Olay şu ki, bir kız arkadaşım vardı, çok fazla hayal kurduk, yatakta pek çok şeyi somutlaştırdık. Doğal olarak ikinci üyeye doğru sürüklenmeler en sık ve çeşitliydi. Arkadaşlarım arasında ikinci bir M yoktu ve birini tanımak oldukça zor, aramak uzun zaman alıyor, ya o hoşlanmayacak, ya da ben... “Almaya” karar verildi. sentetik asistan!” - bir kayış. Tabii ki, ondan önce trafik sıkışıklığı ve sadece şekil ve boyuta uygun ev eşyaları vardı. Ancak tüm bunlar gerçek bir erkek gafından daha azdı. Ve işte o büyük ve yumuşak, - YÜKSEK! İlk başta benimki doğal olarak aynı anda 2 "sandalyeye" atlamak istedi. Zevkin sonu yoktu... Ve onu takıp amacına uygun kullanmak için hiç acelem yoktu.
Bir süre sonra nihayet hedefime ulaştım ve arkadaşımı silahlandırdım.
Şok oldum.... Daha önce hiç böyle bir orgazm yaşamamıştım. Evet, ondan sonra yarım saat kadar döndüm ve tüm süre boyunca coşku içindeydim. Ama tabiri caizse tek seferlik bir olaydı. Çünkü bir erkek gibi nasıl hareket edeceğini bilmiyor ve öğrenmek istemiyordu, ayrıca sikilmeyi seviyor ve ne kadar zor ve ne kadar çok olursa o kadar iyi, 5 yıl içinde onu 10 kez "ikna edebildim". dönüşüm.
Ayrıca alay etti: "Kıçınıza atılan bir penisin boşaldığını hissetmek ne kadar güzel." Ve genel olarak üyelere sürekli hayran kaldı.
Ve şimdi nihayet cesaretimi topladım ve böyle bir şeyi bir erkekle, tercihen bir çiftle denemek istiyorum, böylece kadın tarafından destek olur. :P Adamı karalamak istiyorum ve adamın bu konuya nasıl yaklaşacağını, adamın sikimin tadını nasıl alacağını, oral seks yapmanın ve başkalarının taşaklarını okşamanın nasıl bir şey olduğunu bilmek istiyorum. Doğal olarak, şimdi kıçıma boşaldığında kafamın nasıl attığını hissetmek istiyorum...
Ama ilk seferden önce muhtemelen bir kız gibi korkuyorum...
Adamı denemek istiyorum ama korkuyorum.
-
Автор темыGood_Boy
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 4 years 9 months
- Orientation: biseksüel
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Bir erkeği denemek istiyorum ama korkuyorum.
Çocukken benim için ilginçti. Peki neden deney yapmıyorsunuz? Götteki am, yuvadaki parmaklara benzemez.
3. sınıfta bir sınıf arkadaşımla tanıştım, seks için çok erken olmasına rağmen, ama bir şekilde denemeye karar verdik ve son anda başardım korkmuş. Sanki korkunç bir suç işlemeye çalışıyormuş gibiydi.
Ama ben kendisinden 3 yaş büyük erkek kardeşiyle "çalıştım". Ve bu suç teşkil eden bir şey gibi görünmüyordu ama sanki çok ekstrem bir oyunmuş gibiydi. İlk önce onu kıçına sokmaya çalıştım. Ama o zamanlar amım küçüktü. Etkisi yok.
Bu arkadaşım penisine Vazelin sürmeye başladı... popom küçük olduğu için... Bu eylem şimdiden beni korkutmaya başladı. Enjekte etmeye başladığında gerçekten korkutucu hale geldi. İlk başta penis bir engele takıldı, sonra üzerine düştü ve sonra güçlü bir piston gibi tamamen patladı, maksimuma kadar.. Sanki ruhum ağzımdan uçacakmış gibi oldu.
nKorktum, penisin üzerinden atlamaya çalıştım, iğneye takılan bir kelebek gibi debelendim... ve bu arkadaşım beni belimden tuttu ve dövüp dövdü. Dedikleri gibi kendimi kaptırmıştım.
Ama yine de atladım.
Bir arkadaşım tekrarlamam için bana yalvarmaya başladı. İkinci geçişi denedik.
Her şey bir şekilde kolay ve hızlı bir şekilde sonuçlandı...Evet, birkaç kez seğirdi ve onu çıkardı.
Dehşet o zaman başladı.
Dedikleri gibi hiçbir şeyin habercisi değildi... Orada yatıp konuştular.
Ve sonra aniden arkamda soğuk bir şey hissettim. Elimle dokundum ve tüm kıçım ve kalçalarım yapışkan ve ıslaktı. Bu kadar çok sperm olduğunu hiç beklemiyordum ve hatta sanki bir şişe fermente pişmiş süt dökülmüş gibiydi. Bu beni tamamen şok etti... Üstelik yıkanması da zor. Özel ev. Lavabo, lavabo ve kova. Soğuk. Kış.
