Değişti) Ne yazık ki daha da kötüleşti
Bu konuda pek iyi durumda değilim genel
Değişti) Ne yazık ki daha da kötüleşti
Elbette ihtimaller var. Neden?
Teşekkür ederim. Evet iletişim kuruyoruz. Hala düzenli.
Bu başka kim??? Kadın ? Yoksa program direktörü mü?
En rahatsız edici yanı onun kadın olmaması. Eğer kadın olsaydım bu davranışı yine de anlardım.
Böyle gangsterler var ama neden sürekli aranızda? Yoksa en sevdiğiniz onu dinliyor mu?
Bende de buna benzer bir şey vardı. Okulda. 3-4. sınıftı. Bir kızdan hoşlandım. O kadar ki vay be... Seks istemiyordum (9-10 yaşlarında seks nasıl bir şeydi) ama duygu daha yüksekti. Sonsuza kadar onun yanında olmak ve ona bakmak istedim. Sarılmak, el ele tutuşmak, sadece kollarınızda taşımak. Onu hâlâ hatırlıyorumPolly: ↑21 Oct 2022, 09:03 Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama oldu. Ve her geçen gün bu duyguya daha çok kapılıyorum, öyle ki duvara bile tırmanabiliyorum. Aşık oldum. Bedenin ve ruhun her parçası. Hayatımda çok soyut olarak var olan bir insan. Farklı dünyalardan ve hayatlardan geliyoruz. Bu benim iki katım yaşında yetişkin bir amcam. Ünlü kişi. Artık bunu okuyan herkesin onu tanıdığına eminim. Ya da en azından bir kez duymuştum. Uyuyakaldım ve onu düşünerek uyandım. Ve hayır, bu geçici bir heves değil. Bu uzun yıllardır devam ediyor. Yıllar geçmesine rağmen hala bir şeyler yapmayı başardım. Ben onun için boş bir söz değilim. Birbirimizi tanıyor muyuz? Gerekirse bu kişiyle temasa geçilir. Bununla ne yapacağımı bilmiyorum, gitmesine izin veremem, yaklaşamıyorum bile. Onun yanında midemdeki kelebekler öylece uçuşmuyor. Keskin pençeler çıkarırlar ve kelimenin tam anlamıyla içeriden yırtılırlar. Onunla seks hayal ediyorum. O kadar net ve dokunsal ki uyandığımda bile dokunuşunun hissini hatırlıyorum. Gerçekten istiyorum. Ellerini tutuyor, dudaklarını ve aletini öpüyor. Onun için her şeyi yapmaya hazırım... Peki onu bu dalga boyuna nasıl geçirebilirim?
Bunların hepsi beni gerçekten deli ediyor...
Üzgünüm. Açıkça konuştum.![]()
Peki senin durumunda ne yaptın ya da yapmadın? Kabul edildi mi, reddedildi mi?elrotik: ↑21 Feb 2023, 20:14Bende de buna benzer bir şey vardı. Okulda. 3-4. sınıftı. Bir kızdan hoşlandım. O kadar ki vay be... Seks istemiyordum (9-10 yaşlarında seks nasıl bir şeydi) ama duygu daha yüksekti. Sonsuza kadar onun yanında olmak ve ona bakmak istedim. Sarılmak, el ele tutuşmak, sadece kollarınızda taşımak. Onu hâlâ hatırlıyorumBunu deneyimleyeceğimi hiç düşünmezdim ama oldu. Ve her geçen gün bu duyguya daha çok kapılıyorum, öyle ki duvara bile tırmanabiliyorum. Aşık oldum. Bedenin ve ruhun her parçası. Hayatımda çok soyut olarak var olan bir insan. Farklı dünyalardan ve hayatlardan geliyoruz. Bu benim iki katım yaşında yetişkin bir amcam. Ünlü kişi. Artık bunu okuyan herkesin onu tanıdığına eminim. Ya da en azından bir kez duymuştum. Uyuyakaldım ve onu düşünerek uyandım. Ve hayır, bu geçici bir heves değil. Bu uzun yıllardır devam ediyor. Yıllar geçmesine rağmen hala bir şeyler yapmayı başardım. Ben onun için boş bir söz değilim. Birbirimizi tanıyor muyuz? Gerekirse bu kişiyle temasa geçilir. Bununla ne yapacağımı bilmiyorum, gitmesine izin veremem, yaklaşamıyorum bile. Onun yanında midemdeki kelebekler öylece uçuşmuyor. Keskin pençeler çıkarırlar ve kelimenin tam anlamıyla içeriden yırtılırlar. Onunla seks hayal ediyorum. O kadar net ve dokunsal ki uyandığımda bile dokunuşunun hissini hatırlıyorum. Gerçekten istiyorum. Ellerini tutuyor, dudaklarını ve aletini öpüyor. Onun için her şeyi yapmaya hazırım... Peki onu bu dalga boyuna nasıl geçirebilirim?
