Ben de katılacağım! Seninle, uzaya, okyanusun dibine kadar!)Marinka: 02 Mar 2023, 15:49Ben de sıfır yerçekiminde seks yapmak istiyorum))) Üçlü bir grup ayarlamak mümkün olabilir)))Astronot olmak istiyorum, 40 yaşında olmak istiyorum, yani görünüşe göre bu kader değil, yüzmek için doğanlar uçamaz!)))![]()

Bunu eşime yapıyorum, dilimle arkadaşımın penisine dokunmak beni heyecanlandırıyor

Varlığımda da bir tane var) hangi atlamada korkutucu olmaktan çıkar?)

IMHO kişiye bağlıdır. Korkmadım. Bu hayatta tek korkum çocuklarım için duyduğum korkudur.Bay.hamsterrr: 19 Mar 2023, 22:46Ayrıca varlığımda da bir tane var) hangi atlayışta korkutucu olmayı bırakır? ?)

Nereden ve hangi yükseklikten atladınız?Bay.hamsterrr: 19 Mar 2023, 22:53 Marinka, korkusuz kadınParaşüt açılana ve birkaç saniye dengelenene kadar çok korktum. Sonra tabii ki vızıltı)

Paraşütçüler arasında ne dendiğini bilmiyorum ve 800 metre çok düşükBay.hamsterrr: 19 Mar 2023, 23:00 Marinka, 800 metre. Bilimsel olarak buna ne denildiğini bilmiyorum - paraşütçüler gibi, kısaca

1200’den atladık.Bay.hamsterrr: 19 Mar 2023, 23:08 Marinka, en Vologda’da bizim için ilk atlama her zaman 800 metreden, ikinci ve sonraki atlamalar ise 2000’den. Alçak uçuşun tadını çıkardığımı söylemeyeceğim, muhtemelen iki dakika

Eh, hâlâ seks yapmaya vaktimiz olmayacak)

Neden? Olabilmek)))

İki çiftleşmenin paraşütlü bir adama bağlanması gibi?

İkiye bir paraşüt) )) Tandem atlamayı nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Bu konudaki erkekler neden bu ana takılıp kalıyor?)))

Bay.hamsterrr: 19 Mar 2023, 23:32 Marinka, I Tandem atlamayı nasıl yapacağımı biliyorum ve bu pozisyonda sürtünme yapma olasılığının olmadığını, çünkü eğitmene sıkı sıkıya bağlı olduğunuzu ve bunun hiçbir şekilde atlama süresini artırmadığını anlıyorum. Yani paraşütle atlama sırasında fantezilerimizden seksin üzerini çizeriz. Tüplü dalış sırasında seks mümkün olabilir mi yoksa bunu da aşmalı mıyız?)))

Neden?) burada teknik olarak her şey mümkünMarinka: 19 Mar 2023, 23:37 Tüplü dalış sırasında seks olabilir, yoksa bunu da silmemiz mi gerekiyor?)))

Hiç tüplü dalışa gitmedim. Yüzmeyi sevmeme ve çok iyi yüzmeme rağmen)Bay.hamsterrr: 19 Mar 2023, 23:39Neden?) burada teknik olarak her şey mümkünMarinka: 19 Mar 2023, 23:37 Tüplü dalış sırasında seks yapılabilir mi yoksa üzerini mi çizmeliyiz?)))![]()

Sana öğreteceğim. Hadi kıyıdan daha uzağa bir tekneye binelim ve seni aşağı atacağım))) En iyi yol)))) Volga nehrimiz var.

Yapabilirsin Gerasim’le eşleşmiyor)))Marinka: 19 Mar 2023, 23:49Sana öğreteceğim. Hadi kıyıdan uzakta bir teknede yüzelim, seni atarım))) En iyi yol))) Volga Nehri elimizde.

Bu en iyi yoldur)

Peki , benim yapabileceğim şey bu, buna stil denir "balta"Marinka: 19 Mar 2023, 23:49Sana öğreteceğim. Haydi kıyıdan uzakta bir teknede yüzelim, seni atarım)))) En iyi yol))) Volga Nehri elimizde.

