Ensest aileye kadın bulmak neden zor?
-
Автор темыNastya
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Ensest aileye kadın bulmak neden zor?
Çok sayıda mesaj görüyorum "ensest family".
Pek çok kişinin bulduğunu sanmıyorum . Aslında ensest çok yaygındır. Bu neden oluyor?
12 yaşında bir kızım var. Onunla dalga geçiyoruz. Ve böyle bir ilişki için ideal eş gibi görünüyor. O da bekar.
Ama asıl soru şu: Buna neden ihtiyacım var?
Web sitelerinde bazı solcu adamlarla tanışın.
Eğer yeni bir aile kurmayı denediyseniz bunun zor olduğunu görürsünüz.
С aileyle ensest ilişki katlanarak daha da zorlaşıyor.
Yeterince seks yaptık.
Para mı?
Ayrıca. Ama eğer bu biri için yeterli değilse, o zaman hem kendi amınızı hem de kızınızın amını paraya dönüştürebilirsiniz.
Aynı zamanda büyük bir risk de var. İnternetteki yabancıları bu tür konulara dahil etmek hh’yi umursamak gibidir. ru banka soygunu suç ortaklarının aranmasına ilişkin duyuru.
Bu aileye karşı olduğum anlamına gelmiyor. HAYIR. Kocam bu harika. Ama ona sadece sevdiğin biri olarak ihtiyacın var.
Neyi öneririm?
Bilmiyorum. Muhtemelen her şeyden önce isteseniz de istemeseniz de gerçeği anlamalısınız. Salıncak gibi. Pek çok insan hayal kurar, ancak pek çok insan ilk deneyimden sonra boşanır. Kıskançlıkla baş edemezler.
Eh, muhtemelen kendini baştan çıkar.
Peki ya önce sadece seks için bir aile bul.
Pek çok kişinin bulduğunu sanmıyorum . Aslında ensest çok yaygındır. Bu neden oluyor?
12 yaşında bir kızım var. Onunla dalga geçiyoruz. Ve böyle bir ilişki için ideal eş gibi görünüyor. O da bekar.
Yeterince seks yaptık.
Para mı?
Ayrıca. Ama eğer bu biri için yeterli değilse, o zaman hem kendi amınızı hem de kızınızın amını paraya dönüştürebilirsiniz.
Aynı zamanda büyük bir risk de var. İnternetteki yabancıları bu tür konulara dahil etmek hh’yi umursamak gibidir. ru banka soygunu suç ortaklarının aranmasına ilişkin duyuru.
Bu aileye karşı olduğum anlamına gelmiyor. HAYIR. Kocam bu harika. Ama ona sadece sevdiğin biri olarak ihtiyacın var.
Neyi öneririm?
Bilmiyorum. Muhtemelen her şeyden önce isteseniz de istemeseniz de gerçeği anlamalısınız. Salıncak gibi. Pek çok insan hayal kurar, ancak pek çok insan ilk deneyimden sonra boşanır. Kıskançlıkla baş edemezler.
Peki ya önce sadece seks için bir aile bul.
- These users thanked the author Nastya for the post (total 11):
- Kardeş, Elena_Vladimirovna85, MaksMaks, Semyon Semyoniç, Denis881, LordMike, Süleyman, Fan, Ted_2023, Alex_Tash, sağırlığın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ensest aileye kadın bulmak neden zor?
nastya, elini sıkıyorum!!
bu forumdaki birkaç makul mesajın hiçbiri...
dhayalciler, okuyun ve düşünün
bu forumdaki birkaç makul mesajın hiçbiri...
dhayalciler, okuyun ve düşünün

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 7 months
Elbette, bir ilişkiye başlamadan önce kıskançlık ve dünyayı algılamanın diğer yönlerini öğrenmek daha iyidir.
Ve aileye gelince, seks ve paranın yanı sıra, birlikte olmanın daha iyi olduğu birçok birleştirici an da var. Birlikte daha ilginç, yakınınızda sizi seven, sizi iyi tanıyan ve her zaman destekleyecek birinin olması güzel.
Sen gerçekten bir lütufsun. Ben dahil birçok insan böyle bir eşin hayalini kuruyor.nastya: ↑28 Apr 2022, 08:32 Çok fazla mesaj görüyorum "ensest aile".
Sanmıyorum çoğu bunu buldu. Aslında ensest çok yaygındır. Bu neden oluyor?
Yeterince seks yaptık.
Para mı?
Neyi öneririm?
Ya da önce sadece seks için bir aile bul.
Elbette, bir ilişkiye başlamadan önce kıskançlık ve dünyayı algılamanın diğer yönlerini öğrenmek daha iyidir.
Ve aileye gelince, seks ve paranın yanı sıra, birlikte olmanın daha iyi olduğu birçok birleştirici an da var. Birlikte daha ilginç, yakınınızda sizi seven, sizi iyi tanıyan ve her zaman destekleyecek birinin olması güzel.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Çok sağlam bir düşünce. Sonuçta ben de benzer durumları böyle görüyorum. Çoğu sadece korkuyor ve risk almak istemiyor. Ve bu tamamen haklı.
İlişkilerin kendisi karmaşık bir şeydir. Ve bu tür standart dışı olanlar, hatta daha da fazlası.
Modern dünyamızda, eğer şanssızsanız veya doğal olarak karizma ve ortak bir dil bulma yeteneği verilmemişse, kendinize uygun bir eş bulmak çok zordur. .
