Geçici aşk ve fanteziler. Gerçekten istiyorum...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Geçici aşk ve fanteziler. Gerçekten istiyorum...

Unread post by Polly »

Lookas: 20 Feb 2023, 23:13 Bir şey mi değişti?
Değişti) Ne yazık ki daha da kötüleşti
Bu konuda pek iyi durumda değilim genel
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mihaaaa 4 »

durumu daha iyiye doğru değiştirme şansı var mı? Belki onu yalnız bırakın ve kafanızı ısıtmayın, ancak dikkatinizi dağıtın ve hayatı dolu dolu yaşayın. Rüyanın rüya olarak kalmasına izin ver! Aksi takdirde hayalsiz nasıl yaşayabilirsiniz?
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Miha3324: 21 Feb 2023, 10:22 durumu daha iyiye doğru değiştirme ihtimali var mı?
Elbette ihtimaller var. Neden?
Durumu kendi lehime çevirmek için nasıl doğru davranmam gerektiğini henüz bilmiyorum.
Aramıza bizi olabildiğince uzaklaştırmaya çalışan üçüncü bir kişi çıktı.
Bırakın ve başınızı ısıtmayın. Bu fantezi dışı bir şey. Eğer bir insan beynine onu bırakmasını ve endişelenmemesini emredebilseydi, o zaman insanlık için dünyadaki tüm sorunlar bir anda ortadan kalkardı. Bu şekilde çalışmıyor. Tıklayınca çıkmıyor.
These users thanked the author Polly for the post:
Luka’da
Luka’da
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Luka’da »

Eğer kalbin sana onsuz yaşayamayacağını söylüyorsa pes etme! Yürüyen yola hakim olur. İletişim kuruyor musun?
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Lookas: 21 Feb 2023, 16:23İletişim kuruyor musunuz?
Teşekkür ederim. Evet iletişim kuruyoruz. Hala düzenli.
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

Polly: 21 Feb 2023, 15:05 Aramıza özenle bizi olabildiğince uzaklaştırmaya çalışan üçüncü bir kişi çıktı.
Bu başka kim??? Kadın ? Yoksa program direktörü mü?
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Miha3324: 21 Feb 2023, 19:55 Bu başka kim???. Kadın ?
En rahatsız edici yanı onun kadın olmaması. Eğer kadın olsaydım bu davranışı yine de anlardım.
Dostum. Kadroya yeni kişi eklendi. Genç bir kız gibi davranıyorsun. Çok şey üstleniyor ve ona her türlü saçmalığı anlatıyor.
Her türlü pis numarayı yapıyor.
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

Polly: 21 Feb 2023, 20:03
Bu başka kim???. Kadın ?
En rahatsız edici yanı onun kadın olmaması. Eğer kadın olsaydım bu davranışı yine de anlardım.
Dostum. Kadroya yeni kişi eklendi. Genç bir kız gibi davranıyorsun. Çok şey üstleniyor ve ona her türlü saçmalığı anlatıyor.
Her türlü pisliği yapıyor.
Böyle gangsterler var ama neden sürekli aranızda? Yoksa en sevdiğiniz onu dinliyor mu?
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by elektronik »

Polly: 21 Oct 2022, 09:03 Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama oldu. Ve her geçen gün bu duyguya daha çok kapılıyorum, öyle ki duvara bile tırmanabiliyorum. Aşık oldum. Bedenin ve ruhun her parçası. Hayatımda çok soyut olarak var olan bir insan. Farklı dünyalardan ve hayatlardan geliyoruz. Bu benim iki katım yaşında yetişkin bir amcam. Ünlü kişi. Artık bunu okuyan herkesin onu tanıdığına eminim. Ya da en azından bir kez duymuştum. Uyuyakaldım ve onu düşünerek uyandım. Ve hayır, bu geçici bir heves değil. Bu uzun yıllardır devam ediyor. Yıllar geçmesine rağmen hala bir şeyler yapmayı başardım. Ben onun için boş bir söz değilim. Birbirimizi tanıyor muyuz? Gerekirse bu kişiyle temasa geçilir. Bununla ne yapacağımı bilmiyorum, gitmesine izin veremem, yaklaşamıyorum bile. Onun yanında midemdeki kelebekler öylece uçuşmuyor. Keskin pençeler çıkarırlar ve kelimenin tam anlamıyla içeriden yırtılırlar. Onunla seks hayal ediyorum. O kadar net ve dokunsal ki uyandığımda bile dokunuşunun hissini hatırlıyorum. Gerçekten istiyorum. Ellerini tutuyor, dudaklarını ve aletini öpüyor. Onun için her şeyi yapmaya hazırım... Peki onu bu dalga boyuna nasıl geçirebilirim?
Bunların hepsi beni gerçekten deli ediyor...
Üzgünüm. Açıkça konuştum. *x)
Bende de buna benzer bir şey vardı. Okulda. 3-4. sınıftı. Bir kızdan hoşlandım. O kadar ki vay be... Seks istemiyordum (9-10 yaşlarında seks nasıl bir şeydi) ama duygu daha yüksekti. Sonsuza kadar onun yanında olmak ve ona bakmak istedim. Sarılmak, el ele tutuşmak, sadece kollarınızda taşımak. Onu hâlâ hatırlıyorum :roll:
These users thanked the author elektronik for the post:
Sibiryak89
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

