Lavman heyecanlandırıyor

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Ender4994
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Lavman heyecanlandırıyor

Unread post by Ender4994 »

Herkese merhaba. Sana bir şey söylemek ve bir şey sormak istedim.
Yani lavmanları çok seviyorum, beni her zaman çok heyecanlandırıyorlar. Kıçıma lavman ya da bir çeşit hortum sokma düşüncesi bile otomatik olarak mastürbasyon yapmama neden oluyor. İki lavmanım var, 0,5 veya 0,25’lik küçük bir armut, ona bakmadım ve 1 litrelik Esmarch kupam (beni çok heyecanlandırıyor. Sanki kaba bir şekilde vermek gibi her pozu, her yöntemi kabul ediyorum. kendime bir lavman yaptım ve hatta bir doktor randevusunda olduğumu ve onun bana lavman yaptığını ve daha gözümü kırpmadan tamamen kaskatı kesilmiştim ve sızıntı yapıyordum, bu benim ilk seferim olabilirdi. annem için değildi (bu konuya daha sonra değineceğim
Bu yüzden benim gibi birisinin lavmandan heyecan duyup duymadığını, onunla nasıl oynadığınızı ve genel olarak ne yapmanız gerektiğini sormak istedim. ne yazarsan yaz, seninle tanıştığıma memnun olurum.
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 5 months
 Re: Lavman heyecanlandırıyor

Unread post by XiaH »

Sürtük oyunlarda uzman değilim ama tanıdığım transseksüeller bana bunları kötüye kullanmaman gerektiğini söyledi. Bağırsaktaki doğal mikroflorayı bozduğu iddia edildiğinden, anal bölgeyi seksten önce bile temizlemek açısından.
These users thanked the author XiaH for the post:
Fargal94
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by üçgen »

Bağırsak mikroflorası inatçı bir şeydir, onu tek başına lavmanla yok etmek neredeyse imkansızdır, ancak geçici olarak zayıflatılabilir. Ancak büyük miktarda temiz suyla çok sık yapılan lavmanlar, potansiyel olarak bağırsak mukozasında kronik tahrişe neden olabilir ve bu da rahatsız edicidir. Bununla birlikte, tuzlu su çözeltisiyle lavman yaparsanız bu tür tahriş riski önemli ölçüde azaltılabilir (steril olması gerekmez, doğru bir ölçek alıp litre başına 9 gram konsantrasyonda bir sofra tuzu çözeltisi hazırlayabilirsiniz). Genel olarak, aptalca yapabileceğinizi unutmayın... tüm gastrointestinal sisteminizle birlikte kıçınızı da kırabilirsiniz .
These users thanked the author üçgen for the post:
Fargal94
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Alex yapardı »

Heyecan verici, ancak yıkama işleminin kendisi değil, genellikle öncesinde gerçekleşen şey. Ucun nüfuz etmesi zaten törpü veya penis ile ilişkilidir ve vücutta hoş bir titremeye ve peniste yağlamanın serbest kalmasına neden olur.
These users thanked the author Alex yapardı for the post:
Ender4994
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Kral Kuş »

Bu başlıkta çok fazla kızın olmaması çok yazık. En iyi ihtimalle, 10 kişi için bir tane olması iyi olur. Ve sonuçta herkesin arzuları her zaman örtüşmez. Bazıları sadece "doktor", bazıları sadece "hasta", bazıları en azından küçük BDSM oyunlarını kabul ediyor, bazıları ise kabul etmiyor. Ancak lavmana aşina olanlar ve kendilerine nasıl zevk vereceğini bilenler, dolu bir bağırsağın ve kısıtlamanın orgazmı daha canlı hale getirdiğine dikkat çekiyor. Ve bir kadının suyla şişmiş elastik karnını okşamak tek kelimeyle müthiş bir zevk.

Konudaki kızlardan cevap bekliyorum (eğer burada amatörler varsa).
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

Ben kullanmadım ama kızların seks yaptığı yaklaşık 50-100 video gördüm, değişiklik olsun diye izlemek ilginç.
Ayrıca bir yere benziyor, kızlar ve dokunaçlar tabii ki Bu sahnelenmiş bir şey ama spermin kulaklarınızdan neredeyse akması çok hoş.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”