiniz için kızgın mısınız?))) Farklı bir hesaptan giriş yapın ve benden uzak durun, böylece mutlu ol) ))
Ne olmuş yani! Bütün eşcinsel çetesini bana saldırmaya mı göndereceksin? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sana kimin ihtiyacı var?))) Artık sana cevap vermeyi bırakacağım ve sen burada kalacaksın, hayır insanın sana ihtiyacı var ve yalnız
Ve canın cehenneme!
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Burada normal kızlar var ama nadiren geliyorlar, pek ilgileri yok, sadece akın akın geliyorlar. Marin’in bütün gün burada olması için nasıl bir insan olman gerekiyor? Ve bir sürü kötü şey de mi yapacaksın? Sorulara cevap vermeyi sevmiyorsun elbette. Dürüst olmak gerekirse bana öyle geliyor ki Bon, bu ve sen başkalarının umrunda değil. Secdede değil gerçekte yaşayın)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Leon king: 23 Mar 2023, 21:15 Bunu kendisi yapıyor ve o kadar beyin ölümü gerçekleşmiş ki farkı anlayamıyor. Bon’u tanımıyoruz bile. Soru sormayı ve aynı şekilde cevaplamayı sever. Onun sadece 6-7 tanesini tanıyorum, tam damgada))
Tek tek gelmeye devam mı ediyorsunuz? Sana öğrettiğim gibi ne yapmadın?))) Yalnızca bir tarayıcınız mı var? Tek tarayıcıda çalışmaz. Kendinize bir tane daha indirin ve ikisini aynı anda açın, endişelenmeyin)))
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Evet, buna gerçekten ihtiyacım yok, tek bir hesabım olduğunu kendim biliyorum ve kimseye hiçbir şey kanıtlamayacağım. Bu konuda endişelenecek yeterince normal şey var. Dürüst olmak gerekirse, kız olduğundan her zaman sezgisel olarak şüphe duydum, tam olarak emin değilim ama umurumda değil) İyi olmadığın bir gerçek, aptal olmayan herkes zaten anladı, ama ben bile anlamıyorum derinlemesine incelemek istiyorum.
GİYMEK
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by GİYMEK »

Marinka: 23 Mar 2023, 21:22
Bunu kendisi yapıyor ve beyni o kadar küçük ki farkı anlayamıyor. Bon’u tanımıyoruz bile. Soru sormayı ve aynı şekilde cevaplamayı sever. Onun sadece 6-7 tanesini tanıyorum, tam damgada))
Tek tek gelmeye devam mı ediyorsunuz? Sana öğrettiğim gibi ne yapmadın?))) Yalnızca bir tarayıcınız mı var? Tek tarayıcıda çalışmaz. Kendine bir tane daha indir ve ikisini aynı anda aç, endişelenme)))
Dostum, sakin ol! Ve sonra Marina gibi davran. Ladoy Anya *x)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Leon king: 23 Mar 2023, 21:25 Buna gerçekten ihtiyacım yok, tek bir hesabım olduğunu kendim biliyorum ve kimseye hiçbir şey kanıtlamayacağım. Bu konuda endişelenecek yeterince normal şey var. Dürüst olmak gerekirse, kız olduğundan her zaman sezgisel olarak şüphe duydum, tam olarak emin değilim ama umurumda değil) İyi olmadığın bir gerçek, aptal olmayan herkes zaten anladı ama ben anlamıyorum’ Bu konuyu derinlemesine incelemek bile istemiyorum.
Pekala, acı çekmeye devam edin. Şundan yazmak için bundan çıkın ve bundan girmek için bundan çıkın)))
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Burada kimse onun ne yaptığını bilmiyor mu, ne halt? Soru şu: Evet, bu akalarda nasıl kafanızın karıştığı ve deli gibi karaladığınız umurumuzda değil. Sen kırgın bir insansın ve hayatta kimsenin sana ihtiyacı yok.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

DON: 23 Mar 2023, 21:28
Marinka: 23 Mar 2023, 21:22
Leon kral: 23 Mar 2023, 21:15 Bunu kendisi yapıyor ve beyni o kadar küçük ki farkı anlayamıyor. Bon’u tanımıyoruz bile. Soru sormayı ve aynı şekilde cevaplamayı sever. Onun sadece 6-7 tanesini tanıyorum, tam damgada))
Tek tek gelmeye devam mı ediyorsunuz? Sana öğrettiğim gibi ne yapmadın?))) Yalnızca bir tarayıcınız mı var? Tek tarayıcıda çalışmaz. Kendine bir tane daha indir ve ikisini aynı anda aç, endişelenme)))
Dostum, sakin ol! Ve sonra Marina gibi davran. Lada Anya *x)
İki hesaptan yazmak zor mu?))) Git dinlen
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üyeler”