elrotik: 21 Feb 2023, 20:14
Bunu deneyimleyeceğimi hiç düşünmezdim ama oldu. Ve her geçen gün bu duyguya daha çok kapılıyorum, öyle ki duvara bile tırmanabiliyorum. Aşık oldum. Bedenin ve ruhun her parçası. Hayatımda çok soyut olarak var olan bir insan. Farklı dünyalardan ve hayatlardan geliyoruz. Bu benim iki katım yaşında yetişkin bir amcam. Ünlü kişi. Artık bunu okuyan herkesin onu tanıdığına eminim. Ya da en azından bir kez duymuştum. Uyuyakaldım ve onu düşünerek uyandım. Ve hayır, bu geçici bir heves değil. Bu uzun yıllardır devam ediyor. Yıllar geçmesine rağmen hala bir şeyler yapmayı başardım. Ben onun için boş bir söz değilim. Birbirimizi tanıyor muyuz? Gerekirse bu kişiyle temasa geçilir. Bununla ne yapacağımı bilmiyorum, gitmesine izin veremem, yaklaşamıyorum bile. Onun yanında midemdeki kelebekler öylece uçuşmuyor. Keskin pençeler çıkarırlar ve kelimenin tam anlamıyla içeriden yırtılırlar. Onunla seks hayal ediyorum. O kadar net ve dokunsal ki uyandığımda bile dokunuşunun hissini hatırlıyorum. Gerçekten istiyorum. Ellerini tutuyor, dudaklarını ve aletini öpüyor. Onun için her şeyi yapmaya hazırım... Peki onu bu dalga boyuna nasıl geçirebilirim?
Bunların hepsi beni gerçekten deli ediyor...
Üzgünüm. Açıkça konuştum. *x)
Bende de buna benzer bir şey vardı. Okulda. 3-4. sınıftı. Bir kızdan hoşlandım. O kadar ki vay be... Seks istemiyordum (9-10 yaşlarında seks nasıl bir şeydi) ama duygu daha yüksekti. Sonsuza kadar onun yanında olmak ve ona bakmak istedim. Sarılmak, el ele tutuşmak, sadece kollarınızda taşımak. Onu hâlâ hatırlıyorum :roll:
Peki senin durumunda ne yaptın ya da yapmadın? Kabul edildi mi, reddedildi mi?
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

O kadar utangaçtım ki o ve ben 11. sınıfa kadar okuduk ve ona olan hislerimi asla ona itiraf etmeye karar vermedim *x)
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Miha3324: 21 Feb 2023, 20:11 Ya da en sevdiğiniz kişi onu dinliyor mu?
Ne kadar dinlediğini bilmiyorum ama onlar konuştuktan sonra tartışmaya başlıyoruz. Benimkinin bana soruları var (işinde ona biraz yardımcı oldum). O ucubenin yardımıyla yardımlarım azalmaya başlıyor. Ancak her şey sakinleşir ve yine kötü bir şey olur. Ve son zamanlarda yoğun bir iletişim içerisinde olduğumuz ortaya çıktı. Ama şimdilik, çok şükür hâlâ benden vazgeçmeyecek gücü buluyor.
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

O senin hayatta kalmanı istiyor, o bir fırsatçı, o bir pislik. Eğer sizinki aptal değilse ve dalkavukluktan hoşlanmıyorsa, anlayacak ve onu uzaklaştıracaktır.

