Ben alfa erkeği değilim ve seks yalnızca aynı yaştaki insanlarla olur, ama ben her zaman daha yaşlı bir kadın istedim.
Annem sayesinde büyük bir şirkette arkadaşının yanında yarı zamanlı bir iş buldum.
Arkadaşım yaklaşık 45 yaşındaydı, neşeli esmerdi, normal göğüsleri/kalçası vardı. Anneme göre arkadaşım ahlaki ilkeleri ve iffetiyle öne çıkmıyordu
Onunla neredeyse konuşuyordum Her geçen gün buna daha da ikna oldum - benimle koridorlarda buluştuğunda, sanki bana oral seks yapmaya hazırmış gibi benimle konuşuyordu...))) Aynı zamanda yaptı diğer meslektaşlarım görebilsin diye "gösteri amaçlı".
Sonuç olarak daha cesur oldum ve ofiste tek başıma ona yaklaşmaya, onu okşamaya, eteğinin altına uzanmaya, onu emmeye vb. çalışmaya başladım. Buna beklenmedik bir şekilde olumsuz bir tepki aldım; bu çok fazla ve ben onun oğlu olmaya uygunum
Şirket partisi geliyor! Ofiste kutluyoruz, baştan aşağı boyalı, elbise ve topuklu ayakkabılarla, bütün geceyi göğüsleriyle kutsadı, dans etti ve şampanyadan serte kadar her şeye kendini attı...))
Bir Sonuç olarak, neredeyse onarılamaz bir durumda, iki meslektaşı onu ofise sürüklediler, kaba bir şekilde masaya attılar, eteğini kaldırdılar ve külotunu çıkardılar, bu sırada o bir şeyler mırıldandı, direnmeye çalıştı, oysa onlar onu zaten becermişlerdi. turn
Onlar işlerini bitirip gün batımına doğru gidene kadar bekledim.
Giriyorum Ofiste bu yaşlı, yarı çıplak fahişenin sallanarak buruşmuş saçlarını düzeltmeye çalıştığını ve onu almaya gelen ve koridorda onu arayan oğluyla telefonda konuştuğunu gördüm.
Oğlunun kelimenin tam anlamıyla ofis kapısının dışında olduğunu fark edince, bu sarhoş bedeni yere atıp soyunmaya başlıyorum, kendini utandırmamak için çığlık atmayacağını bilerek ve müzik çığlık atıyor))
Daha ne var? Hayalim gerçekleşti. İtirazlarına rağmen bu yaşlı, sarhoş sürtüğü siktim. Sanki son sefermiş gibi sikişti.
Ertesi gün işi bıraktı.
Mutlu son