Bunların hepsi beni gerçekten deli ediyor...
Üzgünüm. Açıkça konuştum.![]()
![]()
Ne kadar dinlediğini bilmiyorum ama onlar konuştuktan sonra tartışmaya başlıyoruz. Benimkinin bana soruları var (işinde ona biraz yardımcı oldum). O ucubenin yardımıyla yardımlarım azalmaya başlıyor. Ancak her şey sakinleşir ve yine kötü bir şey olur. Ve son zamanlarda yoğun bir iletişim içerisinde olduğumuz ortaya çıktı. Ama şimdilik, çok şükür hâlâ benden vazgeçmeyecek gücü buluyor.
Ve bu sıklıkla olur. Ben de utangaç olduğumda aynı gerçek durumları yaşadım ve yıllar sonra tanıştığımızda onun da aynı şeyi istediği ve utangaç olduğu ortaya çıktı. Ancak zaman geçti ve ikisi de sonsuza kadar ideal ilişkiler kuracak aileler kurdu. Bu yüzden korktum ve kaybettim...
Bunu zaten anladım. Benimki aptal değil, genellikle bu tür şeylere çok sert tepki verirdi. Ancak bu sefer ya onu hala bir amaç için tutuyor ya da henüz bu hesaplaşmaya girecek ruh halinde değil. Artık ülke çapında çok seyahat ediyor. Kurnaz ve becerikli olduğu için ona inanıyor. Bunu beyaz, kabarık ve genel olarak harika bir adam olacak şekilde nasıl sunacağını biliyor ve etraftaki herkes erkeğim için sadece kötü şeyler istiyor.
Bu harika bir duygu)) Bende de var. Ama yaşım gereği benimki başka arzularla da iç içe. Her ne kadar bazen her şeyden önce gelse de. Temiz...
Evet.. Okuldan sonra şehirde birkaç kez buluştuk. Son toplantımızda ona ders aralarında birlikte kaydıraktan indiğimizi söylemiştim, hatırlıyor musun? Çalıştığımız süre boyunca ondan hoşlandığımı fark etmiş gibi geldi bana.Miha3324: ↑21 Feb 2023, 20:32 Ve bu sıklıkla olur. Ben de utangaç olduğumda aynı gerçek durumları yaşadım ve yıllar sonra tanıştığımızda onun da aynı şeyi istediği ve utangaç olduğu ortaya çıktı. Ancak zaman geçti ve ikisi de sonsuza kadar ideal ilişkiler kuracak aileler kurdu. Ben de korktum ve kaybettim...
Yapmanız gerekiyor onunla tanış, iletişim kur. Gestalt’ı kapatın.elrotik: ↑21 Feb 2023, 20:55Evet.. Okuldan sonra şehirde birkaç kez buluştuk. Son toplantımızda ona ders aralarında birlikte kaydıraktan indiğimizi söylemiştim, hatırlıyor musun? Çalıştığımız süre boyunca ondan hoşlandığımı fark etmiş gibi geldi bana.Miha3324: ↑21 Feb 2023, 20:32 Ve bu sıklıkla oluyor. Ben de utangaç olduğumda aynı gerçek durumları yaşadım ve yıllar sonra tanıştığımızda onun da aynı şeyi istediği ve utangaç olduğu ortaya çıktı. Ancak zaman geçti ve ikisi de sonsuza kadar ideal ilişkiler kuracak aileler kurdu. Ben de korktum ve kaybettim...