3 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
elrotik: 21 Feb 2023, 20:20 O kadar utangaçtım ki onunla 11. sınıfa kadar ders çalıştık ve ona olan hislerimi ona itiraf etmeye asla karar vermedim *x )
Ve bu sıklıkla olur. Ben de utangaç olduğumda aynı gerçek durumları yaşadım ve yıllar sonra tanıştığımızda onun da aynı şeyi istediği ve utangaç olduğu ortaya çıktı. Ancak zaman geçti ve ikisi de sonsuza kadar ideal ilişkiler kuracak aileler kurdu. Bu yüzden korktum ve kaybettim...
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post:
elektronik
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Miha3324: 21 Feb 2023, 20:29 O senin hayatta kalmanı istiyor
Bunu zaten anladım. Benimki aptal değil, genellikle bu tür şeylere çok sert tepki verirdi. Ancak bu sefer ya onu hala bir amaç için tutuyor ya da henüz bu hesaplaşmaya girecek ruh halinde değil. Artık ülke çapında çok seyahat ediyor. Kurnaz ve becerikli olduğu için ona inanıyor. Bunu beyaz, kabarık ve genel olarak harika bir adam olacak şekilde nasıl sunacağını biliyor ve etraftaki herkes erkeğim için sadece kötü şeyler istiyor.
Yani artık nasıl davranacağımı bilmediğimi söylüyorum. Bu ucubenin böyle bir davranışla kendini yok etmesini bekleyin, bahaneler bulmaya çalışın (durumu daha da kötüleştirebilirim) ya da sadece yaptığınızı yapın ve duygularınızı ikisinden birine göstermeyin.

n3 dakika sonra gönderilir 30 saniye:
elrotik: 21 Feb 2023, 20:14 duygu daha yüksekti
Bu harika bir duygu)) Bende de var. Ama yaşım gereği benimki başka arzularla da iç içe. Her ne kadar bazen her şeyden önce gelse de. Temiz...
These users thanked the author Polly for the post (total 3):
Mihaaaa 4, elektronik, Luka’da
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

Tabii ki kendin olmalısın! Ve zaman her şeyi yerine koyacaktır. Bu, gücenmeniz ve pes etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Daha akıllı olmalısın; her eylemin bir tepkisi vardır. Daha kesin bir şey söyleyemem çünkü resmin tamamını göremiyorum. En önemli şey cesaretinizi kırmamak, aksi takdirde parçalanırsınız.
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post (total 2):
Polly, elektronik
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Miha3324: 21 Feb 2023, 20:32 Ve bu sıklıkla olur. Ben de utangaç olduğumda aynı gerçek durumları yaşadım ve yıllar sonra tanıştığımızda onun da aynı şeyi istediği ve utangaç olduğu ortaya çıktı. Ancak zaman geçti ve ikisi de sonsuza kadar ideal ilişkiler kuracak aileler kurdu. Ben de korktum ve kaybettim...
Evet.. Okuldan sonra şehirde birkaç kez buluştuk. Son toplantımızda ona ders aralarında birlikte kaydıraktan indiğimizi söylemiştim, hatırlıyor musun? Çalıştığımız süre boyunca ondan hoşlandığımı fark etmiş gibi geldi bana.

1 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Ve artık onu unutamıyorum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

elrotik: 21 Feb 2023, 20:55
Miha3324: 21 Feb 2023, 20:32 Ve bu sıklıkla oluyor. Ben de utangaç olduğumda aynı gerçek durumları yaşadım ve yıllar sonra tanıştığımızda onun da aynı şeyi istediği ve utangaç olduğu ortaya çıktı. Ancak zaman geçti ve ikisi de sonsuza kadar ideal ilişkiler kuracak aileler kurdu. Ben de korktum ve kaybettim...
Evet.. Okuldan sonra şehirde birkaç kez buluştuk. Son toplantımızda ona ders aralarında birlikte kaydıraktan indiğimizi söylemiştim, hatırlıyor musun? Çalıştığımız süre boyunca ondan hoşlandığımı fark etmiş gibi geldi bana.

