Ne tür erkeklerden hoşlanırsınız?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Ne tür erkeklerden hoşlanırsınız?

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Marinka erkeklere ne tür kadınlardan hoşlandıklarını sordu, şimdi ben de kızlara ne tür erkeklerin dikkatini çektiğini sormak istiyorum. İçlerinde hangi nitelikler ifade edilmeli ve gösterilmelidir, hangi görünüm, hangi yaşta?
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
Niko20, Aksler, Üstü kendinize saklayın, Ahah
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Ne tür erkeklerden hoşlanırsınız?

Unread post by Bay Hamsterrr »

*patlamış mısır aldı, ön sıraya oturdu* 🍿
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 3):
Gudgeon, Ahah, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Erkeklerde mizah anlayışını ön plana çıkarırdım. İyi mizah anlayışı. İkincisi sorumluluktur. Üçüncüyü nezaket ve zeka arasında paylaştıracağım.
Kişi iyi olduğu sürece görünüş o kadar önemli değil, ancak bir erkeğin kendine bakması gerekir.
These users thanked the author Geçit for the post (total 6):
Bay Hamsterrr, Niko20, Wolffr, Lerunçik, Serg_A, üçgen
Автор темы
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 16 Mar 2023, 12:37 Erkekler arasında mizah anlayışını ön plana koyardım. İyi mizah anlayışı. İkincisi sorumluluktur. Üçüncüyü nezaket ve zeka arasında böleceğim.
Kişi iyi olduğu sürece görünüş o kadar önemli değil, ancak bir erkek kendine dikkat etmelidir.
Hangi yaşı tercih ederim?
Daha gençleri severim, 20-25 yaş arası.. gerçi erkeklerin de kadınlarla aynı kusuru var, 30’dan sonra herkes şişman, sarkık vücutlu, ama görüyorum ki tam tersi tablo.. tamamen objektif olarak bakıldığında, kadınlar kendilerine çok daha fazla dikkat ediyorlar ve daha taze, daha genç ve daha fit görünmeye çalışıyorlar ama erkekler için durum tam tersi... benden 10 yaş genç erkekler 50 yaşında görünüyor.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Serg_A, Ahah
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 16 Mar 2023, 12:56
Marinka: 16 Mar 2023, 12:37 Erkekler arasında mizah anlayışını ilk sıraya koyardım. İyi mizah anlayışı. İkincisi sorumluluktur. Üçüncüyü nezaket ve zeka arasında böleceğim.
Kişi iyi olduğu sürece görünüş o kadar önemli değil, ancak bir erkek kendine dikkat etmelidir.
Hangi yaşı tercih ederim?
Daha gençleri severim, 20-25 yaş arası.. gerçi erkeklerin de kadınlarla aynı kusuru var, 30’dan sonra herkes şişman, sarkık vücutlu, ama görüyorum ki tam tersi tablo.. tamamen nesnel olarak bakıldığında, kadınlar kendilerine çok daha fazla dikkat ediyorlar ve çok daha taze, genç ve fit görünüyorlar ama erkekler için durum tam tersi... benden 10 yaş genç erkekler 50 yaşında görünüyor.
Benim için aralık 20 ile 40 yıl arasında geniştir)
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Yağmurcu
Aksler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Aksler »

Dedikleri gibi: Kadınlarla tanıştıklarında erkeklerin sorunu, erkeklerin her zaman buluşma anındakiyle aynı olacağını düşünmeleridir. Kadınların bir erkekle tanıştıklarında sorunu, onu değiştirebileceklerini düşünmeleridir.
Bir zamanlar güvenilirliğimi seven bir kızla çıkmıştım. Her şeyi önceden düşünüyorum. Üç yıl sonra "Ben sıkıldım, senin hayatında hiçbir zaman kendiliğindenlik yoktur" diyerek beni terk etti :)
These users thanked the author Aksler for the post (total 2):
Ahah, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Wolffr »

Bir kadın her zaman kurallara göre yaşar; onları yaratır ve aynı zamanda değiştirir.
Farida Zhandarbek
Bir kadını anlamak hiçbir zaman kolay değildir...
yüksek sesle düşünmek...
Her kadının hayatında dört evcil hayvanı olmalıdır. Dolabında vizonlar, garajında ​​bir jaguar, yatağında bir kaplan ve her şeyin parasını ödeyen bir eşek.
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Serg_A, Ahah
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Zengin ve nazik.
Ve yemin ederim ki (iyi haber ve ruh hali) adamım, penisi ayakta kalsın ve taşakları dolsun.
These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
SeRg !$!, Geçit, Vik.ruba80, Serg_A, Ahah
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by SeRg !$! »

