Günaydın!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 178
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Günaydın şakası!
Soru elbette tartışmalı, ancak sapmalar çıplak gözle görülebiliyor, dikkat çekmek için tüm bunları göz ardı etmiyorum, burada ekstraseks değilim)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
DON: ↑23 Mar 2023, 19:44Evet, evet ve cinsiyetle ilgili ipuçları, onsuz yaşayamazsınız. Birkaç mesaj sizi ele veriyor, aptalca gönderiler ve cinsiyete bağlı kalmayı seviyorsunuz. Zeka geriliği dışındaki tanınız nedir? Paranoya mı?
-
- Oral stimülasyon
-
- Nirvana’dayım
Bu nedir - bu DON, o da sen misin? Ah, hemen anlamadım. Neden bütün karakterleriniz tek hücreli? Seninle konuştuğumda hiç de aptal gibi görünmüyordun ama forumda beynin kapanıyor falan mı?
-
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Evet, karar verdik. Zekanız çok düşük olduğu için sürekli kendinizi ele veriyorsunuz. Kaç hesabınız var? 100 parça mı? Evet?
-
- Oral stimülasyon
Marina tarafından gerçekleştirilen, kendisinin bir milyon hesabı var, kızlarının yarısından fazlası var. Dürüst olmak gerekirse 3 hesabım var ve yenisini oluşturmayacağım, her şey bir ay sürecek. Şu anda 1-2 tanesi uzun süredir yasaklı durumda. Ya bu foruma çalışıyorsunuz ya da kafanızda sorun var, başka yolu yok.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
..Marinka, onu rahat bırak..aksi takdirde burada kavga çıkar!(( :cat1 :
-
- Nirvana’dayım
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Sen çevrimiçisin, o kapalı. O çevrimiçi, sen kapalısın. Bu bir tesadüf mü?Leon king: ↑23 Mar 2023, 20:06 Marina tarafından gerçekleştirilen, kendisinin bir milyon hesabı var, kızlarının yarısından fazlası var. Dürüst olmak gerekirse 3 hesabım var ve yenisini oluşturmayacağım, her şey bir ay sürecek. Şu anda 1-2 tanesi uzun süredir yasaklı durumda. Ya bu forumda çalışıyorsun, ya da kafanda sorun var, başka yolu yok.
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Bana sürekli tek eşli olduğunu, sadece beni istediğini yazıyor ve beni sürekli kızdırıyor.
-
- Sürtünmeler
Allah ondan razı olsun, bu konuda kaç hesap var! Önemli olan bir kadını taklit etmemek. Buna neden ihtiyacın var? Daha mı heyecanlı? Yoksa başkaları sizin kadın olduğunuzu düşünerek daha fazla dikkat çektiği için mi?Marinka: ↑23 Mar 2023, 20:08Sen çevrimiçisin, o kapalı. O çevrimiçi, sen kapalısın. Bu bir tesadüf mü?Marina tarafından gerçekleştirilen, kendisinin bir milyon hesabı var, kızlarının yarısından fazlası var. Dürüst olmak gerekirse 3 hesabım var ve yenisini oluşturmayacağım, her şey bir ay sürecek. Şu anda 1-2 tanesi uzun süredir yasaklı durumda. Ya bu forumda çalışıyorsun, ya da kafanda sorun var, başka yolu yok.
-
- En güçlü orgazm!
: kedi1:
...ne piç kurusu, ben de senin saç örgünü çekerdim!)))))Marinka: ↑23 Mar 2023, 20:09Sen çevrimiçisin, o kapalı. O çevrimiçi, sen kapalısın. Bu bir tesadüf mü?Marina tarafından gerçekleştirilen, kendisinin bir milyon hesabı var, kızlarının yarısından fazlası var. Dürüst olmak gerekirse 3 hesabım var ve yenisini oluşturmayacağım, her şey bir ay sürecek. Şu anda 1-2 tanesi uzun süredir yasaklı durumda. Ya bu forumda çalışıyorsun, ya da kafanda sorun var, başka yolu yok.
1 dakika 4 saniye sonra gönderildi:Bana sürekli tek eşli olduğunu, sadece beni istediğini yazıyor ve beni sürekli kızdırıyor.
