Babamın öğrencisi tekrar onu görmeye geldi. Bütün bunlara neden ihtiyacı var, onun kızı olacak kadar iyi mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Andrey 15.09.2005
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 5 months
 Babamın öğrencisi tekrar onu görmeye geldi. Bütün bunlara neden ihtiyacı var, onun kızı olacak kadar iyi değil mi?

Unread post by Andrey 15.09.2005 »

Dün babamın yanına geldim, öğrencisi yine yanında. Neden onunla bir ilişki istiyor? Kendisi 20/25 yaşında bir yerlerde, babası ise 43 yaşında. Onu ona çeken ne olabilir? Ailesi buna karşı çıkmalı.

O ve babası bile aynı görünüyor. O uzun boylu ve atletik, kendisi ise küçük
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Babamın öğrencisi tekrar onu görmeye geldi. Bütün bunlara neden ihtiyacı var, onun kızı olacak kadar iyi değil mi?

Unread post by Geçit »

Andrey15.09.2005: 26 Feb 2023, 10:04 Dün babamın yanına geldim, öğrencisi yine yanında. Neden onunla bir ilişki istiyor? Kendisi 20/25 yaşında bir yerlerde, babası ise 43 yaşında. Onu ona çeken ne olabilir? Ailesi buna karşı çıkmalı.

O ve babası bile aynı görünüyor. Adam uzun ve atletik, kendisi ise küçük
Belki de sadece seks yapıyorlar)))
Автор темы
Andrey 15.09.2005
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
 Re: Babamın öğrencisi tekrar onu görmeye geldi. Bütün bunlara neden ihtiyacı var, onun kızı olacak kadar iyi değil mi?

Marinka: 26 Feb 2023, 10:07 Belki de sadece seks yapıyorlardır)))
Küçük ve çirkin bir kızla neden seks yapmaya ihtiyaç duyuyorsunuz? Çok daha kısa, çirkin ve orantısız derecede büyük bir kıçı var. Fiziksel olarak ona bile uygun değil
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Marinka: 26 Feb 2023, 10:07 Belki de sadece seks yapıyorlardır))
Neden küçük ve çirkin biriyle seks yapmaya ihtiyaç duyuyorsun? kız? Çok daha kısa, çirkin ve orantısız derecede büyük bir kıçı var. Fiziksel olarak bile ona yakışmıyor
Herkesin zevkleri farklıdır))) Senin için o güzel değil ama onun için güzel)
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
Автор темы
Andrey 15.09.2005
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Andrey15.09.2005: 26 Feb 2023, 10:04 Herkesin zevkleri farklıdır))) Sana göre o güzel değil ama ona göre güzel)
Bilmiyorum Sahip olup olmadıklarından emin değilim ama bana göre 20-25 yaşındaki bir kızla 43 yaşındaki bir erkek arasındaki ilişki normal değil.
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 254
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by anlap »

evet normal ilişki kendi işine bak
These users thanked the author anlap for the post:
Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Andrey15.09.2005: 26 Feb 2023, 10:04 Herkesin zevkleri farklıdır))) Sana göre güzel değil ama ona göre güzel)
Ellerinde olup olmadığından emin değilim ama bana göre 20-25 yaşındaki bir kızla 43 yaşındaki bir erkek arasındaki ilişki normal değil
nÖğrenciyken babandan çok daha yaşlı öğretmenlerle yattım))) Yakın iletişim çalışmalarımda çok yardımcı oluyor.
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
Автор темы
Andrey 15.09.2005
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Marinka: 26 Feb 2023, 10:19 Öğrenciyken babandan çok daha yaşlı öğretmenlerle yattım))) Yakın iletişim ders çalışırken çok yardımcı oluyor.
Peki , ilişkilerinin benim tahminim olduğu gerçeği hakkında. Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum ama başka neden babasının evine gelsin ki?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Marinka: 26 Feb 2023, 10:19 Öğrenciyken babanızdan çok daha yaşlı öğretmenlerle yatardım))) Yakın iletişim çalışmalarımda çok yardımcı olur.
Eh, aralarında bir ilişki olduğu gerçeği benim tahminim. Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum ama babasının evine neden gelsin ki
Oh, neden olmasın?
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Andrey15.09.2005: 26 Feb 2023, 10:04 Dün babamın yanına geldim, öğrencisi yine yanında. Neden onunla bir ilişki istiyor? Kendisi 20/25 yaşında bir yerlerde, babası ise 43 yaşında. Onu ona çeken ne olabilir? Ailesi buna karşı olmalı.

