Örneğin, bir keresinde bir süpermarkette kasa kuyruğunda mastürbasyon yapmıştım: Bir yağmurluğum vardı ve yağmurluğun cebinde bir delik vardı. Sırada durdum, güzel kasiyere baktım ve ceketimin cebindeki delikten baktım. Bana göre kasiyer tahmin etti
Üniversitedeyken bile kadınlar tuvaletinde mastürbasyon yaptım: Bir kabine girdim, soyundum ve yanımdaki kızı bekledim bir sonrakine geçmek için. Artık bölmenin karşısında tanımadığım külotsuz bir kızın olduğu düşüncesi yarım dakika içinde boşalmamı sağladı.
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 5):
Örneğin, bir keresinde bir süpermarkette kasa kuyruğunda mastürbasyon yapmıştım: Bir yağmurluğum vardı ve yağmurluğun cebinde bir delik vardı. Sırada durdum, güzel kasiyere baktım ve ceketimin cebindeki delikten baktım. Bana göre kasiyer tahmin etti ;) Üniversitedeyken bile kadınlar tuvaletinde mastürbasyon yaptım: Bir kabine girdim, soyundum ve yanımdaki kızı bekledim bir sonrakine geçmek için. Artık bölmenin karşısında tanımadığım külotsuz bir kızın olduğu düşüncesi yarım dakika içinde boşalmamı sağladı.
vrrrummm: ↑02 Feb 2023, 19:37
Tuvalet konusu kesinlikle ilginç ama kuyrukta muhtemelen daha fazla adrenalin vardı.
Evet, evet.
Ama en çok adrenalin vardı, Kuznetsky Most’taki "Aç Ördek" kulübünde bir striptizci beni podyuma çekip çırılçıplak soydu
Ereksiyon halindeki penisini gözlerimin önünde salla Kulübün tüm ziyaretçileri, güzel, çıplak bir kadın sana sürtündüğünde striptizde profesyonel olmak özel bir şeydir!
Doğru, bitiremedim: Çok sarhoştum
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 4):
[quote=vrrrummm post_id=165721 time=1675355837 user_id=14835] Tuvalet konusu kesinlikle ilginç ama kuyrukta muhtemelen daha fazla adrenalin vardı. [/quote]
Evet, evet. Ama en çok adrenalin vardı, Kuznetsky Most’taki "Aç Ördek" kulübünde bir striptizci beni podyuma çekip çırılçıplak soydu ;) Ereksiyon halindeki penisini gözlerimin önünde salla Kulübün tüm ziyaretçileri, güzel, çıplak bir kadın sana sürtündüğünde striptizde profesyonel olmak özel bir şeydir! Doğru, bitiremedim: Çok sarhoştum ;)
Bir ofiste güvenlik görevlisi olarak çalıştığımda, baş muhasebecinin ofisinde onun plajdan çekilmiş fotoğraflarının olduğu bir albüm buldum ve gece onun ofisinde mastürbasyon yaptım!
These users thanked the author stserge60 for the post (total 5):
Bir ofiste güvenlik görevlisi olarak çalıştığımda, baş muhasebecinin ofisinde onun plajdan çekilmiş fotoğraflarının olduğu bir albüm buldum ve gece onun ofisinde mastürbasyon yaptım!
Bir mağazadaki eski işimde, çok fazla insan olmadığında tam girişte oturuyordum, pek mastürbasyon yapmıyordum - sandalyemde kıpırdandım ve bazen birisi yakınlardan geçtiğinde geldim. Ve üniversitedeyken koridorda bir çiftin önünde elini cebine soktu ve öyle mastürbasyon yaptı
These users thanked the author BillieDean for the post (total 2):
Bir mağazadaki eski işimde, çok fazla insan olmadığında tam girişte oturuyordum, pek mastürbasyon yapmıyordum - sandalyemde kıpırdandım ve bazen birisi yakınlardan geçtiğinde geldim. Ve üniversitedeyken koridorda bir çiftin önünde elini cebine soktu ve öyle mastürbasyon yaptı
Arabada trafik sıkışıklığına takılıp sık sık mastürbasyon yapıyordum. Buranın ne kadar sıra dışı olduğunu bilmiyorum.