Kısacası arkadaşlar! cevap artık basit: artık kadınların tercihi çalışan penisi olan çok popüler bir stand-up komedyeni))

16 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
"Vikingler" dizisini izleyin Bence ideal erkeğin olduğu yer burası! güç, cesaret, karizma, düşmanlarını parçalamaya ve onlara fırlatmaya hazır hayvani bir sırıtış. Bu eril doğadır ve tüm bu komedyenler ve hicivciler değil, tüm bu kadınsı doğalar, kadınlarını veya kıçlarını ifşa edenlerin tümü...
These users thanked the author SeRg !$! for the post (total 6):
Tanya, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Wolffr, Hafta sonu, Ahah, Dans
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

SeRg !$!: 17 Mar 2023, 14:26 in kısacası arkadaşlar! cevap artık basit: artık kadınların tercihi çalışan penisi olan çok popüler bir stand-up komedyeni))

"Vikingler" dizisini izleyin Bence ideal erkeğin olduğu yer burası! güç, cesaret, karizma, düşmanlarını parçalamaya ve onlara fırlatmaya hazır hayvani bir sırıtış. Bu, tüm bu hicivli komedyenler, tüm bu kadınsı doğalar,
kadınlarını veya kıçlarını ifşa edenlerin hepsi erkeksi doğadır...öh
Vikingler katil ve tecavüzcüdür. Hayvanlar ama ideal değil. Ve bir erkek nazik, şefkatli olmalı ve yerini nerede ve ne koyacağı herkesin kişisel meselesidir. Bu arada stand-up komedyenlerini de sevmiyorum. Elbette zihinsel engelli olmayabilirler ama sahnede aynen böyle görünüyorlar.
These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
Tanya, Veronika, Vik.ruba80, Serg_A, Ahah
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

katiller ve tecavüzcüler)))) oooo evet... fena bir yorum değil :shamp:
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
Ahah
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

Marinka, kadınlar konuyu açıklasaydı her şey ne kadar kolay olurdu şu ya da bu kavramdan tam olarak ne anlıyorlar. Kaç kadına sorarsanız sorun, bakımın pek çok farklı tanımını duyacaksınız.
These users thanked the author Aksler for the post:
Ahah
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by içinde »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 16 Mar 2023, 12:26 Marinka erkeklere ne tür kadınlardan hoşlandıklarını sordu, şimdi ben de kızlara ne tür erkeklerin ilgilerini çektiğini sormak istiyorum. Bunlarda hangi nitelikler ifade edilmeli ve gösterilmelidir, nasıl bir görünüm, hangi yaş?

Bir erkeğin hangi amaçlarla hoşlanması gerektiğini yazmayı unuttunuz, çünkü seks için bu muhtemelen bir seçenektir " beğen" ", normal seks için bu başka bir seçenektir - "beğen" ve evlilik için bu üçüncü seçenektir.
These users thanked the author içinde for the post:
Ahah
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

SeRg !$!: 17 Mar 2023, 15:21 katiller ve tecavüzcüler)))) ooooh evet... fena bir yorum değil :shamp:
Hangi düşmanları vardı? Soygun yapmak için denize açılıyorlardı. Erkeklerin idealini bulduk. Kafeslerde tutulmaları gerekiyor. Normal insanlardan uzak.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Marinka: 17 Mar 2023, 15:18
SeRg !$!: 17 Mar 2023, 14:26 in kısacası arkadaşlar! cevap artık basit: artık kadınların tercihi çalışan penisi olan çok popüler bir stand-up komedyeni))

