Hangi rol yapma oyunlarını oynuyorsunuz?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Konovalov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Hangi rol yapma oyunlarını oynuyorsunuz?

Unread post by Konovalov »

Eşim ve ben rol yapma oyunlarına çok ilgi duyuyoruz. Hikâyelerimiz çoğunlukla seks karısı ya da aldatılan kocayla ilgili. İkimiz de bu konuyu seviyoruz ama henüz gerçekte denemeye karar vermedik, bu yüzden oynuyoruz. Lütfen hangi oyunları oynadığınızı yazın. Oyunlar her zaman seksi daha parlak hale getirdiği için herkesin bunu çok ilginç ve faydalı bulacağını düşünüyorum.

Karımla yakın zamanda oynadığımız küçük bir oyun hakkında yazacağım. Farklı cinsiyet türlerini içeren 10 farklı GIF (kısa video) topladım ve bunları tek tek eşime göstermeye başladım. Her GIF’e 1’den 10’a kadar puan verdik. GIF bizi ne kadar heyecanlandırdıysa o kadar puan aldı. Daha sonra cevaplarımızı karşılaştırdık yani tercihlerimizin örtüşüp örtüşmediğine baktık. Daha sonra neden bazı giflere 10, bazılarına ise örneğin 3 verdiğimizi anlattık. Bu iletişim sürecinde birbirimizin bazı tercihlerini öğrendik. Ve tabii ki sonunda ateşli seks yaptık. Bu tür oyunlar bence karımı ve beni özgürleştiriyor ve buna değer.

Öyleyse kendi rol yapma oyunlarınızı yazın) herkes ilgilenecektir)
These users thanked the author Konovalov for the post (total 2):
Lyaxander, Ötesinden Gelen Şehvet
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 273
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Hangi rol yapma oyunlarını oynuyorsunuz?

Unread post by Anastasya 2005 »

Konovalov, çok havalı)
Bazen Partnerim ve ben oral seks sırasında çok fazla iletişim kurarız, o duygularını en küçük ayrıntısına kadar anlatır, ben de zevklerimi anlatırım vs. çok heyecan verici)
These users thanked the author Anastasya 2005 for the post (total 2):
Konovalov, Didudo
Автор темы
Konovalov
Flört etmek
Flört etmek

Anastasia2005, teşekkür ederim) ve cevabınız için teşekkürler) evet, duygularınızı ayrıntılı olarak anlatmak için denemelisiniz) aferin. Bu oral seks yöntemini de not edeceğim.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Geçit »

Konovalov, oynadığımız son şey rol değişimiydi ve pek çok oyunu denedim)
These users thanked the author Geçit for the post:
Lyaxander
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon

Genel olarak şu anda daha çok oyunların değil, partner değiştirmenin destekçisiyim. Yeni bir adam her zaman gizemli ve havalıdır. Biraz eğlendiğimde belki oyun oynarım :)
Konovalov, Didudo
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Konovalov: 11 Mar 2023, 20:40 Eşim ve ben rol yapma oyunlarına çok ilgi duyuyoruz. Hikâyelerimiz çoğunlukla seks karısı ya da aldatılan kocayla ilgili. İkimiz de bu konuyu seviyoruz ama henüz gerçekte denemeye karar vermedik, bu yüzden oynuyoruz. Lütfen hangi oyunları oynadığınızı yazın. Oyunlar her zaman seksi daha parlak hale getirdiği için herkesin bunu çok ilginç ve faydalı bulacağını düşünüyorum.
Eşim ve ben de rol yapma oyunları oynuyoruz. Eşinin de bunun için kıyafetleri var. Bir yerlerde önlüklü, SSCB döneminden kalma bir okul üniforması buldu. Duvaklı bir gelinlik de var. Elbisenin altında eşimin bence çok hoş bir iç çamaşırı (beyaz yarı saydam bir sütyen ve ona uygun bir külot) ve tabii ki bir jartiyer ve çoraplar var. Eşimin gelinliği üçlü seks denedikten sonra ortaya çıktı. Kostümler duyuları ve arzuları büyük ölçüde artırır ve böylece normalden daha fazla sayıda cinsel eylem gerçekleştirmenize olanak tanır.
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
Konovalov
Автор темы
Konovalov
Flört etmek
Flört etmek

Anastasia2005: 11 Mar 2023, 21:22 Genel olarak şu anda daha çok oyunların değil, partner değiştirmenin destekçisiyim. Yeni bir adam her zaman gizemli ve havalıdır. Biraz eğlendiğimde belki oyun oynarım
Anlıyorum. Ve sadece oynuyoruz çünkü yürüyüşe çıkamıyoruz))
These users thanked the author Konovalov for the post:
Anastasya 2005
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by Didudo »

Anastasia2005, partnerinizi ne sıklıkla değiştiriyorsunuz? ))
Anastasya 2005
Penetrasyon
Penetrasyon

