Ebeveynlerin seksi, bunu gözetlemeyi ve gizlice dinlemeyi seviyorum

Röntgenciler burada toplanıyor!
Jaware
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ebeveynlerin seksi, casusluk yapmayı ve gizlice dinlemeyi seviyorum

Unread post by Jaware »

Fırsat buldukça izlemeye ya da en azından dinlemeye çalıştım.
Alexander Trofimoviç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Alexander Trofimoviç »

nekto: 24 May 2020, 12:11 Her şey ben 13 yaşımdayken bir gün annemin, babamla seks yaparken yatak odasından inlemeleri ve çığlıklarıyla beni uyandırmasıyla başladı! O kadar iyi hatırlıyorum ki, hiç bu kadar mastürbasyon yapmamıştım!
16 yaşımdayken bile, akrabalarımla bir düğün için restorana gittiğimizi ve annemin gece elbisesi giymiş çok ciddi bir kadın olduğunu hatırlıyorum. , ve aynı gece eve döndüğümüzde babasını becerdiğinde tüm daire boyunca nasıl inlediğini duydum!
Ve annemin doğum gününde başka bir komik olay daha yaşandı
Tuvalete gidip yıkandılar ve o sırada gün içinde seks yaptılar ve dışarı çıktığımda çay ve kek içiyorlardı!

Benim sorunum engelliyim, beyin felci hastasıyım doğdum ve ayrıca yakın zamanda kansere yakalandım. Bu yüzden seks ve kızlarla sorunlarım var. Ve ailemin seks yapmasını izlemek beni giderek daha çok çekiyor! Ve artık duymak benim için yeterli değil ve yaklaşık bir yıl önce casusluk yapmaya karar verdim!

Bu süre zarfında babamın annemi köpek stilinde ve misyoner pozisyonunda nasıl becerdiğini gördüm . Bir keresinde nasıl kovboy kızı pozisyonunda olduğunu ve bir keresinde babasının sikini nasıl emdiğini gördüm! Onu kıçından sikişini izlemeyi hayal ediyorum!

Şu anda 26 yaşındayım, annem 48
bu konuyla ilgili görüşünüz, görüşünüzü bildirin ebeveynlerin yatak oyunları ve bununla ilgili hikayeleriniz.
Özel görüşmelere açık
Çocuğun, yani erkek çocuğun engelli olduğu ve engelli olduğu birçok durum vardır. kızlarla iletişim mümkün değildir. Bazı durumlarda, baba ve anne bir karar verir ve eğer anne, oğlunun kadın temsilcisi rolünü kendisi oynarsa, kötü bir şey olmayacaktır. Böyle bir terapinin oğlumun daha iyi hissetmesine bile yardımcı olduğunu söylüyorlar. Tek sorun, çocuğun bunu ailesine nasıl aktarabileceğini bilmiyorum. Büyük olasılıkla tanınmış ve güvenilir bir kişi aracılığıyla.
These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 3):
Makar1977, Üzgünüm, PavelNokia
Denisss71
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Denisss71 »

Ayrıca ilk kez mastürbasyon yaptığım zamanı da hatırlıyorum. 12-13 yaşlarımda muhtemelen gece kazara uyandım ve babam annemi çekti. Penisim hemen taşa döndü. Sonra erken uyumamaya çalıştım) Şimdi 19 yaşındayım ve annem. 43 yaşındayım, babam ve ben zaten boşandık ama o periyodik olarak birini getiriyor, onun sikildiğini çok iyi duyabiliyorsunuz. Sadece öfkeyle mastürbasyon yapıyorum)))
These users thanked the author Denisss71 for the post (total 5):
Fedor36, Üzgünüm, PavelNokia, hayalet, Sibiryak89
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Serge12345 »

Sovyet zamanlarında ebeveynlerin cinsiyeti yalnızca duyulabiliyordu. Ve sonra sessiz bir biçimde. Çünkü her şey karanlıkta ve battaniyenin altında gerçekleşti.
These users thanked the author Serge12345 for the post (total 2):
Makar1977, Manfred
Denisss71
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Denisss71 »

Ah, bu Sovyetler Birliği))
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

nekto: 24 May 2020, 12:11 Her şey ben 13 yaşımdayken bir gün annemin onunla seks yaparken yatak odasından inlemeleri ve çığlıklarıyla beni uyandırmasıyla başladı. baba! O kadar iyi hatırlıyorum ki, hiç bu kadar mastürbasyon yapmamıştım!
16 yaşımdayken bile, akrabalarımla bir düğün için restorana gittiğimizi ve annemin gece elbisesi giymiş çok ciddi bir kadın olduğunu hatırlıyorum. , ve aynı gece eve döndüğümüzde babasını becerdiğinde tüm daire boyunca nasıl inlediğini duydum!
Ve annemin doğum gününde başka bir komik olay daha yaşandı
Tuvalete gidip yıkandılar ve o sırada gün içinde seks yaptılar ve dışarı çıktığımda çay ve kek içiyorlardı!