1 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Ve artık onu unutamam.
Yapmanız gerekiyor onunla tanış, iletişim kur. Gestalt’ı kapatın.
These users thanked the author Geçit for the post:
elektronik
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka: 21 Feb 2023, 20:59 Onunla tanışıp konuşmalısın. Gestalt’ı kapat.
Bu onu unutmamı sağlamak için mi?
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Miha3324: 21 Feb 2023, 20:44 zaman her şeyi yerli yerine koyacak
Nazik sözleriniz için teşekkür ederim!
Sinir sistemim bana birkaç el salladı bu süre zarfında defalarca ve bu doğru zor ama hiçbir şey. Ben halledebilirim. Deneyeceğim)
Anladığım kadarıyla zaman alıyor. Umarım bu sefer gerçekten gelir ve her şey yerli yerine oturur.
Yukarıda yazdığım o saf duygu, her şeyden vazgeçmeme izin vermeyecek. O benim için çok değerlidir.
These users thanked the author Polly for the post (total 2):
elektronik, Luka’da
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elrotik: 21 Feb 2023, 21:06
Marinka: 21 Feb 2023, 20:59 Onunla tanışıp konuşmalısın. Gestalt’ı kapat.
Bu onu bana unutturmak için mi?
n nEvet. İlk aşk güzel bir masaldır. Sizin durumunuzda satır aralarında geçmişe duyulan özlemi okuyabilirsiniz. Geçmiş geleceğe müdahale ediyor.
Sembolik bir veda töreni düzenleyeceksiniz.
elektronik
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka: 21 Feb 2023, 21:17
Marinka: 21 Feb 2023, 20:59 Onunla tanışıp konuşmanız gerekiyor. Gestalt’ı kapat.
n nEvet. İlk aşk güzel bir masaldır. Sizin durumunuzda satır aralarında geçmişe duyulan özlemi okuyabilirsiniz. Geçmiş geleceğe müdahale ediyor.
Sembolik bir veda ayarlayacaksınız.
Anlıyorum. Ve benim için ilk sefer geç oldu, belki de nedeni budur?..
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elrotik: 21 Feb 2023, 21:22
elrotik: 21 Feb 2023, 21:06 Bu onu unutmamı mı sağlıyor?
Evet. İlk aşk güzel bir masaldır. Sizin durumunuzda satır aralarında geçmişe duyulan özlemi okuyabilirsiniz. Geçmiş geleceğe müdahale ediyor.
Sembolik bir veda ayarlayacaksınız.
Anlıyorum. Ve ilk sefer benim için geç oldu, belki de nedeni budur?..
Asıl olan şu ki ilk sefer gerçekleşmiş. Neden geç kaldığı artık önemli değil.
elektronik
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Anladım. Teşekkür ederim) :roll:
Luka’da
İlgi gösteriliyor

Unread post by Luka’da »

Polly: 21 Feb 2023, 20:40 Her ne kadar bazen her şeyden önce gelse de

Buna dayanmak daha zordur. Eğer sadece şehvet olsaydı bu kadar zor olmazdı.
Peki seks arzusunu bir kenara bırakırsak, anladığım kadarıyla, arzu hala devam ediyor mu?
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marinka: 21 Feb 2023, 20:59 Onunla tanışıp konuşmanız gerekiyor. Gestalt’ı kapat.
Sohbetin nasıl ilerleyeceğini ve nasıl biteceğini merak ediyorum. Sonuçta, o kadar yoğun olmasa da hâlâ ona karşı hislerim var. Henüz okuldayken kötü bir arkadaşlığa düştü ve anladığım kadarıyla bekaretini erken kaybetti. Bildiğim kadarıyla evli değil ama VK sayfasından canlı bir seks hayatı olduğu anlaşılıyor. Bu arada bu sayfayı artık bulamıyorum. Onunla bir geleceğim olabilir mi? Ya da tren uzun zaman önce ayrıldı ve onu unutmanız gerekiyor. Artık bir kız arkadaşım var ama... Bu muhtemelen hiç de aynı şey değil. Evli, iki çocuklu, kendi hayatı. Ancak ona bağlanmayı başardı.
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Lookas: 21 Feb 2023, 23:09 Özlemin hala devam ettiğini anlıyorum?
tabii ki. Yıllardır bu kişiye karşı hep hislerim vardı.
Son zamanlarda çok güçlü bir fiziksel çekim ortaya çıktı. Belki bir yıl
Ama başka bir şey her zaman önce gelir. Gerçekten endişelendiğimi göstermek istiyorum, onun için her şeyin yolunda olmasını istiyorum
Ondan keyif alıyorum. Ve bazı olaylardan sonra gücenemiyorum bile.
Luka’da
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elrotik: 22 Feb 2023, 06:31
elrotik: 21 Feb 2023, 21:06 Bu onu unutmamı mı sağlıyor?
Evet. İlk aşk güzel bir masaldır. Sizin durumunuzda satır aralarında geçmişe duyulan özlemi okuyabilirsiniz. Geçmiş geleceğe müdahale ediyor.
Sohbetin nasıl ilerleyeceğini ve nasıl biteceğini merak ediyorum. Sonuçta, o kadar yoğun olmasa da hâlâ ona karşı hislerim var. Henüz okuldayken kötü bir arkadaşlığa düştü ve anladığım kadarıyla bekaretini erken kaybetti. Bildiğim kadarıyla evli değil ama VK sayfasından canlı bir seks hayatı olduğu anlaşılıyor. Bu arada bu sayfayı artık bulamıyorum. Onunla bir geleceğim olabilir mi? Ya da tren uzun zaman önce ayrıldı ve onu unutmanız gerekiyor. Artık bir kız arkadaşım var ama... Bu muhtemelen hiç de aynı şey değil. Evli, iki çocuklu, kendi hayatı. Ancak ona bağlanmayı başardı.
Bunu ancak onunla konuştuktan sonra öğrenebilirsin. Benim de ilk aşkımı yaşadım. Birlikte yürüdük ve hatta öpüştük) Bu aşkı her zaman hatırlayacağım. Onun kendi hayatı var ve benim de kendi hayatım var. Kendisiyle de görüştük. O dönemde evliydim. Birlikte uyuduk ve bu onun özel ve sıra dışı bir şey değil, sıradan bir adam olduğunu anlamam için yeterliydi. Hatta bir süre telefonda konuştuk, sonra ayrıldık. Artık çocukluğumdan sıcak anılarım varayrıca, ancak ayrı olarak gerçektir. Sanki bunlar farklı insanlarmış gibi.
Tam tersine bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Öngörülemeyeni tahmin etmek zordur. Her durumda, gestalttı kapatmanız gerekir.
elektronik
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