: kedi1:
-
- Nirvana’dayım
Evet, evet, her seferinde aynı şey))) Belki çeşitlilik için yeni bir şey mi buldun yoksa bu senin gücünün ötesinde mi?DON: ↑23 Mar 2023, 20:11Allah ondan razı olsun, bu konuda kaç hesap var! Önemli olan bir kadını taklit etmemek. Buna neden ihtiyacın var? Daha mı heyecanlı? Yoksa başkaları senin kadın olduğunu düşünerek daha mı fazla ilgi çekiyor?Marinka: ↑23 Mar 2023, 20:08Sen çevrimiçisin, o kapalı. O çevrimiçi, sen kapalısın. Bu bir tesadüf mü?Marina tarafından gerçekleştirilen, kendisinin bir milyon hesabı var, kızlarının yarısından fazlası var. Dürüst olmak gerekirse 3 hesabım var ve yenisini oluşturmayacağım, her şey bir ay sürecek. Şu anda 1-2 tanesi uzun süredir yasaklı durumda. Ya bu forumda çalışıyorsun, ya da kafanda sorun var, başka yolu yok.
-
- En güçlü orgazm!
Marinka ..seni neden boğmak istediğimi bilmiyor musun? ))))Marinka: ↑23 Mar 2023, 20:15Evet, evet, her seferinde aynı şey))) Belki çeşitlilik için yeni bir şey mi buldun yoksa bu senin elinde değil mi?Allah ondan razı olsun, bu konuda kaç hesap var! Önemli olan bir kadını taklit etmemek. Buna neden ihtiyacın var? Daha mı heyecanlı? Yoksa başkaları senin kadın olduğunu düşünerek daha mı fazla ilgi çekiyor?

-
- Nirvana’dayım
Bunlar sizin hesaplarınız mı?
-
- En güçlü orgazm!
nÇok büyük olmayan bir şeye sarılamazsın! :göz kırp:
Maaaarinka üzerimizde deney yapmayı bırakın, siz’ Çıldıracağım!
nÇok büyük olmayan bir şeye sarılamazsın! :göz kırp:
-
- Nirvana’dayım
Ah, zaten hepsinin sen olmasından korkmuştum)))) Zaten alıştım senin için, bir evcil hayvan gibi. Görünüşe göre senden hiçbir faydası yok, ama sensiz bir şekilde rahatsız oluyor)))
-
- En güçlü orgazm!
*nazik bir söz kediyi de memnun eder!
İşte "Göt herif")))
*nazik bir söz kediyi de memnun eder!

-
- Sürtünmeler
Üzgünüm ama pislik daha uygunTapkin: ↑23 Mar 2023, 20:30İşte "Göt herif")))
*nazik bir söz kediyi de memnun eder!![]()
-
- Oral stimülasyon
Her şey çevrimiçi)) Çılgınlık zulmü bir akıl hastalığıdır, prensip olarak burada size ihtiyaç yoktur, sadece saçmalık yazıp konuşursunuz, herkes buna zaten alışmıştır.
-
Автор темыYağdaki hamsi!!!
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 4 months
Birbirimizle tanışmayı ve transit geçmeyi zaten kabul ediyorum
- These users thanked the author Yağdaki hamsi!!! for the post:
- Tapkin
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыYağdaki hamsi!!!
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 4 months
O olsun ya da olmasın, neden ona doğru bu kadar tutarsız bir şekilde nefes alıyorsunuz? Genel olarak... birisi hangi hesaptan yazıyor?
-
- Nirvana’dayım
Şubat ayında beni o kadar kızdırdı ki bir süreliğine hesabımı değiştirmek zorunda kaldım. Benim forumu bırakıp geride kaldığımı sandı ama bugün yine daha aktif oldu. Önce fotoğraflarıma takıldı, sonra kocamla neden ayrıldığımıza ve sonunda cinsiyete karar verdi. Onun bir senaryosu var.Yağdaki çaça!!!: ↑23 Mar 2023, 20:52 Neden o olsun ya da olmasın ona doğru bu kadar tutarsız bir şekilde nefes alıyorsunuz. Aslında... birisi hangi hesaptan yazıyor
-
- Oral stimülasyon
Dostum, haklısın, baktım, Bon ve ben o zamanlar birlikte çevrimiçiydik)) Birisi 2 ile çevrimiçi olabileceğinizi söylese de maalesef 2 değil (Bu, yapacak hiçbir şeyi olmayan, hasta, yalnız bir kadın. Neden Böyle bir zamanda gerçek hayatta bir adam bulup onunla yaşayıp forumu unutamaz mısın?)