"Vikingler" dizisini izleyin Bence ideal erkeğin olduğu yer burası! güç, cesaret, karizma, düşmanlarını parçalamaya ve onlara fırlatmaya hazır hayvani bir sırıtış. Bu, tüm bu hicivli komedyenler, tüm bu kadınsı doğalar,
Vikingler katil ve tecavüzcüdür. Hayvanlar ama ideal değil. Ve bir erkek nazik, şefkatli olmalı ve yerini nerede ve ne koyacağı herkesin kişisel meselesidir. Bu arada stand-up komedyenlerini de sevmiyorum. Belki zihinsel engelli değiller elbette ama sahnede aynen öyle görünüyorlar.
Ne olursa olsun tarih onları öyle gösteriyor (Vikingler) ). Komedyenlerin bununla ne ilgisi var? onları ihtiyaç duyulan erkekler konusuna nasıl bağlayacağız?
These users thanked the author Tanya for the post:
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Axler: 17 Mar 2023, 15:23 Marinka, ne kadar kolay olurdu Keşke kadınlar şu ya da bu kavramdan tam olarak ne anladıklarını açıklasalardı. Ne kadar kadına sorarsanız sorun, o kadar çok farklı bakım tanımı duyacaksınız ki
Örneğin? Lütfen örnekler verin

4 dakika 17 saniye sonra gönderildi:

Vikingler katil ve tecavüzcüdür. Hayvanlar ama ideal değil. Ve bir erkek nazik, şefkatli olmalı ve yerini nerede ve ne koyacağı herkesin kişisel meselesidir. Bu arada stand-up komedyenlerini de sevmiyorum. Belki zihinsel engelli değiller elbette ama sahnede aynen öyle görünüyorlar.
Ne olursa olsun tarih onları öyle gösteriyor (Vikingler) ). Komedyenlerin bununla ne ilgisi var? bunları ihtiyaç duyulan erkekler konusuna nasıl bağlayabiliriz.
Muhtemelen SeRg !$!, Vikingler ve Stand-Up ile ilgili filmleri sevdiği için bunların erkeklerin idealleri olduğuna karar verdi. Genel olarak birçok erkeğin kadınların tercihleri ​​konusunda çok yanıldıklarını fark ettim.
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

biraz daha derine inmeye çalışın, biz Slavlar bile çoğumuz için vahşiydik, o yüzden biraz kafamızı kullanalım.
mizah anlayışı))) Bir erkeği seçerken ilk sırayı sen alırsın, komedyenler ve stand-up komedyenleri bunun içindir.

kızma, sen senin bakış açını ifade ettim, ben de benim...
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

Marinka: 17 Mar 2023, 15:37 Örneğin? Lütfen örnekler verin
Bir keresinde iki kadın meslektaşımla bir kafede mesaimin ardından oturdum, 10 dakikalığına uzaklaştım ve geri döndüğümde onların orada olduğunu duydum. "ve normal bir erkeğin nerede bulunacağı" konusu üzerine konuşmaya başladı. Ve iyi bir adamın sahip olması gerekenleri listelemeye gittiler. Pek dikkat etmedim ama “güvenilirliğe” farklı anlamlar yüklemeleri beni büyüledi ve ilgilenmeye başladım. Bundan sonra tanıdığım tüm kızlarla röportaj yaptım ve liste şu şekilde değişiyordu (tam olmaktan çok uzaktı, aklıma geleni not ettim, bence yaklaşık 12 nokta vardı):
1) aldatmaz, terk etmez; 2) bir ailenin geçimini sağlayabilir ve çocuklara iyi bir yaşam bileti verebilir;
3) koruyabilir;
4) kendine güvenebilir ;
5) kendini içinde bulduğu her durumu kontrol eder .
Aynı zamanda beşinci maddeyle ilgili 2. maddeyi yanıtlayan kıza sorduğumda bana “bu ne işe yarıyor” dediler. bununla bir ilgisi var, hiçbir ilgisi yok.”

