Seks ve aşk

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Basit
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 4 years 6 months
 Seks ve aşk

Unread post by Basit »

Şimdi, eğer penisinizin büyüklüğünden memnun değilseniz, çıkar mısınız yoksa hemen ayrılır mısınız, peki ya aşk?
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Seks ve aşk

Unread post by aşık olmak »

Eşim onları büyük seviyor. Benim küçük bir tane var. Harika bir sevgili aldı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Aşık olmak: 24 Nov 2020, 16:02 Karım onları büyük seviyor. Benim küçük bir tane var. Büyük
Soruna harika bir çözüm olan bir sevgili aldı! Önemli olan herkesin mutlu olmasıdır!
aşık olmak
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by aşık olmak »

Ne yapalım)). Çok emiyor ve hareket ediyor
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by G.e.org.ii »

Eğer büyük sikleri SEVİYORSAN, o zaman gitmen gerek. Üzülmeye gerek yok, bırakın bu kovayı başkası düzeltsin.
Küçükse üzülmeyin, tecrübeli kadınlar bilir ki küçük her yere sığar.
Ama esnetin ve pompalayın 8==✊=3💦 devam et, vazgeçme.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Geçit »

Sadece erkekler penis büyüklüğüyle ilgilenir. Üstelik beyin büyüklüğünü hiç umursamıyorlar ama boşuna.
These users thanked the author Geçit for the post:
Tanya
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by HATA »

penis boyutuana mesele bu değil
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Marinka: 28 Feb 2023, 20:15 Sadece erkekler penis büyüklüğüyle ilgilenir. Üstelik beynin büyüklüğüyle hiç ilgilenmiyorlar ama boşuna.
Artı vermek istedim ama yapamıyorum - kadınlar da beden konusunda endişeleniyorlar :bilinmiyor:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 28 Feb 2023, 20:26
Marinka: 28 Feb 2023, 20:15 Sadece erkekler penis büyüklüğüyle ilgilenir. Üstelik beynin büyüklüğüyle hiç ilgilenmiyorlar ama boşuna.
Artı vermek istedim ama yapamıyorum - kadınlar da büyüklük konusunda endişeleniyorlar :unknown: n
Bana inanmayabilirsin ama erkeklerin penislerini hiç ölçmedim. Ve boyutunu hiç sormadım bile. Bazıları bunu kendileri söyledi ama ben tekrar kontrol etmeyi düşünmedim bile.
Erkekler beden konusunda endişe duyarlar. Üstelik bedenleri istedikleri gibi değilse, gıyaben kadınlara peşinen kızıyorlar. Ve dengesiz ereksiyonlara sahip olmaları da kadınlara hakarettir ve çabuk boşalmaları da kadınların hatasıdır. Çok fazla mağduriyetleri var. Onları rahatsız etmeyen tek şey zihinlerinin boş olmasıdır. Bu onlar için normaldir. Şapkayla giyilecek bir şey var, bu da her şeyin yolunda olduğu anlamına geliyor.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Yün, Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, önemli olan şapka değil ! Önemli olan kafanın yiyebilmesidir! Çünkü içinde özel bir
delik var. Buna ağız denir! Ayrıca kafada kişinin görebileceği, duyabileceği ve koklayabileceği başka delikler de var!
Ayrıca kafanın da bir boynu var! Böylece kişi başını bir yandan diğer yana çevirebilir! Mesela kadın arıyorum!!! Ve ayrıca...
Ancak, sağduyuya göre, herhangi bir kişi kafanın yararlı özellikleri listesine ekleme yapabilir... :angel:
These users thanked the author Nikk for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 28 Feb 2023, 21:45 Marinka, işte şapka asıl şey değil! Önemli olan kafanın yiyebilmesidir! Çünkü içinde özel bir
delik var. Buna ağız denir! Ayrıca kafada kişinin görebileceği, duyabileceği ve koklayabileceği başka delikler de var!
Ayrıca kafanın da bir boynu var! Böylece kişi başını bir yandan diğer yana çevirebilir! Mesela kadın arıyorum!!! Ve ayrıca...
Ancak, sağduyuya göre, herhangi bir kişi kafanın yararlı özellikleri listesine ekleme yapabilir... :angel:
Erkeklerin penislerini ölçmeyi bırakmaları gerekir, zaten bu onu daha büyük yapmaz))) Bir kadın erkeği penisini değil bütünüyle sever.
These users thanked the author Geçit for the post:
Nikk
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tanya »

Seks olmadan aşk olmaz. Ama aşksız sekste de aynı şeyin olduğu ortaya çıkıyor. Kişisel uygulama bu gerçeği doğrulamaktadır.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, bir yandan şuna tamamen katılıyorum: Sen! Öte yandan,
kişinin kendisiyle ve yetenekleriyle duyduğu haklı gurur duygusu için ne kadar güçlü bir destek! Peki ya desteklenecek başka bir şey yoksa? A?!!
These users thanked the author Nikk for the post:
Geçit
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”