Polly’nin ruhunda ne olduğunu, içeriden nasıl parçalandığını hayal edebiliyorum. Bunu bizzat deneyimleyen herkes bunu anlayacaktır. Karşılıklılık olmadığında durum daha kötüdür ve bu, bağımlılığı gören bir kişi manipüle etmeye başladığında olur. "Biri sever, bir çiftte diğeri sevilmesine izin verir." Bu durumda birçok seçenek vardır, ancak neredeyse hiç olumlu şey yok.
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post:
Polly
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Miha3324: 22 Feb 2023, 10:58 Ve bu, bağımlılığı gören bir kişi manipüle etmeye başladığında olur
Neyse ki benimki öyle değil. Evet, karşılıklılık yoktur ama manipüle etmez veya çıkar sağlamaz. Tam tersine çok izin veriyor, çok affediyor ve bana karşı çok nazik ve kibar davranıyor.
En son ne zaman kavga ettiğimizi hesaba katmazsak. Ancak yine de her şeyi dikkatli ve incelikli bir şekilde çözmeye çalışır. Kendisi patlasa bile. Sonra sakinleşiyor ve beni sakinleştiriyor.
Ama haklısın. Gerçekten sizi içten içe parçalıyor.
These users thanked the author Polly for the post (total 2):
Mihaaaa 4, Luka’da
Nayadi
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Nayadi »

İlişkinizde onun asla sizinle olmayacağı ve karşılıklı duygu ve tutkuyla karşılık vermeyeceği konusunda her şey açıksa, o zaman tüm bunlar neden? Neden kendini hırpalayıp taciz ediyorsun? Belki ilişkinizi yeniden düşünmeniz, bunu bir işe ya da dostane bir ilişkiye dönüştürmeniz ve karşılığında tutku ve sevgi beklememeniz gerekiyor. Dışarıdan mantık yürütmenin kolay olduğunu anlıyorum ama beyninizi yeniden programlamak zordur. Hayatınızı dolu dolu yaşamak, her bakımdan karşılıklılık olacak biriyle tanışmak, bir aile kurmak yerine, sadece kuruyorsunuz (duygularınızı incitiyorsanız özür dilerim ama öyle düşünüyorum)
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

