Anonim
Erotik hikaye.
Yorumları almaktan memnuniyet duyacağım. Erotik bir roman yazmayı hayal ediyorum.
DÜĞÜNDEN ÖNCE
Düğünden önce onu görmeye gittim. beyaz bir gömlek ve mavi bir takım elbise giymiş halde yalnız başına duruyordu. Düzleştirilmiş saçlarla. Kalbim ağrıyordu. Kısa süre önce sıcak bir gece geçirdik ama o benimle evlenmiyor. Biz ayrıldık. Onu yırttılar. Ve bu beni içten içe boğuyordu. Tuz getirme bahanesiyle annesinin yanına gittim, şans eseri o da markete gitmek zorunda kaldı. Misha’nın odasında olduğunu ve dairede yalnız olduğumuzu biliyordum. Bu muhtemelen yukarıdan gelen bir işaretti.
Telefonda dikkatle bir şey arıyordu ama hafif açık kapıda beni görünce hemen gözlerini kaçırdı.
Merhaba, - dedim, hazırdım aptallığımdan bayıldım.
- Burada ne yapıyorsun? - şaşırmıştı.
- Tebrik etmeye geldim.
- İşte bu, - ciddi baktı. Çok soğuktu. Sanki o değil de onun duyarsız klonu gibiydi.
Boğazıma bir yumru oturdu.
-Tebrikler, - hazırlanmama ve yeni bir başlangıç yapmama yardım ediyor gibiydi. konuşma. Kendimi daha iyi hissettim: Onu dışarı atmadım, bu iyi.
- Sana mutluluklar dilerim.
- Teşekkür ederim.
Endişeyle başımı salladım. Ve bir robot gibi gitmek için döndü.
- Lena," diye bağırdı arkasından, ben de dönüp soru sorarcasına baktım.
- Bir soru sormak istiyorum.
n- Sor.
Çok tuhaf, hatta bir şekilde anormal görünüyordu.
- Söyle bana, hiç beni düşünürken mastürbasyon yaptın mı?
Havada bir duraklama oldu. Şaşırdım ama meydan okumayı kabul ettim.
- Evet! Oldu! - Sanki soruyu yanıtlıyormuş gibi dedim: Hiç karides denedin mi?
Yine tuhaf bir duraklama.
- Bana nasıl olduğunu söyle.
Görüntüde açık şehvet görülüyordu
Yaklaştım.
“Biliyor musun?” diye düşündüm, “bir gün işten sonra eve geldim. Güzel bir müzik açtım ve banyoya gittim. Ve üzerime bir bez sürmeye başladığımda, aniden seninle küvette nasıl seks yaptığımızı hatırladım. Ve kendime harcadıkça daha da heyecanlandım.
Sonra parmaklarını bacaklarımın arasına nasıl soktuğunu hatırladım... Sonra da bunu senin yaptığını hayal ederek parmaklarımla kendime nüfuz ettim.
n
Yüz ifademi değiştirmeden, sanki nasıl kahvaltı yaptığımı anlatıyormuş gibi sakince konuştum. Ve bundan sonra ne olacağını görmek için bekledim. Bu sözlerin onu heyecanlandırdığına şüphe yok. Peki ne yapacak? Bana gülüp beni dışarı mı atacak? O kadar iğrenç bir şekilde intikam alacak ki. Veya...
Bitirdim ve sustum. Tükürüğünü yuttu.
- Bir isteğim var. - dedi doğrudan gözlerini kaçırmadan.
- Hangisi?
Hemen karar vermedi ama şöyle dedi:
- Bunu şimdi yapmanı istiyorum. İşte.
- Ne yaptın? - Soruyu anladım ama yüksek sesle söylemesini istedim.
- Benim önümde mastürbasyon yapmanı istiyorum.
Hafifçe kıkırdadım ve ona gülümseyerek baktım:
- Hayır.
- Hayır? Neden? - Bana gözleriyle baktı ve sanki süreci zaten hayal ediyormuş gibiydi. Pantolonuna bakıp ne kadar heyecanlı olduğunu görmek istedim. Ancak bakışlardaki bu farklılık çok fark edilir hale gelirdi.
-İstemiyorum, diye yanıtladım.
-Yazık.
Tuhaf ve komikti. Bir şey şüphesiz açıktı: birbirimize olan hayvani tutkumuz, tüm hakaretlerin, terbiyenin ve normların içinden geçiyor.
- Yapabilirim, - dedim aniden - ama bir şartla.
Gözleri yırtıcı bir şekilde parladı.
- Neye?
- İlk sensin.
Şaşırdı.
- Ben mi?
- Aha!
- Yani, eğer şimdi kemerimi çözersem, erkek arkadaşımı çıkarırsam ve mastürbasyon yapmaya başlarsam... eteğini kaldırıp parmaklarınla vajinana girecek misin?
- Evet, - Tamamen sakin bir şekilde cevap verdim.