Hatta bazen komşu arabalardan bana korna bile çalıyorlardı. Harikaydı)
These users thanked the author Geçit for the post (total 13):
Arabada trafik sıkışıklığına takılıp sık sık mastürbasyon yapıyordum. Buranın ne kadar sıra dışı olduğunu bilmiyorum. Hatta bazen komşu arabalardan bana korna bile çalıyorlardı. Harikaydı)
Ayrıca trafik sıkışıklığında bir arabada sık sık bir vibratörle mastürbasyon yaptım, hatta bir kez trafik sıkışıklığının tam ortasında yan ağları takıp hız anahtarına oturdum
These users thanked the author Gizli13 for the post (total 6):
Ayrıca trafik sıkışıklığında bir arabada sık sık bir vibratörle mastürbasyon yaptım, hatta bir kez trafik sıkışıklığının tam ortasında yan ağları takıp hız anahtarına oturdum
Otuzbir çektiğim en sıra dışı yer muhtemelen suyun içiydi. Neredeyse boynuma kadar nehirde durdum ve sarkan çalıların arkasından yine suda seks yapan bir çifti izledim. Adam, kadını elleriyle yarı yüzer bir pozisyonda tutarak ayağa kalktı. Halk plajı diyemem ama ıssız bir yer de değildi.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
Otuzbir çektiğim en sıra dışı yer muhtemelen suyun içiydi. Neredeyse boynuma kadar nehirde durdum ve sarkan çalıların arkasından yine suda seks yapan bir çifti izledim. Adam, kadını elleriyle yarı yüzer bir pozisyonda tutarak ayağa kalktı. Halk plajı diyemem ama ıssız bir yer de değildi.
İleri düzey eğitim kurslarında, koltuk sıralarının arka sıralara doğru artan şekilde düzenlendiği geniş bir oditoryumda. Arkamda ya da iki yanımda kimse yoktu ama önümde eteği biraz yukarıya doğru çıkmış genç bir kadın oturuyordu. Dayanamadım, bitirdim.
These users thanked the author Danafil for the post (total 6):
İleri düzey eğitim kurslarında, koltuk sıralarının arka sıralara doğru artan şekilde düzenlendiği geniş bir oditoryumda. Arkamda ya da iki yanımda kimse yoktu ama önümde eteği biraz yukarıya doğru çıkmış genç bir kadın oturuyordu. Dayanamadım, bitirdim.
Solaryumda, asansörde, denizde tek başıma defalarca ve eşim bir kez daha su altında mastürbasyon yaptı (maskelerle yüzdük) - sperm sanki ağır çekimdeymiş gibi çok güzel yayıldı. İşyerinde sayılmaz bile.
Solaryumda, asansörde, denizde tek başıma defalarca ve eşim bir kez daha su altında mastürbasyon yaptı (maskelerle yüzdük) - sperm sanki ağır çekimdeymiş gibi çok güzel yayıldı. İşyerinde sayılmaz bile.
Bir yüzme havuzunun duşunda, bir belediye otobüsünün arka koltuğunda, asansörün önünde mastürbasyon yaptım (giriş kapısı açıldığında korktum, penisimi sakladım ve iç çamaşırlarımla geldim).
Bir yüzme havuzunun duşunda, bir belediye otobüsünün arka koltuğunda, asansörün önünde mastürbasyon yaptım (giriş kapısı açıldığında korktum, penisimi sakladım ve iç çamaşırlarımla geldim).
Yurtta kaldığım zamanlar. Arkadaşım erkek arkadaşı tarafından sikilirken mastürbasyon yaptım. Sarhoş olduğumu ve bayıldığımı sandılar. Genel olarak sürece o kadar dalmışlardı ki her şeyi gördüğümü fark etmediler)
These users thanked the author ira. kafa for the post (total 10):
Yurtta kaldığım zamanlar. Arkadaşım erkek arkadaşı tarafından sikilirken mastürbasyon yaptım. Sarhoş olduğumu ve bayıldığımı sandılar. Genel olarak sürece o kadar dalmışlardı ki her şeyi gördüğümü fark etmediler)
Alışılmadık bir şey daha hatırladım) bir kız ve bir meslektaşı ofiste birlikte oturuyorlardı. O zamanlar hâlâ masanın üzerinde duran büyük sistem birimleri vardı. Ayağa kalkıp pencereye gittim. Göbeğimin ve altımın gözleri sistem bloğu tarafından engellendi. Onu tamamen masada otururken gördüm. Ve dikkatlice penisimi çıkardım ve yavaşça çektim. Hatta bazı cümleleri bile değiştirdik. Memnuniyetimi belli etmemek için kendimi zor tuttum. Sanırım bitirdim bile)
These users thanked the author Danafil for the post (total 3):
Alışılmadık bir şey daha hatırladım) bir kız ve bir meslektaşı ofiste birlikte oturuyorlardı. O zamanlar hâlâ masanın üzerinde duran büyük sistem birimleri vardı. Ayağa kalkıp pencereye gittim. Göbeğimin ve altımın gözleri sistem bloğu tarafından engellendi. Onu tamamen masada otururken gördüm. Ve dikkatlice penisimi çıkardım ve yavaşça çektim. Hatta bazı cümleleri bile değiştirdik. Memnuniyetimi belli etmemek için kendimi zor tuttum. Sanırım bitirdim bile)
Sinemadaydı
Denizde
İş yerinde ofiste, işte tuvalette
Spor salonunda saunada, buhar odasında tek başıma oturdum, eh, ben İstedim ama avucuma gelip duşta yıkadım.