Ah nasıl da hesabıma giriş yapmadığımı fark etmeden yazdım ve hemen "Niad’lara" dönüştüm. Garip takma ad.
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Miha3324, her şeyin açık olup olmadığını bilmiyorum ilişkinin olup olmadığı açık. Yarın seni neyin beklediğini bilemezsin. Bazen kendinizden ne bekleyeceğinizi bilemezsiniz. Ve başka bir kişiden ne bekleyeceğinizi (ya da beklemeyeceğinizi) bile bilmiyorsunuz. Ondan tutku beklemiyorum. Bundan keyif alıyorum. İletişim kurma ve bazen yakın olma fırsatına sahip olduğum için mutluyum. İlişkimiz dostane ve aynı zamanda işe yarıyor. Bir şeye dönüşecekler mi? Evet, her şey olabilir. Hayat öngörülemez ve kendiliğindendir. Bazı insanlar 10 yıl boyunca mutlu evlilikler yaşarlar, sonra bazı olaylar olur ve her şey değişir.
Herhangi bir tahminde bulunmuyorum. Bırakamam. Şimdilik sadece tadını çıkarıyorum. Ve onu çok seviyorum. Çok sık birlikte olmuyoruz ama böyle olduğunda bunlar en mutlu anlardır. Gülüşünü, kokusunu, ellerini seviyorum. Kadınlar aptaldır, bizden ne alabiliriz)
Mihaaaa 4
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

Polly: 22 Feb 2023, 22:24 Hoş buldum. İletişim kurma, bazen yakın olma fırsatı olduğu için mutluyum
İletişim ve arkadaşlık konusunda mutlu olmanız da beni ayrıca mutlu ediyor.
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Miha3324: 22 Feb 2023, 22:27 iletişim ve arkadaşlıkta mutlusun
Bu kişiyle her türlü olumlu durumda mutluyum)
Luka’da
Luka’da
İlgi gösteriliyor

Unread post by Luka’da »

Polly, öyle olmasa bile bu ilişkinin iyi olması Karşılıklı mutluluk veriyorlar!
İlginç oldu, bu kişi ne kadar ünlü? Diyelim ki onu tanıyorum?
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Görünüşe göre, Evet, elbette. Bilirsin
Luka’da
İlgi gösteriliyor

Unread post by Luka’da »

Polly, gerçekten çok ilginç.
Hikâyenizi hatırlıyorum ve bir şeylerin değişip değişmediğini merak ediyorum.
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Görünüşe göre, bana PM’den yazabilirsin. Bu yasak değil)
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

Polly: 23 Feb 2023, 18:49 Evet, elbette. Biliyor musun
Bu muhtemelen Putin değil mi?
:-)
Fakat Cidden, bence sonunda inisiyatif alıp bu adamı yatağa yatırman gerekiyor.
Ama önce bu adamı anlamaya çalışmalısınız, size karşı davranışının gerekçelerini anlamalısınız.
Siz bir yetişkinsiniz, fantezi ve hayal gücü vardır, Hepsini okuduğunuz boşuna değil çocukluk ve ergenlikte ne tür farklı kitaplar var?

O halde bu kişinin nasıl yaşayabileceğini ve neler düşünebileceğini hayal edin. Bir işi var, farklı insanlara karşı bazı yükümlülükleri var. Hatta öldürebilecekleri bazı yükümlülükler bile olabilir. Oradaki birinden bir şey için çok para aldı.
Müzisyense aylar öncesinden bir şeyler planlanıyor. Tüm bunlarla hokkabazlık yapmalı, her yere zamanında gitmeli ve birçok taviz vermelisiniz. Sürekli biriyle bir şeyler halletmeye çalışıyorum.

Demek istediğim, çok meşgul bir insanın kafasında romantizme çok az yer vardır. Genel olarak, aşık olmanın, romantizmin, midedeki kelebeklerin - bunların hepsinin sıkı, yorucu işin yokluğuna, kaba ve düşüncesiz bir ortamın yokluğuna eşlik eden şeyler olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca mali durum ve kişisel yaşam alanıyla ilgili sorunların olmaması.
Yani demek istediğim, vardiya olarak çalışmak için evinden büyük bir şehre giden bir insanın kural olarak tüm bu aşklara vakti yoktur. Çünkü montaj hattında 12 saatlik vardiyanız var. Ve hemen yan tarafta, birkaç kişinin sizinle birlikte yaşadığı bir karavanda yaşıyorsunuz. Üstelik kendi yatağınız bile yok ve siz vardiyadayken yatağınızda başka biri uyuyor.

