Annemle bir arkadaşımı yaktım
-
Автор темыPustovitIgor
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Annemle bir arkadaşımı yaktım
Genel olarak, çok uzun zaman önce arkadaşımın annemi nasıl becerdiğini gördüm, sekslerinin yaklaşık 3 dakikasını görmeyi başardım, sonuç olarak arkadaşım ne gördüğümü biliyor ama annem bilmiyor. Bu durumda nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, belki birisinin benzer bir şeyi vardı?
- These users thanked the author PustovitIgor for the post (total 3):
- Martin, Hayalet, hayalet
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Annemle arkadaşımı yaktım
Bunu mutlaka forumda konuşmalıyız)) )PustovitIgor: ↑10 Mar 2023, 21:16 Genel olarak, kısa bir süre önce arkadaşımın annemi nasıl becerdiğini gördüm, yaklaşık 3 dakikalık sekslerini görmeyi başardım, sonuç olarak arkadaşım ne gördüğümü biliyor ama annem bilmiyor. Bu durumda nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, belki birisi benzer bir şey yaşamıştır?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Ya annesini çok seviyor ya da çok kırılıyor.....Marinka: ↑10 Mar 2023, 21:18Bunu kesinlikle forumda konuşmamız gerekiyor) ))PustovitIgor: ↑10 Mar 2023, 21:16 Genel olarak, kısa bir süre önce arkadaşımın annemi nasıl becerdiğini gördüm, sekslerinin yaklaşık 3 dakikasını görmeyi başardım, sonuç olarak arkadaşım ne gördüğümü biliyor ama annem bilmiyor’ T. Bu durumda nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, belki birisi benzer bir şey yaşamıştır?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ve sadece anlatmakla kalmayın, aynı zamanda ayrıntılı olarak gösterin! Daha sonra posta...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Yeni takma ad, eski postane. Hayır, tahmin etmeyeceğiz))
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 2):
- Tanya, StepanGG
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Peki, artık arkadaşınınkini sikmek senin için bir onur meselesi anne intikam almak için değil, gönüllü olarak istiyorsa zorla alırsın...)))PustovitIgor: ↑10 Mar 2023, 21:16 Genel olarak, kısa bir süre önce arkadaşımın annemi nasıl becerdiğini gördüm, yaklaşık 3 dakikalık sekslerini görmeyi başardım, sonuç olarak arkadaşım ne gördüğümü biliyor ama annem bilmiyor. Bu durumda nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, belki birileri buna benzer bir şey yaşamıştır?
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 3 years 4 months
Konunun yazarı da onu annesini becermeye nasıl ikna edeceklerini duymak istiyor. Bu nedenle nefes borusu. Ve sonra bir arkadaşımla mzhm
- These users thanked the author Geny90ILublymamy for the post:
- alex503311
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Yani sıradan kadınlar gibi ve sıkarsanız zaten oradalarmış gibi görünür. akış.
Ve evet, bir arkadaşım önerebilir, neden olmasın , ama sonra onları kendi odalarına davet edelim ve sonra kadınları değiştirelim.
nEğer [url=viewtopic.php?t=6345]olay oldu ve sakince izin vereceği bir arkadaşı bunun nasıl olduğunu sorardı , yatakta nasıl olduğu, neyi sevdiği vb. Ve sonra ya bir mikrofon ya da gizli bir kamera ve monitördeki izleme ya da Uyuyakaldı, içeri girip ona çıplak bakın.
İyi fikir, ve eğer iyi düşün, o zaman zorlamaya gerek yok. Japon videolarını severim, mesela kızının yanına geldi, kızı gitti ve annesini ya da oğlunu rahatsız etti ve şöyle bir şey: “Bana dokunma, bu yasak, pekala, kaçmayacağım. senden uzakta, amını mı yoksa göğüslerini mi okşamak istiyorsun?” Dokun bana, umurumda değilmiş gibi davranıyorum. Tamam, sikini sok, direnmiyorum beni bir fahişe gibi sik ve her şeyi bacaklarımın arasına dök. ."Martin: ↑11 Mar 2023, 03:49Peki, artık arkadaşınınkini sikmek senin için bir onur meselesi intikam için anne, değil Eğer gönüllü olarak istiyorsa, zorla alacaksın...)))PustovitIgor: ↑10 Mar 2023, 21:16 Genel olarak, kısa bir süre önce arkadaşımın annemi nasıl becerdiğini gördüm, sekslerinin yaklaşık 3 dakikasını görmeyi başardım, sonuç olarak arkadaşım ne gördüğümü biliyor ama annem bilmiyor’ T. Bu durumda nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum, belki birileri buna benzer bir şey yaşamıştır?
Yani sıradan kadınlar gibi ve sıkarsanız zaten oradalarmış gibi görünür. akış.
Ve evet, bir arkadaşım önerebilir, neden olmasın , ama sonra onları kendi odalarına davet edelim ve sonra kadınları değiştirelim.
nEğer [url=viewtopic.php?t=6345]olay oldu ve sakince izin vereceği bir arkadaşı bunun nasıl olduğunu sorardı , yatakta nasıl olduğu, neyi sevdiği vb. Ve sonra ya bir mikrofon ya da gizli bir kamera ve monitördeki izleme ya da Uyuyakaldı, içeri girip ona çıplak bakın.
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 5 months
Uzlaşıya giden yol dikenli ve heyecan vericidir. Bu gibi durumlar çok nadirdir. Yakın arkadaşların annelerinin oğullarının-arkadaşlarının (!) üyelerine bulaşması için, arkadaşlar arasında bir damla kıskançlığın değil, samimi bir güvenin olması gerekir.
Sempati, bir BELKİ erken çocukluktan ergenliğe kadar yetiştirilebilecek bir hedefe ulaşma bağlantısı.
Ama!.. Hiçbir anne, oğlunun arkadaşına yaklaşmak için bir adım atmaz. Ta ki ondan gerçek bir ilgi görene ve hissedene kadar. Ancak o zaman dokunsal iletişim ve karşılıklılık mümkün olacaktır.
Doğal olarak bu perdelenecek ve meraklı gözlerden ve kulaklardan dikkatlice saklanacaktır. Üstelik bir oğul-arkadaştan. Ve bağlantının kendisi tek seferlik bir şey olmayabilir, ancak uzun yıllar sürecektir.
Not. Ne söylediğimi biliyorum...
Sempati, bir BELKİ erken çocukluktan ergenliğe kadar yetiştirilebilecek bir hedefe ulaşma bağlantısı.
Ama!.. Hiçbir anne, oğlunun arkadaşına yaklaşmak için bir adım atmaz. Ta ki ondan gerçek bir ilgi görene ve hissedene kadar. Ancak o zaman dokunsal iletişim ve karşılıklılık mümkün olacaktır.
Doğal olarak bu perdelenecek ve meraklı gözlerden ve kulaklardan dikkatlice saklanacaktır. Üstelik bir oğul-arkadaştan. Ve bağlantının kendisi tek seferlik bir şey olmayabilir, ancak uzun yıllar sürecektir.
Not. Ne söylediğimi biliyorum...
-
Автор темыPustovitIgor
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415