Benim sorunum engelliyim, beyin felci hastasıyım doğdum ve ayrıca yakın zamanda kansere yakalandım. Bu yüzden seks ve kızlarla sorunlarım var. Ve ailemin seks yapmasını izlemek beni giderek daha çok çekiyor! Ve artık duymak benim için yeterli değil ve yaklaşık bir yıl önce casusluk yapmaya karar verdim!

Bu süre zarfında babamın annemi köpek stilinde ve misyoner pozisyonunda nasıl becerdiğini gördüm . Bir keresinde nasıl kovboy kızı pozisyonunda olduğunu ve bir keresinde babasının sikini nasıl emdiğini gördüm! Onu kıçından sikişini izlemeyi hayal ediyorum!

Şu anda 26 yaşındayım, annem 48
bu konuyla ilgili görüşünüz, görüşünüzü bildirin ebeveynlerin yatak oyunları ve bununla ilgili hikayeleriniz.
Özel görüşmelere açık
Çocuğun, yani erkek çocuğun engelli olduğu ve engelli olduğu birçok durum vardır. kızlarla iletişim mümkün değildir. Bazı durumlarda, baba ve anne bir karar verir ve eğer anne, oğlunun kadın temsilcisi rolünü kendisi oynarsa, kötü bir şey olmayacaktır. Böyle bir terapinin oğlumun daha iyi hissetmesine bile yardımcı olduğunu söylüyorlar. Tek sorun, çocuğun bunu ailesine nasıl aktarabileceğini bilmiyorum. Büyük olasılıkla tanınmış ve güvenilir bir kişi aracılığıyla.
Para karşılığında iyi bir kızı işe alabilirsiniz. Bu artık sıklıkla uygulanmaktadır ve bu gibi durumlarda çok yardımcı olabilir. Ve ne yazık ki bu tür kızlara çok minnettar olan insanlar ve bu da kendilerini iyi hissettiriyor.
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
annem adam yaptı, Fargal94, Atlas, Sibiryak89
fare60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128

Unread post by fare60 »

Ayrıca ailemin seks yaptığını değil, karımın başka erkeklerle seks yaptığını da gözetledim
These users thanked the author fare60 for the post (total 3):
yıl1, hayalet, Sibiryak89
Nik1982
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Nik1982 »

mariv: 28 May 2022, 19:46 oğlumuz da sık sık gizlice bizi izliyor ve mastürbasyon yapıyor
bu seni heyecanlandırıyor mu?
büyük
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by büyük »

nekto,
Bana gönder ben de lütfen görmek istiyorum
Benimle
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Benimle »

Bir keresinde kız kardeşimin seks yaparken kulak misafiri olmuştum. Bunu yaparken mastürbasyon yaptığımı da hatırlıyorum. Unutulmaz bir duyguydu.
These users thanked the author Benimle for the post:
PavelNokia
alexey.vititnev
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 2 years

Unread post by alexey.vititnev »

Kimsenin ebeveynlerinin seks yaptığını görmek istemediğine inanmıyorum. 14 yaşında dikizlemeye başladım ve doğal olarak mastürbasyon yaptım. Ayrıca annemin külotunu[/url]ve bu kokudan da sarsıldım. Hala heyecanlı bir vajinanın kokusunu ve şimdi de tadını seviyorum. Ama en unutulmaz şey, babasının onu kıçından becermesiydi, büyük klitorisi açıkça görülüyordu. Ben hâlâ büyüklere deli oluyorum ve eşim de zayıf noktamı biliyor. Annem ve babam her zaman ışıkta sevişir ve eşim ve ben de bunu seviyoruz, ışıkta farklı bir duygu bu. Ve biz de kızlarımızın bizi gözetlemeye başladığını fark ettik. İlgilenen varsa PM’den konuşalım
These users thanked the author alexey.vititnev for the post (total 4):
annem adam yaptı, Makar1977, PavelNokia, romantik
kolyan.fukoof
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kolyan.fukoof »

mariv: 28 May 2022, 20:06yakında on yedi
onun önünde bilerek mi sevişiyorsun?
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by PavelNokia »