p .s "Anketi" şu veya bu şekilde yaklaşık olarak aynı ortamda yapmış olmam çok komik. polis faaliyetleriyle bağlantılı, polisin kendisi, kriminologlar, uzmanlar, avukatlar vb. Buna göre yaş +/- aynıdır ve maaş da çok fazla değişmez.
Vik.ruba80
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Axler, yani konu kızlarla değil, prensip olarak insanlar arasındaki algı ve yargı farklılığında) kaç kişi, şu kadar fikir)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Axler: 17 Mar 2023, 16:37
Marinka: 17 Mar 2023, 15:37 Örneğin? Lütfen örnekler verin
Bir keresinde iki kadın meslektaşımla bir kafede mesaimin ardından oturdum, 10 dakikalığına uzaklaştım ve geri döndüğümde onların orada olduğunu duydum. "ve normal bir erkeğin nerede bulunacağı" konusu üzerine konuşmaya başladı. Ve iyi bir adamın sahip olması gerekenleri listelemeye gittiler. Pek dikkat etmedim ama “güvenilirliğe” farklı anlamlar yüklemeleri beni büyüledi ve ilgilenmeye başladım. Bundan sonra tanıdığım tüm kızlarla röportaj yaptım ve liste şu şekilde değişiyordu (tam olmaktan çok uzaktı, aklıma geleni not ettim, bence yaklaşık 12 nokta vardı):
1) aldatmaz, terk etmez; 2) bir ailenin geçimini sağlayabilir ve çocuklara iyi bir yaşam bileti verebilir;
3) koruyabilir;
4) kendine güvenebilir ;
5) kendini içinde bulduğu her durumu kontrol eder .
Aynı zamanda beşinci maddeyle ilgili 2. maddeyi yanıtlayan kıza sorduğumda bana “bu ne işe yarıyor” dediler. bununla bir ilgisi var, hiçbir ilgisi yok.”

p .s "Anketi" şu veya bu şekilde yaklaşık olarak aynı ortamda yapmış olmam çok komik. polis faaliyetleriyle bağlantılı, polisin kendisi, kriminologlar, uzmanlar, avukatlar vb. Buna göre yaş +/- aynı ve maaş da çok fazla değişmiyor.
Bence bu normal bir durum. Siz onlara ne istediklerini soruyorsunuz, onlar da sizin için isteklerini sıralıyorlar.
LadaR
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 685
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by LadaR »

Kısaca tanımlanabilecek erkek tipini seviyorum: kaba proleter hegemon
These users thanked the author LadaR for the post (total 2):
Ahah, vesaire
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