Sinemadaydı Denizde İş yerinde ofiste, işte tuvalette Spor salonunda saunada, buhar odasında tek başıma oturdum, eh, ben İstedim ama avucuma gelip duşta yıkadım.
Bu en sevdiğim konu. Mekanlar çok farklı. İş, araba, sinema, park, kafe, metro, otobüs, tramvay...
Fotoğraf/video çekmeyi seviyorum. İzlemesi ilginç, hatta daha iyisi fotoğrafını çekmesi ilginç olabilecek bir kızla konuşmaktan mutluluk duyarım.
@Ds109ds cart
These users thanked the author DS109 for the post:
Bu [url=viewtopic.php?t=10405]en sevdiğim[/url] konu. Mekanlar çok farklı. İş, araba, sinema, park, kafe, metro, otobüs, tramvay... Fotoğraf/video çekmeyi seviyorum. İzlemesi ilginç, hatta daha iyisi fotoğrafını çekmesi ilginç olabilecek bir kızla konuşmaktan mutluluk duyarım. @Ds109ds cart
Danafil: ↑26 Feb 2023, 22:07
Alışılmadık bir şey daha hatırladım) bir kız ve bir meslektaşı ofiste birlikte oturuyorlardı. O zamanlar hâlâ masanın üzerinde duran büyük sistem birimleri vardı. Ayağa kalkıp pencereye gittim. Göbeğimin ve altımın gözleri sistem bloğu tarafından engellendi. Onu tamamen masada otururken gördüm. Ve dikkatlice penisimi çıkardım ve yavaşça çektim. Hatta bazı cümleleri bile değiştirdik. Memnuniyetimi belli etmemek için kendimi zor tuttum. Sanırım geldi bile)
[quote=Danafil post_id=173645 time=1677438446 user_id=11084] Alışılmadık bir şey daha hatırladım) bir kız ve bir meslektaşı ofiste birlikte oturuyorlardı. O zamanlar hâlâ masanın üzerinde duran büyük sistem birimleri vardı. Ayağa kalkıp pencereye gittim. Göbeğimin ve altımın gözleri sistem bloğu tarafından engellendi. Onu tamamen masada otururken gördüm. Ve dikkatlice penisimi çıkardım ve yavaşça çektim. Hatta bazı cümleleri bile değiştirdik. Memnuniyetimi belli etmemek için kendimi zor tuttum. Sanırım geldi bile) [/quote]
Sıra dışı bir şey daha hatırladım) bir kız ve bir meslektaşı ofiste birlikte oturuyorlardı. O zamanlar hâlâ masanın üzerinde duran büyük sistem birimleri vardı. Ayağa kalkıp pencereye gittim. Göbeğimin ve altımın gözleri sistem bloğu tarafından engellendi. Onu tamamen masada otururken gördüm. Ve dikkatlice penisimi çıkardım ve yavaşça çektim. Hatta bazı cümleleri bile değiştirdik. Memnuniyetimi belli etmemek için kendimi zor tuttum. Sanırım geldi bile)
Daha sonra onu becerdin mi?
nHayır, ne yazık ki işler onun için yürümedi. Biraz flört ettik. Daha sonra kelimenin tam anlamıyla aile dostu oldular.)
