Ebeveynlerin seksi, bunu gözetlemeyi ve gizlice dinlemeyi seviyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ebeveynlerin seksi, casusluk yapmayı ve gizlice dinlemeyi seviyorum
Fırsat buldukça izlemeye ya da en azından dinlemeye çalıştım.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Çocuğun, yani erkek çocuğun engelli olduğu ve engelli olduğu birçok durum vardır. kızlarla iletişim mümkün değildir. Bazı durumlarda, baba ve anne bir karar verir ve eğer anne, oğlunun kadın temsilcisi rolünü kendisi oynarsa, kötü bir şey olmayacaktır. Böyle bir terapinin oğlumun daha iyi hissetmesine bile yardımcı olduğunu söylüyorlar. Tek sorun, çocuğun bunu ailesine nasıl aktarabileceğini bilmiyorum. Büyük olasılıkla tanınmış ve güvenilir bir kişi aracılığıyla.nekto: ↑24 May 2020, 12:11 Her şey ben 13 yaşımdayken bir gün annemin, babamla seks yaparken yatak odasından inlemeleri ve çığlıklarıyla beni uyandırmasıyla başladı! O kadar iyi hatırlıyorum ki, hiç bu kadar mastürbasyon yapmamıştım!
16 yaşımdayken bile, akrabalarımla bir düğün için restorana gittiğimizi ve annemin gece elbisesi giymiş çok ciddi bir kadın olduğunu hatırlıyorum. , ve aynı gece eve döndüğümüzde babasını becerdiğinde tüm daire boyunca nasıl inlediğini duydum!
Ve annemin doğum gününde başka bir komik olay daha yaşandı
Tuvalete gidip yıkandılar ve o sırada gün içinde seks yaptılar ve dışarı çıktığımda çay ve kek içiyorlardı!
Benim sorunum engelliyim, beyin felci hastasıyım doğdum ve ayrıca yakın zamanda kansere yakalandım. Bu yüzden seks ve kızlarla sorunlarım var. Ve ailemin seks yapmasını izlemek beni giderek daha çok çekiyor! Ve artık duymak benim için yeterli değil ve yaklaşık bir yıl önce casusluk yapmaya karar verdim!
Bu süre zarfında babamın annemi köpek stilinde ve misyoner pozisyonunda nasıl becerdiğini gördüm . Bir keresinde nasıl kovboy kızı pozisyonunda olduğunu ve bir keresinde babasının sikini nasıl emdiğini gördüm! Onu kıçından sikişini izlemeyi hayal ediyorum!
Şu anda 26 yaşındayım, annem 48
bu konuyla ilgili görüşünüz, görüşünüzü bildirin ebeveynlerin yatak oyunları ve bununla ilgili hikayeleriniz.
Özel görüşmelere açık
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 3):
- Makar1977, Üzgünüm, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Ayrıca ilk kez mastürbasyon yaptığım zamanı da hatırlıyorum. 12-13 yaşlarımda muhtemelen gece kazara uyandım ve babam annemi çekti. Penisim hemen taşa döndü. Sonra erken uyumamaya çalıştım) Şimdi 19 yaşındayım ve annem. 43 yaşındayım, babam ve ben zaten boşandık ama o periyodik olarak birini getiriyor, onun sikildiğini çok iyi duyabiliyorsunuz. Sadece öfkeyle mastürbasyon yapıyorum)))
- These users thanked the author Denisss71 for the post (total 5):
- Fedor36, Üzgünüm, PavelNokia, hayalet, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 7 months
Sovyet zamanlarında ebeveynlerin cinsiyeti yalnızca duyulabiliyordu. Ve sonra sessiz bir biçimde. Çünkü her şey karanlıkta ve battaniyenin altında gerçekleşti.
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 2):
- Makar1977, Manfred
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Para karşılığında iyi bir kızı işe alabilirsiniz. Bu artık sıklıkla uygulanmaktadır ve bu gibi durumlarda çok yardımcı olabilir. Ve ne yazık ki bu tür kızlara çok minnettar olan insanlar ve bu da kendilerini iyi hissettiriyor.Çocuğun, yani erkek çocuğun engelli olduğu ve engelli olduğu birçok durum vardır. kızlarla iletişim mümkün değildir. Bazı durumlarda, baba ve anne bir karar verir ve eğer anne, oğlunun kadın temsilcisi rolünü kendisi oynarsa, kötü bir şey olmayacaktır. Böyle bir terapinin oğlumun daha iyi hissetmesine bile yardımcı olduğunu söylüyorlar. Tek sorun, çocuğun bunu ailesine nasıl aktarabileceğini bilmiyorum. Büyük olasılıkla tanınmış ve güvenilir bir kişi aracılığıyla.nekto: ↑24 May 2020, 12:11 Her şey ben 13 yaşımdayken bir gün annemin onunla seks yaparken yatak odasından inlemeleri ve çığlıklarıyla beni uyandırmasıyla başladı. baba! O kadar iyi hatırlıyorum ki, hiç bu kadar mastürbasyon yapmamıştım!