Bay.hamsterrr, belki öyle. Ama erkekler için durum bir şekilde daha net. Ve evet zamanla (küresel olaylar olmadan) kavramlar değişmiyor. Ve kızlar atlayıp değişebilir. Görünürde bir sebep yokken. Sadece istedim. Sadece "zamanı geldi."
Hayır, anlayın, bunun kötü olduğunu söylemiyorum, sadece bazen erkeklerin algılamasını zorlaştırıyor.
Marinka: Bence bu normal bir durum. Onlara ne istediklerini sorarsın, onlar da senin için isteklerini sıralarlar.
Bunun normal olduğu konusunda sana katılıyorum. Ancak şimdi bazı kavramların ikamesi var. Parası ve kariyeri olan bir adam istiyorlar - harika, o yüzden "Zengin bir tane istiyorum" deyin. Hayır, "güvenilirlik" hakkında konuşmamız gerekiyor.
Örneğin mizahın öznel bir kavram olduğunu anlıyorum. Kim ne alıyor? Veya aynı ödeme gücü - buradaki tek soru sermaye miktarıdır. Ancak bu forumda bir konu oluştursak ve sadece bayanlardan bazı kavramları (örneğin, güvenilirlik, özen, sorumluluk) tanımlamalarını istesek bile, çok farklı cevaplar göreceğiz. Ve her bir bayanın ne anlama geldiğini nasıl anlıyorsunuz? Herkes bunu açıkça formüle edemez. Veya paylaşmak istemiyorlar. Bilin bakalım buna ne deniyor?
Автор темы
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 17 Mar 2023, 15:25
SeRg !$!: 17 Mar 2023, 15:21 katiller ve tecavüzcüler)))) ooooh evet... fena bir yorum değil :shamp:
Düşmanları neydi? Soygun yapmak için denize açılıyorlardı. Erkeklerin idealini bulduk. Kafeslerde tutulmaları gerekiyor. Normal insanlardan uzakta.
Bu onların hayatta kalma yöntemiydi.. soğuk, çorak topraklarında hiçbir şey yetişmedi ve bu nedenle diğer ulusları soydular)) ve bunu beğendim dizginsiz güç ve kuvvet.. ateş gibi gözü çeker)
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Mar 2023, 17:05
Marinka: 17 Mar 2023, 15:25
SeRg !$!: 17 Mar 2023, 15:21 katiller ve tecavüzcüler)))) ooooh evet... hayır kötü yorum :shamp:
Düşmanları neydi? Soygun yapmak için denize açılıyorlardı. Erkeklerin idealini bulduk. Kafeslerde tutulmaları gerekiyor. Normal insanlardan uzakta.
Bu onların hayatta kalma yöntemiydi.. soğuk, çorak topraklarında hiçbir şey yetişmedi ve bu nedenle diğer ulusları soydular)) ve bunu beğendim dizginsiz güç ve güç.. ateş gibi göze çarpıyor)
Kuzey halklarının tümü soyulmadı. Bazıları balık tutuyor, geyik yetiştiriyor ve ticaret yapıyordu. Çalışmak istemeyen hayvanlar tarafından soyuldular.
Dizginsiz güç, paranızı ve mücevherlerinizi almak için dişlerinizi kıracak. Bu onların hayatta kalma yoludur. Yoksa hâlâ gücün sınırlandırılmasını mı kastediyorsunuz? Güzel bir vücut, gelişmiş bir beyin ve nezaketle birlikte geldiğinde.
Автор темы
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 17 Mar 2023, 17:13
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Mar 2023, 17:05
Marinka: 17 Mar 2023, 15:25 Düşmanları nelerdi? Soygun yapmak için denize açılıyorlardı. Erkeklerin idealini bulduk. Kafeslerde tutulmaları gerekiyor. Normal insanlardan uzakta.
Bu onların hayatta kalma yöntemiydi.. soğuk, çorak topraklarında hiçbir şey yetişmedi ve bu nedenle diğer ulusları soydular)) ve bunu beğendim dizginsiz güç ve güç.. ateş gibi göze çarpıyor)
Kuzey halklarının tümü soyulmadı. Bazıları balık tutuyor, geyik yetiştiriyor ve ticaret yapıyordu. Çalışmak istemeyen hayvanlar tarafından soyuldular.
Dizginsiz güç, paranızı ve mücevherlerinizi almak için dişlerinizi kıracak. Bu onların hayatta kalma yoludur. Yoksa hâlâ gücün sınırlandırılmasını mı kastediyorsunuz? Güzel bir vücut, gelişmiş bir beyin ve nezaketle birleştiğinde.
Ne param var ne de mücevherim var))