[quote=Rasrom post_id=174247 time=1677573107 user_id=7703] [quote=Danafil post_id=173645 time=1677438446 user_id= 11084] Sıra dışı bir şey daha hatırladım) bir kız ve bir meslektaşı ofiste birlikte oturuyorlardı. O zamanlar hâlâ masanın üzerinde duran büyük sistem birimleri vardı. Ayağa kalkıp pencereye gittim. Göbeğimin ve altımın gözleri sistem bloğu tarafından engellendi. Onu tamamen masada otururken gördüm. Ve dikkatlice penisimi çıkardım ve yavaşça çektim. Hatta bazı cümleleri bile değiştirdik. Memnuniyetimi belli etmemek için kendimi zor tuttum. Sanırım geldi bile) [/quote]
Daha sonra onu becerdin mi? [/quote] nHayır, ne yazık ki işler onun için yürümedi. Biraz flört ettik. Daha sonra kelimenin tam anlamıyla aile dostu oldular.)
Alışılmadık yerlerde mastürbasyon yapmadım, aklımdan bile geçmedi...
Ama sinemada, kafede ve pansiyonun avlusunda bir bankta beni mastürbasyon yaptılar)
Alışılmadık yerlerde mastürbasyon yapmadım, aklımdan bile geçmedi... Ama sinemada, kafede ve pansiyonun avlusunda bir bankta beni mastürbasyon yaptılar)
Alışılmadık yerlerden bir tren tuvaletinde mastürbasyon yaptım. Bazen bir günden biraz daha fazla seyahat etmem gerekiyordu ve aylaklıktan çalışıyordum. Ve sonra arabamıza dizlerinin üzerinde etek giymiş genç, güzel bir orkestra şefi hizmet edecekti - fantazi için cinsel nesne hazır , onu boşaltacağım. Veya yakınlarda genç, güzel kızlar seyahat ediyor... Bu nedenle yolculuk sırasında mutlaka birkaç kez ürktüm. :evet:
Alışılmadık yerlerden bir tren tuvaletinde mastürbasyon yaptım. Bazen bir günden biraz daha fazla seyahat etmem gerekiyordu ve aylaklıktan çalışıyordum. Ve sonra arabamıza dizlerinin üzerinde etek giymiş genç, güzel bir orkestra şefi hizmet edecekti - fantazi için cinsel nesne hazır :shamp:, onu boşaltacağım. Veya yakınlarda genç, güzel kızlar seyahat ediyor... Bu nedenle yolculuk sırasında mutlaka birkaç kez ürktüm. :evet:
Yaklaşık 8 yıl önce gece saat 2 civarında eve dönerken parkta mastürbasyon yapmıştım kim bilir neden, sarhoştum , sevgili kızım evde bekliyordu ) bir şey değişti, bir ağacın yanında durdu, sarsıldı, tabiri caizse voltajı serbest bıraktı, etrafına baktı ve topallayarak eve geldi))
Yaklaşık 8 yıl önce gece saat 2 civarında eve dönerken parkta mastürbasyon yapmıştım 😁 kim bilir neden, sarhoştum , sevgili kızım evde bekliyordu ) bir şey değişti, bir ağacın yanında durdu, sarsıldı, tabiri caizse voltajı serbest bıraktı, etrafına baktı ve topallayarak eve geldi))
Şehirlerarası otobüste, önde iki kız oturdu ama görmedim. Ve en büyük heyecan denizdeydi, sevgilim beni kıyıya doğru çekiyordu ve insanlar etrafta yüzüyordu
Şehirlerarası otobüste, önde [url=viewtopic.php?t=1010]iki kız[/url] oturdu ama görmedim. Ve en büyük heyecan denizdeydi, sevgilim beni kıyıya doğru çekiyordu ve insanlar etrafta yüzüyordu
Erkeklere yönelik soru: Fiziksel olarak nerede boşalmak sizin için daha keyifli? Götten/ağızdan/kediden/dışarıdan mı?
Tüm türleri karşılaştırma fırsatı bulanlar için soru)
Last post
İçeriye boşalmayı seviyorum! Hem kedi hem de kıçtan! Ama kıçta orgazm daha parlak ve daha güçlü oluyor, bazen çok fazla sperm oluyor
Şimdi aynen olduğu gibi yazacağım. Tam gerçek. Bir kadınla tanıştım ve akşam buluşmaya karar verdim. Bir kafeye gittik, çay içtik, kek yedik ve yürüyüşe çıktık. Ve şimdi saat 23.00 sıralarında evine...
Last post
Tuhaf bir şey yok. Kız yabancıları emmeyi seviyor.
12 saat 59 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Arkadaşımın tutkuyla ilgili bir fantezisi vardı, tıpkı bir filmdeki gibi, kapıyı kapatmaya bile...