1 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Ve artık onu unutamam.
Nazik sözleriniz için teşekkür ederim!
n nEvet. İlk aşk güzel bir masaldır. Sizin durumunuzda satır aralarında geçmişe duyulan özlemi okuyabilirsiniz. Geçmiş geleceğe müdahale ediyor.
Anlıyorum. Ve benim için ilk sefer geç oldu, belki de nedeni budur?..
Asıl olan şu ki ilk sefer gerçekleşmiş. Neden geç kaldığı artık önemli değil.
Sohbetin nasıl ilerleyeceğini ve nasıl biteceğini merak ediyorum. Sonuçta, o kadar yoğun olmasa da hâlâ ona karşı hislerim var. Henüz okuldayken kötü bir arkadaşlığa düştü ve anladığım kadarıyla bekaretini erken kaybetti. Bildiğim kadarıyla evli değil ama VK sayfasından canlı bir seks hayatı olduğu anlaşılıyor. Bu arada bu sayfayı artık bulamıyorum. Onunla bir geleceğim olabilir mi? Ya da tren uzun zaman önce ayrıldı ve onu unutmanız gerekiyor. Artık bir kız arkadaşım var ama... Bu muhtemelen hiç de aynı şey değil. Evli, iki çocuklu, kendi hayatı. Ancak ona bağlanmayı başardı.
tabii ki. Yıllardır bu kişiye karşı hep hislerim vardı.
Bunu ancak onunla konuştuktan sonra öğrenebilirsin. Benim de ilk aşkımı yaşadım. Birlikte yürüdük ve hatta öpüştük) Bu aşkı her zaman hatırlayacağım. Onun kendi hayatı var ve benim de kendi hayatım var. Kendisiyle de görüştük. O dönemde evliydim. Birlikte uyuduk ve bu onun özel ve sıra dışı bir şey değil, sıradan bir adam olduğunu anlamam için yeterliydi. Hatta bir süre telefonda konuştuk, sonra ayrıldık. Artık çocukluğumdan sıcak anılarım varayrıca, ancak ayrı olarak gerçektir. Sanki bunlar farklı insanlarmış gibi.elrotik: ↑22 Feb 2023, 06:31Sohbetin nasıl ilerleyeceğini ve nasıl biteceğini merak ediyorum. Sonuçta, o kadar yoğun olmasa da hâlâ ona karşı hislerim var. Henüz okuldayken kötü bir arkadaşlığa düştü ve anladığım kadarıyla bekaretini erken kaybetti. Bildiğim kadarıyla evli değil ama VK sayfasından canlı bir seks hayatı olduğu anlaşılıyor. Bu arada bu sayfayı artık bulamıyorum. Onunla bir geleceğim olabilir mi? Ya da tren uzun zaman önce ayrıldı ve onu unutmanız gerekiyor. Artık bir kız arkadaşım var ama... Bu muhtemelen hiç de aynı şey değil. Evli, iki çocuklu, kendi hayatı. Ancak ona bağlanmayı başardı.
Neyse ki benimki öyle değil. Evet, karşılıklılık yoktur ama manipüle etmez veya çıkar sağlamaz. Tam tersine çok izin veriyor, çok affediyor ve bana karşı çok nazik ve kibar davranıyor.
İletişim ve arkadaşlık konusunda mutlu olmanız da beni ayrıca mutlu ediyor.
Bu muhtemelen Putin değil mi?
Evet, bu 25 yaş altı gençlerde en sık görülen olay gelişimi. Utangaçlık, utangaçlık, kararsızlık. Kafamda "insanlar ne düşünecek"ten "o ve herkes bana gülecek"e kadar uzanan bir sürü düşünce vardı.