16 yaşımdayken bile, akrabalarımla bir düğün için restorana gittiğimizi ve annemin gece elbisesi giymiş çok ciddi bir kadın olduğunu hatırlıyorum. , ve aynı gece eve döndüğümüzde babasını becerdiğinde tüm daire boyunca nasıl inlediğini duydum!
Ve annemin doğum gününde başka bir komik olay daha yaşandı
Tuvalete gidip yıkandılar ve o sırada gün içinde seks yaptılar ve dışarı çıktığımda çay ve kek içiyorlardı!
Benim sorunum engelliyim, beyin felci hastasıyım doğdum ve ayrıca yakın zamanda kansere yakalandım. Bu yüzden seks ve kızlarla sorunlarım var. Ve ailemin seks yapmasını izlemek beni giderek daha çok çekiyor! Ve artık duymak benim için yeterli değil ve yaklaşık bir yıl önce casusluk yapmaya karar verdim!
Bu süre zarfında babamın annemi köpek stilinde ve misyoner pozisyonunda nasıl becerdiğini gördüm . Bir keresinde nasıl kovboy kızı pozisyonunda olduğunu ve bir keresinde babasının sikini nasıl emdiğini gördüm! Onu kıçından sikişini izlemeyi hayal ediyorum!
Şu anda 26 yaşındayım, annem 48
bu konuyla ilgili görüşünüz, görüşünüzü bildirin ebeveynlerin yatak oyunları ve bununla ilgili hikayeleriniz.
Özel görüşmelere açık
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Fargal94, Atlas, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Ayrıca ailemin seks yaptığını değil, karımın başka erkeklerle seks yaptığını da gözetledim
- These users thanked the author fare60 for the post (total 3):
- yıl1, hayalet, Sibiryak89
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 3 months
bu seni heyecanlandırıyor mu?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 2 years 2 months
nekto,
Bana gönder ben de lütfen görmek istiyorum
Bana gönder ben de lütfen görmek istiyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 2 months
Bir keresinde kız kardeşimin seks yaparken kulak misafiri olmuştum. Bunu yaparken mastürbasyon yaptığımı da hatırlıyorum. Unutulmaz bir duyguydu.
- These users thanked the author Benimle for the post:
- PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 2 years
Kimsenin ebeveynlerinin seks yaptığını görmek istemediğine inanmıyorum. 14 yaşında dikizlemeye başladım ve doğal olarak mastürbasyon yaptım. Ayrıca annemin külotunu[/url]ve bu kokudan da sarsıldım. Hala heyecanlı bir vajinanın kokusunu ve şimdi de tadını seviyorum. Ama en unutulmaz şey, babasının onu kıçından becermesiydi, büyük klitorisi açıkça görülüyordu. Ben hâlâ büyüklere deli oluyorum ve eşim de zayıf noktamı biliyor. Annem ve babam her zaman ışıkta sevişir ve eşim ve ben de bunu seviyoruz, ışıkta farklı bir duygu bu. Ve biz de kızlarımızın bizi gözetlemeye başladığını fark ettik. İlgilenen varsa PM’den konuşalım
- These users thanked the author alexey.vititnev for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Makar1977, PavelNokia, romantik
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 4 months
Ablam beni ailemi gözetlemem için getirdi. Hala oldukça gençtim, muhtemelen 7 yaşındaydım. Bir keresinde yanıma geldi ve ebeveynlerin bunu yaptığını söyledi! Gizemli bir sesle söylendi)) Hala ne olduğunu ve nedenini bile bilmiyordum. Ebeveynler o sırada oturma odasında uyuyorlardı; kapı büyük camlıydı ve tamamen şeffaftı. Ama yatağa gittiklerinde babam onu bir battaniyeyle örttü. Kız kardeşim bana kumaşta her şeyin görülebildiği küçük bir delik gösterdi. İlk seferinde hiç etkilenmemiştim; ebeveynler bir battaniyenin altında yatıyor, bir şeyler hareket ettiriyorlardı. Geri çektiklerinde durum daha da ilginçti; çıplak annemi ve onun büyük göğüslerini gördüm. Kız kardeşim daha sonra yetişkinlerin bunu sıklıkla yaptığını açıkladı. Büyüdükçe casusluk giderek daha ilginç hale geldi, bağımlısı oldum ve zevkle mastürbasyon yaptım