Birçok kişinin seksle ilgili heyecan verici fantezileri var. Bir kadının tek başına önemli olmadığı, sadece küçük kızlarını sikmek isteyen çok sayıda aptal sübyancı ve küçük çocuk sevenler var.
Çok az insan gerçekten bir aile kurmak istiyor. [url=https://sexforum.win/viewtopic.php?t=244]herkesin herkesle olan ilişkileri.
Bu yüzden yapmıyorum buna benzer bir şey arıyorum. İlk önce kendinizi anlamalısınız. Ve bu zor. Hiç kimseyle ilişkiniz olmadıysa ve yalnızca kız kardeşinizle ergenlik döneminde şakalar yapıyorsanız. Ve fetiş ensest bu temelde.
İlişkilerin kendisi karmaşık bir şeydir. Ve bu tür standart dışı olanlar, hatta daha da fazlası.
Modern dünyamızda, eğer şanssızsanız veya doğal olarak karizma ve ortak bir dil bulma yeteneği verilmemişse, kendinize uygun bir eş bulmak çok zordur. .
Birçok kişinin seksle ilgili heyecan verici fantezileri var. Bir kadının tek başına önemli olmadığı, sadece küçük kızlarını sikmek isteyen çok sayıda aptal sübyancı ve küçük çocuk sevenler var.
Çok az insan gerçekten bir aile kurmak istiyor. [url=https://sexforum.win/viewtopic.php?t=244]herkesin herkesle olan ilişkileri.
Bu yüzden yapmıyorum buna benzer bir şey arıyorum. İlk önce kendinizi anlamalısınız. Ve bu zor. Hiç kimseyle ilişkiniz olmadıysa ve yalnızca kız kardeşinizle ergenlik döneminde şakalar yapıyorsanız. Ve fetiş ensest bu temelde.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 9 months
Aynen öyle, evet ben de öyle düşünüyorum. Destekliyorum. Eşim ve kızıyla seksten kesinlikle keyif alabilirim. ama kesinlikle 10 yıldan daha erken değil, ama ailemle hiçbir zaman böyle bir arzum olmadı. Kan ailemle ensest istemeyen biriyim ama üçüncü taraf ensestini seviyorum. Türkiye’deki deneyimimden yola çıkarak bir kız ve onun kızıyla seks yaptığımda bu unutulmaz ve son derece güçlü bir duyguydu. Böyle insanlar varken tek bir erkek bile hile yapmayı veya başka bir şeyi düşünmez
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 3 months
Doğru söylüyor, tüm bu ensest aile arayışı iyi şeylere yol açmayacak!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years 2 months
Nedense fotoğraflar açılmıyor. Mesajların açılması ne kadar sürer, biri bana söyleyebilir mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Registered for: 2 years 3 months
Bu genel olarak tuhaf bir konu
Akrabalarımdan birinin benimle yatacağını hayal bile edemiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
Ve dürüst olmak gerekirse, çoğu kişi bunu yeterince algılayacak ve aptalca mastürbasyon yapmayan kocalardan hoşlanır mı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 6 months
Ayrıca bu tür konuları gerçekten anlamıyorum. Şahsen benim için ensestte ilk sırada bir aile üyesi için doğan romantik duygular vardır ve seks bunun bir sonucudur. Burada tamamen farklı bir mesaj var, öyle görünüyor ki çocuğa sadece seks için ihtiyaç duyuluyor (sonuçta, internetten bir kızla a priori ensest olamaz). Ancak şimdi bir takım sorular ortaya çıkıyor:
1) ensest değil de bir tür *Roskomnadzor* kokusu taşıyor (yoksa bu "arayanlar" çocuğun reşit olma yaşına gelmesini bekleyecek mi?)
2) Kendi cinsiyetlerinden bir çocuk doğarsa ne yapacaklar? Bu konuların %99,9’u erkekler tarafından yaratılıyor. Eşcinsellik mi? Şeytan bilir
3) kızın ne ilgisi var? Bir kız oğluyla sevişmeyi bu kadar çok istiyorsa neden bir kocaya ihtiyacı olsun ki? Erkeği kendi arzularına adamadan, neredeyse rastgele bir partnerden hamile kalabilir ve kocası olmadan doğum yapabilir. MFM’mi? Peki yine evlilik, çocuk sahibi olmak, küçükken uykusuz geceler, en az 10-15 yıllık eğitim, eğitim, vesayet gibi karmaşık bir plan niye? Bir kadın için daha kolay yollar var
1) ensest değil de bir tür *Roskomnadzor* kokusu taşıyor (yoksa bu "arayanlar" çocuğun reşit olma yaşına gelmesini bekleyecek mi?)
2) Kendi cinsiyetlerinden bir çocuk doğarsa ne yapacaklar? Bu konuların %99,9’u erkekler tarafından yaratılıyor. Eşcinsellik mi? Şeytan bilir
3) kızın ne ilgisi var? Bir kız oğluyla sevişmeyi bu kadar çok istiyorsa neden bir kocaya ihtiyacı olsun ki? Erkeği kendi arzularına adamadan, neredeyse rastgele bir partnerden hamile kalabilir ve kocası olmadan doğum yapabilir. MFM’mi? Peki yine evlilik, çocuk sahibi olmak, küçükken uykusuz geceler, en az 10-15 yıllık eğitim, eğitim, vesayet gibi karmaşık bir plan niye? Bir kadın için daha kolay yollar var
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 612 Views
-
Last post by mega saniye
-
- 1 Replies