Elbette bir erkek arzu edilir beyinli bir yaşam için. Ve bu kadar vahşi ve dizginsiz insanların sporda veya kuralsız kavgalarda birbirleriyle kavga etmelerini izlemek çok güzel.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Serg_A, vesaire
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Mar 2023, 17:16
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Mar 2023, 17:05 bu onların hayatta kalma yöntemiydi. . onların soğuk, çorak topraklarında hiçbir şey yetişmedi ve bu nedenle diğer ulusları yağmaladılar)) ve bu dizginsiz güç ve kuvvet hoşuma gidiyor.. ateş gibi gözü çekiyor)
Dizginsiz güç, paranızı ve mücevherlerinizi almak için dişlerinizi kıracak. Bu onların hayatta kalma yoludur. Yoksa hâlâ gücün sınırlandırılmasını mı kastediyorsunuz? Güzel bir vücut, gelişmiş bir beyin ve nezaketle birleştiğinde.
Elbette bir erkek arzu edilir beyinli bir yaşam için. Ve bu kadar vahşi ve dizginsiz insanların sporda veya kuralsız kavgalarda birbirleriyle kavga etmelerini izlemek çok güzel.
Seni anlıyorum. Aptalca dövüşmek, bunu yapan erkekler gibi beni de çekmiyor. Bakması iğrenç.
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Axler: 17 Mar 2023, 16:59 Ve evet zamanla (büyük olaylar olmadan) kavramlar değişmiyor. Ve kızlar atlayıp değişebilir. Görünürde bir sebep yokken. Sadece istedim. Bu sadece "zamanı geldi".
Fakat bana öyle geliyor ki, eğer bir insanın fikri hayatı boyunca değişmiyorsa, bu çok tuhaf) çünkü büyüyorsun, yeni deneyim, bilgi kazanıyorsun, aslında farklı bir insan oluyorsun ve aynı duruma farklı bakıyorsun) gençliğimde bazı konularda, özellikle de adil seks ile ilişkilerde neredeyse tam tersi bir görüşe sahiptim))
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tüketim ve konfor çağının başlamasıyla birlikte öne sürülen erkeksi niteliklere dair kriterler ne yazık ki yozlaşmaya yol açıyor
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Marinka, çok seksi bir zihnin var)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Axler: 17 Mar 2023, 16:59 Bay.hamsterrr, belki de öyle. Ama erkekler için durum bir şekilde daha net. Ve evet zamanla (küresel olaylar olmadan) kavramlar değişmiyor. Ve kızlar atlayıp değişebilir. Görünürde bir sebep yokken. Sadece istedim. Sadece "zamanı geldi."
Hayır, anlayın, bunun kötü olduğunu söylemiyorum, sadece bazen erkeklerin algılamasını zorlaştırıyor.
Marinka: Bence bu normal bir durum. Onlara ne istediklerini sorarsın, onlar da senin için isteklerini sıralarlar.
Bunun normal olduğu konusunda sana katılıyorum. Ancak şimdi bazı kavramların ikamesi var. Parası ve kariyeri olan bir adam istiyorlar - harika, o yüzden "Zengin bir tane istiyorum" deyin. Hayır, "güvenilirlik" hakkında konuşmamız gerekiyor.
Örneğin mizahın öznel bir kavram olduğunu anlıyorum. Kim ne alıyor? Veya aynı ödeme gücü - buradaki tek soru sermaye miktarıdır. Ancak bu forumda bir konu oluştursak ve sadece bayanlardan bazı kavramları (örneğin, güvenilirlik, özen, sorumluluk) tanımlamalarını istesek bile, çok farklı cevaplar göreceğiz. Ve her bir bayanın ne anlama geldiğini nasıl anlıyorsunuz? Herkes bunu açıkça formüle edemez. Veya paylaşmak istemiyorlar. Adının ne olduğunu tahmin edin.
Peki neden tahmin etmeniz gerekiyor? İhtiyacınız olanı seçersiniz ve istediğiniz gibi yaşarsınız. Sadece kendin için bencil bir hayat yaşamayı kastetmiyorum. Yani yaşamayı planladığın hayat.
Şahsen ben bir kariyerciyim ve kendi evimi ve çocuklarımın iyi bir eğitim almasını istiyorum. O yüzden tüm enerjimi buna harcıyorum. Bana bu konuda yardımcı olacak harika bir adamla tanışacağım. Eğer buluşmazsak bu kader değildir.
Автор темы
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 17 Mar 2023, 17:22
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Mar 2023, 17:16