Ablam beni ailemi gözetlemem için getirdi. Hala oldukça gençtim, muhtemelen 7 yaşındaydım. Bir keresinde yanıma geldi ve ebeveynlerin bunu yaptığını söyledi! Gizemli bir sesle söylendi)) Hala ne olduğunu ve nedenini bile bilmiyordum. Ebeveynler o sırada oturma odasında uyuyorlardı; kapı büyük camlıydı ve tamamen şeffaftı. Ama yatağa gittiklerinde babam onu ​​bir battaniyeyle örttü. Kız kardeşim bana kumaşta her şeyin görülebildiği küçük bir delik gösterdi. İlk seferinde hiç etkilenmemiştim; ebeveynler bir battaniyenin altında yatıyor, bir şeyler hareket ettiriyorlardı. Geri çektiklerinde durum daha da ilginçti; çıplak annemi ve onun büyük göğüslerini gördüm. Kız kardeşim daha sonra yetişkinlerin bunu sıklıkla yaptığını açıkladı. Büyüdükçe casusluk giderek daha ilginç hale geldi, bağımlısı oldum ve zevkle mastürbasyon yaptım
Ebeveynler elbette saklandı, ancak denerseniz casusluk yapma fırsatı da vardı. Annemle babamın seks yaptığını ve oral seks yaptığını, onun ağzına ve göğüslerine nasıl girdiğini gördüm. Babam uzun bir iş yolculuğundan döndüğünde ve annem onu ​​​​kendi yatağına sürüklediğinde özel bir heyecan yaşandı. Bu sefer hâlâ biraz içtiler ve artık hafifçe açık olan kapıya pek dikkat etmediler. Sonra annemin babamın taştan aletinin üzerinde kovboy kız pozisyonunda zıplamasının, göğüslerinin dansının, inlemesinin ve kafayı bulmasının keyfini çıkarabilirdim
Ayrıca kedi yüzünden kapıları da sık sık aralık kalıyordu. Sadece küçük bir boşluk bırakmışlardı, böylece ayağa kalkıp kapıyı açmak zorunda kalmadan istediği zaman içeri girip çıkabiliyordu. Bundan sonuna kadar yararlandım)
Kız kardeşim evlendiğinde ve onu gözetlediğimde. Ayrıca tuhaf bir ritüelleri var: banyoda sabah oral seks
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 4):
Ötesinden Gelen Şehvet, Fedor36, Sibiryak89, Şalun70
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by İsimsiz9 »

Birkaç kez baktım ama sonra kendimi kaptırdım. Üvey baba pantolonunu indirdi ve onu kırbaçladı, onu dizlerinin üstüne çöktürdü ve izlemeye devam etmesi için zorladı
These users thanked the author İsimsiz9 for the post:
alimdjan
Vlad88
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Vlad88 »

Sık sık bunu kendim gözetliyordum, çok heyecan vericiydi ve sık sık mastürbasyon yapıyordum..
O geri dönecek
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by O geri dönecek »

Evet, uzun zaman önce ailemin sevişmelerini gözetlediğimi hatırlıyorum. Sonra birden fazla kez mastürbasyon yaptım.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Misha60: 22 Mar 2023, 08:11 Ayrıca ailemin değil, karımın başka erkeklerle seks yaptığını da gözetledim
Karınızı gözetlemenin nasıl bir şey olduğunu paylaşın, ama siz sen hiçbir şey görmedin... değil mi???
zorunlu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by zorunlu »

Rroller: 07 Oct 2021, 17:41 Geceleri kız kardeşimin yanında mastürbasyon yapıyorum
. fotoğrafın var mı? kız kardeşin kaç yaşında?
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396

Unread post by homa515 »

Peki, bunu net bir şekilde duyabiliyorum, yani bu mümkün değil mi?
SwegSweg
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 1 year

Unread post by SwegSweg »

İlk kez ebeveynlerin cinsiyetini[/url] rastgeledir. Ve sonra sürekli anları yakaladım ve gözetledim
Sardorbek
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year
Orientation: aseksüel

Unread post by Sardorbek »

Burada annesiyle ensest ilişki yaşayan var mı?
şşş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by şşş »

Sardorbek, kesinlikle....
Ivan Petrov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 11 months

Unread post by Ivan Petrov »

Anneler bazen oğullarının ilk kadınları olur, ancak pek çok şeyin bir araya gelmesi gerekir

5 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Annem tek odalı bir dairede kanepede neredeyse önümde seks yapıyordu ve ben de karyolada uyudum ve her şeyi gördüm
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Podsmatrivanie”