Fahişe hizmetleri

Değişken karmaşıklık ve mahremiyetteki hizmetler hakkında duyurular
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Fahişe hizmetleri

Unread post by Guest »

Hiç fahişelerin hizmetlerine başvurdunuz mu? Genel olarak seks konusunda nasıllar, bu tür toplantıları beğendiniz mi?
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Fahişe hizmetleri

Unread post by Guest »

Fahişelerin hizmetleri sizin için iyi mi kötü mü, hiç kullandınız mı? Uzun zamandır bunu yapmayı hayal ediyordum, ne önerebilirsiniz?
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Re: fahişe hizmetleri

Unread post by Guest »

Bazen fahişelerle çıkıyorum ve onlarla vakit geçirmeyi seviyorum. Bu tür kızlar yatakta nasıl davranacaklarını biliyorlar ki bu çok heyecan verici
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Beğendim, fahişelerin hizmetlerinin iyi olduğunu düşünüyorum. Eğer bunu hayal ediyorsan, o zaman ne bekliyorsun?
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Fahişeler

Unread post by Guest »

Bir fahişeyi ziyaret ettikten sonra ne gibi duygular yaşarsınız?
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Fahişeler

Unread post by Guest »

Güzel bir fahişeyle geçirdiğim geceyi sadece hoş tonlarda hatırlıyorum, her şey tutkuluydu, gece boyunca birkaç kez orgazma ulaştım, yani her şey yolunda, asıl mesele doğru kızı seçmek.
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Fahişeler

Unread post by Guest »

Kişisel olarak herhangi bir kriterim yok. Çoğunlukla zevkime göre seçiyorum. Uzun bacaklı, iri göğüslü sarışınları tercih ederim. Ve elbette verdikleri hizmetlere de bakıyorum. Son zamanlarda altın rengi duşları ve tabii ki derin oral seksleri seviyorum. Seksi ve deneyimli fahişeleri seviyorum ve bu hafta sonu üçlü seks yapmayı denemek istiyorum.
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Fahişeyle seks yapmak

Unread post by Anonim »

Elbette mümkün ve yeterince gerçek anket var. Fahişelerle seks yapmayı çok seviyorum ve bu tür kızlarla çeşitli rol yapma oyunları düzenlemeyi gerçekten seviyorum.
ayakkabı
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by ayakkabı »

bu hanımlara kullanılmış, yıpranmış stiletto topuk topuklu ayakkabı verebilirler mi?
These users thanked the author ayakkabı for the post:
seksforumu_
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Peri, bağımsız”