Seni anlıyorum. Aptalca dövüşmek, bunu yapan erkekler gibi beni de çekmiyor. Bakması iğrenç.
hayır, gerçekten aptalca bir kavgadan bahsetmiyorum)) Ayrıca rekabetçi sporları izlemeyi de seviyorum)) şu anda Süper ninjanın tadını çıkarıyorum! Orada öyle adamlar var ki.. vay be!.. gözlerinizi alamıyorsunuz!.. ve kaslar o güzel, güçlü vücutlarında nasıl da dönüyor)) ne kadar adrenalin.. tek kelimeyle nefes kesici!)
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

Marinka: 17 Mar 2023, 17:42 Ah, neden tahmin etmen gerekiyor? İhtiyacınız olanı siz seçersiniz ve istediğiniz gibi yaşarsınız.
Daha önce de yazdığım gibi "Herkes açıkça formüle edemiyor. Ya da paylaşmak istemiyor. “Paylaşmak istememe nedenleri farklı olabilir ama sonuç aynı.
37 yıllık hayatımda ne istediğini net bir şekilde bilen ve her şeyi doğru söyleyen tek bir kadınla tanıştım. Onunla olmak benim için kolaydı.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Tapkin »

Marinka: 17 Mar 2023, 17:42
Axler: 17 Mar 2023, 16:59 Bay.hamsterrr belki de öyle. Ama erkekler için durum bir şekilde daha net. Ve evet zamanla (küresel olaylar olmadan) kavramlar değişmiyor. Ve kızlar atlayıp değişebilir. Görünürde bir sebep yokken. Sadece istedim. Sadece "zamanı geldi."
Örneğin mizahın öznel bir kavram olduğunu anlıyorum. Kim ne alıyor? Veya aynı ödeme gücü - buradaki tek soru sermaye miktarıdır. Ancak bu forumda bir konu oluştursak ve sadece bayanlardan bazı kavramları (örneğin, güvenilirlik, özen, sorumluluk) tanımlamalarını istesek bile, çok farklı cevaplar göreceğiz. Ve her bir bayanın ne anlama geldiğini nasıl anlıyorsunuz? Herkes bunu açıkça formüle edemez. Veya paylaşmak istemiyorlar. Adının ne olduğunu tahmin edin.
Peki neden tahmin etmeniz gerekiyor? İhtiyacınız olanı seçersiniz ve istediğiniz gibi yaşarsınız. Sadece kendin için bencil bir hayat yaşamayı kastetmiyorum. Yani yaşamayı planladığın hayat.
Şahsen ben bir kariyerciyim ve kendi evimi ve çocuklarımın iyi bir eğitim almasını istiyorum. O yüzden tüm enerjimi buna harcıyorum. Bana bu konuda yardımcı olacak harika bir adamla tanışacağım. Peki, eğer karşılaşmıyorsa bu kader değil demektir.
..tanışmamak ne demek, sadece buluşması gerekiyor , en azından bizim iyiliğimiz için!)))) :ROFL:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Bay Hamsterrr
Автор темы
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Axler: 17 Mar 2023, 17:47
Marinka: 17 Mar 2023, 17:42 Ah, neden tahmin etmeniz gerekiyor? İhtiyacınız olanı siz seçersiniz ve istediğiniz gibi yaşarsınız.
Daha önce de yazdığım gibi "Herkes açıkça formüle edemiyor. Ya da paylaşmak istemiyor. “Paylaşmak istememe nedenleri farklı olabilir ama sonuç aynı.
37 yıllık hayatımda ne istediğini net bir şekilde bilen ve her şeyi doğru söyleyen tek bir kadınla tanıştım. Onunla olmak benim için kolaydı.
Peki o şimdi nerede?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Mar 2023, 17:45
Marinka: 17 Mar 2023, 17:22
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Mar 2023, 17:16 Ne param ne de mücevherim var) )
Elbette, yaşam boyunca zeki bir erkeğe sahip olmak arzu edilir. Ve bu kadar vahşi ve dizginsiz insanların sporda veya kuralsız kavgalarda birbirleriyle kavga etmelerini izlemek çok güzel.
hayır, gerçekten aptalca bir kavgadan bahsetmiyorum)) Ayrıca rekabetçi sporları izlemeyi de seviyorum)) şu anda Süper ninjanın tadını çıkarıyorum! Orada öyle adamlar var ki.. vay canına!.. gözlerinizi alamıyorsunuz!.. ve kaslar o güzel, güçlü vücutlarında nasıl da dönüyor)) ne kadar adrenalin.. tek kelimeyle nefes kesici!)
Ben de atletik erkekleri severim))) Koştum ve voleybol oynadım. Hatta takımın kaptanıydı, bu yüzden çocuklar onları yalnızca sporcu olarak seviyorlardı. Şimdi bile yavaş yavaş şişmanlayan bir adamın yanımda olmasına dayanamazdım. Kendi sağlığınız için her zaman iyi bir fiziksel formda kalmak için zaman bulabileceğinize inanıyorum.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Mar 2023, 17:52 O şimdi nerede?
İkimiz de polis memuruyuz. 9 yıl önce öldü.
Serg_A
Автор темы
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Axler: 17 Mar 2023, 18:03
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Mar 2023, 17:52 o şimdi nerede?
İkimiz de polisiz memurlar. 9 yıl önce öldü.
’yi anlıyorum:( Nasıl hissettiğini anlıyorum..
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Axler: 17 Mar 2023, 18:03 İkimiz de polis memuruyuz. 9 yıl önce öldü.
İnsanların ölmesi çok talihsiz bir durum, özellikle de bu kadar genç yaşta.... :(
These users thanked the author Wolffr for the post:
Serg_A
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, teşekkürler!
İnsanların ve bu kadar gençlerin ölmesi talihsizlik
Aslında beni en büyük şoka sokan gerçeğin kendisi değildi - iş böyle, her an her şey mümkün (özellikle yaşadığımız ülke nüfusunun neredeyse %50’sinde var en az 1 birim küçük kol) ve nedeni. Yangına itfaiyeden önce ulaştı ve insanları kurtarırken kendisi çıkamadı.
These users thanked the author Aksler for the post (total 2):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Axler: 17 Mar 2023, 18:34 Yangına itfaiyeden önce ilk o ulaştı ve insanları kurtarırken tek başına dışarı çıkamadı.
En iyiler her zaman önce ayrılır! !! :(
These users thanked the author Wolffr for the post:
Serg_A
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”