Bütün bunları hayal edebiliyor musunuz? Şimdi tüm bu boktan şeylerin bir organizatörü olduğunu hayal edin. Tüm bunları kim icat etti, tüm bunların patronu kim ve kendisi için çalışan tüm bu yarı kölelerden kim kâr elde ediyor.
Hayal edin?
Ama şimdi hayal edin ki aşk nesneniz Bu, belirli sayıda insanın çok ve yorucu bir şekilde, bazen de birkaç kuruş karşılığında çalıştığı organizatörle aynı mı? Ve bu adam tüm bunları biliyor çünkü tüm bu boktan şeyleri o organize etti. Birisi bir kuruş karşılığında çalışırken, birisi pahalı ekipmanları kırmak veya mahvetmek gibi bir tür hata nedeniyle çalıştığında ve birisi tamamen terk edildiğinde ve bir süre parasını alamadığında.

Temsil ediliyor mu?
Tüm bunları bu kişiye gözleriniz açılsın diye değil, bu aşk nesnesinin nasıl yaşadığını hayal edebilesiniz diye yazıyorum. Senin midende kelebekler uçuşuyor ama onun aklında para var. Açgözlü ya da manyak olduğu için değil. Ama sırf bu onun hayatı olduğu için yaşıyor. Tüm günlük faaliyetleri sonuçta para kazanmaya indirgeniyor çünkü kendisi para kazanmıyor ancak bunu yapan mekanizmanın bir dişlisi.

Ve artık zamanı da yok midedeki kelebekler için. Eyaletinize bir an bile yaklaşabilmesi için faaliyetlerinden koparılması, çok uzak bir yere, Tayland’a gönderilmesi gerekiyor. Ona genç bir Taylandlı kadın verin, cep telefonunu alın ve dönüş bileti için parayı alın ve onu yalnızca cep masrafları için bırakın. Ve onu en az altı ay orada bırakın.
Deniz, Tayland yemekleri, sabahları yüzme havuzu, taze meyve, deniz ürünleri...

Ve belki altı ay içinde şu andaki durumunuza biraz daha yakın olacak.
Eh, artık ikiniz de farklı dünyalardansınız.
Yakutya’daki bir ren geyiği çobanının hayatını hayal edebiliyor musunuz? Geyik, çocuklar ve köpekler dahil herkesin bir arada yaşadığı bir yaranga. Herkesin tek bir kürk battaniyenin altında uyuduğu, altında kardeşin ve karısının senin yanında sikiştiği bir yer. Öte yandan, baban burada ve şimdi anneni sikiyor.
Hayal edebiliyor musun?
Yani sevdiğin nesneyle senin aranda, seninle o ren geyiği çobanları arasındaki mesafenin aynısı var. .

Bu yüzden aşkınızın karşılıksız olduğunu düşünüyorum. Aşkınızın nesnesi, sizin gibi romantik eğilimli ve hayatının aşkını arayan tembel bir prens değil. Tüm bu durumu bir şekilde çözmek için bu adamı yatağa sürüklemeniz gerektiğini düşünüyorum. Başka bir deyişle, onunla seks organize et.

Bu forumda bu konuyla ilgili yazılar okudum ve her iki cinsiyetten insanların sıklıkla kendileri ve başkaları için birdenbire sorun yarattığı sonucuna vardım. Yani, başlangıçta hiç olmayan sorunları buluyorlar. Mesela bugün, iş yerindeki bir kızın kendisinden yirmi yaş büyük bir adama nasıl aşık olduğuyla ilgili bir konu okudum. Ve onun en ufak isteği üzerine ve herhangi bir ilişki olmadan onunla tam anlamıyla yatmaya hazır. Bir kişi diğerine aşık oldu ve hepsi bu!

Ama hayır! Ona göre neredeyse altı ay boyunca yan yana yürüyorlar ve birbirlerine gülümsemekten başka hiçbir şey yapmıyorlar.
İnsan zihin okumayı bilmez ve ona göre düşünür...
Evet ne isterse onu düşünür. Ve artık birisinin onunla evlenmeye çalışıyor olması onun etrafta dolaşması ve ona göz dikmesinin nedenidir. Ve bu organizasyonda bir şeyler yapabileceği için birisinin ondan bir tür koruma istemesi. Ve genel olarak, bu adam hayatı boyunca çoğu kadının ticaretle uğraştığı ve birisi size göz diktiğinde bunun sizden bir şeye ihtiyacı olduğu anlamına geldiği gerçeğine alışmış durumda.