Bir yetişkine yüzmeyi başka nasıl öğretebilirsiniz? ))) İçgüdülerinizi açın)))

Ensestten sonra kim doğacak!? bunu düşündün mü? ya da koninin yüzmesine izin verin, ancak çim orada büyümeyecektir.Aion2012Dead: 20 Mar 2023, 12:30 En derin fantezim. Bu sadece bir fantezi)))
Ama ben bir dünyada yaşamak isterim.
Ensestin norm olduğu bir dünya.
Böylece herkes birbirini becerebilsin ve Yargılanmaktan korkuyorum.
Böyle bir aile yaratmak isterdim.
Böylece ben, eşim ve kızım uyum içinde olalım ve coşkuyu paylaşalım.
Gerçekte dünyada bu da mümkün. Ama bu çok karmaşık!

Neden hemen cinsiyetin - ensestin - eşit olduğu düşüncesi aklınıza geldi? çocuk sahibi olmak?? ???Wolffr: 20 Mar 2023, 12:44Ensestten sonra kim doğacak!? bunu düşündün mü? ya da koninin yüzmesine izin verirseniz orada çim yetişmez.En derin fantezim. Bu sadece bir fantezi)))
Ama ben bir dünyada yaşamak isterim.
Ensestin norm olduğu bir dünya.
Böylece herkes birbirini becerebilsin ve Yargılanmaktan korkuyorum.
Böyle bir aile yaratmak isterdim.
Böylece ben, eşim ve kızım uyum içinde olalım ve coşkuyu paylaşalım.
Gerçekte dünyada bu da mümkün. Ama bu çok karmaşık!

ve her şeyden sonra tüm dünya ucube olacak. Biraz kafanı kullanmalısın. veya bir kafa kalktığında diğeri çalışmıyor.Aion2012Dead: 20 Mar 2023, 12:56 Neden birdenbire cinsiyetin - ensestin - çocuk doğumuna eşit olduğu düşüncesi oluştu?????
Bir saniye düşünün!
Biz yaşamıyoruz Orta Çağ’da!
Biz modern dünyanın insanlarıyız!
Doğum kontrolü var!!
Ve en kötü durumda kürtaj!
Sorumlu kişiler bunu yapmayacak ensest hamileliğe ve ardından kürtaj yapılmasına izin verin!
Ebeveynler ve çocuklar arasındaki seks bu nedenle önemli ve pratiktir.
Bu, doğum kontrolünün anlam ve önemine ilişkin deneyim ve anlayıştır!

Так я и вам советую голову включать!!Wolffr: 20 Mar 2023, 13:03ve her şeyden sonra tüm dünya ucube olacak. Biraz kafanı kullanmalısın. veya bir kafa kalktığında diğeri çalışmıyor.Neden birden aklınıza seksin - ensestin - çocuk sahibi olmakla eşit olduğu düşüncesi geldi?????
Sadece bir saniye düşünün!
Biz öyle değiliz ortalama yüzyıllar yaşıyoruz!
Biz modern dünyadaki insanlarız!
Doğum kontrolü var!!
Ve en kötü durumda - kürtaj!
Sorumlu insanlar, ensest , hamilelik ve sonrasında kürtaj yapılmasına izin verilmeyecektir!
Ebeveynler ve çocuklar arasındaki seks bu nedenle önemli ve pratiktir.
Bu, doğum kontrolünün anlam ve önemine ilişkin deneyim ve anlayıştır!
You need to register to see the link.
You need to register to see the link.
ТАКИХ ХОТИТЕ ЛЮДЕЙ ВИДЕТЬ !!????

Eh!!!!

Görev?))) Bırakın insanlar ne istediklerine, ne istediklerine kendileri karar versinler gerçekten ihtiyaç duyuyorlar ve neye ihtiyaçları yok)))Aion2012Dead: 20 Mar 2023, 13:36Eh!!!!
Keşke...
nBu bana ait olmayan, daha doğrusu aslında bana ait olmayan bir nokta.
Ben sadece benim kaybettiğim şeyi insanlara vermeye çalışıyorum... en azından onların hayatlarında küçük bir ensest.
Bu, çoğu insanın özlediği ve bunu anlamadığı aile arasındaki sevgi.