Seks ve aşk
-
Автор темыBasit
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 4 years 6 months
Seks ve aşk
Şimdi, eğer penisinizin büyüklüğünden memnun değilseniz, çıkar mısınız yoksa hemen ayrılır mısınız, peki ya aşk?
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Seks ve aşk
Soruna harika bir çözüm olan bir sevgili aldı! Önemli olan herkesin mutlu olmasıdır!
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 3 months
Eğer büyük sikleri SEVİYORSAN, o zaman gitmen gerek. Üzülmeye gerek yok, bırakın bu kovayı başkası düzeltsin.
Küçükse üzülmeyin, tecrübeli kadınlar bilir ki küçük her yere sığar.
Ama esnetin ve pompalayın 8==
=3
devam et, vazgeçme.
Küçükse üzülmeyin, tecrübeli kadınlar bilir ki küçük her yere sığar.
Ama esnetin ve pompalayın 8==
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 6 months
Sadece erkekler penis büyüklüğüyle ilgilenir. Üstelik beyin büyüklüğünü hiç umursamıyorlar ama boşuna.
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 10 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Artı vermek istedim ama yapamıyorum - kadınlar da beden konusunda endişeleniyorlar :bilinmiyor:
-
- Nirvana’dayım
Erkekler beden konusunda endişe duyarlar. Üstelik bedenleri istedikleri gibi değilse, gıyaben kadınlara peşinen kızıyorlar. Ve dengesiz ereksiyonlara sahip olmaları da kadınlara hakarettir ve çabuk boşalmaları da kadınların hatasıdır. Çok fazla mağduriyetleri var. Onları rahatsız etmeyen tek şey zihinlerinin boş olmasıdır. Bu onlar için normaldir. Şapkayla giyilecek bir şey var, bu da her şeyin yolunda olduğu anlamına geliyor.
Bana inanmayabilirsin ama erkeklerin penislerini hiç ölçmedim. Ve boyutunu hiç sormadım bile. Bazıları bunu kendileri söyledi ama ben tekrar kontrol etmeyi düşünmedim bile.
Erkekler beden konusunda endişe duyarlar. Üstelik bedenleri istedikleri gibi değilse, gıyaben kadınlara peşinen kızıyorlar. Ve dengesiz ereksiyonlara sahip olmaları da kadınlara hakarettir ve çabuk boşalmaları da kadınların hatasıdır. Çok fazla mağduriyetleri var. Onları rahatsız etmeyen tek şey zihinlerinin boş olmasıdır. Bu onlar için normaldir. Şapkayla giyilecek bir şey var, bu da her şeyin yolunda olduğu anlamına geliyor.
-
- Nirvana’dayım
Marinka, önemli olan şapka değil ! Önemli olan kafanın yiyebilmesidir! Çünkü içinde özel bir
delik var. Buna ağız denir! Ayrıca kafada kişinin görebileceği, duyabileceği ve koklayabileceği başka delikler de var!
Ayrıca kafanın da bir boynu var! Böylece kişi başını bir yandan diğer yana çevirebilir! Mesela kadın arıyorum!!! Ve ayrıca...
Ancak, sağduyuya göre, herhangi bir kişi kafanın yararlı özellikleri listesine ekleme yapabilir...
delik var. Buna ağız denir! Ayrıca kafada kişinin görebileceği, duyabileceği ve koklayabileceği başka delikler de var!
Ayrıca kafanın da bir boynu var! Böylece kişi başını bir yandan diğer yana çevirebilir! Mesela kadın arıyorum!!! Ve ayrıca...
Ancak, sağduyuya göre, herhangi bir kişi kafanın yararlı özellikleri listesine ekleme yapabilir...

-
- Nirvana’dayım
Erkeklerin penislerini ölçmeyi bırakmaları gerekir, zaten bu onu daha büyük yapmaz))) Bir kadın erkeği penisini değil bütünüyle sever.niqk: ↑28 Feb 2023, 21:45 Marinka, işte şapka asıl şey değil! Önemli olan kafanın yiyebilmesidir! Çünkü içinde özel bir
Ancak, sağduyuya göre, herhangi bir kişi kafanın yararlı özellikleri listesine ekleme yapabilir...![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 7 months
Seks olmadan aşk olmaz. Ama aşksız sekste de aynı şeyin olduğu ortaya çıkıyor. Kişisel uygulama bu gerçeği doğrulamaktadır.
-
- Nirvana’dayım
Marinka, bir yandan şuna tamamen katılıyorum: Sen! Öte yandan,
kişinin kendisiyle ve yetenekleriyle duyduğu haklı gurur duygusu için ne kadar güçlü bir destek! Peki ya desteklenecek başka bir şey yoksa? A?!!
kişinin kendisiyle ve yetenekleriyle duyduğu haklı gurur duygusu için ne kadar güçlü bir destek! Peki ya desteklenecek başka bir şey yoksa? A?!!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 342 Views
-
Last post by Ktxondo
-
- 4 Replies