Fahişe hizmetleri
-
- Potansiyel seks nesnesi
Fahişe hizmetleri
Hiç fahişelerin hizmetlerine başvurdunuz mu? Genel olarak seks konusunda nasıllar, bu tür toplantıları beğendiniz mi?
-
Fahişe hizmetleri
Fahişelerin hizmetleri sizin için iyi mi kötü mü, hiç kullandınız mı? Uzun zamandır bunu yapmayı hayal ediyordum, ne önerebilirsiniz?
-
Re: fahişe hizmetleri
Bazen fahişelerle çıkıyorum ve onlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Bu tür kızlar yatakta nasıl davranacaklarını biliyorlar ki bu çok heyecan verici
-
Beğendim, fahişelerin hizmetlerinin iyi olduğunu düşünüyorum. Eğer bunu hayal ediyorsan, o zaman ne bekliyorsun?
-
Yanıt: Fahişeler
Güzel bir fahişeyle geçirdiğim geceyi sadece hoş tonlarda hatırlıyorum, her şey tutkuluydu, gece boyunca birkaç kez orgazma ulaştım, yani her şey yolunda, asıl mesele doğru kızı seçmek.
-
Yanıt: Fahişeler
Kişisel olarak herhangi bir kriterim yok. Çoğunlukla zevkime göre seçiyorum. Uzun bacaklı, iri göğüslü sarışınları tercih ederim. Ve elbette verdikleri hizmetlere de bakıyorum. Son zamanlarda altın rengi duşları ve tabii ki derin oral seksleri seviyorum. Seksi ve deneyimli fahişeleri seviyorum ve bu hafta sonu üçlü seks yapmayı denemek istiyorum.
-
Cevap: Fahişeyle seks yapmak
Elbette mümkün ve yeterince gerçek anket var. Fahişelerle seks yapmayı çok seviyorum ve bu tür kızlarla çeşitli rol yapma oyunları düzenlemeyi gerçekten seviyorum.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
bu hanımlara kullanılmış, yıpranmış stiletto topuk topuklu ayakkabı verebilirler mi?
- These users thanked the author ayakkabı for the post:
- seksforumu_
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 24 Replies
- 1786 Views
-
Last post by Dmitrius