Ah, yemin ettim. Ve kendimi yıkayamadım, her şey bulaşmıştı ve su buz gibiydi... Hava soğuktu. Nihayet temize çıktığımda, kız arkadaşımın bu erkek kardeşini evin içinde kovalamaya başladım... Onu öldüreceğimi düşündüm.
İlk seks arkadaşım 17 yaşında ortaya çıktı. İlk başta ben de 3. sınıftaki gibi ben de sinirlendim çünkü her tarafım spermle kaplıydı... Koşarak tuvalete gittim ve yol boyunca küfrederek bunun son sefer olduğu tehdidinde bulundum.
3. sınıfta bir sınıf arkadaşımla tanıştım, seks için çok erken olmasına rağmen, ama bir şekilde denemeye karar verdik ve son anda başardım korkmuş. Sanki korkunç bir suç işlemeye çalışıyormuş gibiydi.
Ama ben kendisinden 3 yaş büyük erkek kardeşiyle "çalıştım". Ve bu suç teşkil eden bir şey gibi görünmüyordu ama sanki çok ekstrem bir oyunmuş gibiydi. İlk önce onu kıçına sokmaya çalıştım. Ama o zamanlar amım küçüktü. Etkisi yok.
Bu arkadaşım penisine Vazelin sürmeye başladı... popom küçük olduğu için... Bu eylem şimdiden beni korkutmaya başladı. Enjekte etmeye başladığında gerçekten korkutucu hale geldi. İlk başta penis bir engele takıldı, sonra üzerine düştü ve sonra güçlü bir piston gibi tamamen patladı, maksimuma kadar.. Sanki ruhum ağzımdan uçacakmış gibi oldu.
nKorktum, penisin üzerinden atlamaya çalıştım, iğneye takılan bir kelebek gibi debelendim... ve bu arkadaşım beni belimden tuttu ve dövüp dövdü. Dedikleri gibi kendimi kaptırmıştım.
Ama yine de atladım.
Bir arkadaşım tekrarlamam için bana yalvarmaya başladı. İkinci geçişi denedik.
Her şey bir şekilde kolay ve hızlı bir şekilde sonuçlandı...Evet, birkaç kez seğirdi ve onu çıkardı.
Dehşet o zaman başladı.
Dedikleri gibi hiçbir şeyin habercisi değildi... Orada yatıp konuştular.
Ve sonra aniden arkamda soğuk bir şey hissettim. Elimle dokundum ve tüm kıçım ve kalçalarım yapışkan ve ıslaktı. Bu kadar çok sperm olduğunu hiç beklemiyordum ve hatta sanki bir şişe fermente pişmiş süt dökülmüş gibiydi. Bu beni tamamen şok etti... Üstelik yıkanması da zor. Özel ev. Lavabo, lavabo ve kova. Soğuk. Kış.
Ah, yemin ettim. Ve kendimi yıkayamadım, her şey bulaşmıştı ve su buz gibiydi... Hava soğuktu. Nihayet temize çıktığımda, kız arkadaşımın bu erkek kardeşini evin içinde kovalamaya başladım... Onu öldüreceğimi düşündüm.
İlk seks arkadaşım 17 yaşında ortaya çıktı. İlk başta ben de 3. sınıftaki gibi ben de sinirlendim çünkü her tarafım spermle kaplıydı... Koşarak tuvalete gittim ve yol boyunca küfrederek bunun son sefer olduğu tehdidinde bulundum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Bu bağlamda, kesinlikle yapabilirim Anal seks sırasında sarsılarak boşalma sürecini bir pislikle hissetmek mümkün değildir, bu nedenle çoğu durumda pasiflerden doğrudan ağza veya vücuda boşalmaları istenir!
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
Bir sorum var, benden genç, çok tatlı bir arkadaşım var. Eşcinsel değilim ama o sıska adam beni tahrik ediyor. Bir şekilde oturuyorduk ve yemek yiyorduk, yemek baharatlıydı ve o dışarı çıktı, kahretsin dudakları dudaklarındaki bir sik gibi gıdıklıyordu. Ne olduğunu soruyorum. Utandı ve güldü. Ben bu tür kıyaslamaların nereden geldiğini söylüyorum, o da şaka yaptığını söylüyor. Şaka için fazla açık sözlü. Sence adam sikin tadının nasıl olduğunu biliyor mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 10 months
kimse cevap verdi mi? Bir erkeğin beni bu kadar tahrik edebileceğini ve heyecanlandırabileceğini hiç düşünmemiştim.Syshu: ↑06 Oct 2021, 18:15 Bir sorum var benden genç, çok tatlı bir arkadaşım var. Eşcinsel değilim ama o sıska adam beni tahrik ediyor. Bir şekilde oturuyorduk ve yemek yiyorduk, yemek baharatlıydı ve o dışarı çıktı, kahretsin dudakları dudaklarındaki bir sik gibi gıdıklıyordu. Ne olduğunu soruyorum. Utandı ve güldü. Ben bu tür kıyaslamaların nereden geldiğini söylüyorum, o da şaka yaptığını söylüyor. Şaka için fazla açık sözlü. Sence adam sikin tadının nasıl olduğunu biliyor mu?
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 2 years 4 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post