Tekrar ediyorum, bu adam şu ya da bu şirkette uzun süredir çalışıyor ve bu ofis ikiyüzlülüğüne ve bazılarının diğerlerine karşı arkadaş olduğu bu ofis kurumsal kültürüne aşina. Ve burada uzun bacaklı bir fifa ortalıkta dolaşıyor, göğüslerini ve amcıklarını gösteriyor, bakışlar atıyor ve kim bilir ondan ne bekleyecek. Şu anda onu sikeceksin ve ardından ofis video kamerasından masaüstünde onun amını yaladığın bir video görünecek.
Ve işte görünüşte başarılı olan kariyerinin berbat hali.
İnsanlar genellikle şu veya bu ofislere gelirler, her şeyden önce kariyer yaparlar, para kazanırlar, kariyerini geliştirirler ve tek bir eteği bile kaçırmazlar.

Ama o kız, tıpkı senin gibi, tüm bunları hiç anlamıyor ve midesindeki kelebekler için endişeleniyor.
Aslında eğer mesele sadece kelebeklerse ve bir erkekten başka hiçbir şeye ihtiyacın yoksa, o zaman seni hiçbir şey durduramaz bir erkeğe yaklaşıp onu iki kişilik odası olan bir saunaya davet etmekten. Ona sauna için ödeme yaptığınızı ve sauna, içecek ve atıştırmalık rezervasyonu yapması için uygun bir zaman ayırdığını söyleyin.

Ya da tam tersi - ondan sauna için rezervasyon yaptırmasını isteyin. o seçer ve sizden bir içecek ve atıştırmalık alır. Bence adam işini riske atıp saunayı seçecek, sen de atıştırmalık ve içecek satın almak zorunda kalacaksın. Ya da belki sadece her şeyi kendisinin organize ettiğini söyleyebiliriz - sauna, içecekler ve atıştırmalıklar. Ancak daha sonra oturup, dikkatlice düşünmesi ve bir tür mücbir sebep nedeniyle her şeyi frenlere bırakması seçeneği de var.

Bu nedenle, kontrolü devralmak yine de daha iyidir sauna organizasyonu ve saunada ne zaman oda rezervasyonu yapılacağı konusunda yalnızca ondan bilgi alın. Ve para ödendiğinde ve siz bekliyor gibi göründüğünüzde geri dönmek onun için zor olacaktır.
O halde hiçbir şey sizi aşk nesnenizi becermekten ve sonunda kelebeklerinizi sakinleştirmekten alıkoyamaz. Belki aşk nesnenizle seks yaptıktan sonra bir şeyler değişecektir. Ve bunun kesinlikle yapılması gerektiğini, lafı dolandırmamak ve bu konuda acı çekmemek gerektiğini düşünüyorum.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Saç gömlek »

elrotik: 21 Feb 2023, 20:20 O kadar utangaçtım ki o ve ben 11. sınıfa kadar okuduk ve ona olan hislerimi asla ona itiraf etmeye karar vermedim
Evet, bu 25 yaş altı gençlerde en sık görülen olay gelişimi. Utangaçlık, utangaçlık, kararsızlık. Kafamda "insanlar ne düşünecek"ten "o ve herkes bana gülecek"e kadar uzanan bir sürü düşünce vardı.
Ve genç adam kendini toparladıktan sonra çaresizlikten, bir yerlerde tenha bir yere koşar ve öfkeyle geri çekilir. Sonra rahatlayarak duvara sıçradı ve kendini daha iyi hissetti. Görünüşe göre otuzbir çekmemiş ama neredeyse aşkının nesnesini beceriyordu. Ve bu bir dahaki sefere kadar böyle devam edecek.

Tek yapmanız gereken hoşlandığınız kişiye yaklaşıp bunu doğrudan söylemek; senden gerçekten hoşlanıyorum. Seni sevip sevmediğimden emin değilim ama vücudunu, göğüslerini, kıçının kıvrımını gerçekten seviyorum. Ve gerçekten onlara dokunmayı hayal ediyorum - hem göğüslere hem de kıçına. Ayrıca göğsündeki meme ucunu da öpmek istiyorum. Ona dilimle dokunmak, okşamak istiyorum.
Sonra devam edin; sizin de bunu istediğinizi biliyorum. Kimsenin bizi rahatsız etmeyeceği bir yere gidelim.

Fakat bu metin gençler için tamamen delilik gibi görünüyor ve daha sonra kendilerine gülünecek ve alay edileceklerini düşünüyorlar.
Ve Bunun nedeni gençlerin, yetişkinlerin aksine, başkalarının kendileri hakkındaki görüşlerine çok güçlü bir şekilde bağlı olmalarıdır. Ve her zaman öncelikle kendilerini tanıyanların şu veya bu eylemlerine nasıl tepki vereceğini düşünürler.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”