-
- En güçlü orgazm!
Sıkıcı!)))Marinka: ↑23 Mar 2023, 20:56Şubat ayında beni o kadar kızdırdı ki bir süreliğine hesabımı değiştirmek zorunda kaldım. Benim forumu bırakıp geride kaldığımı sandı ama bugün yine daha aktif oldu. Önce fotoğraflarıma takıldı, sonra kocamla neden ayrıldığımıza ve sonunda cinsiyete karar verdi. Bir senaryosu var.Neden o olsun ya da olmasın ona doğru bu kadar tutarsız bir şekilde nefes alıyorsunuz. Aslında... birisi hangi hesaptan yazıyor

-
- Nirvana’dayım
Sana birkaç hesapla nasıl hemen çevrimiçi olabileceğinizi öğreteceğim. Birkaç tarayıcı açın. Ve Chrome’da bir hesap açarsınız, Opera’da başka bir hesap açarsınız, Yandex’de üçte birini vb. Ve aynı anda yazmalarını istiyorsanız, önce tüm karakterlerin altına yazın ve ardından sırayla herkes için gönder tuşuna basın ve hepsinin çevrimiçi olduğu, hepsinin yazdığı ortaya çıkıyor))) Sadece ben tanıyacağım herhangi bir hesap altındasınız)))
-
- Sürtünmeler
Oğlum, seni daha önce hiç rahatsız etmedim. Zaten anladın. Hemofradit olsan bile umurumda değil!Marinka: ↑23 Mar 2023, 20:56Şubat ayında beni o kadar kızdırdı ki bir süreliğine hesabımı değiştirmek zorunda kaldım. Benim forumu bırakıp geride kaldığımı sandı ama bugün yine daha aktif oldu. Önce fotoğraflarıma takıldı, sonra kocamla neden ayrıldığımıza ve sonunda cinsiyete karar verdi. Onun bir senaryosu var.Neden o olsun ya da olmasın ona doğru bu kadar tutarsız bir şekilde nefes alıyorsunuz. Aslında... birisi hangi hesaptan yazıyor
-
- Nirvana’dayım
Bir sonraki hesabınızı gösterdiğiniz için kızgın mısınız?))) farklı hesap ve benden uzak dur, mutlu olursun)))DON: ↑23 Mar 2023, 21:07Oğlum, seni daha önce hiç rahatsız etmedim. Zaten anladın. Hemofradit olsanız bile umurumda değil!Marinka: ↑23 Mar 2023, 20:56Şubat ayında beni o kadar kızdırdı ki bir süreliğine hesabımı değiştirmek zorunda kaldım. Benim forumu bırakıp geride kaldığımı sandı ama bugün yine daha aktif oldu. Önce fotoğraflarıma takıldı, sonra kocamla neden ayrıldığımıza ve sonunda cinsiyete karar verdi. Onun bir senaryosu var.Neden o olsun ya da olmasın ona doğru bu kadar tutarsız bir şekilde nefes alıyorsunuz. Aslında... birisi hangi hesaptan yazıyor
-
- Sürtünmeler
:haha:
Ne olmuş yani! Bütün eşcinsel çetesini bana saldırmaya mı göndereceksin?Marinka: ↑23 Mar 2023, 21:10Bir sonraki hesabınızı gösterdiğiniz için kızgın mısınız?))) farklı bir hesap açarsan benden uzak durursan mutlu olursun)))Oğlum, seni daha önce hiç rahatsız etmedim. Zaten anladın. Hemofradit olsanız bile umurumda değil!Marinka: ↑23 Mar 2023, 20:56 Şubat ayında beni o kadar sinirlendirdi ki bir süreliğine hesabımı değiştirmek zorunda kaldım. Benim forumu bırakıp geride kaldığımı sandı ama bugün yine daha aktif oldu. Önce fotoğraflarıma takıldı, sonra kocamla neden ayrıldığımıza ve sonunda cinsiyete karar verdi. Onun bir senaryosu var.