Birkaç saniye inanamayarak bana baktı ama sonra kemerini çözmeye başladı.
İzledim bu ve onun yakında evleneceğine inanamadım ve ben de burada onun otuzbir çekmesini izliyordum. Eski sevgilim sözünü tuttu. Bir dakika sonra tıkalı penisini okşuyordu.
Bacaklarımın arası ağrımaya başladı. İlk başta sadece baktım ve gözleri beni yuttu. Yavaşça eteğimi kaldırdım ve elimi külotuma soktum. Bunu görünce daha da sert bir şekilde mastürbasyon yapmaya başladı ve dudağını ısırdı.
Parmaklarımı dudaklarımda ve ardından vajinamın içinde hissettiğimde zevkle bir iç çektim. Ve yarı kapalı gözlerle penisine bakarken yavaşça ileri geri hareket etti.
Ayakta durmak rahatsız ediciydi, bu yüzden iki adım geri çekilip kanepeye oturdum. İzlemeye devam etti. Bacaklarımı hafifçe aralayıp eteğimi daha da yukarı kaldırdım ki o da süreci kendi gözleriyle görebilsin. Yanakları kırmızıya döndü ve penisi bir kazık gibi dikildi. Başımı geriye attım ve artık ona bakmadım, vajinamın içindeki hislerin tadını çıkardım.
Birden onun havalandığını duydum. Hızla geldi, kanepeye diz çöktü ve beni dudaklarımdan sert bir şekilde öptü. Daha sonra diğer elimi de alıp penisinin üzerine koydu. Ve külotuma uzandı. Ona içime nüfuz etme fırsatı verdim ve iki parmağın yarı yolda kendinden emin bir şekilde içime girdiğini ve yoğun bir şekilde okşamaya başladığını hissettim.
- "Sana nüfuz etmek istiyorum" dedi zar zor nefes alarak.
n- Prezervatif mi?
- Hayır.
- O halde içime boşalma.
Beni sırtıma koydu ve bacaklarımı hafifçe ayırdı. Pantolonunu indirdi ve külotumu çıkardı. Başı sıcak vajinama dokundu ve bu beni coşkuya sevk etmek için yeterliydi. Kontrolsüz bir şekilde erkek etini içime almak isteyerek gözlerimi kapattım ve kapattım. Penisini kasıklarım boyunca hareket ettirmeye başladı ve sabırsızlıkla ulumak istedim.
Sonunda vajinamın duvarlarının genişlediğini ve güçlü bir penisin içime girdiğini hissettim.
Sevgilim mutlulukla penisini kapattı gözlerini açıp ağzını açtı. Tatlı nefesi müzik gibiydi. Penisini yavaşça hareket ettirmeye başladı ama her harekette biraz hızlandı.
Birden ön kapı çarptı.
- Mağazaya gittim, indirim kartımı unuttum, - diye bağırdı annem ayakkabılarını çıkarıyor.
Kurtulmaya çalıştım ama Misha’nın neden hareket etmediğini anlayamadım. Bana şaşkın şaşkın baktı.
- İstersen düğünü iptal ederim!
Şimdi annen içeri gelecek, - Kanepeden atladım ve acilen yakıt ikmali yapmaya başladım. Ama Misha yavaşça ayağa kalktı ve tembelce elbiselerinin düğmelerini iliklemeye başladı. Görünüşe göre annesinin içeri girmesinden hiç korkmuyordu.
Ama o içeri girmedi ve kartı alıp gitti.
Karşılıklı durduk ve Misha çaresiz, gergin bir bakışla bana baktı
- Beni duydun mu? - soğuk bir sesle sordu.
- Evet. Duydum.
Ona koşup ona sımsıkı sarılmak istedim. De ki: Evet, evet, cehenneme kadar her şeyi iptal edin! Ama zihnim sonuçları tarttı. Ve tarttı.
- Hafifçe titreyen bir sesle “İptal,” dedim.
Misha rahatlayarak iç çekti.
-Tamam.
Ben de Ne olduğuna inanamayarak derin bir nefes aldı.
Ve havada bir duraklama oldu.
-Hadi devam edelim,” diye sinsice gülümsedi.
Ve biz yine koştuk. kanepeye, daha önce hiç yapmadığımız şekilde sevişmeye. Aşıklar, ilham veren, iğrenç insanlar.
Erotik hikaye. yorum yaparsanız sevinirim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
-
- Potansiyel seks nesnesi

OOOOOOHHHHH bunu işyerinde okuyamazsın!!!!! :oku: :ayyy:
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Cevap: Erotik hikaye. yorum yaparsanız sevinirim
DOCENT330, iyi yazılmış bir edebi hediyenin potansiyeli. Bu konuda devam etmeye değer ve sadece bu türde olmasa da, belki de yazar bu konuda en yetkin olanı düşünüyor!
- These users thanked the author gün for the post:
- seksforumu_
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 235 Views
-
Last post by Ogest