Ebeveynler elbette saklandı, ancak denerseniz casusluk yapma fırsatı da vardı. Annemle babamın seks yaptığını ve oral seks yaptığını, onun ağzına ve göğüslerine nasıl girdiğini gördüm. Babam uzun bir iş yolculuğundan döndüğünde ve annem onu kendi yatağına sürüklediğinde özel bir heyecan yaşandı. Bu sefer hâlâ biraz içtiler ve artık hafifçe açık olan kapıya pek dikkat etmediler. Sonra annemin babamın taştan aletinin üzerinde kovboy kız pozisyonunda zıplamasının, göğüslerinin dansının, inlemesinin ve kafayı bulmasının keyfini çıkarabilirdim
Ayrıca kedi yüzünden kapıları da sık sık aralık kalıyordu. Sadece küçük bir boşluk bırakmışlardı, böylece ayağa kalkıp kapıyı açmak zorunda kalmadan istediği zaman içeri girip çıkabiliyordu. Bundan sonuna kadar yararlandım)
Kız kardeşim evlendiğinde ve onu gözetlediğimde. Ayrıca tuhaf bir ritüelleri var: banyoda sabah oral seks
Ebeveynler elbette saklandı, ancak denerseniz casusluk yapma fırsatı da vardı. Annemle babamın seks yaptığını ve oral seks yaptığını, onun ağzına ve göğüslerine nasıl girdiğini gördüm. Babam uzun bir iş yolculuğundan döndüğünde ve annem onu kendi yatağına sürüklediğinde özel bir heyecan yaşandı. Bu sefer hâlâ biraz içtiler ve artık hafifçe açık olan kapıya pek dikkat etmediler. Sonra annemin babamın taştan aletinin üzerinde kovboy kız pozisyonunda zıplamasının, göğüslerinin dansının, inlemesinin ve kafayı bulmasının keyfini çıkarabilirdim
Ayrıca kedi yüzünden kapıları da sık sık aralık kalıyordu. Sadece küçük bir boşluk bırakmışlardı, böylece ayağa kalkıp kapıyı açmak zorunda kalmadan istediği zaman içeri girip çıkabiliyordu. Bundan sonuna kadar yararlandım)
Kız kardeşim evlendiğinde ve onu gözetlediğimde. Ayrıca tuhaf bir ritüelleri var: banyoda sabah oral seks
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 4):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Fedor36, Sibiryak89, Şalun70
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Birkaç kez baktım ama sonra kendimi kaptırdım. Üvey baba pantolonunu indirdi ve onu kırbaçladı, onu dizlerinin üstüne çöktürdü ve izlemeye devam etmesi için zorladı
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 2 months
Sık sık bunu kendim gözetliyordum, çok heyecan vericiydi ve sık sık mastürbasyon yapıyordum..
-
- Total posts: 12
Evet, uzun zaman önce ailemin sevişmelerini gözetlediğimi hatırlıyorum. Sonra birden fazla kez mastürbasyon yaptım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Karınızı gözetlemenin nasıl bir şey olduğunu paylaşın, ama siz sen hiçbir şey görmedin... değil mi???
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
. fotoğrafın var mı? kız kardeşin kaç yaşında?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
Peki, bunu net bir şekilde duyabiliyorum, yani bu mümkün değil mi?
-
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year
İlk kez ebeveynlerin cinsiyetini[/url] rastgeledir. Ve sonra sürekli anları yakaladım ve gözetledim
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year
- Orientation: aseksüel
Burada annesiyle ensest ilişki yaşayan var mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Total posts: 10
- Registered for: 11 months
Anneler bazen oğullarının ilk kadınları olur, ancak pek çok şeyin bir araya gelmesi gerekir
5 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Annem tek odalı bir dairede kanepede neredeyse önümde seks yapıyordu ve ben de karyolada uyudum ve her şeyi gördüm
5 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Annem tek odalı bir dairede kanepede neredeyse önümde seks yapıyordu ve ben de karyolada uyudum ve her şeyi gördüm
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post