-
- Oral stimülasyon
Bunu kendisi yapıyor ve o kadar beyinsiz ki farkı anlayamıyor. Bon’u tanımıyoruz bile. Soru sormayı ve aynı şekilde cevaplamayı sever. Damgalanmasına kadar onun sadece 6-7’sini tanıyorum))
-
- Nirvana’dayım
Sana kimin ihtiyacı var?))) Artık sana cevap vermeyi bırakacağım ve sen burada kalacaksın, hayır birinin sana ihtiyacı var ve yalnız
-
- Sürtünmeler
Ve canın cehenneme!
-
- Oral stimülasyon
Burada normal kızlar var ama nadiren geliyorlar, pek ilgileri yok, sadece akın akın geliyorlar. Marin’in bütün gün burada olması için nasıl bir insan olman gerekiyor? Ve bir sürü kötü şey de mi yapacaksın? Sorulara cevap vermeyi sevmiyorsun elbette. Dürüst olmak gerekirse bana öyle geliyor ki Bon, bu ve sen başkalarının umrunda değil. Secdede değil gerçekte yaşayın)
-
- Nirvana’dayım
Tek tek gelmeye devam mı ediyorsunuz? Sana öğrettiğim gibi ne yapmadın?))) Yalnızca bir tarayıcınız mı var? Tek tarayıcıda çalışmaz. Kendinize bir tane daha indirin ve ikisini aynı anda açın, endişelenmeyin)))
-
- Oral stimülasyon
Evet, buna gerçekten ihtiyacım yok, tek bir hesabım olduğunu kendim biliyorum ve kimseye hiçbir şey kanıtlamayacağım. Bu konuda endişelenecek yeterince normal şey var. Dürüst olmak gerekirse, kız olduğundan her zaman sezgisel olarak şüphe duydum, tam olarak emin değilim ama umurumda değil) İyi olmadığın bir gerçek, aptal olmayan herkes zaten anladı, ama ben bile anlamıyorum derinlemesine incelemek istiyorum.
-
- Sürtünmeler
Dostum, sakin ol! Ve sonra Marina gibi davran. Ladoy AnyaMarinka: ↑23 Mar 2023, 21:22Tek tek gelmeye devam mı ediyorsunuz? Sana öğrettiğim gibi ne yapmadın?))) Yalnızca bir tarayıcınız mı var? Tek tarayıcıda çalışmaz. Kendine bir tane daha indir ve ikisini aynı anda aç, endişelenme)))Bunu kendisi yapıyor ve beyni o kadar küçük ki farkı anlayamıyor. Bon’u tanımıyoruz bile. Soru sormayı ve aynı şekilde cevaplamayı sever. Onun sadece 6-7 tanesini tanıyorum, tam damgada))

-
- Nirvana’dayım
Pekala, acı çekmeye devam edin. Şundan yazmak için bundan çıkın ve bundan girmek için bundan çıkın)))Leon king: ↑23 Mar 2023, 21:25 Buna gerçekten ihtiyacım yok, tek bir hesabım olduğunu kendim biliyorum ve kimseye hiçbir şey kanıtlamayacağım. Bu konuda endişelenecek yeterince normal şey var. Dürüst olmak gerekirse, kız olduğundan her zaman sezgisel olarak şüphe duydum, tam olarak emin değilim ama umurumda değil) İyi olmadığın bir gerçek, aptal olmayan herkes zaten anladı ama ben anlamıyorum’ Bu konuyu derinlemesine incelemek bile istemiyorum.
-
- Oral stimülasyon
Burada kimse onun ne yaptığını bilmiyor mu, ne halt? Soru şu: Evet, bu akalarda nasıl kafanızın karıştığı ve deli gibi karaladığınız umurumuzda değil. Sen kırgın bir insansın ve hayatta kimsenin sana ihtiyacı yok.
-
- Nirvana’dayım
İki hesaptan yazmak zor mu?))) Git dinlenDON: ↑23 Mar 2023, 21:28Dostum, sakin ol! Ve sonra Marina gibi davran. Lada Anya![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 1839 Views
-
Last post by Erkek çocuk
-
- 5 Replies