Didudo: 11 Mar 2023, 23:41 ne sıklıkta partner değiştiriyorsunuz?
3 aydır flört ediyorum, bu bir rekor)
Konovalov, Takma ad
ırklar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by ırklar »

Eşim ve ben bir fahişeyi oynuyoruz. Gerçekten ona para ödüyorum. Bu bir dönüş
These users thanked the author ırklar for the post:
Konovalov
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by Lyaxander »

Bazen hanımımızla pratik yaparız - o bir maço, ben bir kızım, bana strapon emdiriyor, çok heyecan verici *x) *x)
These users thanked the author Lyaxander for the post:
Konovalov
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Yine de benim anlayışıma göre rol yapma oyunları sizin anlattığınızdan farklı bir şey. En sıradan şey - hemşire ve hasta, patron ve sekreter vb. Ve tarif ettiğiniz şey rol yapmaktan daha havalı. Bu daha yaratıcı bir yaklaşım, tebrikler! Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, günümüzde seks shoplarda buna benzer pek çok oyun (örneğin kart oyunları) satılıyor. Bence en güzellerinden biri okun çizilen alan boyunca döndürülmesi ve sonuca göre gerçekleştirilmesidir. 4 seviye daha var: Konuşmalardan belirli bir pozisyonda doğrudan sekse kadar. Genel olarak size ve eşinize sonsuz ilham diliyorum! Yaşınız ne olursa olsun birbirinizin yönlerini keşfetmeye ve oynamaya devam edin
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
Konovalov
MisaMisa!
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by MisaMisa! »

Mmm... kardeşim, erkek arkadaşımı uzun zamandır tanıyorum, gençken ve yeni gruplarda tanışmadığımız zamanlarda bile, flört ederken ve birbirimize dokunurken kardeş olduğumuzu söylediler.. çok güzeldi... azgın..😏😏😏😏
Автор темы
Konovalov
Flört etmek
Flört etmek

LustFromBeyond: 12 Mar 2023, 10:42 Yine de benim anlayışıma göre rol yapma oyunları sizin anlattığınızdan farklı bir şey. En sıradan şey - hemşire ve hasta, patron ve sekreter vb. Ve tarif ettiğiniz şey rol yapmaktan daha havalı. Bu daha yaratıcı bir yaklaşım, tebrikler! Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, günümüzde seks shoplarda buna benzer pek çok oyun (örneğin kart oyunları) satılıyor. Bence en güzellerinden biri okun çizilen alan boyunca döndürülmesi ve sonuca göre gerçekleştirilmesidir. 4 seviye daha var: Konuşmalardan belirli bir pozisyonda doğrudan sekse kadar. Genel olarak size ve eşinize sonsuz ilham diliyorum! Yaşınız ne olursa olsun birbirinizin yönlerini keşfetmeye ve oynamaya devam edin
teşekkür ederim) ve kartlarla ilgili tavsiyeleriniz için de teşekkür ederiz. Görünüşe göre benzer bir destemiz var, onu bulmamız gerekiyor)
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Valentin-74: 11 Mar 2023, 21:25 Eşim ve ben aynı zamanda rol yapma oyunları da oynuyoruz. Eşinin de bunun için kıyafetleri var. Bir yerlerde önlüklü, SSCB döneminden kalma bir okul üniforması buldu. Duvaklı bir gelinlik de var. Elbisenin altında eşimin bence çok hoş bir iç çamaşırı (beyaz yarı saydam bir sütyen ve ona uygun bir külot) ve tabii ki bir jartiyer ve çoraplar var. Eşimin gelinliği üçlü seks denedikten sonra ortaya çıktı. Kostümler duyuları ve arzuları önemli ölçüde artırır ve böylece normalden daha fazla sayıda cinsel eylem gerçekleştirmenize olanak tanır.
Rol yapamayacağınıza katılıyorum -Kostümsüz oyun oynamak. Eşim ve ben için en kolay seçenek hemşire ve hastadır. Kız öğrenci seçeneği büyük olasılıkla işe yaramayacaktır, çünkü karısı şişman olmasa da oldukça uzun, büyük göğüslü ve bir kız öğrenci için oldukça büyük bir popoya sahip. Eşiniz için okul üniforması bulmanız pek mümkün değil. Bilerek dikmediğin sürece ki bu başlı başına aptalca bir şey. Gelinliği denedik. Eşim bunu yaklaşık olarak eşim gibiyapısına sahip[ /url]ve rol yapma oyunlarına deli oluyor, çok ilginç senaryoları biliyor. Eşimin arkadaşının evinde oynuyorduk, ben damattım, karım da gelindi ve düğünde benden çalındı ​​ve onu sakladıkları yeri bulduğumda iki kişi onu orada beceriyordu. arkadaşımın kocası ve başka bir adam. Ve senaryoya göre eşim zaten resmi olarak evli olduğu için onu paket lastiği olmadan siktiler ve karımın özellikle hoşuna giden vajinasına girdiler. Onları bulduğumda katılmaktan başka seçeneğim yoktu.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
Konovalov, ırklar
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”