O ve babası bile aynı görünüyor. Kendisi uzun boylu ve atletik, kendisi ise küçük
Bunun öğrenciyle değil babanızla ilgili olması pekâlâ mümkündür. Büyük olasılıkla onun üzerinde bir miktar etkisi var. Büyük olasılıkla çalışmaya yardımcı olur veya çalışmaya yönelik uygunsuz bir tutumu görmezden gelir. Öğrencilik yıllarımızda ilk eşimle bunu yaşadık. Küçük bir çocuğumuz vardı ve ders çalışmak için yeterli zamanımız yoktu. Zaten beni okuldan atacak, eşime akademik izin verecek belgeleri hazırlıyorlardı. Herhangi bir sorunu çözebilen ancak güzel öğrencilerle yakın iletişim kurma konusunda güçlü bir isteği olan bir öğretmen yardımcı oldu. İlk karım da küçüktü ama oldukça güzeldi. Üstelik genç bir anne. Karısının onunla yatması kararı zordu ama biz bunu paylaştık. Daha sonra üniversiteyi normal bir şekilde bitirdik. Bence genç öğrenci babana büyük ve saf bir sevgiden dolayı gelmiyor.
Shlyhoeb
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Registered for: 1 year 7 months
 Re: Babamın öğrencisi tekrar onu görmeye geldi. Bütün bunlara neden ihtiyacı var, onun kızı olacak kadar iyi mi?

Unread post by Shlyhoeb »

Küçük ve çirkin bir kızla neden seks yapmaya ihtiyaç duyuyorsunuz? Çok daha kısa, çirkin ve orantısız derecede büyük bir kıçı var. Fiziksel olarak bile ona yakışmıyor
Emdiğinde yüzün ve kıçın görünmüyor.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months
 Re: Babamın öğrencisi tekrar onu görmeye geldi. Bütün bunlara neden ihtiyacı var, onun kızı olacak kadar iyi mi?

Unread post by Saç gömlek »

Marinka: 26 Feb 2023, 10:19 Öğrenciyken babandan çok daha yaşlı öğretmenlerle yattım))) Yakın iletişim ders çalışırken çok yardımcı oluyor.
Yani kimse şüphe etmedi Üniversitede bir yerde okuyan kızların, okuldan atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmaları durumunda her zaman çalışmalarını geliştirme şansına sahip olmalarıdır. Ve her şey yoluna girecek, ama o zaman neden bir tür eşitlikten ve erkeklerin egemenliğinden bahsedelim? Ve erkeklerin kadınları insan olarak görmemesi filan.

Bana göre, tüm bunlardan nasıl sızlandıklarını görmek için kadın ve erkeklerin haklarını gerçekten eşitlerdim. Hayatınızın yarısı için nafaka ödemek zorunda olduğunuzda, askerlik yapmak zorunda kaldığınızda. Orduda çimleri boyamak, bezginlikle karşı karşıya kalmak, bu aptal nöbetçilik görevlerine devam etmek, soğukta ıslak olan her şeyde donmak. Kadın olduğun için kimse sana ayrıcalık tanımadığında.

Genel olarak tüm bunları görmeyi gerçekten çok isterim.
Romannaich
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Romannaich »

Öğrenci olmayı öğrendiniz 😆&#128518 ;😆
Wercom
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Wercom »

Küçük ve çirkin bir kızla neden seks yapmaya ihtiyaç duyuyorsunuz? Çok daha kısa, çirkin ve orantısız derecede büyük bir kıçı var. Fiziksel olarak bile ona uymuyor
onunla anal seks yapmak harika)))
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Zorba Carrie »

Ahah, kız ders çalışamayacak kadar tembel. Peki ya da aptal, hiçbir şey öğrenemiyorum. Ve baba da bir erkektir ve bir kızı kim reddedebilir? )))
Yakın zamanda kursumuzda kaç kızın seks yoluyla sınav ve not aldığını öğrendim. Hayır, elbette bu kadar aptal olan tek kişi ben değilim - kendi başlarına çalışan başkaları da vardı, ancak bunun göründüğünden çok daha sık olduğunu görüyorum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Beluga
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years

Unread post by Beluga »

Andrey15.09.2005: 26 Feb 2023, 10:04 Uzun boylu ve atletik, kendisi ise küçük
Onları birbirlerine çeken dışsal farklılıkları ve karşı cinsiyetleridir
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years

Unread post by Yunanca10 »

"Benim hakkımda en çok neyi seviyorsun? - Yaşam alanı....." filmi Bahar.
İşte cevabınız.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”